Sugetøs, del 2

Denne novellen er vist 11517 ganger.

tøsen fikk ikke mange minutter på seg før hun på nytt fikk ordre om å suge Mesterens kuk stiv igjen etter at han hadde tømt seg i tøsemunnen. Mester ga ordre om å få hans kuk stiv igjen.

Mester lente seg tilbake og nøt berøringen. Han kjente hånden til tøsen rundt sin lille slakke kuk, og Mester var spent på om tøsen klarte oppaven sin godt nok. Ballene ble løftet og kjælt med, munnen lukket seg rundt ballene mens han kjente den lekende tungen.

Mester observerte kroppens tøs, og lot ikke blikket vike et sekund. Selv om han satt avslappet tilbake i sin lenestol, hadde han full kontroll på tøsen. Forhuden ble dratt forsiktig tilbake og nå kjente Mester tungen som slikket og lekte ertende rundt kukhodet.

Forsiktig runking fra hånden til tøsen kjente Mester at munnen lukket seg rundt kuken. I takt med runkingen var munnen til tøsen like sakte omslukket om kuken. Mester kjente godt berøringen av hendene til tøsen på lårene og tilbake til ballene.

Mester kjente han ble slikket som om det var en kjærlighet på pinne han hadde mellom sine ben. Varsomt, følsomt og med berøring som han likte svært godt. Men han ville ikke vise sin nytelse enda, han ville holde igjen for å se hvordan tøsen tok det. Mester ville ikke legge den bestemte hånden i hårfestet og tvinge tøsen til å møte blikket. For Mester visste godt at dette ville gi tøsen et kick, og det skulle ikke Mester være behjelpelig til denne gang…..

Tungen var overalt, ikke en milimeter var glemt. Mester ble slikket ren og observerte og kjente at takten økte mer denne gangen. Mester tenkte seg om, hadde han reagert litt på tøsen sin berøring allikevel, selv om han hadde bestemt seg for at hun skulle få slite og jobbe seg til dette helt av seg selv?!

Forhuden ble dratt enda mer tilbake, tungen sirkulerte rundt urinåpningen og så tilbake til rotfestet til kuken. Mens hånden til tøsen runket mer fast nå og ballene ble igjen kjælt med.
Munnen omslukket kuken som var på vei til å bli stiv, lange faste sug med lekende tunge som omslukket det glatte kukhodet når tøsen var på toppen. Mester var overrasket over at han ikke kjente mer tenner, det var nok den tungen som gjorde mesteparten av jobben og hånden som var stø og bevisst på at kuken skulle få ereksjon. Ballene ble igjen omslukket av den varme tøsemunnen, ingen områder ble glemt. Mester nøt synet av å se leppene lukket seg om kuken på nytt, se kuken bli sugd med kjærlige hender og berøring som han likte så utrolig godt.

Mester måtte bare gi seg hen og la ereksjonen stå til…..

Legg igjen en kommentar