Bimannen

Denne novellen er vist 53357 ganger.

Jeg er en kar i femtiårene, regner meg som godt gift og har ei kone som gir meg mye, på alle måter. Men likevel går jeg rundt med lyster som kanskje ikke burde være der, min sivilsituasjon tatt i betraktning.

Jeg liker sex med menn. Jeg liker ikke menn som sådann slik at jeg kunne tenke meg å være i forhold med en mann. Men jeg tenner på en grei mannekropp og en svulmende pikk, og jeg nyter å kose med en smakfull pikk. Ikke minst nyter jeg å bli kost med selv, og på mange måter vet menn hvordan de best skal tilfredsstille en mann, tro du meg.

Disse lystene gjør at jeg bruker en del tid på chattekanaler, og det ender en sjelden gang opp i rene treff. Det er altså sjelden, men det skjer. Men mer vanlig er det vi bare snakker sammen på nettet, deler tanker og lyster og onanerer på hver vår side av skjermen uten å se den andre. En sjelden gang hender det at vi åpner kamera for hverandre og utveksler en heftig runkeopplevelse med tilhørende utløsning før kameraene går i svart rett etterpå.

For snart et par år siden møtte jeg en jevnaldrende kar inne på en slik kanal. Mener det var han som tok kontakt med meg, og jeg hang meg raskt på praten hans. Han virket veldig ok, fortalte om sine lyster, men at han sjelden kunne få utløp for dem. Vi var ofte innpå samme chatten, og fantasiene og praten ble ikke mindre intens etter hvert.

Situasjonen skulle en dag gjøre det slik at jeg var alene hjemme et par dager. Siden jeg kjedet meg litt i mitt eget selskap, gikk jeg nok en gang inn på den samme chattekanalen. Der var karen jeg hadde snakket med noen ganger, og han var rask med å ta kontakt på ny. Han satt på jobben og delvis jobbet, delvis forsøkte å chatte med menn. Han var veldig klar, og etter hvert gikk praten over i at vi faktisk hadde lyst til noe mer enn å snakke. Jeg nølte litt da han ville treffes, men bestemte meg for å ta sjansen og benytte muligheten jeg var i. Antagelig kom han ikke likevel, det er så mange som faker der ute. Men jeg ga ham adressen min, skalv så jeg ristet og begynte å vente. Han jobbet en liten bit unna meg og ville gjerne komme innom sa han.

Minuttene tikket, jeg gikk på badet og vasket meg grundig. Jeg dirret av kåtskap og angret litt på hva jeg hadde gitt meg ut på. Skulle jeg gjennomføre det? Kom han virkelig? Skulle jeg la være å lukke opp

Jeg hadde tatt på meg en ledig pysjamasbukse uten noe under, og reisningen kom og gikk mens jeg ventet spent. Satt meg på PC\’n og leste noen nyheter og så at klokka var i ferd med å passere den lovede tiden. Så kom han ikke da? Det var mørkt ute og jeg hadde slått av utelyset for at han skulle være minst mulig synlig for andre, om han kom. Plutselig ringte det på døren. Jeg skvatt til. Var det han tro? Jeg gikk rolig mot døren, tittet gjennom dørglasset og så en kar stå utenfor. Så han kom virkelig? Jeg lukket opp og sa et lavt hei, og karen smatt inn døra.

La oss kalle ham Lars. Vi håndhilste og mumlet lavt mot hverandre.

– Jeg trodde ikke du kom, sa jeg nølende, men han bekreftet at jo da, ha kom han. Verden der ute er full av folk som ikke holder avtaler sa vi nærmest i kor, mens han tok av seg jakka.

 

Vi ble stående i gangen, litt keitete og lurte på hva skjer nå. Så brøt han isen med å spørre:- Hvordan vil du ha det?- Vi kan ligge på senga vår her inne, sa jeg og gikk foran inn på soverommet vårt. Senga var klar i den forstand at det bare var en tom dobbelseng med laken på.

Lars begynte å dra av seg klærne og stod fort naken foran meg. Jeg hadde lagt meg ned på dobbelsenga, men med klærne på, mener jeg å huske.

– Jeg vil bare suge deg, noe annet er ikke så farlig, sa han mens han dro av meg pysjamasbuksa og jeg begynte å dra av meg t-trøya.

Så lå jeg der naken, kåt og veldig nervøs. Pikken min var ikke noe å skryte av, der den lå halvslapp, mens jeg sitret av kåtskap. Lars gikk rett på sak. Først runket han meg lett før han gikk på kne i fotenden av sengen og begynte å suge meg. Herregud, så god han var. Lars sugde, han sugde dypt og tok glatt mine 14-15 cm så langt han greide. Så akte jeg meg litt inn i senga, mens han krøp litt etter. Jeg nøt å se hvor sulten han var på pikk. Nå stod han på kne i senga og sugde så det svimlet for meg. Jeg grep tak i laken og overmadrass mens jeg kjente orgasmen min var på rask anmarsj. Jeg ville det skulle være lenge, men hadde ikke en sjanse.

– Pass deg, jeg kommer, stønnet jeg, mens spruten min stod mot munnen hans. Jeg tror ikke han fikk noe i seg, og han runket meg tom. Alt hadde gått så fort, og jeg var like kåt. Jeg fisket fram et håndkle og fikk tørket meg for sæden som fløt over magen min.

Lars så på meg meg med et fornøyd uttrykk, mens jeg lå der og egentlig ville ha mer. Akkurat der og da fikk en jeg en kåt innskytelse, så på ham og spurte om han ville ta meg. Jeg dirret i kroppen og ville ha mer, og en pikk opp i rompa var akkurat det jeg ville ha nå. Lars ble nok overrasket, for dette var ikke med i opplegget vi hadde chattet om.

– Jeg vet ikke, sa han. – Jeg kommer bare til å komme veldig fort, la han til.

Jeg var likevel klar som bare det og fant fram et kondom og en flaske Spenol. Mens han jobbet med kondomet, smurte jeg meg selv bak, fingret rompehullet og stilte meg opp på alle fire for ham. Lars sin pikk var blitt god og stiv og størrelsen var slik at jeg visste jeg ville nyte det. Jeg kjente han tok plass bak meg og forsøkte å presse seg inn. Jeg ilte av lyster da jeg kjente pikkhodet presset på, men ikke greide helt å finne veien inn. Så stønnet han bare og sa skuffet at han hadde kommet. Jeg snudde meg mot ham og så at kondomet var fullt av tykk sæd, så ingen tvil om at han hadde stor tenning.

Jeg sa at det ikke gjorde noe og at vi kunne prøve igjen om en stund. Men han sa at det ikke var noen vits. Han dro av seg kondomet som havnet på sengen. Så tørket han seg på håndkledet før han dro på seg klærne. Han takket litt sjenert for at jeg ville møte ham og sa at det ikke er mange som våget å treffes hjemme hos seg selv. Så forsvant han ut døra, mens det hang noe uforløst igjen mellom oss.

Jeg var like kåt og hadde ikke fått den pikken jeg ville ha der og da. Pikken vokste mens jeg satt på sengekanten og tenkte på det som nettopp var skjedd. Kroppen ville ha mer og jeg begynte å runke meg selv før jeg bestemte meg for en tur i dusjen. Det varme vannet gjorde at jeg slappet av, mens jeg sakte runket meg selv. Jeg kjente jeg ville ha noe opp i meg og slo av vannet. Jeg grep etter Spenolflaska som stod på vaskeservanten og smurte meg med en god klatt der bak. Det var herlig, og jeg nøt følelsen av fingeren som kilte mot rompehullet, presset sakte på og den skled inn og oppover. Pikken stod beinhard og jeg runket den med venstre hånd mens høyre langfinger knullet meg sakte. Jeg kjente at orgasmen bygde seg opp, men jeg ville avslutte den i senga nok en gang. Det ble rask frottering mens pikken vippet kilent mot magen og precummet siklet fra pikkhodet.

Jeg veltet meg ned på sengen, trakk bena oppover og runket meg sakte mot utløsningen mens jeg hadde en finger langt oppe i rompa. Så kom den velkjente sammentrekningen bak pungen, og jeg kjente spruten komme utover magen min. Denne gangen veltet jeg meg bare rundt og lot sæd være sæd. Sengetøyet skulle vaskes neste dag for å skjule alle spor, så da var det bare deilig å være litt ekstra grisete.

 

 

Historien kunne endt der og da, som et spennende og kort eventyr jeg kunne lagre i minnet. Men Lars og jeg fortsatte og treffes på chatten, og nå var tonen en litt annen. Kanskje litt mer spøkende og kanskje litt mer utfordrende? Vi visste begge hva vi hadde vært med på, og vi ga vel begge signaler om at vi ønsket en reprise en dag.

Dager ble til uker og måneder og det gikk omtrent et år før en ny mulighet skulle vise seg å komme. Situasjonen gjorde at jeg skulle jobbe i påsken, mens kona reiste på hytta en del dager for å feire sammen med slekt og venner. Chattingen hadde tiltatt i styrke de siste dagene før påske og en avtale ble gjort for et nytt besøk fra Lars. Jeg måtte bare få sjekket at kona var kommet fram og ikke returnerte med det første. Jeg var kåt og klar og ønsket mest av alt å suge selv, noe jeg har gjort før og har likt veldig godt.

Endelig var kysten klar, og Lars lovte å komme på besøk fortere enn svint. Sengen var gjort klar, og jeg var litt mindre nervøs denne gangen. Det ringte på døren til avtalt tid og jeg åpnet målbevisst med ønske om et forhåpentlig spennende sextreff. Nok en gang hilste vi litt nervøst, men begge var mer målbevisste nå. Uten alt for mange ord gikk vi fort inn på soverommet, og klærne kom av oss i en fart. Lars var først nedpå senga, noe som passet meg bra. Da kunne jeg liksom velge stilling, og vi endte i en sideveis 69\’r. Pikken min ble raskt steinhard av Lars\’ sulte suging, mens jeg våget meg til å slikke ham lett. Han ba meg være forsiktig, ellers ville han komme veldig fort denne gangen også. Lars sugde og svelget og nøt tydeligvis pikken min, for det kom mange sultne lyder fra ham. Etter et par minutters intens suging, greide jeg ikke mer og stønnet ut et – Pass deg, jeg kommer! Lars bare gryntet og jeg merket at sæden min fylte munnen hans. Han spyttet fornøyd ut sæden i et håndkle og så på pikken min som fremdeles stod som et spett. Jeg rakk ikke å si at jeg ville ha mer, før han var på meg igjen med en ivrig munn. Kun noen få minutter etterpå sprutet jeg på ny, og jeg tror det meste av sæden nok en gang fylte munnen hans, før han spyttet ut igjen.

Jeg ble liggende å nyte utløsningene mens jeg så på hans pikk. Nå følte jeg det var min tur og jeg la meg halvveis over ham for å få en god smak av pikk langt inn i munnen. – Forsiktig stønnet Lars, mens han runket meg ivrig. Jeg kjente det kriblet i pikk og baller nok en gang og utrolig nok. Lars begynte nok en gang å suge ivrig på en pikk som vokste opp fra en kortvarig dvale. Jeg slikket og sugde ham forsiktig, og jeg merket han jukket svakt mot meg, mens jeg begynte å kjenne det kriblet i pungen og en tredje utløsning var på vei. Så gryntet Lars og sa at han kom. – Ta i mot meg, jeg kommer nå, stønnet han. Han veltet seg over meg og pikken hans fylte munnen min. Han stivnet i utløsningen og jeg kjente munnen ble fylt av varm sæd der jeg lå, litt fanget under ham. Jeg forsøkte å kjenne etter hvordan sæden smakte da han veltet seg av meg. Men jeg kjente egentlig ikke noen særlig smak og lurte på om jeg skulle svelge. Det endte med at jeg likevel valgte å spytte ut i det samme håndkledet som min egen sæd var havnet i.

Vi ble liggende og småflire over oss selv. Utløsningen min som hadde vært nesten der, dovnet hen, og alt var bare deilig.

– Ikke verst i senga du, sa Lars. To sprut på rappen og nesten en tredje også. – Det må du være stolt av, flirte han. Vi ble liggende å småprate om litt privat og litt jobb, før Lars fant ut at han måtte komme seg hjemover. Vi skiltes i døra med et håndtrykk og lovnad om full diskresjon og hemmelighold. Vel, nå er det ingen hemmelighet lenger når dette leses av andre, men diskresjonen føler jeg er vel ivaretatt.

Disse treffene har gitt meg så mye, selv om det tok lang tid å gjennomføre dem. Nå har kona begynt å snakke om å reise bort noen dager igjen, så da kan jeg kanskje begynne å glede meg til mer deilig pikk, om Lars fremdeles skulle ha lyst?