Swingende Amsterdam

Denne novellen er vist 30581 ganger.

På en tur i Amstedams redlight district havnet min kone og jeg på en merkelig bar. Sammen med et annet par ble vi stående under et tak utenfor denne baren da vi ble overrasket av et kraftig regnvær. Det var sent på kvelden og kaldt og vi lot oss derfor overtale av en sjarmerende kvinnelig innkaster. Vi fikk en spesialpris, kun 100 euro for alle 4, og lovnad om å kunne drikke så mye vi ville og bli der til baren stengte. Bardisken og lokalet var som andre barer, men bak bardisken var det en lang madrass i høyde med disken og med 3 barjenter i undertøy sittende oppå. I den ene enden av baren satt det to unge gutter. Ellers var baren tom. Det andre paret var et italiensk par i slutten av 20-årene. Så livlige og snakkesalige at de etterhvert fikk med seg både oss, de 2 guttene og barjentene i samtalen. Det ble etterhvert høy stemning og tilbudet fra barjentene gjorde det ikke mindre rolig. For 50 euro kunne en av oss få en meny med barjentene bestående av bl.a. massering begge veier, kreativ spising av banan og krem og "samleie" med strapon. Alle ville at en skulle melde seg, men ingen meldte seg frivillig. Vi ble etterhvert enige om å spleise på kostnaden og la barjentene få velge hvem de skulle utsette for dette. Barjentene svarte med å forelå en helt spesiell meny mot at vi betalte 10 dollar hver. Vi ble enige og en av barjentene ble borte et øyeblikk for å komme tilbake med beskjed om at nå var baren stengt for alle andre.

Til min skrekk valgte barjentene meg. Etter en meget kort hvisking pekte alle de tre barjentene i min retning og jeg følte at jeg hadde mest lyst til å gjemme meg under barkrakken. Men det var ikke lett så lenge 5 par hender umiddelbart etter avgjørelsen nærmest løftet meg opp på bardisken. Litt forfjamset og ikke lite flau ble jeg sittende og høre på de andres jubel før de tre barjentene krøp bort til meg. Jeg fikk beskjed om å ta av meg alt utenom truse og legge meg på ryggen på madrassen. Det var ingen vits å stritte imot. De andre 5 hjalp meg opp i stående stilling og sørget for at klærne ble borte i en fei. Anne smilte fra øre til øre og hvisket "lykke til" før hun begynte å le. Ikke mye sympati fra den kanten. Jeg la meg ned på madrassen og prøvde å berolige meg selv med å kikke opp i taket før en av barjentene rakk meg et meget velfylt glass med tequila. "Drikk dette" sa hun og smilte lurt. Selv om jeg sikkert allerede hadde drukket nok så var dragningen mot bedøvelse for stor. Jeg satte meg opp og tømte glasset i en slurk før jeg la meg ned igjen for på ny å forsøke å roe meg ned.

I larmen fra de andre var det vanskelig å holde seg rolig. At en av barjentene stilte seg med et ben på hver side av hodet mitt gjorde det ikke noe lettere å holde seg rolig. Hun hadde tatt av seg undertøyet og stod nå naken over meg før hun forsikig bøyde seg nedover inntil nesetippen min traff mellom to lett adskilte lepper. Fuktigheten på nesetippen og den overraskende sexuelle provoseringen satte seg umiddelbart i skrittet. Til min forskrekkelse merket jeg reisningen komme. Det merket tydeligvis de andre også ut fra deres reaksjon. Stemningen var kokende og det virket som alle plutselig hadde havnet oppå bardisken.

Med små bevegelser med underlivet lot barjenta oppå meg nesa mi gå på vandring samtidig som jeg kjente at ivrige hender stadig var bortom mitt underliv. Jeg ble så kåt at flauheten dunstet vekk. Nå var det egentlig bare morsomt å være offer i denne leken. Det gikk ikke lenge før trusa mi ble trukket av meg. Flere ivrige hender før en hånd festet tak og dro forhuden helt ned. Barjenta over meg hadde reist seg litt opp slik at jeg fikk sett nedover kroppen min. Det var Annes hånd og ansiktet hennes lyste imot meg før hun bøyde seg ned og tok reisningen i munnen. De andre jublet og barjenta over meg begynte å le for så å snu seg rundt slik at hun også fikk ansiktet mot mitt midtparti. Mellom hennes lår så jeg hvordan hun dro Annes hode forsiktig opp før hun bøyde sitt eget ned og lot reisningen gli enda lenger inn enn hva Anne hadde klart. Hun sugde forsiktig mens hun lot den gå ut og inn i munnen hennes noen ganger før hun reiste seg opp. "Nestemann" sa hun og så fortsatt de resterende jentene den samme behandlingen en etter en. Med bankende underliv, og følelsen av at utløsningen hvert øyeblikk kunne komme, avsluttet den italienske aller best av de alle. Hun var en mester i å behandle slike redskaper.

"Guttenes tur" hørte jeg den italienske kvinnen si til ville protester fra guttene. De nærmest krangel inntil den italienske kvinnen ga tilbud om at de også ville kle av seg hvis guttene gjorde det de skulle. Protestene stilnet og avtalen var tydeligvis i boks. Mens jentene kledde av seg benyttet jeg anledningen til å gjøre meg bedre kjent med kvinnen over meg. Forsiktig dro jeg henne litt bakover slik at jeg kunne bruke tungen på oppdagelsesferd samtidig som jeg strakk hendene opp og festet grep rundt to fyldige bryster. Hun var som de andre to barjentene formfull og frodig. Hun pustet stadig tyngre av behandlingen inntil jeg hørte Annes stemme . "Av med klærne dere også" fikk med til å flytte litt på barjenta slik at jeg også fikk se. Jentene satt nå nakne på bardisken og kikket på de tre påkledde guttene som stod på gulvet og ventet. Uten mer protester kledde de alle tre raskt av seg og avdekket tilsvarende tilstand der nede som min. Jentene jublet før Anne og den italienske dro ungguttene opp på bardisken med faste grep rundt to stive reisninger. Italieneren fulgte etter for egen maskin og satte seg ved siden av de andre.

Med litt sjalusifølelse, men også en kåt sildrende følelse, så jeg Anne dra unggutten sin inntil seg med den ene hånde bak hodet hans og den andre hånden fortsatt plassert der den hadde vært de siste sekundene. Munnen hans ble trukket mot hennes før Anne skøv han bakover og fulgte etter inntil hun ble stående/liggende på alle 4 oppå han. Fra der jeg lå så jeg rett på hennes underliv. Leppene var så adskilte som jeg ikke kunne huske at jeg hadde sett dem tidligere og de glinset. Med fortsatt en hånd rundt hans meget stive og litt vippende reisning satte hun den på plass og senket seg ned. I bakgrunnen av Anne kunne jeg i det litt dunkle lyset se den italienske kvinnen ligge på rygg med den andre unggutten i full gang mellom bena hennes. Den hvite rompa hans lyste opp der den beveget seg i imponerende hurtig takt opp og ned. En langt mer kaninaktig takt enn den Anne hadde der hun sakte lot ungutten gli inn og ut.

Hun over meg fulgte også nøye med og hadde flyttet seg litt nærmere de andre slik at hun ble sittende nærmest i en firkant sammen med de to andre barjentene og italieneren. Alle 4 hadde vendt ansiktet mot det som skjedde borte hos de to parene inntil den ene barjenta tok frem en flaske med glideolje og helte noe av innholdet i italieneren hånd og øverst i rompesprekken til Anne. Med den ledige hånden stoppet hun oljestrømmen utenfor det bakerste hullet og presset en oljeglatt finger forsiktig litt innover. Anne hikstet av behandlingen og stoppet bevegelsen med ungguttens halvveis ute. Tolmodig lot hun seg bli smørt inn før barjenta stakk to fingre inn og presset de helt inn til nye hikst fra Anne. Italieneren hadde tydeligvis forstått planen og hadde allerede overført det meste av oljen til sin vippende og lange reisning. Den var lang, slank og rett med et nesten rundt hode i enden. En helt annen type enn min langt mer tykke utgave som aldri hadde klart å gjennomføre det italieneren nå hadde planer om. Jeg merket sjalusien enda klarere en før og mødte blikket til Anne som nå hadde hodet vendt bakover. Hun smilte med et usigelig erotisk ansikt som fikk kåtheten til å velte opp i meg også. Tanken på hva som skulle skje gjorde meg mer opphisset enn jeg noen gang hadde vært.

Med rykkende bevegelser gjorde kaninen seg ferdig mens innsmørningen holdt på. De to reste seg raskt opp. Unggutten hoppet ned på gulvet og gikk i retning toalettet og den italienske kvinnen satte seg ved siden av sin mann. Hun dro mannen sin inntil seg for et raskt og sugende kyss og festet tak rundt roten på hans oljeglatte penis for å føre den bort til Annes tilsvarnde oljeglatte hull. Med hendene på Annes hofter presset han seg uten store anstrengelser forsiktig helt inn. Anne nærmest skrek og begravet ansiktet i ungguttens ansikt under seg. Med munnen klistret til hans ble skrikene mer grytende etterhvert som italieneren beveget seg raskere. Unggutten begynte også og bevege seg slik at han var inne når italieneren var ute og omvendt. Med bestemt takt ble Anne gjennomknullet stadig raskere og med stadig mer voldsomhet. Hun kom nærmest umiddelbart og fortsatte å komme om og om igjen.

Den italienske kvinnen flyttet konsentrasjonen mot meg da hennes mann trengte seg inn i min kone. Med hjelp av to av barjentene ble også jeg innsmurt overalt. Jeg tenke å protestere litt da de kom til området helt bak, men så lenge jeg hadde den tredje barjenta sittende oppå ansiktet mitt hadde jeg ikke så mye jeg skulle sakt. Jeg lot de holde på og konsentrerte meg om å fortsette der jeg hadde sluppet. Det var en uvant og ny følelse å bli behandlet der bak som gjorde at jeg både lot bena bli presset så langt bakover som de kunne komme og akseptere at de førte inn en tynn dildo med lett vibrering. Til min overraskelse var det både opphissende og deilig. Så deilig at jeg nærmest ble skuffet da de avluttet behandlingen og barjenta flyttet på seg og ble erstattet av den italienske kvinnen som la seg oppå meg. Hun dro meg rundt og førte meg forsiktig på plass der unggutten for ikke mange minutter siden hadde vært. Hun var trang og klissvåt. Med langt roligere bevegelser enn unggutten og med den italienske kvinnens hender i fast grep på mine rompeballer ble jeg presset hard bestemt inn før hun reduserte presset slik at jeg kunne dra meg forsiktig ut igjen. Etterhvert merket jeg også to andre hender på hoftene og snudde med forsiktig rundt for å få bekreftet de nettopp avluttende skrikene fra Anne hadde fått meg til å tro. Det var italienteren hender og etterhvert også italienerens runde hode forsiktig pressende mot der dildoen rett før hadde vært. Jeg ville ha den inni meg og presset meg imøtekommende mot hodet slik at det presset seg litt inn. Følelsen var ubeskrivelig etterhvert som han presset seg helt inn for så å dra seg ut og inn i samme takt som den stadig økende takten til sin kone.

Da jeg merket at pusten til italieneren økte og taket rundt hoftene mine strammet seg ytterligere var også jeg iferd med å komme. I nærmest samme øyeblikk som jeg sprutet inn og merket sammentrekningene rundt italienerens knallstive penis presset han seg helt inn og sprutet sikkert enda mer enn det jeg gjorde. Jeg seg sammen og merket nesten ikke de kraftige sammentrekningene som den italienske kvinnen rett etter også hadde.

Reisningen holdt seg og jeg var like kåt igjen etter bare noen sekunder. Italieneren trakk seg ut og da gjorde jeg det samme. Han for å gå i retning toalettet og jeg for å fortsette. Den italienske kvinner lå med lukkede øyne, men det lot jeg meg ikke merke av. Med bestemte bevegelser snudde jeg henne rundt, fant oljeflasken litt lenger borte og satte meg bestemt oppå lårene hennes. Hun lot meg passivt holde på mens jeg lot oljen flomme mellom rompeballene hennes og presset en finger inn før jeg fortsatte med å smøre henne inn slik hun hadde smørt meg inn. Hun hadde en deilig kropp med et slangt liv og brede hofter. Og et trangt hull som nå skulle merke noe helt annet enn det hun sikkert var vandt til. Jeg dro opp i hundestilling og satt min glinsende og våte penis på plass samtidig som Anne kom opp på siden av meg. Hun skjøv min hand bort og tok over ansvaret for styringen. Med den ene håndens to fingre presset inn bak hos meg og med den andre håndens faste grep rundt roten så både styrte hun meg på plass og presset meg forsiktig inn. Jeg hold den italienske kvinnen som i skruestikke rundt hoftene og lot henne ikke stikke unna. Hun skrek og dro seg vekk, men hadde ikke sjangs. Det alt for tykke instrumentet presset seg helt inn og hodt seg der inntil hun roet seg ned og snudde hodet rundt i min retning. "Vær forsiktig" sa hun med grøtet stemme før hun hikstet igjen da jeg dro den forsiktig ut for å føre den enda mer forsiktig inn igjen. Annes unggutt hadde tydeligvis også voknet til live igjen. Han stod bak henne og dyttet henne ned ved siden av den italienske kvinnen for å presse seg inn i Annes nå erfarne hull. Vi holdt samme takten en liten stund før jeg trakk meg ut og flyttet unggutten over der jeg hadde vært. Med skjelvende fingre holdt jeg rundt Annes hofter og presset meg helt inn.

Legg igjen en kommentar