Ta nordlandsjenter i favn om du kan…

Denne novellen er vist 21360 ganger.

Å elske en nordlandsjente kan være utfordring, men å elske MED en nordlandsjente er som regel en sanne nytelse. Nordlandsjenter er fordomsfrie, ærlige og deilige elskerinner. Dette en en hyllest til alle disse. Gjennom årene har jeg hatt mange jenter fra hele Skandinavia, men ingen komme opp mot nordlansjentene.
 
Her vil jeg fortelle om en periode hvor jeg bodde et sted i Nord-Norge. Her ble jeg kjent med en jente som het Randi. Randi var mørk som en høstnatt med spisse stuttende bryster. Slank, med runde fine hofter, men var ellers en stille og rolig – litt beskjeden jente på 21. Vi var ute på byen på kveldene i starten, danset og hadde det moro. Randi jobbet dagtid på en fabrikk i byen, og hadde en søster, Kari på 18, som hun delte leilighet med. Siden vi ble kjent hadde Kari jobbet nattskift samme sted. Derfor hadde jeg aldri møtt henne.  Etter hvert ble det mer alvor og en fredag ville Randi at jeg skulle bli med henne hjem.
 
Kari jobber, så vi har leiligheten alene, sier Randi. Vel hjemme i leiligheten suger Randi seg seg fast til meg, biter meg i øret og presser det faste brystene mot meg. Jeg kjenne at vortene er harde gjennom blusestoffet. Dette er jo en helt annen Randi enn den litt beskjedne jenta jeg har gått ut med flere kvelder,  så jeg blir litt satt ut med det samme. Er du kåt spør jeg inn i øret hennes. Ja, gjett svarer hun. Har ikke tenkt på annet enn at jeg ville ha deg de siste dagene. Jeg vil pikken din inn i fitta mi NÅ sier hun og presser underlivet mot meg, mens hun fikler med smekken min og prøver å få pikken ut i det fri.
 
Endelig lykkes hun, og pikken spretter ut i hele sin prakt. Oj, den ser fristende ut, sier Randi mens hun griper med et fast tak rundt kukroten. Er det mulig å få en smak? Uten å vente på svar glir hun ned på kne og gaper høyt og lag hele kukhodet gli inn i munnen men hånden kjærtegner det lange skaftet. Så stor du er smiler hun opp mot meg. Fitta mi renner over, den er kliss våt og lengter etter pikk. Randi fortsetter å suge og kjærtegne meg, men jeg vil gjerne ha henne naken og i sengen. Jeg drar henne med mot rommet hennes. Vi faller i armene til hverandre opp i sengen mens vi  flekker klærne av. Randi er en veltrent jente som er spenstig og fast i fisken, det har jeg merket før, men at hun skulle være en slik villkatt hadde jeg aldri drømt om. Det stilleste vann har den dypeste grunn, heter det.
 
Jeg tar om henne bakfra og lar en finger kjærtegne den våte sprekken. Klitoris er stor og oppsvulmet, og jeg Randi presser baken mot meg og vil ha meg inn i seg, men jeg lar pikken ligge oppover korsryggen hennes mens jeg presser henne hardt mot meg. Hun trenger ikke lange stunden før hun kommer i en skjelvende orgasme, som jeg ikke har hørt eller kjent maken til. Hun prøver på nytt å lirke den steinkharde kuken på plass mellom lårene sine, men jeg aner hva som da kommer til å skje og jeg er ikke helt klar.
 
Jeg har lyst til å se om Randi kan få en orgasme til, så jeg kjærtegner magen, brystene, kysser henne i nakken, biter henne i øreflippen og puster henne varmt inn i øret. Samtidig som jeg forsetter å presse henne mot den stive pikken med høyre underarm, og samtidig er jeg innom og kjæler litt for klitten. Hver gang jeg berører tappen rykker Randi til og presser seg skjelvende mot meg. Kom inn i meg stønner hun, men jeg har andre planer. Jeg fortsetter som før og tirre henne mot et nytt klimaks, men passer på å ta en pause nå jeg merker hun er like ved å komme. Gang etter gang er hun på kanten av stupet. Slutt, slutt, stønner Randi. La meg komme, ta meg, knull meg med den store pikken din. Dytt den inn i meg for faen.
 
Jeg etterkommer ønsket til en viss del. Kjærtegner tappen raskt og rytmisk til hun kommer. Samtidig presser jeg langfingeren inn i den plaskvåte fitta og masserer der hvor G-punktet skulle være. Randi hadde sitt punkt akkurat der, for orgasmen tar liksom ingen ende, og mens hun stønnende presser seg bakover mot meg fortsetter jeg massasjen og lar av og til tommelen berøre en stiv og blodfyllt klitoris. Randi gurgler og stønner  uforståelig og usammenhengende mens hun en inne i en lang og skjelvende orgasme, men jeg har lenge forstått at hun er på kukjakt ved å prøve å løfte ene benet og svaie i korsryggen for å få den stive og skjelvende staken inn i seg.
 
Jeg forbarmer meg endelig over henne og trekker meg litt unna slik at pikken står rett mot den vidåpne fitta hvor jeg fortsatt masserer henne bestemt, men ømt og forsiktig. Nå lar jeg alle hemninger fare og jager pikken til bunns i et langt og bestemt støt. Holder henne med et fast grep i den smale midjen og knuller henne hardt og hensynsløst bakfra.
 
Brått er det som om Randi kommer til seg selv. Hun uler som en ulv, presser seg skjelvende mot meg og skriker ut: jaaa… jaaaaaa… knull meg med den store pikken din… la meg få hele staken inn i meg… pump meg full av rå kuk… kjør den til bunns i i fitta mi….. jaaa.. jaaaa….. knull meg hardt og lenge….  jeg kjenner det store hodet ditt helt inn i livmora… åååååååå…. ja…. åååååå….aaah.. knull meg…. knull meg… la fitta mi få sæden din…. la det sprute langt inni meg…..   fyll meg opp med kremen din..   Helt ærlig er jeg litt sjokkert, for jeg er ikke vant med jenter som snakker slik, men fy f… så opphissende og jeg er med på notene:  Jeg kommer snart Randi… kommer til å fylle fitta di med varm sæd…  kommer snart langt inne i den varme deilige grotta di…  du har en kjempefitte din lille hore… jaa… jaaaaa.. ta imot…..   Ja, kom i meg…. jeg er klar.. fyll meg opp…. fyll meg opp……  kom  din jævla horebukk… knull meg til du spruter i fitta mi…  
 
Og det gjorde jeg både dypt, lenge og mye…. Vi svimte vel nærmest av begge to, mens jeg fremdels hadde hadde pikken inne i den varme og særfyllte fitta til Randi. Jeg våknet av at en varm stump presset seg prøvende mot meg med roterende bevegelser. Responsen er ganske umiddelbar og jeg stivner igjen med det samme. Det kaller jeg skikkelig mannfolk mumler Randi nede i puten. Jeg kaller det en kjempejente med en kjempefitte jeg, svarer jeg. Vi får håpe  at fitta ikke har dagen sin smiler Randi. Hva mener du sier jeg. Jeg mener at ikke innsprøytningen får følger. Jeg bruker ingen ting, og vi glemte visst gummien. Nå blir jeg litt satt ut, og trekker meg ut av henne og leg meg på rygg, med et fåret uttrykk i ansiktet. Litt sent å trekke seg ut nå skjønner du, ler Randi, og skrever over meg og trer seg ned på pikken som om ingenting har hendt. Ingen har vel dødd av en skvett sæd, ler hun mens hun rir meg sakte. Og.. skaden er jo allerede skjedd, så nå kan vi jo knulle hele natta. Jeg må innrømme at hun fasinerer meg med innstillingen sin, og snart er vi i gang med et nytt intenst ritt.
 
Hvor lenge hun holdt det gående vet jeg ikke, men kl halv åtte ble vi vekket av telefonen. Sykdom på fabrikken, og Randi må komme på jobb. Det er jo lørdag, så du kan vel sove videre til jeg kommer hjem, foreslår Randi. Jeg er ferdig kl 3. OK tenker jeg. Det hadde vært deilig å få sove videre. Snart er jeg i drømmeland, men våkner av at noen tusler inne på stuen. Kanskje Randi er tidliger hjemme tenker jeg og lister meg naken opp av sengen for å overraske henne. 
 
Men den som ble overrasket var jeg. Det var ikke Randi, men Kari. En yngre kopi av Randi. Henne hadde jeg helt glemt. Hun smiler mot meg, mens blikket glir ned mot mitt nakne og halvstive lem. Jeg snakket med Randi på vei fra jobb gliser Kari. Og hun så rimelig utpult ut vil jeg si….  men dere har vel ikke hatt dere i natt? Jeg må bare innrømme at litt har det vel blitt. Og hun sparte vel ikke noe til en stakkars nattarbeidende lillesøster kan jeg tenke meg, smiler Kari. Invitt… ja, det må være det, og jeg tenner på tanken om en kjapp omgang med lillesøster Kari. Kuken er allerede i ferd med å avsløre meg der jeg står og henger i døråpningen.
 
Jeg synes det ser ut til at Randi har sovet  fra godsakene i natt jeg. Eller er du mann for en morgenrunde etter full pakke med Randi? Da er du jammen litt av en bukk, smiler hun og kommer mot meg. Jeg trekker meg mot sengen mens Kari følger etter. Jeg har ikke hatt meg kuk på flere uker sier hun, og Randi sa at din sikkert klarte en liten runde i formiddag. -Det demrer for meg. De to søstrene har avtalt dette.
 
Kari er alt naken og jeg orker ikke noe langt forspill så jeg drar henne over meg og vi kysser hverandre intenst og sultent. Jeg stryker henne over rumpa mens vi kysser og kliner. Jeg merker at hun allerede er veldig våt mot låret mitt. Jeg lar låret gli opp mellom beina hennes for å gi henne et lite forspill. Kan du ikke ligge bak meg først, hvisker Kari, og gjøre det godt for meg. Jaså, Randi har nok avgitt full rapport. Nei, sier jeg, men jeg kan slikke deg. Ja, vil du det. Hun glir på rygg med hodet mitt mellom lårene og tungen i en dyvåt sprekk.
 
En time senere er Kari like hissig på kuk som Randi var i natt. Jeg tar fram et kondom, men Kari slenger det på golvet og drar meg mot seg og skrever og leder meg på plass i en like våt, men trangere fitte en den jeg knullet for noen timer siden. Jeg jager på henne i en misjonær. Hun smiler mot meg og møter meg ved hvert støt. Jeg innser at jeg kanskje har et problem. To jenter samtidig ok, men to søstre…. som i tilllegg deler leilighet kan bety bråk.
 
Det er som om Kari leser tankene mine, for hun legger armene om nakken min, smiler og hvisker at hun og Randi har planlagt at denne helga skal de dele på meg. Om jeg vil da. Randi er ikke på jobb skjønner du. Hun er en tur hjem til foreldrene våre, slik at jeg kunne få prøveknulle deg i fred og ro. Og det er jo ikke så verst, eller hva, smiler hun mot meg mens hun ømt styker meg over ryggen og hoftene og tar et fast tak i rompeballene mine. Nå kan jeg tenke meg litt med fart, slik som Randi. Ta meg hardt i hundestilling, vil du det…. og sprut meg full… med det lille du har igjen, sier hun og lar en liten hånd klemme forsiktig om pungen min.
 
Kari stiller seg skrevende på kne i sengen, med en kjempesvai i ryggen. Den røde og våte fitteåpningen står og lyser mot meg og den svaiende  steinharde kuken. Hodet er stort og blålig. Forhuden ligger stramt bak hodet idet jeg retter det store staken mot den lille jenta foran meg. Kom inn i meg stønner Kari, la meg virkelig kjenne kuken din. Kjør den til bunns i meg. Enn om jeg er for lang sier jeg. Den går dypt i denne stillingen. Nei, bare kjør den i meg. Jeg vil kjenne hele deg inni meg, please… kom… Jeg holder fortsatt litt igjen, men hodet er innenfor og Kari presser seg kraftig bakover for å få meg lenger inn i seg, men med et kraftig tak om hoftene hennes er det jeg som bestemmer tempoet. Med mine 100 mot hennes knapt 50 er det rått parti. Det er det også nåt jeg bestemmer meg for å la det stå til.
 
Jeg kjører hele staken til bunns i den ventende fitta, og Kari stønner usammenhengende og uforståelige ord i en gurglende strøm….  brått skjelver hun og synker sammen foran meg.. jeg holder inne en stund så hun får komme til seg selv… før jeg lar alle hemninger fare og knuller henne bare for å komme..  jaa… jaaaa.. .ta meg.. la det gå i meg stønner Kari… sprut det i fitta mi… hun stikker en liten hand mellom lårene og kjæler for ballene og kuken som jager ut og inn av henne….  vil du heller komme i munnene min smiler hun mot meg over skuldra….  ja, snu deg sier jeg..  Hun er kjapt av pikken og snur seg rundt og slikker og reller å suge et par tak før jeg må advare henne og at jeg snart kommer til sende sæden rett i halsen hennes om hun ikke passer seg.  Det… var.. liksom…. det som… var….. meningen… stønner hun mellom sugene… Hun tar hodet i munnhulen og massere med tungen mens hun holder med begge hender under pungen…..   og jeg gir meg over til nytelsen… jeg merker at hun svelger… slikker.. svelger… suger.. og slikker mer….. ømt og forsiktig suger hun videre mens hun strammer grepet om kukroten.
 
Dette må bare gi en stiv en igjen…. stiv men veldig øm… Legg deg på rygg befaler Kari. Randi sa at du var deilig å ri på, og det har ikke jeg prøvd ennå. Jeg glir ned på rygg mens Kari kjapt som et lyn skrever over meg og trer seg bestemt ned over den ømme pikken. Hun smiler, mot meg. Deilig pikk å ri på ja. Tykk og stiv, men kanskje litt øm, sier hun spørrende. Ja, jeg må innrømme det. Kari spretter av meg som bare en attenåring kan. Piler ut på badet og er tilbake med en flaske babyolje som hun heller over pikken min og masserer den forsiktig.
 
Like kjapt som hun forsvant er hun tilbake i rittet. Nå tar hun ikke særlig mye hensyn til at jeg er litt øm. Hun rir meg som hun er gal. Overkroppen bare duver med, men hoftene knuller meg frenetisk. Jeg er med henne og drar henne ned som vi kan kysse og jeg kan bite henne i brystene. Hun rir meg lenge og jeg kjenner at jeg er på vei igjen. Jeg hvisker i øret hennes at hun snart får den "siste sæd i olje" servert i tenåringsfitta si. Jaa.. stønner hun… la det komme i den våte lille horefitta mi….  la meg få den siste sæd… la det gå i meg nå….   Jeg kjenner at trykket bygger seg opp og jeg griper henne fast om midjen og lar noen lange dype tak jage inn i den trange våte fitta. Jeg kommer…. stønner jeg..  jeg kommer inne i fitta di…   Jaaa… jaaa.. la meg få det.. stønner Kari…  jeg kommer jeg også…… hun skjelver over meg og jeg lar det siste jeg har gå inn i en vibrerende fitte som er midt i en orgasme…..
 
Hva som skjedde etter at Randi kom tilbake fra familiebesøk får vi komme tilbake til….
 

Legg igjen en kommentar