Tatt på fersken

Denne novellen er vist 25101 ganger.

tøsen hadde endelig huset for seg selv, hun hadde bestemt seg for å ta et deilig varmt boblebad. Nyte stillheten og roen.
Varmen spredte seg raskt i kroppen til tøsen, der hun sank ned i vannet og lot boblene bruse rundt henne. Hun la seg halveis på siden slik at hun kunne kjenne vanne trykket nedentil. tøsen kjente at hun allerede ble kåt av stimuleringen og det ene brystet fikk likedann behandling. Boblene kom på flere sider av badekaret, men to av de traff henne på de mest følsomme områdene. Hun stønnet svakt for seg selv, der hun lå og kjente etter. Hadde ikke gjort noe om vanntrykket var enda hardere nei….hun smiler med lukkende øyne.
 
Plutselig kjente hun et fast grep om håret, en hånd som nærmest løftet henne opp i knelende stilling. Tusen tanker for rundt i henne og hun var nærmest i sjokk da hun oppdaget hvem som hadde kommet seg inn på badet. tøsen prøvde febrilsk å tørke øynene slik at hun fikk se tydeligere, men den bestemte stemmen som befalte henne å åpne sin munn gjorde at hun automatisk gjorde det hun ble bedt om der og da. Hvordan hadde Master kommet inn i huset hennes, hadde hun glemt å låse ytterdøren? Og hadde de avtalt at de skulle treffes??
Riktignok hadde de avtalt at de skulle treffes, men ikke så tidlig…og ikke i den settingen her….hun skjønte ingenting.
 
Munnen ble fylt opp av en halv stiv kuk og befalingen var bare at hun skulle suge ham. Grepet om håret hennes var der fortsatt og hun klamret seg fast badekarkanten. Redd for å skli..selv om hun visste at Master passet godt på henne slik at hun ikke skulle komme til skade. Ynkene og stønnene hennes forsvant med lyden av boblene….og det jog intens kåtskap i henne da hun kjente at Master hadde funnet nippelen og han knep til. Vondt og godt på samme tid, og hylet ble stoppet av kuken. Master visste godt hva han gjorde, han kjente tøsen sine svake sider. De hadde lenge hatt kontakt med hverandre på msn og de hadde også truffet hverandre regelmessig.
 
Forholdet mellom tøsen og Master hadde utviklet seg raskt, kanskje raskerere enn forventet. Men like greit for de begge.
Hun hadde lyst å synke ned i jorden med tanke på at hun hadde blitt skikkelig fersket, der lå hun å nøt vannet som pirret henne og kåtet henne opp. Og plutselig var Master der. De vebale ordene han kom med gjorde ikke tøsen mindre kåt. Og hun stammet frem et ja, idet hun fikk lov å få igjen pusten og svare på Master sitt spørsmål. Hun ante egentlig ikke hva hun svarte på, problemer med å høre alt det Master sa pga boblene, samtidig som hun nå var så kåt at hun visste at hun var som gele i hans hender.
 
Kuken dasket henne i ansiktet og blikket møttes….Gud så flaut. Blikket til Master  kunne ikke beskrives, hun mistet totalt stemmen og ståsted. Lot bare alt gå forbi på en måte, mens tusen tanker flyr kjapt mellom hjernebarken. Hvorfor klarte hun ikke å stå imot, hvorfor ble hun så kåt av dette. Hun visste jo at hun ikke skulle stritte imot, og hun visste godt hvorfor hun ble så kåt. Det var jo det hun savnet i livet hennes, kjenne på den tøserollen. Hvordan det var å bli lekt med, bli brukt og bare ta imot. Kjenne at alle hull blir brukt, at brystene hennes var til Masterens nytelse.
 
SNU DEG RUNDT!!
På kommando uten nøling, snudde hun seg bøyde seg frem og spredte sine ben. To fingre fant raskt den varme hulen og hun stønnet høyt av behandlingen hun fikk. "Hva har du til ditt forsvar å komme med min tøs, ligge her å kåte seg opp rett før vi skulle møtes?"
Master visste godt at tøsen ikke klarte å svare med to fingre opp i fitta. Han visste at hun mistet total konsentrasjonen og nærmest stammet frem unnskyld. Hva annet skulle hun si da…hun visste jo at uansett hva hun svarte ville jo Master kicke på svaret hennes. Ingenting var godt nok til svar, noe som også var med i spillet her.
 
SLIKKE DE RENE!!
Hun slikket fingrene rene, smaken av sine safter fylte munnen hennes. Plutselig ble det totalt mørkt for tøsen, Master hadde bindt noe foran øynene hennes, som straff for at hun ble fersket. Han visste det å straffe ja, og det å miste synet gjorde henne enda mer hjelpesløs. Hun ante ikke hvilke veie hun stod, hvor stod Master…
Hun skrek til da hun kjente en velkjent klesklype på den ene nippelen. HYSJ!!! Ellers blir det gagball på deg også…
Sitringen av kåtheten jog i henne, og hun bet tennene sammen da den andre nippelen fikk en klype på. Det var dønn stille i rommet, hun hørte bare svak skvulping og skjønte nå at Master hadde satt seg oppi badekaret på den ene kanten. Hendene til Master holdte henne rundt livet og nærmest bestemt ble hun kommandert til å sette seg. Hun kjente kuken butte mot hullet hennes, og den smatt inn før hun i det hele tatt fikk tenkt. Der satt hun og red Master med ryggen til. Han bestemte takten, hvor langt ut og inn kuken kom inn i hennes våte fitte. Hun fikk beskjed om å jobbe med fittemuskelene sine, melke Master så han fikk kjenne at hun jobbet for ham. Det var jo tøsen som skulle jobbe og slite, Master skulle jo bare nyte det hele….hun visste det.
 
Brystene svaiet i takt med ridningen, klypene satt godt på og rett som det var kjente hun at Master små dro i de for å sjekke om de satt på. Hun stønnet høyt hver gang, men ikke klagende. Stønnet mest fordi hun rett og slett ble kåt av det. Hun hadde så lyst å berøre klitten, for å stimulere seg selv. Hendene til tøsen nærmet seg lårene og hun støttet seg til lårene i den stillingen hun satt. Plustelig fikk hun et fast grep om håndleddende og Master skjønte hva tøsen hadde i tankene. Helvete jog det i henne i tankene, hvorfor må han oppdage alle svakhetene hennes. Brått stoppet han opp og ba henne reise seg opp. Han holdt henne slik at hun ikke skulle falle. Klypene ble fjernet og ble plassert på fitteleppene istedet……..da blir det ikke mer kuk på deg i tøsefitta di….
 
Hun ønsket å skrike ut av ren skuffelse, men visste at det ikke kom noe godt ut av hennes nektelse og protester. Boblene ble satt på igjen og hun satt knelende i badekaret. Master spredte bena til tøsen og hun fikk lov å ha hendene hvilende på lårene til Master. Master tok et godt grep om håret og befalte tøsen om å suge ham og ta imot hans safter. Litt fomlete og god hjelp av Master kjente hun at kuken hans fylte hele munnen hennes. Langt inn. Nærmest munnknulling, vanskelig å få sugd og puste. tøsen kjente klypene godt nedentil selv om vannet dempet noe av smerten. Og hun visste godt at det ville gjøre vondt når klypene ble fjernet. Men hun hadde jo ikke tid til å tenke på det, nå som hun kjente kuken langt ned i halsen. Hun higer etter pusten, Master slipper henne i noen få sekunder og gjentar prosedyren.
 
Hun kjenner at munnen blir fylt, salt søtelig saft fra Master. Og så mye. Master hadde sagt ifra at det var lenge siden han hadde onanert og fått utløsning. Han ønsket nemlig å spare det til tøsen. tøsen var takknemlig for Master sin tanke, men så mye da…hun kjente brekningfølelsen flere ganger og visste at hun sølte. Hun visste jo også at Master ville at tøsen skulle ta alt, svelge alt uten SØL.
 
Bindet foran øynene ble fjernet og hun myste og måtte bli vant med lyset….
La klypene stå på til du har tørket deg, få på deg collaren og mansjettene så kommer du inn på soverrommet……..
Maken til udugelig tøs….Master skal pine og leke med deg lenge….og Master er glad for at han kom tidligere.
 
Niplene er litt ømme, og kjeve partiet hennes merket hun godt at hun hadde mått jobbe med.  Og siden hun ikke får noe mer kuk i fitta si…så har vel Master andre planer hvordan han ønsker å leke og bruke tøsen……

Legg igjen en kommentar