Notodden Bluesfestival 2010 del 1

Denne novellen er vist 19871 ganger.

Denne festivalen var som mange ganger før, våt og fuktig.  Regnet kom og gikk.
Men vi som har campet her i alle år, vet at presenninger gjør underverker.  Man strekker de ut og binder de fast i det som er å binde i.  Dermed blir det et tak som dekker både mennesker og  telt.
Vi satt der under taket mens regnet høljet ned.  Min kone Mona, jeg, og flere festivaldeltakere fra fjern og nær.  Alle med noe godt i glasset, mens praten gikk lystig, og historier ble fortalt om tidligere opplevelser på stedet.
Temperaturen var fin, og det var en litt klam kveld, tordenværet var vel ikke langt unna.  De fleste hadde bare shorts eller skjørt på seg, og T-trøye.  Folk kom og gikk. Ikke alle hadde stoler å sitte på, slik at noen satt på bakken.  Plutselig kom det ett skikkelig regnvær, og de som satt på bakken spratt opp fordi vannet rant i strie strømmer.  Dermed var det plutselig 2 stk på hver stol, men hva gjør man ikke på festival, hvor alt er moro.  En kvinne jeg ikke kjenner satt seg på mitt fang.  Hun lo og presenterte seg, mens hun vrikket på rumpa på mitt fang.  Reaksjonen uteble ikke, og  jeg kjente det begynte å bli stivt der nede.  Hun snudde seg mot meg og smilte, mens hun beveget rumpeballene over min nå stive kuk.  Det var mye latter og snakk rundt bordene som var plassert i en rekke.
Hun som satt på mitt fang, ba meg få frem redskapen, så skulle hun sørge for resten, hvis jeg turte.
Jeg nikket på hodet, og hun bøyde seg frem over bordet og snakket til de på andre siden av dette.  Dermed fikk jeg lirket min ut og hun satte seg tilbake.  Hun hadde skjørt og ingen truse under.  Der satt jeg da, med min stive kuk under hennes rumpe, skin mot skin…  Hun lo og fleipet med folk rundt seg, og løftet på rumpa igjen, og plutselig var jeg inne i varmen…  Der satt jeg med kuken godt plantet i ei fremmed  kvinne, mens kona satt noen få meter unna.  Det var ubeskrivelig deilig og spennende.  Hun melket meg med fittemusklene sine, og jeg kjente at dette kunne ikke vare evig.  Noe jeg også hvisket i hennes øre.  Hun bare smilte og fortsatte.  Plutselig kjente jeg at det ville gå for meg, men hun fortsatte og bruke musklene.  Jeg sendte de første strålene inn i henne, og plutselig lo hun veldig, før hun ble sittende rolig på kuken til den skrumpet inn.  Takk visket hun, det gikk for meg også.  Vi ble sittende slik litt til, hun reiste seg litt opp og jeg fikk junior under shortsen igjen, uten at noen merket noe.  Hun reiste seg opp, og sa hun måtte på do, og det var det siste jeg så av henne.
Vel,  festen fortsatte og regnet fortsatte.  Mona, hadde sin egen stol, som hun satt alene på.
Hun reiste seg og sa at hun skulle hente mer og drikke.  Da hun kom tilbake var stolen hennes opptatt av en annen mann.  En som vi begge kjente fra tidligere festivaler her.  Han lo og sa at hun fikk sitte på hans fang eller stå.  Hun svarte at det er ikke meg det skal stå på, og satte seg ned.
Praten gikk livlig, og alkoholen med.  Mona er veldig forsiktig med alkohol, og jeg har prøvd å få henne med på trekant en gang, med resultat at det ble full diskusjon og ikke mer snakk om det.
I alle fall, hun satt på mannens fang, og var med i diskusjonene og latteren satt løst.  Jeg tittet bort på de 2 i blant, og hun så på meg og lo. Da så jeg at hun reiste seg litt opp og, og han rettet på kuken sin og hun satte ned igjen.  Hun hadde bukser, så han fikk ikke det samme som jeg fikk.  I alle fall, der satt vi og lo og tøyset.  Alle hadde det trivelig.  Jeg så at Mona reiste seg opp og hun sa at hun måtte på do.  Mannen ble sittende igjen.  Etter en liten stund kom hun tilbake, og nå hadde hun byttet til skjørt hun også.  Hun satte seg på hans fang igjen, og nå var min oppmerksomhet rettet diskret mot de 2.  Mona satt på fanget, og beveget seg sakte.  Hun så over mot meg, og jeg latet som om jeg så og snakket med sidemann.  Da løftet hun på baken, og jeg så hun satte  seg ned på hans kuk.
Mona som ikke ville med andre en meg, satt her og knullet, midt i mellom mange feststemte mennesker.    Jeg ble ikke sjalu, kunne jo ikke det da jeg for en liten stund siden gjorde det samme.
Jeg fulgte med og så at han beveget hoftene sakte.  Ei dame sa noe til henne og hun lo og ristet på hodet.  Jeg spurte Mona om det var mer vin i kartongen og hun ristet på hodet.  Torde ikke svare, men satt der med ett smil om munnen.  Etter en liten stund til så jeg at mannen bøyde hodet bakover og lukket øynene.  Han holdt pusten, og det var tydelig at han tømte seg i henne.
De satt en liten stund, før hun reiste seg og sa hun måtte på do.  Hun gikk, og jeg fulgte etter like etterpå.  Hun gikk rett foran meg, og jeg så flekker på skjørtet hennes.  Jeg tok henne igjen og ga henne et kyss.  Hun stivnet først, så smilte hun.  Vi gikk inn på hver vår do, og jeg ventet utenfor til hun kom ut igjen..  Vi gikk hånd i hånd, og jeg sa at hun hadde en stor flekk på skjørtet sitt.
Hun snudde sg for å se, og jeg tok hånden over rumpa hennes.  Var det deilig sa jeg, hun stivnet og spurte hva da.  Deilig det som det er rester av på skjørtet vel sa jeg.  Hun sa ingen ting, ble bare rød.
Ingen fare sa jeg, jeg har fått mitt jeg også, sa jeg.  Men jeg synes vi kan gjøre det sammen, skal vi be han inn i teltet i natt?
Hun svarte ikke med en gang, men så nikket hun, og sa at det var deilig det som skjedde.
Hun sa at hun hadde sett hva vi gjorde, og da for det en f… i henne, og hun tenkte at kunne jeg kunne hun.

Fortsettelse følger…..

Legg igjen en kommentar