Taxituren som eskalerte del 1

Denne novellen er vist 30079 ganger.

Skrevet av Taxisjåføren

Som Taxisjåfør opplever man mye rart og mye man ikke glemmer dette er en sånn historie som omhandler noe jeg ikke klarer å glemme. Kjørte maxitaxi denne dagen

 

Det var en lørdagskveld og vi hadde akkurat begynt å kjøre ut folk på utestedene i byen,
Men så fikk jeg en tur hvor jeg skulle hente 3 jenter og kjøre de ut men dog litt lengre reise vei.

Da jeg kom fram til hente adressen sto de ute med hver sin flaske med alkohol i hånda, jeg stopper og åpner døra, jentene setter seg inn,
Ei rett bak meg og de to andre litt lengre bak,
Hu som satte seg bak meg syntes jeg så ut som jeg var stiv i nakken og tilbydde seg og massere meg, noe hvem som helst liker.

Litt inne i masseringen spør hu om hu kan ta bort nakkestøtta mi for å komme bedre til, ja jo svarte jeg,
Så gjorde hu det, og fortsatte og massere dog satt hun enda nærmere denne gangen og masserte også øreflippene mine og beit i de, noe som tente meg og jeg begynte å stivne til i buksa, jentene bak så hva som skjedde å sa, du er alltid så sex fiksert til venninna si, hu svarte med at hu virkelig måtte få seg noe før de nå var på byen, ellers kom hu til å ta meg seg en kar hjem i natt noe forloveden ikke hadde likt,
Men siden dette var utdrikkingslaget hennes så kunne hu da bli pult før hu var kanakkas drita,
Ja de andre var enig.

Så snudde hu seg til meg og masserte min venstre øreflipp og beit i min høyre, og hvisket i øret mitt: så kan du vær så snill stoppe å pule meg nå?

Jeg stoppet såklart jeg sier jo ikke nei til noe sånn, jenta var jo nydelig og jeg var jo stein kåt.
Jeg bremset ned og da kom hun ned på gulvet ved siden av meg og kneppet opp buksa mi og vippet ut kuken min og begynte å suge meg som om livet skulle stå på spill.
De andre jentene kom fram til seteraden bak meg og ville se på.

Oi den så deilig ut sa hu ene, kan jeg få litt og?
Så klart alle skal få sa jeg. Vel hu siste viste ikke om det for hu var lesbisk men kunne gjerne slikke noen mens jeg pulte de.
Deal svarte jeg, og fikk endelig stoppet.

Tok så med meg jentene bak i bussen og en etter en kledde vi av oss på vei bakerst.
De satte seg tre i bredden med hu som hadde utdrikningslag i midten, kan du tre den kuken i meg nå eller spurte hun.

Som sagt så gjort, lirket pikken inni grotten hennes og begynte å jokke i henne, de andre jentene fingret seg selv mens de så hva som skjedde, så spurte hun ene jenta, er det noe du ikke liker å gjøre? Nei alt går fint svarte jeg,
Hu smilte bare og tok hånda mi og førte den i skrittet sitt, samme gjorde hun siste.

Så da sto jeg der da og pulte ei jente mens jeg fingret de to som satt ved siden av.

 

Ja der sto jeg med to fingre i to fitter mens jeg hadde pikken i den siste, hun lesbiske jenta reiste seg så og hvisket har du noe du ikke liker å bli gjort på? Tja svarte jeg rumpa mi er litt hellig og sånn pisk og sånn det er ikke min greie, åja svarte jenta litt skuffa.

 

Så beveget de to jentene som satt på bakerste rad seg, hu jeg da hadde hatt pikken i løftet på
Beina og la de på nakkestøttene på raden forran, og kult sa hu andre jeg og.
Da lå begge jentene med fitta nærmere og rumpa rett ut, hvordan er det med andres rumper da? Spurte hun lesbiske.
Virker som det skal gå bra sa jeg og tok tak i pikken og ledet den inn mot den ene rumpa,

Nei nei nei sa nå hu som sto bak meg, skal du skal JEG!
Javel svarte jeg og ført jeg fikk sagt no mer så kjente jeg en finger leke i min anus, noe som fikk meg til å skvette og tredde da pikken
Min rett og hardt inni rumpa til hu på utstilling forran meg, noe som førte til et hyl fra hun men av rein nytelse. Og hu som satt ved siden av fingret seg selv i rumpa og nabo jenta i fitta.
Og ser lengtende opp på meg og sier du kan fortsette på fitta mi nå synes jeg.
Jeg gjorde som hu sa og pulte hu rett forran meg i rumpa, fingra jenta ved siden av med nå tre fingre inni fitta kjente jeg og hu presset bare fler og fler av mine fingre inn, grunnen til jeg ikke klarte å følge med på akk det var at bak meg sto det ei meg en dildo som var innsmurt og på vei inn i min anus.

Og så kveknet jeg litt til og tittet rundt meg hvor av hu lesbiske ligger under meg og suger på ballene mine og knuller meg i rumpa med en dildo, og jeg knuller ene venninna i rumpa mens hu blir fingret av den siste jenta som jeg nå har hele knyttneven inni fitta på.
Dæven for en opplevelse.
Jeg kjente jeg kom til å fylle denne rumpa meg sæd nå hver øyeblikk og det kjente hu jeg pulte som da sa, venninna mi ville prøve også mens hu trakk meg ut. Og satte seg da en stol til siden og jeg fikk da jenta jeg fista rett forran meg og den lesbiske venninna trer pikken inni neste rumpe.

Og nå reiste hun på seg for nå ville hu også ha smaken av fitte, men først måtte hu ordne så jeg ikke stakk og heller lystret, jaha svarte jeg midt i den litt bisarre sex akten,
Ja jeg skal kontrollere deg og spise fitte samtidig så da må jeg bytte om litt kjente dildoen ble dratt ut og erstattet med noe annet, jeg stoppet opp og sa hva har jeg inni meg nå,
Det skal ikke du bekymre det lille søte hodet ditt med vennen min sa hu og gispet før hu dykket i fitta til jenta jeg hadde pult.

Jeg sto da der med noe i anus som jeg ikke viste hva var og pulte ei jente i rumpa mens jeg knullet hu meg hele handa i fitta, og ved siden av oss ei jente som hyler i ekstase og ei som slikker henne.
Jeg stoppet for å hvile litt så jeg ikke skulle komme med engang, men da tittet hun lesbiske opp på meg og sa denne rumpa skal renne av sæd, og trykket på noe nede på leggen min, dette var da en dildo som snurret og vibrerte inni anusen min og jeg klarte ikke annet en å fortsette,
Flink gutt sa hun å skrudde den av igjen.

 

Jeg begynte å kjenne deg snart kom og begynte å stønne høyere og hu som ble slikket hørte dette og sa du skal sprute over oss ikke inni hu, jeg vil kjenne lukta di hele kvelden på byen.
Så rett før jeg kom så trakk de ut pikken min så jeg sprutet på to sett med pupper og mager.
Den siste lesbiske jenta hadde nå tredd to dildoer i fittene til jentene og den som
Roterte i sin egen, og sa
Kjør du nå så skal jeg ta meg av resten.
Mens de skrek av nytelse og hadde sugd rein pikken min så kledde jeg på meg og satt meg til å kjøre.

Kjørte de da ut på utestedet de skulle og de hadde kledd på seg og gitt og fått tlf nr, for denne taxituren glemmer jeg ikke,
Følg med og se om det skjedde noe på hjem reisen.