Tidlig morgen

Denne novellen er vist 13511 ganger.

Det var en tidlig morgen, fremdeles mørkt og kaldt ute. Jeg våknet først og spradet naken inn på badet for å ta meg en dusj. Jeg kjente at det hadde vært godt å vekt deg til en kjapp en, men jeg gikk inn i den varme dusjen istedenfor,  men når jeg var ferdig med å vaske håret hørte jeg at noen åpnet døren, jeg kjente de myke hendene dine på ryggen min. Du begynte å såpe inn magen min, forsiktig jobbet du deg ned mot skrittet mitt. Jeg kjente blodet strømmet fram og jeg ble hardere og hardere. Kroppen din klemtes mot min, du kysset meg oppover nakken og jeg strakk hendene bakover og befølte lårene dine, så rompa di, og når jeg kom fram til fitta di kjente jeg at den var våt, klar for den harde pikken min som du nå hadde fått godt tak i med begge hendene. Men jeg klarte ikke vente lengre, jeg snudde meg rundt til deg, la begge hendene på ansiktet ditt og så dypt inn i de nydelige, blå øynene dine, og kysset deg ømt og lenge. Jeg var sprengkåt og klar for å kjenne meg dypt inne i deg igjen. Så jeg løftet deg opp på vasken og spredte de slanke beina dine,  tok godt tak i hofta di og sked inn.

Du la begge armene rundt nakken min og hvisket i øret mitt at jeg måtte starte forsiktig, jeg kjente at du var våt og varm hele veien inn, så jeg stoppet litt helt innerst og sa at du skulle få det akurat slik du ville ha det. Jeg la den ene hånden nederst på magen din og begynte å masere tappen din med tommelen, hardere og hardere bygde jeg opp mens du stønnet og klorte meg på armene, brystkassen og i siden, du sa at du kom til å komme, så jeg satte opp farten enda litt til og strøyk lårene og rompa di med den andre hånda. Men nå nærmet du deg virkelig, jeg klemte rundt meg og du lagde bare mer og mer lyd, så jeg stoppet opp litt, trakk meg ut og sa at d skulle få resten på sengekanten.

Jeg løftet deg opp og bærte deg inn på soverommet, satte deg ned rett innenfor døra og lukket den, klemte deg opp mot den med hendene på veggen, jeg klemte den våte, harde pikke min inn mellom beina dine og førte den opp i deg, jeg kjente at jeg traff bånn i deg gang på gang. Det var vilt, vått og rått, slik det alltid var når jeg kom på besøk.

Legg igjen en kommentar