Etterlengtet knull

Denne novellen er vist 29133 ganger.

Han har kåtet meg opp i flere dager, og det er nummeret før jeg sprekker. Reglene er at jeg ikke har lov til å ta på meg selv eller tilfredsstille meg selv. Det er hans jobb, og ikke min. Nå har han brukt den siste uken på å sende meg sexy bilder av seg selv, og skrevet lange sms med hva han har tenkt til å gjøre med meg. I tillegg har han brukt kveldene hjemme på og kåte meg opp. Han har tatt meg i armkroken på sofaen og regelrett voldtatt halsen min med kyss, tungelek og bitt. Det er noe som tenner meg voldsomt, og det vet han altfor godt. I tillegg har han gitt meg null tilgang på hans kropp. Bare jeg er nær han på en sensuell måte, så trekker han seg unna og setter seg i andre enden av sofaen. Eller han holder fast hendene mine slik at jeg ikke kommer til noe sted. Det eneste jeg har fått lov til er å gi han kyss på munnen. Enkle, små kyss på munnen. Alt annet av berørelse er det han som har stått for, og det har han utnyttet fult ut. Men nå er jeg så kåt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.

Jeg får ett bilde av han. Han er på jobb, men har tatt seg den frihet av å gå på toalettet for å kose seg litt. Først kommer det ett bilde av pikken hans som henger halvslapp ut av buksesmekken. Så kommer neste bilde av at han holder hånda rundt pikken sin. Tredje bilde er av en skikkelig hard pikk. Fjerde bilde er av at han runker. Så kommer det bare en sms med beskjed om å barbere fitta og være klar for å leke når han kommer hjem kvart på fem. Jeg tok ikke sjansen på å gjøre noe annet enn jeg fikk beskjed om, så jeg gikk på badet og barberte fitta, tok meg en lang dusj og gjorde meg klar til han kom hjem igjen.

Jo nærmere klokka ble kvart på fem, jo mer forventningsfull ble jeg. Hva kunne jeg vente meg? Hvor lang tid kom det til å ta fra han kom hjem og til jeg hadde han inni meg? Hvor mye kom han til å erte meg opp før jeg fikk smake pikken hans? Dette var ting jeg funderte på mens jeg gjorde meg klar og ventet på at han skulle komme hjem. På slaget kvart på fem tok noen i dørhåndtaket, og inn døra kom min kjekke samboer. Jeg blir like gledelig overrasket hver gang jeg ser han, for han har et par fantastisk nydelige øyne og det er alltid umulig å lese hva han tenker. Mørk og mystisk passer perfekt som beskrivelse på han. Jeg gikk ut i gangen for å gi han ett velkommen-hjem-kyss. Men idet jeg kom frem til han, tok han tak rundt meg og løftet meg opp og startet å råkline med meg. «Dette har jeg ventet på i hele dag» sa han idet han presset meg inn til veggen og trakk seg litt unna for å se på meg. «Nydusja ja, det er deilig det. Har du barbert deg også?» Jeg rakk ikke engang å svare før han hadde satt meg ned på gulvet og snudd meg rundt så jeg sto med ryggen mot han. Hånda hans var allerede innunder buksa mi og inspiserte at det var nybarbert der. Han stønnet når han kjente hvor våt og klar jeg var for han. Så trakk han ned buksa mi, og borret ansiktet inn mellom beina mine bakfra. Han brukte tunga ivrig, og sleiket i seg saftene mine. Det var tydelig at han var like kåt som meg, for i dag hadde han ikke god tid. Han reiste seg opp igjen, kneppet opp buksa si og bøyde meg fremover slik at jeg sto med rumpa godt ut mot han. Så tok han tak rundt hoftene mine, spredde beina mine ved hjelp av sine egne bein, også trengte han inn i meg. Hardt og brutalt. Han stemplet inn og ut av fitta mi og jeg stønnet av den deilige råe behandlingen. Han beit meg på halsen mens han stønnet inn i øret mitt at han hadde tenkt på den våte trange fitta mi siden han sto opp i dag. Jeg kjente at jeg nærmet meg orgasme, og han kjente det han også. Så han lot den ene hånda finne veien fra hoftene mine og rundt til fitta mi. Han brukte langefingeren og gnei klitten min fort og hardt. Det skulle ikke mer til for å bikke meg over, og jeg skalv i armene hans. Dette ga han bare mersmak, men han ville ha meg i en annen stilling. Så han trakk seg ut av meg, snudde meg rundt og løftet meg opp. Han tredde meg ned på kuken sin, og brukte veggen som støtte til å komme så langt inni meg som mulig. Det var rått og brutalt å bli pult oppmot veggen. Slik tok han meg, ved å pule meg oppetter veggen til han var klar for å tømme seg. Da løftet han meg brått av og ba meg åpne kjeften. Jeg gjorde som han sa, og fikk den harde pikken hans inn i munnen min. I rein refleks startet jeg å suge han, og det tok ikke mange sekunder før han tømte seg i munnen min. Flink pike som jeg er, svelget jeg unna alle dråpene. Så tørket jeg meg rundt munnen før vi gikk inn på kjøkkenet og spiste middagen som sto på bordet og ventet.

Legg igjen en kommentar