To fantastiske fremmede

Denne novellen er vist 53355 ganger.

Jeg merket med en gang jeg kom inn i baren at hun begynte å måle meg. Dressen jeg hadde på meg hadde skaffet meg fitte før, så selvtilitten var på topp. 
Jeg tipper hun var mellom 30 og 35, med andre år 5-10 år eldre enn meg. Brunette med nydelig kropp, slank men med definerte former. Puppene var nok ikke veldig store, for all del ikke små og helt sikkert faste. Hun satt alene i baren med et glass foran seg. Jeg kunne jo ikke gjøre annet enn å gå for gull, så jeg spurte om det var plass og satt meg rett ved siden av henne. Hun var ikke av den blyge typen hun heller og praten begynte med en gang å løpe. 
Mens vi satt og pratet kom jeg "tilfeldig" vis borti låret hennes og ble møtt med et sultent blikk mens hun lot tungen komme ut og fukte leppene. Det gikk ikke mange sekundene før min berøring ble besvart, og vips satt vi og befølte hverandre lett. Jeg er ikke typen til å kaste bort tid, så jeg spurte om hun ville være med og meg på rommet før vi ble for fulle "og kunne finne på noe dumt". Hun var ble tydelig tatt litt på sengen av spørsmålet mitt, og jeg tenkte et øyeblikk at nå hadde jeg spolert hele opplegget. Men det øyeblikket ble kort, for hun var enig i at det var smart om vi gikk før vi rakk å drikke enda mer. 
Damen var altså et nydelig syn. Høy og slank, deilig rompe og drakten, strømpene og de høy helte skoene hun hadde på seg gjorde ingen ting annet enn å forsterke inntrykket. Vel nede på rommet tok det ikke lang tid før vi var i armene på hverandre, hun hadde deilige lepper og viste hvordan hun skulle bruke dem. Jeg gledet meg til å bli sugd av disse! 
Etter kun kort tid ringte telefonen hennes og hun reagerte spontant som om det var noe hun hadde glemt. Telefonsamtalen ble åpnet med et lite fins, og jeg stusset på at hun fortalte hvor hun var. Etter litt tørrprat også en sekvens med masse "Ja" og "Nei" ble det helt klart forslått noe i andre enden. Hun ble stille noen få sekunder mens hun målte meg med blikket og sa "Jeg ringer deg opp igjen". Hun la på og dro meg inntil seg igjen før hun visket "kan du håndtere to?". Da var det jeg som ble overrasket og hun smilte lurt når hun så det. "Klart det om hun er av ditt kaliber" svarte jeg. Hun forsikret meg om at jeg ikke skulle bli skuffet og ringt opp igjen og oppgav romnummeret. Jeg må innrømme at jeg lurte litt på hva som ventet meg nå, det kunne jo være alt fra ran til ei tjukk dame. Mens vi ventet fortsatte vi og ta på hverandre, men jeg ble stoppet når jeg prøvde meg på glidlåsen hennes. "Vi fikk ikke lov til å tjuvstarte" kommenterte hun. Det gikk greit, venninen kom fort, og jeg ble ikke skuffet!
Denne var blond, flaks tenkte jeg. Hun var såvidt lavere, litt kraftigere (over hodet ikke tjukk, men du skjønner hva jeg mener 😉 Blondinen hadde mye større pupper, de så fantastiske ut! Med en gang hun kom inn i rommet møttes de i et saftig tungekyss før de vendte seg mot meg igjen. De kom hånd i hånd mot meg og begynte å åpne skjorten min. Jeg svarte med å la en hånd gli over hvert bryst og videre ned over rumpene mens de fikk munnen min på deling. Jeg hadde en utfordring i å kle av to damer like fort som de kledde av meg, men de var villige så det gikk fint. Vi gikk helt til bunns med en gang, og da alle klærne lå på gulvet gikk brunetten på kne og tok jernet mitt i munnen. Leppene hennes var fantastiske og tungen viste veldig godt hvor den skulle gjøre av seg. 
Blondinen kommanderte meg på ryggen i sengen og brunette med skrittet over ansiktet mitt. Ingen var vonde å be, og hun tok over kuken min. Hun viste også hvordan man skulle suge! Jeg var ikke vond og be så jeg satte direkte i gang å slikke brunetten. Hun syntes tydeligvis dette var bra, og lydene lot ikke vente på seg. Etter litt kjente jeg blondinens ansikt forsvant fra kuken min og merket at hun kom opp i sengen. Jeg ble spent på hva nå, men hun satte seg over meg i sengen og tredde seg sakte ned over meg. Hun var veldig våt og overraskende trang. Hun kunne dette også! Brunetten fikk ikke nok tunge, hun begynte å klynge nå og jeg kjente at hun begynte å riste. Plutselig løftet hun seg bort og sa at "kan vi bytte, jeg trenger pikk!" Og pikk fikk hun, nå var det hun som satt over meg og tok seg fore av 20cm manndom. Jeg tok tak i hoftene til blondinen og plasserte henne over ansiktet mitt. Hun fikk behandling med både tunge og fingre mens jeg knadde puppene hennes. Brunetten var definitivt typen som ikke klarte å holde lydene inne, hun jamret og det var ingen tvil om at hun nøt det hun kjente. 
Så stoppet brunetten brått, og hun tok med seg blondinen av meg og ved siden av seg i sengen. De satte seg på knær og limte ansiktene sine sammen mens de fingret hverandre. Jeg nøt synet og trengte en pause for å holde ut lengre. Etter litt sier brunetten at hun vil se på oss, og kommanderer blondinen over meg. Brunetten setter seg i en lenestol og fingrer seg selv mens hun puster tungt og beskuer oss. Nå fikk jeg virkelig kjenne hvor deilige pupper blondinen hadde. Disse var både store og skrudd godt fast! Etter at hun hadde ridd meg litt veltet vi over på siden og jeg vre henne så hun lå med ryggen mot meg. Jeg ble liggende bak henne så jeg kom langt inn i den våte, trange fitta hennes mens jeg hadde en hånd på puppene hennes og en på musa. Nå begynte hun puste tungt og stønne. Etter litt begynte hun å riste mens hun hvisket "ja, ja – mer!!" så jeg fulgte ordre og gav henne mer. Hun stønnet dypt mens veninnen reiste seg fra stolen og la seg inntil meg på andre siden. Hun kysset meg i nakken og spurte om hun kunne få samme behandling. Jeg vred meg rundt og gjorde som ønsket, mens blondinen ble liggende på ryggen å puste. Brunetten holdt støynivået oppe, og lot sin egen kropp jobbe med min. I det jeg skulle gi utrykk for at jeg ikke hadde langt igjen kom det nye lyder ut av brunetten mens jeg kjente at det virkelig ble vått i sengen. Hun var en squirter!! Hun holdt det gående i sikkert 10-15 sekunder med stønningen sin og vred seg plutselig av meg. Hun la meg over på ryggen, og plutselig var det to tunger rundt pikken min. Jeg hadde ikke langt igjen, og i det jeg begynte å stønne tok blondinen hele meg inni munnen. Jeg kjente at jeg i ekstase pumpet munnen hennes full av saften min og ble liggende igjen fullstendig lamslått i sengen. 
Vi ble liggende helt apatiske og bare puste alle tre i noen minutter før jeg oppdaget at begge hadde sovnet. Da tenkte jeg at her er det ikke feil å bli liggende, så jeg sovnet jeg også. 
Morgenen etter våknet jeg av at to nydelige kvinner kjælte med pikken min (som for lengst var i rett).  De sugde meg på tur til jeg igjen kom dypt inne i munnen til blondinen uten at noen av oss hadde sagt et ord. De reiste seg opp og kledde på seg, rett før de var på vei ut stoppet de og brunetten sa: "forresten, dette er Pernille og jeg er Trine. Vi er 33 og 34, har barn og er gift. Vi har hatt det utrolig deilig med deg ;)" Også forsvant de ut døren…

Legg igjen en kommentar