To prikker til begjær

Denne novellen er vist 17787 ganger.

Først var Jørgen en klyse, så ble han kul. Å, du lurer på hvordan sånne forandringer kan skje? Aner ikke. Vel, han var slimete i niende klasse og en klyse på universitetet; En snobbeklyse, blårussklyse, reaksjonær erkeklyse! Tålte ikke synet av ham. Altfor pen, kjekk, høy, mørk, velbygd. Fysjom! Men som ferdig utdannet lege forandret han seg helt. Plutselig sa han adjø til snobbegjengen, støttet palestinerne og meldte seg for Leger uten grenser. Ja, vi begynte å omgås, og nå skulle han treffe en dame på Tjøme, hun het Tove. Tok en felles pils og spøkte om strategien, for Jørgen var singel, kåt og i underskudd på sex. «Ta med et av diktene mine», sa jeg og lo, «og når dere er passe fyrt opp på alk og hormoner deklamerer du for full musikk. Og kanskje du scorer på romantikk eller humor? Eller camp-faktor»?

«Få høre», svarte han.

«Ok, hva med dette»? Jeg fuktet leppene og tok sats med «Kom fugler»:

*

Å, kom fugler, kule fugler, fete fugler; Alle fugler!
Her er du og jeg og puler mens vi hører fete fugler!
Ja, jeg tror jeg går i frø, det er så kult at jeg kan dø
og jeg digger dagen rått; Deg og meg…det er så godt!

Kvirrevitt! Ja, tenk! Vi puler, med et rop av fryd: Kom fugler!

*

Jørgen lo. «Prøver jeg meg på dèt så får jeg kjevle, ikke sex».

Sukket. Kravstor type! Renset halsen med et kremt. «OK da, men hva med dette, det heter «Elskede», er du klar»? Og Jørgen nikket, mens nye A4-ark kom på bordet.

*

Elskede (en drøm)

Jeg ser dine myke lepper, når jeg ser dem blir jeg glad
Og så rekker du meg pepper, for dét skal jeg også ha
Vi er ute, vi har tepper, vi har mat og vi har vin
Jeg ser dine myke lepper; – Du blir enda mere min!

Det var din idè å finne dette stedet for oss selv
Og jeg tenker jeg skal vinne og få elske deg i kveld
Det er sommer, sol og varme, ingen andre, kun oss to;
Og jeg bruker mye sjarme, vil jeg klare det, mon tro?

Dine lepper åpnes sakte og du tar en liten slurk
Åjo, dette skal jeg makte, du har avslørt deg, din skurk!
Du har sikkert hatt noen planer; – Du og jeg? Alene? Nå?
Jeg er vekk i deg! Du aner…hvordan lunsjen vår vil gå

Løfte glass! Du drikker flere, og det gløder i ditt blikk
Jeg kan ikke vente mere, ja jeg glemmer bruk og skikk!
Endelig! Nå kan vi kysse, dine lepper smaker søtt
Så nå står vi her i krysset, skal vi videre…på rødt?

Ja, nå kler vi av hverandre! Å, du Eva! Adam her!
Vi vil ingenting forandre, vi vil være uten klær
Jeg kan kysse deg på munnen, jeg kan slikke kropp og kjønn
Det er alt jeg vil, i grunnen; Du er brisen, kåt og skjønn

Og jeg lar min tunge spille, men jeg gjør det ikke fort
– Var det dette du helst ville? Å la kroppen "reise bort"?
Kysser bryster, kysser knopper, og du pines, kan jeg se
Men jeg roer meg og stopper, og jeg gir deg ikke fred!

Å, nå flytter du mitt hode og jeg styres dit du vil
Her er livets enkle kode; Du er våt og klar og vill
Det er nok å bruke munnen og la tungen spille fritt
Du er flydyktig, i grunnen; Jeg kan ikke holde tritt!

Dine myke lepper skriker; Ja! En vårløsning…til meg!
Å, jeg elsker det! Jeg liker…at det er så godt for deg
Du blir jammen borte lenge, men jeg kysser deg for dét
Denne turen kan du trenge og nå hviler du i fred;

– Lander hodet på min skulder! Myke lepper etterpå
Men i kveld, min kjære hulder…blir du flydyktig som få!

*

«Kjøpt», sa Jørgen og lo, «og du er ikke sann! Akkurat som på ungdomsskolen. Litt mye Wildenvey, men kjøpt; Dobbeltkjøpt og betalt».

Han gikk og hentet nye halvlitere mens jeg skjøv arkene over bordet. Og, ja, han betalte virkelig ølet. Resten av historien? Dèn kjenner jeg fordi han fortalte alt. Ja, etterpå. Og historien er slik:

* *

Du som leser: – Hvis du noen gang kjører fra Tønsberg mot Tjøme, vær så snill; Kast et blikk på speedometeret eller GPS’en. Jørgen gjorde ikke dèt denne kvelden. Tvert i mot, han trampet hardt på høyre pedal, som om hormonene hjalp til. Mørkt, varmt, august, nesten ikke en bil på veien. Men plutselig så han noe blått som blinket i sladrespeilet; Umiskjennelig blått…og sterkt! Ingen sirenelyd foreløpig, men det trengtes ikke. For bak ham lå «onkel». Bare å bruke blinklyset, svinge inn på en sidevei og stanse. Slo av motoren. Stille. En bildør åpnet seg og smalt igjen. Lysene fortsatte; Blinket blått, nesten blendende. Øyeblikket etter, et bank på ruten, en nølende finger på knappen, vinduet gled ned. Kvinnestemme: «God kveld, kan jeg få se førerkort og vognkort, takk»?

Altså ikke «onkel». «Tante», ja tante politi. Hun tok papirene han ga henne.

«Slå av lysene og kom over i tjenestebilen, er du snill».

Øyeblikket etter satt Jørgen i et statlig forsete. Volvo stasjonsvogn, hvit og tydelig merket med «Politi». At han ikke hadde fulgt bedre med i speilet! Hun var forresten utrolig søt; Lyseblå uniformsskjorte, mørkeblå trange bukser, rundt fregnete ansikt, oppstoppernese. Litt lubben, kraftige lår, tydelige og store pupper. Ja, nettopp søt! Øynene var nøttebrune og med et humoristisk glimt; Altså ikke sint. Og hun var alene. Jørgen ble glad, lettet, han slikket seg om munnen. Hun så ham.

«Jeg er på vei fra vakt, men det blir forelegg selv om jeg er alene i bilen. Vi trenger ikke lenger være to i tjeneste for å vitne mot fartssyndere. Vi bruker denne dingsen her». Og hun klappet på en boks på dashbordet. «Politiet har deg på video med en pålitelig gjennomsnittsmåling. Du er målt til 73 kilometer i timen i en 60-sone. Forelegg på 2900 kroner og to prikker i førerkortet».

«Jeg beklager, jeg….»

«Ingenting å beklage. Vedtar du et forenklet forelegg»?

«Ja, selvsagt».

Hun rakte ham et skjema med en skriveplate under. Holdt fram en penn. Han grep etter den, men fomlet, nå datt den ned i setet mellom bena hennes. Uten å tenke en tanke sendte Jørgen armen fram mot setet, den landet utenpå henne, på skrittet! Pennen hadde kilt seg inn nederst, halvveis innunder uniformsbuksen og baken. Hånden fiklet seg lengre fram, dèr var pennen, og han hørte et gisp! «Men du? Nei, du….åh»!

Hva? Uniformsbuksen kjentes varmere, fuktig! I neste øyeblikk så han lårene hennes flytte seg langt fra hverandre. Plutselig kom et ritsj! Sømmen i uniformsbuksen spjæret seg utenpå skrittet, stort hull i buksen! Jørgen så en hvit truse mens han reiste bort i en døs. En sprø døs! Var hun tent? Leppene stakk av fra egen varetekt, på utrykning mot en rødmalt munn. Alt skjedde uten styring; Han begynte å kysse henne mens han lirket to fingre inn i buksehullet og rett utenpå trusen. Mye fuktigere nå. Hun frigjorde seg fra leppene hans og hvisket med hivende pust «du, jeg er politi, dette kan bli farlig for deg».

«Jammen du, hysj, jeg er lege, dette kan bli veldig godt for deg»!

Hun la plutselig armen rundt halsen hans, trakk ham mot seg og de kysset vilt! Med hånden kjente Jørgen at hun delte seg. Trusen ble gjennomvåt på et øyeblikk og hun skjøv bena enda lenger fra hverandre, så langt plassen tillot. Blå blink som små lyn; De falt inn i bilen fra blålyset utenfor. Jørgen kjente bare sine egne indre lyn! Pikken reiste seg i buksen mens han strøk utenpå henne. Hoftene møtte ham, dèr var klitoris, doktorfingrene følte den vokse over en åpning dekket av klissvåt bomull. Han trakk leppene unna og hvisket «så søt, så deilig du er. Og jeg heter Jørgen».

«Vet jo det, Jørgen. Åh….jeg er Guri, og vær så snill….det er så godt! Åååååhhhhh»!

Nå kom hendene hennes ned mot skrittet, hun rev trusen til side, kjønnet bølget seg. Så nydelig hun var skapt! Jørgen vred kroppen og stilte seg på knærne i setet. Ja, sånn følte han seg også; På knærne for denne søte politidamen! To fingre fra høyre hånd begynte å bevege seg ut og inn av henne, mens to venstrehåndsfingre trykket og roterte på klitten. Hun møtte ham med hoftene, klarte ikke å kysse lenger, måtte ha luft til å ynke seg og småskrike; «Åååååhhhhhh duuuuu, hjelp, jeg blir så kåt, det kommer til å gå for meg, klarer ikke….ååååhhhh, ikke stopp»!

Hva trodde hun? Stoppe? Glem det! Alt skjedde i blått lys, men i hvert fall ikke på rødt! Og etikken for leger er grei, du forlater ikke en undersøkelse halvgjort. «Nei, jeg må undersøke deg grundigere», hvisket han, «vi må jo sjekke om du er sunn og frisk»?

Hun svarte ikke, ynkingen og småskrikene bare fortsatte.

Høyre hånds fingre presset seg lenger inn, lenger opp og framover. Ja, dèr var punktet hennes. Han la mer press på begge hendene og økte tempoet, bare litt. Armene hennes tviholdt buksen tilside, hoftene løftet seg vilt mot ham! Og plutselig spente hun seg og skrek så det ljomet i ørene hans; «Åhhhh hjelp, nå kommer jeg, oooooohhhhhhhh»!

Hele setet ble klissvått, ingenting stanset; Denne søtingen i en sprukken uniformsbukse flommet og fløy videre mens hun ropte «aaaahhh» hver gang hun pustet ut med skjelv i kroppen. Fingrene justerte seg etter rytmen hennes. Det spraket i en høyttaler.

«Ekko bravo to fire tango alfa»!

Jørgen stanset bevegelsen. En lynrask kvinnehånd trykket på en knapp under dashbordet. Stille. Nå fikk hun mer av Jørgens lepper mot sine, hun trykket seg mot ham, og han hvisket «så skjønn du er, vær så snill, slå av de jævla blålysene også. Og la oss elske i bilen min»!

Varm august. Mørk august. Enda mørkere nå som alle billys var slått av. Ingen i nærheten. Jørgen spratt ut av tjenestevogna, løp rundt og nærmest løftet Guri ut av setet. Hun kjentes slapp. Nå ble hun ført bak Jørgens bil, bakdøren fløy opp og dèr var både bagasje og en madrass. For Jørgens sølete SUV var innredet for fjellturer, ryggsekker og mulige kjappe overnattinger. Skjorten og BHen fløy av sted under øvde grep. Nå reiste uniformsbuksen nedover sammen med trusen. Hun ble plassert på kanten av bagasjerommet mens skoene, buksen og trusen ble dratt helt av. «Du, jeg er vanligvis ikke skjørtejeger», hvisket han, «men deg vil jeg ha som naken pasient».

Hun virket nesten hypnotisert mens han rev av seg sine egne klær og løftet henne bakover på madrassen i bagasjerommet. Så våknet hun liksom litt; «Kom da», hvisket hun og rakte armene fram. «Kommer, jeg skal bare undersøke deg bittelitegrann mer først».

Han skjøv bena forsiktig ut til siden og begynte å stryke fjærlett på lårene. «Jeg må jo sjekke at jeg ikke har skadet deg»? Fingrene reiste til åpningen hennes og nedover langs lårene. Og oppover… Hun begynte å klynke og sukke før hun plutselig hvisket «Du? Vær forsiktig, ellers kommer jeg igjen».

«Å, jeg synes det er fint at politiet kommer fort, jeg. Er jo sånt vi har dere til? Vær fri og slapp av, alt går bra. Skal bare sjekke refleksene dine, sååånn ja».

Tungen spratt fram nærmest av seg selv og begynte å slikke forsiktig. Hun rykket til som om kroppen fikk et støt mens han hørte hviskingen; «Åh duuuuu, så deilig, jeg blir så kåt igjen….hjelp meg»! Dèr syntes en liten stripe av mørkt hår, resten var barbert. Med glade legeøyne så han at politiet var kveldsåpent og klart til tjeneste. Det rant ut av henne mens hun buktet seg ukontrollert med nye ynk. To fingre reiste inn i åpningen mens Jørgen slikket enda mer intenst på klitten. Så løftet han hodet, fleipet og hvisket at «du, nå må altså politiet komme og passe på her! Fort! Kan vi få en utrykning»?

Slikkingen fortsatte. Jørgen følte egne spenninger rase i kroppen, overkåt, steinhard! Og likevel så godt! Visste at hvis han gned seg inntil henne ville han komme selv.

Sekunder etterpå skrek hun og vred seg enda mer mens flommen kom! Doktorfingrene fortsatte med intense bevegelser; Tungen slikket og slikket… Her lå politiet og skrek med en sirene som var den fineste han hadde hørt! Nå var det like før hun hyperventilerte, han lot tungen og fingrene roe ned. Kyndige myke legehender som ble mottatt med sukk og klynk. Gikk over til å stryke over brystene og maven og lårene. Reiste seg opp på knærne mellom bena hennes. Pikken var hard, pekte oppover mot nordstjernen og han kjente den nesten som vond. Hun lå med lukkede øyne og pustet da Jørgen hvisket «åh du, et øyeblikk…»

Jakken lå på gresset utenfor. Fingrene fant A4-arkene, stiftet sammen og klare til bruk. Han krøp inn i bilen igjen, lente seg fram, hørte en fortsatt hivende pust, kysset henne mykt. Begynte å stryke brystene og videre nedover og oppover begge lårene. Forsiktig, en ørliten bevegelse. «Ro deg ned og hør», hvisket han, «og fortell meg om dette diktet virker på deg. Trenger å vite det….»

Hun nikket, liksom drømmende. Lite politidame igjen nå. Søt. Øynene hennes lukket seg…

«Jeg ser dine myke lepper, når jeg ser dem blir jeg glad…..»

Skjønte at hun lyttet og slappet av. Men hei, han følte det, hun sitret igjen! Både luktet og så at kilden hovnet opp, våknet, glinset. Hun var jo kjempedeilig!

Opplesningen var ikke mer enn så vidt slutt da hun reiste seg halvveis opp og hvisket «du? For et usedelig dikt! Du er arrestert, og jeg burer deg inn nå. Kom og bli med her»!

Han ble dratt over henne med en voldsom kraft; Rett over og rett på plass. Gled inn med uniformert presisjon! Men Jørgen kunne ikke huske sist han hadde vært inne i noe så vått og mykt og varmblodig. Han la hendene under baken hennes og hvisket «deilige konstabel, trykk meg helt inntil, da». Hørte et gisp, et kvinnegisp, kjente en hånd; Nei, to hender, negler, de trykket ham over baken. Han gned seg inntil kosemaven og åpningen så tett som mulig og beveget seg inn og ut. Åh, dèr kjente han hennes følsomme punkter! Brystvortene klemte mot brystet hans, de danset! Hun begynte å klynke igjen, de ble ivrigere, snart frenetiske, de gned seg inntil og tempoet økte! Jørgen kjente en vegg av spenninger vokse innvendig, men begge var like besatte. Bilen gynget og han ropte «arrester meg, jeg kommer frivillig, jeg kommer, jeg kommer…ååååhhhhh»!

«Jaaaaaa…..du er aaaarrr…aaaahhhhhhhh»!

Hun var søt! Prøvde å fullføre, men klarte ikke. Nå begynte kroppen hennes å riste, hun bølget og kastet på seg selv og madrassen og Jørgen! Begge slapp ut små drømmeaktige skrik! Jørgen ble revet med, ut på havet Nirvana! Og i dønningene kunne han kjenne denne glovarme myke kroppen som buktet seg mot ham i spasmer, som om den hadde et eget liv. De ble roligere. Han lyttet til pulsen hennes. Beveget seg stadig saktere, inn…og ut. Kysset på halsen, blodårene banket under huden. Varmt. Lydene avtok. Hivende pust…

Hun blinket med øynene, lagde kyssetrut, hvisket: «Du, jeg fikk visst ikke til å arrestere deg».

«Jo, konstabel, du klarte det og jeg kom frivillig»!

Trakk seg ut og begynte å stryke henne over maven, hånden landet mykt utenpå skrittet som en slags beskyttende kopp. Kunne formelig kjenne at pulsen banket i klitten hennes også. Hun gispet av berøringen.

«Åh, men du? Du må fortelle diktvennen din at diktet virket. Kanskje han kan skrive flere»?

«Ja, nå må vi få diktet «To prikker til begjær» om oss to»! Jørgen lo. «Men ærlig talt, pulsen din skulle også hatt en fartsbot»!

«Mmmmmm». Hun smilte, ble tankefull, og Jørgen stirret betatt på kysseleppene hennes. Nå hvisket de igjen. «Men du? Glem boten! Jeg vil ikke gi deg en eneste prikk når jeg har fått en så deilig pikk»!

*

Kvelden ble til natt med en full løslatelse og latter for begge to, både Guri konstabel og Jørgen fartssynder! Men senere lo jeg best, da jeg skrev diktet «To prikker til begjær».

Og «Tove fra Tjøme»…? Vel, det ble aldri diktopplesning på henne.

Derimot leste Jørgen dikt for Guri mange ganger den høsten, da hun flyttet til Oslo og gjorde ferdig sisteåret sitt på Politihøgskolen.

Og det nye diktet? Jo, et «personlig dikt», kan du si. Finnes bare ett eksemplar. Dèt eksemplaret har ikke jeg eller Erotikknett. Jo! Ja, jeg lyver; Jeg beholdt en kopi! En regle, ikke noe å skryte av, men la gå…tittelen er altså «To prikker til begjær»:

Mørke kvelden! Jørgen synder har en bil han drar på tur i
Men nå ser han mange blink, og huff! Der kommer jammen Guri
For hormonene ga gass, de trodde fartsgrenser var frie
Men dèr vet jo Guri bedre, for hun er i politiet!

Å, han ser at hun er søt i det hun gir ham forelegget
mens hun kjenner kåte støt og vil ha ham som kjæledegge!
Oh, nå trykker han på skrittet, for en penn er kommet bort:
Hun blir vàr sin kåte fitte og at hun kan komme fort!

«Jeg er farlig», hvisker Guri, «for jeg er i politiet»
Men han stryker henne varlig, hun er glatt som i en sklie
Og da gir hun bare etter; – Lår som spriker og er sprelske
Og han kjenner at hun letter, at hun kommer..og vil elske!

Ja, så kobler de seg sammen, og de reiser bort på bølger
Og for Jørgen får jo kvelden ganske mange kule følger:
Først så slikker han i skrittet med en prikkdekor i lappen
og så er han i en fitte mens de elsker hett…på rappen!

«Skatten min», nå hvisker Guri, «åh, det var så skjønt å komme,
denne fitta blir jeg lur i når du hjelper meg å flomme!
Og den tror du er for snill til å bli plaget med en prikk,
men den vil ha litt tilbake! La den få din gode pikk»!

«Å du gode», hvisker Jørgen, «ja, jeg elsker deg for dette!
La oss roe ned og kline, for jeg tror at jeg vil lette!
Du er skjønn, du fine kvinne, og nå roper pikken jammen
at vår lønn for denne stunden er å bli til kjærster…sammen»!

«Jeg blir din», nå hvisker Guri og hun elsker ham med blikket
«Kom til meg, du er så fin, og kjære deg…nå må du slikke»!
Så…en bil du drar på tur i, dèn kan jammen tenne flammen
– Hvis du finner deg en Guri…og litt nattemørke sammen!

* *

Ja ja. Men tittelen ble vel ikke så gal? «To prikker til begjær»? Finnes mange verre titler. Og dager.

* * *
* * *
* * *

(Karakteren «Jørgen» i denne historien er første gang omtalt i «Den siste dydige dagen» del 1 og 2, under noveller i flere deler hos Erotikknett.no)

Legg igjen en kommentar