Tre på en Stang – del 2

Denne novellen er vist 14544 ganger.

«Hva har du gjort», spurte Hans i telefonen, «de snakker bare om orgasmer og at de var småflyene dine».

«Nesten ingenting, de fløy nærmest av seg selv».

«Fantastisk».

Innvendig så jeg forhistorien i fort film. Hans var barndomsvenn, nå var vi i trettiårene med fornyet kontakt. Skjebnen gjorde ham til kjæreste med noen sprø danske trillinger. Vakre, like som vanndråper og sære som juletrær i Sahara. De måtte bo tett og dele mann. Men han var egentlig «for vanlig» for dem. Han likte ikke gruppe eller orale gleder og lek, sånn som jeg gjør. Følte seg malplassert. I går hadde han dratt meg inn i kretsen, sin «mest kinky venn», som han sa. Søstrene tente voldsomt mens Hans var borte, jeg lekte med dem i timevis. De hadde lite erfaring med lek, sprøtt egentlig, så «annerledes» som de levde. Ja, sånn er kortversjonen, men hele minnet finnes i teksten «Tre på en Stang – del 1». Rar tittel? Nei, for Hans het Hans Egil Stang. Og nå snakket han igjen: «Du kinky, de er nokså over seg og sier at du fikk dem til å komme minst ti ganger».

«Jeg holdt ikke noe regnskap».

«Men hadde du sex med dem i dusjen, èn etter èn»?

«Ja».

«Det er mot reglene, hvorfor i helvete godtok de dèt»?

«Jeg ba om å bli sjef».

Så på klokken. Halv tre og lørdag, måtte rekke Kondomeriet før seks. Hørte Hans si hvor lettet han var og at han reiste i morgen klokken ett. To uker på seminar, han virket glad, og jeg lurte på om han var utro med en streit dame. Trillingene ventet på mer lek når han var reist. Jeg trengte å leke med dem, og måtte skaffe leketøy. «Må ut og handle litt», sa jeg, «og jeg dukker opp når du er forsvunnet. Men Hans, er du fortsatt sikker på at du vil dette»? «Ja, dobbelt sikker», svarte han, «hei, her er forresten Violet»!

«Halfdan»? Hun hvisket nesten.

«Hei deilige du, går det bra»?

«Ja, men hvad haver du gjort med os? Vi kan næsten ikke vente til du kommer. Vi længes efter dig».

«Du er søt! Men ikke tull da. Slapp av, samle energi og kyss de andre to. Davs. Vi sees».

Hans tok tilbake røret, og vi ønsket hverandre lykke til. Jeg dro på byen med kredittkort og handleliste. Søndagen ville bli sprø, men nå visste jeg hva jeg gikk til. Dèt gjorde ikke søstrene.

Gledet meg og kjente en intens lekelyst. Rakk alt jeg skulle.

* * *

Søndag formiddag. I drosjen prøvde jeg å se trillingene for meg. Ikke så lett, de hadde tre navn, men skremmende like ansikter og kropper. Vilda, Violet og Vivienne; Lyst halvlangt hår, vakre fjes med høye kinnben, nydelig skapte over alt. En sær visjon delt i tre. Men sprø, jeg har møtt tvillinger og trillinger, men ingen som delte alt på denne måten.

Fire ringeklokker; Rasmussen ganger tre og navnet Stang. Trykket på Stang og hørte klakkelyd. En rød munn, et blondt smil, det neste jeg kjente var et ansikt inntil mitt, tung pust og et bløtt kyss. Sort kjole i dag, ikke så trang, fortsatt lårkort. Ikke BH, nei. Vrikket seg opp trappen, men jeg hvisket «stopp». Hun stanset på et trinn mens jeg løftet kjolen bakfra, nydelig blondetruse. Dro den så vidt ned, lite grønt hjerte tatovert øverst på rumpa. «Hei Vivienne», sa jeg, «måtte bare sjekke identiteten».

Hun lo.

I stuen fikk jeg en sær omfavnelse. Ja, det er vanvittig å føle tre like damer inntil seg. Kunne ikke se forskjell på dem. Kjente at jeg ble kåt, men lekelysten var sterkere. De presset seg mot meg etter tur og jeg hvisket «stå på en rekke». Alle lydig på plass. I venstre jakkelomme hadde jeg en rød, en lilla og en grønn ulltråd, men ikke oversikten. Hvem pokker var Vivienne? Og Vilda? Og Violet?

Jeg klemte meg inntil den første, smilte, hvisket «undersøkelse». Fingrene reiste fra knærne og oppunder kjolen, utenpå trusen. Sensitive fingertupper mot våte blonder og et kjønn som bølget seg under. «Søting, er du tent allerede? Si navnet ditt, jeg vil kose med deg».

«Åååhhh Halfdan, jeg er jo Vilda».

Fingrene strøk, hun begynte å klynke. Stanset, bant den røde ulltråden rundt venstre håndledd, kysset henne mykt, gikk videre. De fulgte meg med øynene. «Så er det deg», sa jeg og fingrene kjente en ny våt truse. «Si navnet, jeg vil kose».

«Hjælp, vær nem, jeg er Violet».

Var hun enda kåtere? Vått på fingertuppene, mens hun gispet og klynket i øret. Lilla ulltråd rundt håndleddet. Nå visste jeg hvem som var Vivienne, men jeg kysset og befølte henne også. Enda mer klissvåte blonder. Hun ynket seg og hvisket «du er så dejlig». Venstre hånd fram, jeg bant den grønne ulltråden fast. Slikket fingrene mens Violet hvisket «altså Halfdan, du må egentlig ikke mærke os med farver».

«Jo, vi har nye regler», sa jeg, «for jeg fikser ikke å være så forvirret. Dere liker å forvirre, men nå må dere ta hensyn, hvis ikke er det farvel. Og vi trenger å prate».

Opp av kofferten kom jordbær og Alfred Gratien Brut, kald sjampis, rett fra heimen. Glassene ble plassert på bordet, de satte seg i sofaen og jeg i en stol. Skål! Jordbær og champagne er som bensin for hormonene, jeg gledet meg. De ble brisne, vi pratet og lo. Kjempestemning igjen! Tok en mynt opp av lommen. «Dette er for leken på soverommet», sa jeg, «vil dere ha mynt eller kron? Hvis dere vinner får dere velge lek først, hvis ikke blir det meg».

«Kron».

Kastet. Ble kron. De smilte forventningsfullt. Men vi måtte skravle mer. Seks ben flyttet urolig på seg, lengsel i blikkene. Snakket i munnen på hverandre, pene ord om fredag kveld. «Så fint at dere likte fredagen vår», smilte jeg, «det gjorde jeg også. Skål! Og sitt rolig nå»!

Reiste meg og skjøv spisebordet unna sofaen. Stilte meg på knærne foran; Violet satt til venstre. Løftet låret hennes over på armlenet, det andre over Vilda som satt i midten. Fingertuppene lot seg ikke styre, de skjøv kjolen oppover. Nå gled de på innsiden av lårene, langsomt. Hørte ikke bare hennes gisp, alle tre gispet. Dèr så jeg trusen, den var hvit, våt og liten. «Stryk henne på låret du også, men ikke helt opp», hvisket jeg til Vilda. Nå strøk vi hvert vårt lår mens jeg bøyde hodet fram. Kjente blondene stikke mot leppene. Hun ynket seg. Tungen ble hard og stanget mot trusen, tungespissen kjente smaken og åpningen under blondene. Søtt, en kåt smak. Flyttet hodet. «Jeg kommer fra Hormonkontroll AS og skal bare sjekke fuktighetsnivået» sa jeg. De to andre hikstet, Violet begynte å rope «åååhhhh» mens hun skalv. Dro trusen til side og stirret mot åpningen. «Du, dette ser da nydelig ut? Bra fuktighetsnivå her»?

«Åååhhh, snilde dig, du driller! Smag på mig nu».

«Nei, jeg må sjekke de andre først».

Trusen på plass, førte lårene sammen, dro kjolen ned. Et blikk, nesten anklagende. De andre to fikk samme behandling. Vivienne prøvde å skyve trusen tilside og trykke hodet mitt inntil med makt. Dèt gikk ikke.

Alle kjolene på plass, alle bena sammen. De pustet og gispet, jeg ble stående på knærne på gulvet.

«Fortell meg nå», sa jeg, «er dere alltid så ville? Stakkars streite Hans».

«Nei aldrig med ham», hvisket de nærmest i kor, «men du virker så stærkt».

«Fint! Dere virker sterkt på meg! Men hva tror dere jeg tenner aller mest på»?

«Å få slikke os».

«Nei, feil, selv om dere er deilige. Prøv igjen».

De stønnet og hvisket at «da ved vi jo ikke».

«Jo, her er problemet vårt. Jeg tenner på å være sjefen», sa jeg. Forsøkte å se ærlig ut. «Så jeg kan ikke ha rollen til Hans. Vi kan leke, men jeg må bestemme. Og jeg vet at det er uvant. Men hvis jeg ikke får være sjef  kan vi prate isteden…..»

Nesten i kor: «Å Halfdan, du må bestæmme, ka’ vi gå i seng nu»?

Vi dro kofferten opp i annen etasje sammen. Sengen ble kledd med inkontinenslaken, mine laken. De begynte å klynke da jeg forlangte å få kle av dem langsomt, èn etter èn. Huden brant på lår som skalv, mens trusene ble dratt langsomt nedover. For noen søtinger! Ulltrådene måtte de beholde på. Første lek var deres, og jeg visste hva de ville. En av dem på rygg, de to andre inntil på siden og meg som slikkemann. I dag var det Vivienne som var først. Sto på knærne mellom bena hennes. «Elskede, nå lukker jeg øynene litt», hvisket jeg, «men det er bare fordi jeg vil føle hvor bløt og god du er». Munnen reiste mot hennes av seg selv; Dèr var leppene! Fuktige og skjelvende, tungespissene møttes! Jeg ble ør og bedøvet igjen, samme vanvittige følelsen som sist. Hun sitret mens tungespissen reiste over henne. Kroppen vred seg; Jeg gled forbi navlen. Da jeg slikket tappen begynte hun å skrike med èn gang og sendte ut en varm dusj, totalt overkåt. Stanset ikke, slikket bare hardere, og hun fløy og skrek i bølger, bortreist til et annet land. Takeoff og landing, takeoff og landing. De andre reagerte likt da det ble deres tur, og mens rommet fyltes av skrik og sexlukt var jeg bortreist i nytelse selv. Men jeg husker jeg tenkte at det er vanskelig å dele et trehodet troll.

Vi tok en pustepause. De så litt fortapte ut, og jeg måtte smile. «Nå, trillingtroll, hvordan var det»?

«Skønt, jeg kom mindst fem gange», hvisket Violet.

«Jeg også», hvisket Vivienne.

«Og jeg», hvisket Vilda, «og jeg vidste ikke, at sådant gik an. Ka’ du så forstå, at vi bliver afhængige av dig»?

Svarte ikke, bare smilte. Følte meg glad. Tenkte at avhengigheten ville forsvinne hvis trollet ble delt. «Hvor lenge skal vi være sammen denne gangen», spurte jeg.

Hvor lenge? De ville at jeg skulle flytte inn for godt!

«Da må vi på kjøkkenet, og lære å lage mat sammen».

* * *

Suppen ble god! Og vi hvilte middag, alle tre i en bylt. Jeg sovnet nesten, men de sov ikke. Ansiktene nært mitt, de strøk og hvisket «kære dig» med halvlukkede varme øyne.

Etter kaffen ble jeg enda mer ærlig. Søtt at de var et trehodet troll, men jeg ville møte hver av dem i enerom etter tur, greit? Tillatelsen satt langt inne, men OK. Violet meldte seg først, vi gikk inn på et gjesterom. Jeg var snill og myk og plasserte henne med ansiktet mot veggen og ben og armer strukket ut. Tok av henne badekåpen og lot fingertuppene danse over huden, over alt, bare ikke dit du vet. Hun gispet og stønnet og ble tent. Kom bakfra, la hånden beskyttende utenpå skrittet og brummet i øret hennes: «Fortell om din innerste sexfantasi, glem fellesskapet. Få høre noe som kommer fra bare deg».

Jo, vi var kjærester og jeg kom overraskende hjem en kveld mens hun satt og drakk vin, enda hun hadde lovet å ha syv hvite dager. Som straff fikk hun ris med en pinne og forbud mot å komme. Hun ble «vildt liderlig» av å få ris og fløy flere ganger, ute av kontroll. Hele kvelden ble ris og fri flukt.

Jeg noterte på en liten lapp, kysset henne. Ga henne badekåpen og sendte henne ut.

Vilda opp mot veggen. Pirring. Hun hadde en annen fantasi. Vi var kjærester, hun gikk rundt og tørket støv. Plutselig fikk hun en sprø følelse, som om hun kjente mine fingre vibrere på klitten. Jeg sov på sofaen og hun ville skjule det, så hun gikk og skalv mens hun tørket så godt hun kunne. Det gjorde henne bare «mere liderlig». Noterte ivrig, mens jeg smilte stort! Så de var altså forskjellige, hurra!

Samme med Vivienne. Opp mot veggen, mye erting. Hun drømte også om oss som kjærester. En kveld kom hun sent fra et kurs og fant meg sovende i sengen. Jeg ble vekket av hennes hvisking om at «jeg er så liderlig, hjælp mig». Først ble jeg sur. Så ble jeg tent. Og jeg overfalt henne med å smøre henne inn og ta henne analt. Foran plasserte jeg et leketøy, og det var så godt at hun omtrent besvimte. «Ja, har du prøvd noe særlig leketøy, da», spurte jeg, mens jeg skriblet notater. Nei, det hadde hun s’gu ikke. Sendte henne ut. Nå var det bare å rope «samling på det store soverommet».

Jo, sjefen ville at de skulle se tablåer av sine egne individuelle fantasier. Øynene lyste av spenning og opphisselse. «Violet», ropte jeg plutselig, «du har drukket ulovlig vin. Tilstår du»?

«Ja, Halfdan», hørte jeg.

«Opp mot veggen»!

De to andre nistirret. Beholdt badekåpen min på, men kledde av henne. Og fra kofferten kom «Oscar», han er et spanskrør i bambus fra første verdenskrig. «Du må ikke bryte avtaler», knurret jeg, «og nå får du som fortjent»!

Pang, pang, pang! Hun fikk tre myke rapp over baken, ikke hardt! Ante ikke hvor mye hun tålte. «Lover du å aldri drikke vin uten lov», ropte jeg. «Nei, det ka’ jeg s’gu ikke holde», svarte hun. Hei, et signal! Ga henne fem nye rapp, litt hardere, og hun skrek hørbart av nytelse mens vi kunne se skjelvingene hennes. «Du trenger visst ris også», sa jeg hardt. «Oscar» havnet på gulvet og jeg la venstre hånd tett over kjønnsleppene. Klitten var stor og forventningsfull. Og mens jeg gned henne fant høyre hånd veien til rumpa. Jeg slo og gned og slo og gned og hun begynte å skrike enda villere mens det fosset ut safter. Stanset ikke før hun ropte «elskede, jeg lover, jeg lover». Løftet henne over på sengen. De andre var som fjetret og gjett om de hadde kåte øyne!

Opp av kofferten kom tørkepapir og noe damene neppe hadde sett før. En leke som heter «min hemmelige sommerfugl». «Vilda, kom hit. Så fint at du vil tørke støv mens jeg hviler middag», sa jeg, «men skatt, pass på denne og vær stille, ikke forstyrr meg». Hun sto på gulvet mens jeg spente fast «sommerfuglen». Øynene lyste da hun skjønte hvor lettbrukt den er. Nå satt den fast og riktig inntil klitten, jeg slo den på og hun ropte «oooohhhhh»!

«Hysj da, tørk støv, jeg vil ha det stille», sa jeg og rakte henne et tørkepapir. La meg på sengen og lot som jeg sov. Hørte gisp fra de andre to, mens Vilda stønnet og strakk seg for å fjerne støv fra et skap. Kroppen dirret i takt med stimulatoren og støvtørkingen ble nokså amatør. Nei, hun klarte ikke å være helt stille, det kom «åååhhhh» i en dempet strøm. «Skjønner du ikke at du må være stille, da», ropte jeg og hoppet ut av sengen. Klapset henne kjærlig på baken og satte stimulatoren på maks. «Se, nattbordet, hvor støvete det er»!

Hun prøvde seg på nattbordet med lukket munn, men det ble for sterkt, hun ville fly! Og plutselig hylte hun og spente musklene mens det ble vått på gulvet. Jeg kom inntil bakfra og lurte en finger utenpå rumpa, mens jeg tviholdt på regulatoren. Hun datt sammen og fortsatte å skrike hysterisk. Slo av «sommerfuglen», kysset henne over ansiktet og brystene, strøk på kinnet. Mild kos. Pusten gikk hivende, hun var vekk, dødsstille i rommet og søstrene satt som statuer.

Rotet i kofferten og fant Toko smøremiddel og en grønn dildo med stimulator. Pikken hadde vært hard under hele seansen, men nå hardnet den enda mer, den gledet seg aller mest til neste lek. «Vivienne, gå ut og gjør entré», hvisket jeg, mens jeg løftet Vilda og Violet innerst i sengen. Så lå jeg med Toko og dildo innenfor rekkevidde, lot som jeg sov. Hun kom inn, overjordisk vakker, badekåpen gled av og hun smøg seg inntil meg. «Elskede, jeg er så liderlig, hjælp mig», hvisket hun.

«Du vekket meg».

«Jo, men kære….»

«Du frekke kjæreste»!

Hun ble svingt forsiktig over på knærne med brystene ned mot sengen. Dèr kom hånden inn mot rumpa, dryppende av smøremiddel. To tre ganger, en superglatt åpning og to fingre rømte inn, videt henne ut. Nå kom det skrik! Mer Toko, over hele underlivet og rumpa, det rant over alt. Plutselig holdt jeg muskelen med fingrene og dyttet meg inn i henne. Jeg var så kåt og hard at det gjorde litt vondt, antagelig for henne også! Grafset etter dildoen og fant hullet foran. Herregud, hun var nydelig, den beste fantasien for meg! Pikken ut og inn av rumpa, dildoen danset på forsiden; Inn, ut, oppom klitten, og inn ut! Nå ble alt mye bedre og Vivienne skrek elektrisk mens vi delte spenningene. Skjønte at jeg ikke kunne holde, begynte å skrike selv, vi skrek sammen og kom i kor. Aner ikke hva søstrene tenkte, var bare opptatt av hvor godt jeg hadde det. Vivienne klarte ikke å stå på knærne lenger, hun datt framover og jeg gled ut av henne. Dildoen ble gående og summe og hun hylte til jeg fant knappen.

Tung pust, og nærmest damp i rommet. Lå på ryggen og reiste bort i all denne søsterlige sanseligheten. Men etter en stund hadde jeg tre ansikter mot meg igjen, de kysset alle sammen og jeg tenkte på dansk og hvisket at «heldigvis, I er jo også lidt forskellige».

«Ja, så er vi vel afsløret», hørte jeg lavt fra Violet, «men vi haver i alle fald dèt til fælles at vi elsker dig, dejlige Halfdan».

«Dejlige dejlige Halfdan», hvisket de andre to som et ekko. Jeg dormet av, en trett sjef.

Men ikke så lenge. Våknet, gikk ut og gjorde klar dusjen. Nå ville jeg fortsette med å dele det trehodede trollet. De hadde fått vist fram sine fantasier, èn for èn. Klart jeg ville dusje dem èn etter èn? Fikk med meg Tokoflasken og fant enda et leketøy fra kofferten. En slags klokke på håndleddet og to gelétrekk til fingrene. En veldig kul leke. Når du slår på strømmen får du vibrerende fingre som tåler vann.

Dusjen var klar og jeg kom inn mens seks øyne stirret matt og kjærlig på meg. «Violet, du først» sa jeg, «tid for vask»!

Hun reiste seg lydig og kom ut på badet. Enda en gang gjallet skrikene i hele huset. Jeg fant en bred skammel som egentlig var stativ for to store planter. Når hun sto på den ble hun høyere enn meg. Var inni henne og elsket mens fingrene vibrerte over klitten, styrt med ni volt. Sant, hun var temmelig hinsides. Men jeg hadde det deiligst. En strøm av skjelv og vibrasjoner over alt! Blir oppsamlet og uforløst av å være lekesjef, en lettelse å kunne elske og få det ut. Hun var ikke vant til elektriske fingre på klitten og en kåt pikk samtidig, fikk hun litt sjokk? Vet ikke. Kanskje. I så fall et lykkelig sjokk.

Med de «de elektriske fingrene» kunne alle tre komme fort som raketter! Ville jo så vanvittig gjerne gi dem nytelse, enkeltvis, jeg var besatt av å «splitte trollet». De reagerte fortsatt likt. Vilda kom sist, og hun slapp meg mest løs! Vi gned oss frenetiske inntil hverandre mens jeg ropte og kom inni henne til jeg holdt på å dette i gulvet.

De kledde ikke på seg etter dusjen. Maktet ikke. Tørket bare sengen, redde den og la seg ned. Jeg også. Plutselig kunne jeg liksom se oss alle fire gjennom et slags overvåkningskamera i taket. Så meg selv ligge på rygg med en nydelig trilling på hver arm og èn halvveis oppå. Rar følelse! Men de kysset og hvisket og kurret og var betatte, og endelig spurte Violet: «Men Halfdan, vær nu ærlig, synes du om at have vanlig sex»?

«Ja, når jeg virkelig elsker noen eller har en ny forelskelse på gang».

«Så…dèt ville være nemt at få se».

«Ja, jeg blir jo forelsket i dere enkeltvis og som trillingtroll. Så…kan vi prøve forelsket sex, veldig forsiktig»?

Tittet kjærlig på dem. De skjønte kanskje at jeg lette etter enkeltpersonene, men seks øyne frydet seg likevel!

Violet lå jo halvveis oppå meg, nå la jeg henne rett. Begynte å kysse på halsen hennes og hviske «deilige skjønning» og «jeg elsker deg». Fingrene strøk rolig over ryggen, rundt baken og befølte åpningen hennes bakfra. Kjente hennes kinn mot mitt, porene brant, og jeg visste at jeg snakket sant. Ja, jeg ble rørt, det kom noen tårer. Hun merket dem. Hvordan hun reagerte? Hun ble kjempevåt og utvidet seg! Vi kysset mer. «Du deilige skatt, elskede skatt», hvisket jeg igjen og buktet kroppen. Og plutselig fanget hun meg, jeg gled inn i henne og vi begynte en stille og rytmisk bevegelse mens jeg kysset og snuste på halsen. Kjente brystene mot mitt bryst, en varm dans kropp mot kropp. Hun begynte å rope lavmælt og hadde tårer i øynene hun også. «Nei, vi må ikke gråte, bare føle, deilige skatt», hvisket jeg, «hold rundt meg, så flyr vi sammen».

Var det ordene som gjorde utslaget? Vi pustet tyngre og kroppene overtok, vi kom i dempede bølger, hun signaliserte i rytme til meg; To kropper ble til èn kropp som reiste bort i ren forelskelse.

De andre to fikk også blanke øyne, jeg elsket mykt med dem etter tur. Alle hørte «skatt, deilige skatt» og «jeg elsker deg». Det trehodede trollet var tredobbelt romantisk!

Nå var det ikke mer liv. Vi pusset tenner og slukket lyset og ville sove tett på bjørnevis. De virket helt åndeløse mens de stadig hvisket «dejlige Halfdan». Ba dem om å synge en norsk nattasang. Dèt kunne de vel, de var jo et søtt troll med seks øyne? Og hvilken nattasang trodde de jeg tenkte på? Om de tok poenget? Jeg hørte tre helt like stemmer, ikke flerstemt, heller unisont.

Når trollmor har lagt sine elleve små troll
og bundet dem fast i halen
da synger hun for sine elleve små troll
de vakreste ord hun kjenner
o-ai-ai-ai-ai-boff
o-ai-ai-ai-ai-boff
o-ai-ai-ai-ai-boff-boff
o-ai-ai-ai-ai-boff

Enda en gang hadde jeg hatt tre på en stang eller tre på èn gang. Men var de finest hver for seg…eller som tre på en sang?

«Før eller senere», tenkte jeg, «blir dere ordentlig delt».

Kjente en varm lykkefølelse, så husker jeg ikke mer. Var vel Ole Lukkøye som overtok.

Legg igjen en kommentar