To store bivirkninger

Denne novellen er vist 31704 ganger.

Jeg satt på en observasjonsseng på medisinsk fakultet, og kikket ned på to velformede pupper. Jeg gikk ofte forbi medisinbygget, og pleide å delta på mange forskjellige tester. Det var nemlig penger i det, og jeg hadde ikke fått noen bivirkninger i særlig grad. Jo visst, jeg hadde nok mistet kroppshår, blitt svimmel og magesmerter – men det gikk fort over. Denne gangen hadde det imidlertid gått nokså galt. I en dobbel blindtest hadde jeg blitt injisert med et stoff som skulle virke vevsforstørrende. Det ble forklart at preparatet skulle brukes i kosmetisk kirurgi på kvinner som ønsket brystforstørring, og at det skulle virke som leppeforstørrelser på lepper, som botox. Jeg fikk imidlertid en allergisk reaksjon mot preparatet, selv om det var injeksjonen inneholdt en utvannet preparat. Jeg ble fortalt, av en tydelig bekymret testansvarlig, at ”hevelsen” ville gå ned naturlig etter en periode, men at det var vanskelig å gi et eksakt tidspunkt. Sannsynligvis ville jeg være brystfager i én måned.

Jeg var rimelig på tuppa, og tenkte hvordan jeg skulle klare å skjule mine nye attributter i en måned.

 

På vei hjem, med allværsjakken snøret opp til halsen i det fine vårværet, vurderte jeg enten å sykemelde meg, reise på hytta og være innendørs til puppene forsvant. Jeg bestemte meg i hvert fall for å fortelle det til mamma. Moren min er vel ikke den mest forståelsesfulle moren jeg har møtt, men hun er veldig løsningsorientert. Mor ble først sjokkert, og så sinna. Hun hadde bedt meg flere ganger å slutte å være et forsøksdyr, og nå kunne hun virkelig vise at hun hadde hatt rett. I motsetning til hva jeg hadde forestilt meg, foreslo (beordret er vel mer dekkende) hun at jeg måtte reise bort. Hun ville ikke at det skulle bli kjent at hun hadde en sønn som hadde bryster. Hun skulle spørre søsteren sin om jeg kunne låne hytta hennes på Sjusjøen i en måned. I tillegg ville hun at jeg skulle kle meg mer feminint, og fremstå som en jente. Jeg skulle heller ikke ha kontakt med noen. Jeg måpte, men visste at jeg ikke kunne overtale henne nå. ”Kle meg feminint?,” spurte jeg. Jeg skulle ikke gå med de vanlige klærne mine, men med nye klær hun skulle kjøpe. Hun ba meg kle av meg til trusa, og så tok hun mål av meg. ”Det er godt du ikke har en maskulin kropp,” sa hun. Jeg rødmet. Kroppen min var ikke som andre nittenårige gutters. Jeg var tynn, brede hofter, smal midje og kun 1.70 høy. Mamma mente det ville være enkelt å gjøre meg om til en overbevisende jente. Jeg gremmet meg. Mens mamma dro på kjøpesenteret, fikk jeg beskjed om å barbere meg, i fjeset og under armene. Hun ga meg også voks til å fjerne hårene på bena, og det hjalp ikke at jeg protesterte. Jeg gikk inn på badet, tok av meg bokseren og så meg i speilet. Jeg så ut som en shemale fra bilder på internett. Det halvlange håret gjorde at jeg ikke så spesielt mer guttete ut.

 

Jeg var godt i gang med hårfjerningen (som faktisk gjorde dritvondt), da mor kom tilbake. Hun ropte gjennom døren at jeg skulle si ifra når jeg var ferdig. Da det siste håret var fjernet, tok jeg på meg en badekåpe, og tuslet misfornøyd inn på rommet mitt. Mor var raskt på pletten med flere bæreposer med klær. ”Først av alt”, sa hun, ”er det viktig at du bruker en BH. Vekten av brystene kan strekke huden din, og det vil ikke bli seende pent ut når hevelsen går bort.” Hun tok opp en hvit bomulls BH, og festet den på meg. Det var faktisk litt deilig å kjenne støtten som BH ga meg. Mamma sa at jeg hadde en b-cup, dersom jeg måtte kjøpe flere BH’er. ”Jeg tenkte at du egentlig kunne gå med dine vanlige boxere, men jeg tror det er best om du også går med dametruser. De synes ikke så godt under klærne, vet du,” sa hun og dro opp en hvit bomullstruse. Den hadde ikke blonder på eller noe, så jeg tenkte at dette kunne jeg leve med. Mamma forklarte meg med lav stemme at jeg måtte dra penis bakover, slik at jeg ikke fikk en synlig bul foran. Jeg ble om mulig enda rødere i ansiktet. Så viste hun meg hva hun hadde handlet, mens hun pakket det rett ned i en bag. Det var bukser, topper, tights, undertøy og en nattkjole. Hun forklarte under mine protester at jeg kunne trenge alt dette her, så jeg kunne bare slutte å klage. Jeg la merke til at ikke alle trusene var kjedelige hvite, men i flere farger og typer stoff. Hun ba meg ta på et par olabukser og en hvit topp. Begge var ganske trange, og puppene mine syntes veldig godt i toppen. Mamma lærte meg hvordan jeg enkelt kunne legge på make-up. Da jeg kikket meg i speilet ble jeg helt forbløffet. Jeg så virkelig ut som en jente. Kløften mellom puppene mine kunne til og med sees gjennom stoffet i toppen.

 

Mamma hadde visstnok også hentet nøklene til hytta til tante allerede, og jeg ble nærmest dyttet inn i mammas bil med et kart over hyttefeltet i hånden. Hun hadde også gitt meg penger til mat, og ønsket meg god bedring. Forviiret og litt usikker startet jeg opp bilen og trillet ned utkjørselen og i retning av Gudbrandsdalen. Den svake følelse av angst ebbet etter hvert av, og jeg begynte å se frem til noen uker alene på fjellet. Jeg hadde med pensumbøker, langrennsski, og PC, så tiden ville nok fly av sted. Jeg svingte av ved Espa for å kjøpe boller og noe å drikke. På dette tidspunktet hadde jeg glemt at jeg var kledd som en jente, og reagerte da noen av guttene kikket veldig på meg. Jeg ble redd at de kunne se at jeg ikke var en jente, men slo tanken vekk. Jeg la an til en lav og lys stemme da jeg betalte, og gikk raskt tilbake til bilen. Det var både rart og litt smigrende at guttene hadde kikket på meg. De må ha syntes at jeg var litt fin, tenkte jeg og smilte for meg selv.

 

Det var mørkt da jeg kom frem. Hytta var ganske liten og gammel. Den hadde to soverom; et lite og et stort. Jeg bestemte meg for å sove i dobbeltsengen på det store rommet. Jeg hadde blitt litt kåt på vei opp, og bestemte meg for å runke. Jeg kledde av meg alt og klådde på puppene mens jeg tok på meg selv. Onkel og tante var åpenbart litt grisete, for de hadde montert et speil i taket. Synet av puppene mine og følelsen av å ta på dem var nok til at jeg kom. Sæden sprutet over brystene. Etter en liten stund tasset jeg naken inn på badet, og tok en dusj. Tilbake på soverommet dro jeg opp et truse og en matchende BH. Trusen var av lysegult silkeaktig stoff med blondekant. Underdanig la jeg pikken bak slik mor hadde bedt om, og dro på meg trusen. Følelsen av det kalde silkestoffet kjentes deilig mot huden, og jeg nøt følelsen mens jeg strevde med å hekte på meg BH’en. Jeg sto i undertøyet mens jeg pakket tøyet ned i kommoden. Jeg ble overrasket over å finne en dildo blant tantes vintertøy, men tok den opp og kjente på den. Smilende la jeg ned igjen, og tenkte på hva tante Camilla og onkel Henrik hadde drevet med i denne sengen. Det eneste ”kosetøyet” mamma hadde kjøpt var en sort tights i bomull, så jeg tenkte at jeg kunne ha på den mens jeg slappet av i kveld foran TV’en med en pizza. Jeg slang på meg en genser, og gikk inn i stuen for å slappe av.

 

Jeg ble skuffet da det ikke gikk an å få inn en eneste TV-kanal, og at de gjerrige grisene ikke hadde tatt seg råd til å kjøpe parabol eller noe. De hadde noen VHS-kassetter, men jeg ble ikke akkurat fristet av en livekonsert med Pavarotti og co, Kanonene på Navarone og Kellys helter. Etter noen minutter tenkte jeg at jeg kunne ringe Niklas. Niklas var min bestevenn, og vi hadde vært venner siden barnehagen. Niklas hadde begynt på Universitetet i Ås, så jeg fikk ikke sett ham like mye lenger. Han tok telefonen etter to ring, og vi snakket sammen i et kvarter før jeg plumpet ut med informasjonen om mine nye honningmeloner. Det ble stille i den andre enden et øyeblikk, før jeg hørte hans rungende latter. Den ga seg ikke før jeg hadde bedt om å slutte kanskje fem ganger. Han ville at jeg skulle sende ham en MMS., men det ville jeg ikke. Jeg fortalte ham at jeg hadde blitt forvist av muttern til en enslig hytte på fjellet, forkledd som jente. Hvis jeg ikke ville sende ham et bilde, ville han komme å se det sjæl, sa han. Jeg sa at han gjerne måtte komme opp, men at han ikke måtte fortelle om mine nye ”egenskaper” til noen. Det lovte han, og han sa at kom opp på om to dager.

 

Solen skinte da jeg sto opp neste dag. Jeg la merke til at skisporet gikk nesten rett utenfor hytteveggen, og jeg bestemte meg for å ta en tur etter frokost. Niklas og jeg var de beste på langrennslaget før vi sluttet da vi var 16, men vi gikk fremdeles en del på langrenn. Jeg dro av meg nattkjolen, og tok på meg trenings-BH. Mamma hadde også kjøpt teknisk undertøy, og jeg fant frem tre truser fra Nike som fortsatt lå i plast. Jeg åpnet den første, men så til mitt sjokk at det var en g-streng. Helvete heller, tenkte jeg, mens jeg sjekket to andre. De var heldigvis vanlige, så jeg tok på meg en av dem isteden. Så tok jeg på meg mitt eget superundertøy og rød konkurransedrakt. Jeg gikk alltid i den, selv om jeg nå så at det virkelig var avslørende. Jeg tittet ut av vinduet igjen, og ettersom jeg ikke så noen der ute og at det også var en ukedag, tenkte jeg at det kunne være det samme. Føret var herlig, og jeg fikk en god tremilstur. Jeg møtte bare to andre; en gammel mann og en semiracer som jeg gikk forbi. Under hele turen dukket bildet av g-strengen opp på netthinnen min, og jeg hadde bestemt meg for å prøve den da jeg kom tilbake. Etter at jeg hadde dusjet vrikket jeg på meg g-strengen. Det var ikke direkte ubehagelig å gå med, men veldig uvanlig. Jeg tok på meg BH, et par bukser og en lys topp med v-formet halsåpning. Man så litt av kløften, og det gjorde meg kåt igjen. Jeg var kåtere nå, enn jeg hadde vært på lenge. Kort tid etter lå jeg og onanerte i sengen. Jeg tok ikke av meg g-strengen, for jeg syntes at følelsen av den mellom rumpeballene var deilig. Synet av rumpa mi med g-streng da jeg så meg i speilet gjorde meg veldig opphisset. Jeg befølte meg på puppene og runket meg sakte. Jeg tenkte på dildoen i skuffen, og på hvordan det ville være å ha den i rumpa. Etter hvert så tok nysgjerrigheten over, og jeg tok den ut av skuffen. Dildoen var svart og formet som en pikk. Den så veldig ekte ut. Det slo meg at jeg trengte glidemiddel, og etter litt romstering i skuffen fant jeg tube. Jeg smurte rikelig på tuppen av dildoen, og i rumpehullet. Jeg tok av trusen, og satte meg på huk i sengen. Jeg lente meg fremover, slik at rumpa sto i været og prøvde å dirigere dildoen mot hullet. Jeg skalv litt da jeg kjente den mot rumpehullet mitt. Jeg presset på, men den ville ikke inn. Jeg prøvde å slappe av der bak, og etter hvert kjente jeg at den begynte å gli inn. Jeg måtte ta den ut fort, fordi det gjorde så vondt, men jeg prøvde igjen. Sakte men sikkert fikk jeg den helt til bunns. Jeg la meg ned på siden, og prøvde å pule meg med den. Det var skikkelig deilig. Pikken min holdte på å sprenges, så jeg runket meg til orgasme med dildoen dypt inne i meg. Selv etter at jeg hadde kommet fikk jeg lyst til å prøve mer. Jeg satte meg opp, men dildoen skled ut. Jeg forsøkte å holde den fast med hælene mine, og så sette meg på den. Etter hvert fikk jeg til teknikken sånn tålelig, og jeg begynte å ri den svarte dildoen. Dette var mye bedre! Jeg runket meg til orgasme igjen, og kom ut over lakenet. Jeg lot dildoen skli ut av meg, og jeg kjente at jeg var litt sår. Men dette hadde jeg tenkt til å gjøre igjen. Resten av dagen gikk med til å lese fag, før jeg prøvde dildoen en gang til før jeg la meg.

 

Jeg tok en skitur dagen etter også, men denne gangen gikk jeg med g-strengen. Det var så varmt at jeg droppet stilongs, og hvis jeg så nøye etter i speilet kunne man se konturene av g-strengen. Småkåt gikk jeg ut, og der møtte jeg en mann fra en av nabohyttene. Han snakket i vei, mens jeg prøvde å avslutte samtalen. Jeg følte meg veldig blottstilt i den trange drakten, og hadde mest lyst til å løpe. Heldigvis så han morna, og jeg fikk satt av sted. Senere på dagen kom Niklas. Jeg hadde tatt på det mest baggy tøyet mamma hadde kjøpt, men jeg så fortsatt ut som en jente. Niklas bare så på meg da jeg møtte av utenfor hytta, og da han endelig kom inn ba han meg vise ham puppene. Litt pinlig berørt, og litt følelsen av å være et freakshow, tok jeg av meg genseren. Underkjeven hans falt ned da han så meg i BH, men jeg tok av den også. Etter noen sekunder sa han: ”Kan jeg ta på dem?” Jeg nikket, og tenkte at dette ville jeg også villet gjort dersom Niklas hadde hatt pupper. Svært forsiktig tok rundt puppene mine. Jeg merket av det var veldig pirrende å se hendenes hans på mine bryster, og følelsen av hendenes hans var merkelig opphissende. Jeg merket at jeg begynte å puste tyngre, og jeg da jeg så hans slørete blikk rev jeg meg bort. Hva faen var det der?, tenkte jeg. Jeg hektet på BH’en igjen, og tok på meg genseren. Vi lo litt, og så åpnet vi to øl. Niklas sa han hadde med seg en gave til meg, han flørtet mens han gikk bort til bagen. Etter litt romstering dro han opp en pose og kastet den bort til meg. Jeg stakk hånden nedi og dro opp et hvit g-streng i silke. Vi begynte å le. ”Det er mer,” sa Niklas og jeg dro opp en sexy sykepleieruniform, hvite strømper og en hofteholder. Vi satt og snakket og lo, og drakk øl utover kvelden. Niklas prøvde å overtale meg til å ta det på, men jeg bare lo det bort. Etter noen flere øl lot jeg meg overtale. Jeg gikk inn på soverommet, og tok av meg tøyet. Jeg tok på meg trusen. Jeg satte meg sengekanten, og rullet strømpene opp bena, og så festet jeg dem med stroppene som hang fra hofteholderen. Jeg så meg i speilet, og ble helt mo i knærne. Jeg så dødssexy ut. Jeg ville glatt hatt meg med meg selv, for å si det sånn. Jeg gikk ut i stuen, og gikk frem og tilbake som en modell på catwalken. Niklas bare så på meg. ”Fy faen, så sexy du er!” ropte han. Jeg smilte frekt til ham, og gikk tilbake til soverommet, mens jeg vrikket på rumpa. ”Fy faen, er det mulig!” hørte jeg mens jeg tok på meg tightsen og en topp. Da jeg kom tilbake var Niklas synlig misfornøyd. Du burde gå mer i dametøy sa han og lo. Vi drakk litt mer, og så bestemte vi oss for å legge oss. Jeg viste ham det andre soverommet, mens jeg gikk på badet. Jeg tok av meg strømpene og korsettet, men beholdt trusen. Jeg tok på meg nattkjolen, sa god natt til Niklas og gikk inn på soverommet.

 

Jeg hørte Niklas pakke ut, og så hørte jeg et rop. Like etter var han på rommet mitt. ”Det ligger faen meg en død mus i sengen!,” sa han. ”Så ta den overkøyen da!,” sa jeg. ”Jeg sover ikke på et rom med masse mus i. Jeg kan vel sove her, kan jeg ikke det?” ”Det kan du vel,” mumlet jeg. Niklas gikk på badet. Jeg tenkte at det vel ikke var så rart at to gutter sov i samme seng, men kanskje litt rart når den ene har pupper og går med jentetøy? Niklas var raskt tilbake. Han hadde bare på seg truse. Han var en stor fan, ikke skjønner jeg hvorfor, av trange herretruser. Jeg gikk alltid med boksere, ikke nå naturligvis, og pleide å le av Niklas for at han aldri byttet til boksere. Niklas var både høyere og sterkere enn meg, men jeg er mer utholdende. Jeg slo ham alltid på lengre distanser, mens han var best i sprint. Nå var vi veldig ulike, min feminine kropp mot hans muskuløse. Vi lå i sengen og pratet litt før vi sovnet.

 

Da jeg våknet lå jeg i skje med Niklas. Det må ha skjedd da vi sov. Jeg følte en viss vemmelse da jeg kjente hans stive morrabrød på rumpa mi. Nattkjolen hadde også sklidd opp, og lå rundt magen min. ”Gidder du, eller!” sa jeg og prøvde å smyge ut av favntaket hans. Jeg hørte på den groggy stemmen hans at jeg hadde vekket ham. Dynen hans gled av ham idet jeg reiste meg opp. Ståpikken hans var veldig synlig under det tynne stoffet. ”Ligger du inntil meg med ståpikk?” spurte jeg. Det var ment retorisk, men Niklas svarte ”Ikke så rart det når man deler seng med sånn hotty!” Jeg smilte, og håpet mest det var ment sarkastisk. Etter frokosten dro vi på oss skidraktene, og gikk den samme tremilsturen jeg hadde gått forleden. Før vi dro hadde vi satt på badstua. Jeg var først i dusjen, og løp inn i badstua. Niklas kom like etter. Det var litt rart å sitte der naken med Niklas, men det syntes åpenbart ikke han. Pikken hans var synlig erigert, og han prøvde ikke en gang å dekke seg til. ”Faen ass, Martin,” sa Niklas, ”du ser bare så jævli fin ut. Hadde det ikke vært for pikken din så hadde jeg faen meg pult deg her og nå. De puppene er bare sykt digge.” Jeg rødmet – ikke bare fordi jeg ble pinlig berørt, men også fordi jeg ble smigret. Kroppen min hadde aldri vært ettertraktet. Jentene ville alltid ha Niklas, og jeg ble avspist med de stygge venninnene. Nå var kroppen min plutselig fin. Vi satt der i taushet noen minutter før det ble for varmt for meg.

 

Jeg gikk inn dusjkabinettet, og tok en kald dusj. Det var skikkelig deilig. Så satte jeg opp temperaturen, og vasket meg. Det var da Niklas åpnet døren, og steg inn. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke protesterte. Skummet fra sjampoen rant ned over brystene mine. Han sto helt oppi meg, og jeg kjente den harde pikken hans mot magen min. Han strøk meg over skuldrene, og ned ryggen. Jeg kjente at det en sitring gjennom kroppen. Han tok i hver rumpeballe og trakk meg helt inntil seg. ”Fy faen så digg du er,” sa han. Han lente seg ned, og kysset meg. Jeg slapp tungen hans inn i munnen min, og tungekysset ham tilbake. Vi sto under vannstrålen og klinte, mens han strøk meg over ryggen og på rumpa. Jeg la hendene mine rundt midjen hans. Jeg kjente den store kuken hans pulsere mellom oss. Jeg følte meg så trygg i hans omfavnelse. Pikken min reagerte også, og den var nå helt stiv. Niklas førte en hånd mot brystene mine og befølte meg. Følelsen var nydelig. Jeg merket at jeg mistet alle hemninger. Isen var brutt til de grader. Mykt, men bestemt, presset Niklas meg ned i knestående. Den svære kukken hans sto stolt foran meg. Jeg kikket opp og så Niklas sitt begjærlige blikk. Jeg tenkte faen heller, og slikket ham opp mot hodet – før jeg tok ham i munnen. Jeg hørte at Niklas gispet. Følelsen av den varme og stive pikken hans, og den silkemyke huden, var aldeles ikke frastøtende. Jeg brukte tungen, mens jeg prøvde å få så mye av pikken hans inn i munnen. Lydene han lagde gjorde meg bare enda kåtere. Jeg tenkte på erfaringen min med dildoen, og jeg fikk lyst til å kjenne ham inni meg. Da jeg reiste meg opp, så jeg at han var skuffet. ”Bli med inn på rommet,” sa jeg og skrudde av vannet. Etter en rask tørking, lå vi i sengen. Jeg runket ham sakte mens vi klinte og han befølte puppene. ”Har du lyst til å pule?” spurte jeg. Niklas bare nikket. ”Det er glidemiddel i skuffen bak deg.” Niklas reiste seg opp, og åpnet skuffen. Han smilte skjevt da han så dildoen. Han smurte rikelig med glidemiddel på kukken. ”Sett deg på alle fire,” sa han med en grøtete stemme. Jeg gjorde som han sa. Jeg kjente det kjølige glidemiddelet renne ned rumpesprekken. Så kjente jeg en finger som smurte inn hullet, før han presset den inn. Jeg prøvde å slappe av slik jeg hadde gjort tidligere, slik at fingeren gled fritt inn og ut. Selv finger nummer to klarte jeg uten videre. Jeg nøt fingerpulingen hans. Jeg runket meg i samme tempo som fingrene hans pulte meg. Etter litt dro han dem ut, og posisjonerte seg bak meg. Jeg kjente en sitring i hele kroppen i forventning av hva som skulle skje. Han tok tak i den ene hoften, og jeg kjente pikkhodet hans mot åpningen min. Han presset pikken mot hullet, men den gikk ikke inn. ”Du må presse mot; akkurat som du skal på do,” sa han. Jeg gjorde det, og kjente pikkhodet skled inn. Det gjorde ikke vondt, og jeg kjente at han jukket pikken helt til bunns i meg. Jeg måtte støtte meg med begge hender. Niklas tok tak rundt hoftene mine, og begynte å pule meg sakte. Jeg begynte å nyte pikken hans, og for hvert støt stønnet jeg lavt. Niklas satte opp farten, og knullet meg i lange drag. Han begynte å knulle meg fortere og fortere, og jeg kjente ballene hans dasket mot rumpa mi, og kjønnshårene hans når han bunnet meg. Jeg ga fra meg stadig høyere lyder av vellyst. Jeg var sjokkert over hvor feminine lyder jeg lagde, og hvor godt det var. Plutselig trakk han seg ut av meg. Jeg merket savnet av pikken hans med en gang. Vi la oss i skje, og pikken hans gled nesten rett inn da jeg løftet opp benet mitt. Jeg runket meg selv, og nøt den svære kukken hans. Han snudde hodet mitt mot hans, og stakk tungen sin i min. Jeg merket at jeg var veldig nær, og bestemte meg for å komme nå. Jeg var så kåt. Med tungen hans i min munn, og med pikken hans i rumpa, kjente jeg orgasmen spre seg over hele kroppen. Like etter dro han pikken ut igjen, og la meg på ryggen. Jeg sprikte med bena, og inviterte ham inn. Han la seg over meg, og jeg kjente den bankende pikken hans igjen gli inn. Nå var ikke lenger jeg så kåt, men jeg syntes det var rett og rimelig at han fikk komme. Han pulte meg raskere og raskere. Jeg tok tak rundt rumpeballene hans og klemte. Jeg stønnet høylytt, og jeg hørte at han ble gira av det. Han kysset meg inderlig, og jeg merket hvordan han fikk meg til å føle meg som en jente. Jeg så ham inn i øynene, og jeg så at han ville komme. ”Kom inni meg,” ba jeg. Han brølte og bunnet pikken i meg. Jeg kjente spruten hans inni meg, og hvordan han ristet. Han smilte og kysset meg på munnen, før han sakte dro den lange pikken sin ut av meg.

 

Vi lå i tett omslynget, og strøk hverandre. Kroppene våre var svette og varme. Jeg følte meg trygg i armene hans. Jeg strøk Niklas over de harde musklene hans, og jeg smilte varmt til ham. Han smilte tilbake, og la leppene sine over mine. Det var deilig å kysse ham, og jeg likte å være underdanig – det var noe pirrende i slippe kontrollen. Etter hvert reiste Niklas seg, og gikk ut på badet. Jeg beundret den flotte kroppen hans idet han gikk rundt sengen og ut av døren. Jeg tenkte på det vi akkurat hadde gjort, og jeg tenkte at jeg ikke følte noe anger over det. Om noe var jeg bare glad for å oppleve noe så fantastisk.

 

Etter en rask dusj, satte vi oss i bilen min og kjørte ned til Lillehammer for å kjøpe mat og vin. Før vi satte oss i bilen møtte vi naboen. Niklas er typen som snakker med alle. Det viste seg at han het Bjørn og at han bodde på hytta etter en skilsmisse. Han inviterte oss opp til ham for å ta noen drinker senere. Han sa også at vi måtte ta med badetøy for han hadde badestamp. Jeg sa til Niklas på vei ned til byen, at jeg ikke hadde tenkt meg til Bjørn for drinker i badestampen. Niklas bare lo, og sa at selvfølgelig skulle vi det. Han overtalte meg til å være med, og sa at Bjørn aldri ville gjette at jeg var en gutt. Jeg gikk innom H&M for å kjøpe meg en badedrakt, mens Niklas kjøpte vin. Jeg fant frem noen som var rimelig anstendige, og for moro skyld noen som var litt mer dristige, inn på prøverommet. Jeg kledde av meg til trusen, og prøvde dem på. Jeg kikket meg i speilet i alle retninger, og kunne konstatere at man ikke kunne se tissen min, selv ikke i de dristige. I et anfall av overmot og kåthet valgte jeg selvfølgelig den mest sexy. Den var sølvfarget, og hadde høy skjæring og dyp utringning. Jeg kjøpte også en Speedo til Niklas. Litt for å være kjip, og litt for å ta igjen for at jeg måtte til Bjørns badestamp. Jeg la de andre tilbake, og gikk mot kassen. Da slo det meg at jeg kunne jo kjøpe litt mer tøy som jeg likte selv. Det mor hadde kjøpt til meg var jo ganske anonymt og litt kjedelig. Jeg vandret mellom hyllene, og valgte meg ut sorte skinnleggings, noen sexy topper, en lett kjole, ett kort skjørt og en skinnende mørkeblå bikini med hvite prikker. Jeg kjøpte også litt sexy undertøy. Jeg ville i hvert fall ha flere stringtruser.

 

Da vi var tilbake på hytta, gikk jeg inn på rommet for å skifte. Jeg tok på meg en blondebody som jeg hadde kjøpt. Den var lyseblå, og nesten gjennomsiktig. Med tanke på at den også var g-streng viste den nesten alt. Jeg vrikket på meg skinnleggingen. Den satt som støpt. Så tok jeg på meg en åpen rockete topp. Jeg la på sminke slik at jeg så ut som en litt løsaktig ung jente som skulle på byen. Jeg var fornøyd med resultatet, og fikk bekreftelsen jeg trengte da Niklas kom inn. ”Du er faen meg sjukt fin, ass,” sa han og smilte. Han kysset meg på munnen, og jeg lot tungen hans gli inn i munnen min. Niklas tok tak i rumpeballene mine, og dro meg inntil ham. Jeg la hendene rundt livet hans, og kjente manndommen hans mot magen min. Han løftet meg litt opp, og la seg bakover i sengen slik at jeg ble liggende oppå ham. Jeg kjente den ene hånden hans gli over rumpa, og en som han stakk under toppen. Uten å tenke over det reiste jeg meg opp, og tok tak i bukselinningen hans, og jeg så forventningene i øynene hans. Jeg løsnet bukseknappen og dro ned glidelåsen. Jeg så den lange kukken hans lå stiv mot det tettsittende trusestoffet. Han løftet opp rumpa så jeg kunne dra buksene hans av ham. Jeg tittet opp på ham, og smilte frekt før jeg dro ned trusa. Pikken hans sto stiv som den gjorde i dusjen, og jeg bøyde meg ned og slikket sakte hele lengden hans opp til tuppen. Niklas stønnet og slapp hodet sitt tungt ned på madrassen. Jeg merket også at min egen pikk prøvde å bli stiv, men hadde vanskeligheter med det slik den lå trygt mellom lårene mine. Jeg tok pikkhodet i munnen, og lot tungen gli rundt den som om den var en kjærlighet på pinne. Niklas stønn var ikke å ta feil av. Jeg tok så mye av lengden jeg kunne inn i munnen, og sugde ham så godt jeg kunne. Jeg synes det var deilig å høre at jeg kunne tilfredsstille Niklas, og at han elsket min behandling av pikken hans. Han støttet seg opp på albuene for å ta meg i øyesyn. Jeg lot pikken gli ut av munnen, kysset den lett, og dro av meg toppen – før jeg gjenopptok sugingen. Etter hvert hørte jeg pustingen og stønningen hans ble dypere og høyere. Jeg skjønte han var nær, og jeg ville la ham komme inne i munnen min. ”Jeg kommer!,” ropte ham og ville dra seg bort, men jeg holdt ham igjen. Pikken sprutet ut masse sæd, og jeg klarte ikke å holde alt inn i munnen. Noe rant ut av munnvikene mine. Jeg lot den halvslappe pikken gli ut av munnen, og så Niklas i øynene og svelget ladningen. Det smakte faktisk ganske godt.

 

Vi tok en rom-cola før vi gikk opp til Bjørn. Niklas hadde bare ledd av speedoen jeg kjøpt til ham, og sa at han fortjente det etter å ha tvunget meg til å gå i badedrakt. Bjørn satt allerede i badestampen med et glass øl. Jeg gikk inn på badet, og skiftet. Jeg merket at jeg var utrolig nervøs. Ja, så hadde jeg vært både naken og ikledd sexy dameundertøy foran Niklas, men han visste jo at jeg ikke var en jente. Jeg trakk på meg badedrakten, og så meg i speilet. Du kunne ikke se at jeg hadde guttetiss, og man kunne se mye av kløften. Jeg hadde ordnet håret, og lagt på sminke. Jeg synes i det hele tatt at jeg så ut som en overbevisende jente. Jeg åpnet døren, og tok noen usikre skritt ut. Niklas var allerede i stampen, og pratet ivrig med Bjørn. Jeg følte at dette var en kjempedårlig idé, men både Bjørn og Niklas var hilste meg velkommen, og det var ingenting som tydet på at Bjørn luktet lunten. Vannet var deilig varmt, og det hjalp på nervøsiteten at jeg fikk et glass gt da jeg var på plass. Etter hvert som tiden gikk, og drinkene konsumert, følte jeg meg egentlig helt topp. Samtalen gikk lett, og jeg spilte rollen som Susanne bra. Niklas og jeg hadde på forhånd avtalt et ”alibi,” som blant annet at jeg skulle være hans kjæreste. Jeg synes det var deilig å gå i badedrakt, og det var gøy å få masse oppmerksomhet av to menn. Jeg tok dem i å stirre på puppene mine, og man kunne se at brystvortene mine var stive under det våte og tettsittende materialet. Jeg var faktisk veldig kåt igjen. Det var blitt mørkt da jeg tok hånden til Niklas under vannet og førte den til låret mitt. Niklas skjønte signalet, og etter kort tid var vi tilbake på hytta.

Legg igjen en kommentar