Tottenham Court Road

Denne novellen er vist 11847 ganger.

Jeg var i London på lang weekend utenfor turistsesongen og var på vei tilbake til hotellet etter besøk på War Museum. Noen ganger forbanner jeg meg på at jeg aldri skal reise "underground" i rushtrafikken. Men glemt til neste Londontur. Denne fredagen var det nesten uvanlig trengsel.
     Inne i vognen ble jeg presset fra alle kanter. Foran meg mot en kvinnerumpe, behagelig rund og fast. Det var ikke mulig å bevege seg, og slett ikke plass for at mitt stivnende lem kunne rette seg opp og inn mellom rumpeballene, som det ustyrt av meg syntes å reagere på. Det hadde vært en sur og kjølig dag med lett regn. Jeg hadde vindbluse på og en våt sammenleggbar paraply over venstre håndledd. I høyre hånd holdt jeg handlepose med litt frukt og snacks jeg hadde tenkt å ta i stedet for middag. Jeg stod der rett opp og ned og mer hørte enn kjente at innholdet i posen ble mast i stykker mot naboens stresskoffert. Og følte meg rødmende flau og overopphetet i den definitivt alt for trange vognen i retning Tottenham Court Road.
     Så gikk strømmen. Lett panikk i vognen da toget stoppet opp. En myndig sersjantstemme tok ordet og ba oss ta det rolig. Dette kunne ikke ta lang tid, han hadde vært med på dette mange ganger. Det ble rolig. Jeg forsøkte å flytte litt på beina for om mulig redde resten av frukten før jeg stod med en juicepose i hånden. Min bevegelse var ikke vellykket, eller var den ? Det stive lemmet rettet seg opp og damen foran meg måtte i alle fall nå merke hva hun hadde i baken. Eller trodde hun bare at det var en paraply ? Hun snudde seg ikke, stod bare stille, urørlig som en støtte.  En temmelig varm støtte.
     Lyset kom tilbake, toget begynte å rulle fremover og det kom en lakonisk bemerkning fra høyttaleren om at vi var på vei. Ved andre stasjon skulle jeg av og ba damen om unnskyldning for at hun måtte flytte på seg. Det var da helt greit, hun skulle også av. Jeg kjente meg ikke helt vel med strittende lem. Men som alltid på metroer, folk har stort sett nok med seg selv og jeg følte ingen lange blikk. Vel ute på perrongen i sig mot utgangstunnelen reddet jeg frukt og paraply over i samme hånd. Jeg skvatt da jeg plutselig fikk en hånd i hånden. Det var damen med rumpe-ballene som freidig tok seg til rette og spurte hvor jeg skulle. Jeg svarte at jeg skulle til St.Giles.
     "Flott", sa hun, "jeg syntes bare jeg ville lære deg bedre å kjenne. For jeg antar at du bor alene ?"
     Jeg rødmet om mulig mer enn på toget og hadde ikke ord for hvordan jeg skulle komme meg ut av denne knipen. Eller kanskje jeg slett ikke ville ut av noen knipe. Nei, jeg var visst mer nysgjerrig enn flau nå. Det var bare 150 meter til hotellet og vi passerte resepsjonen i god stil mot 8. etasje. Jeg velsignet nøkkelkortene som nå følger våre hotellopphold.
     Vel inne på hotellrommet, med paraply, handlepose og håndveske parkert, tok jeg hennes ytterjakke av og hang den og min vindbluse på knagger. Og ble stående, lett fåret, midt på gulvet. Kvinnen stod der og så på meg og ventet visst at jeg skulle si noe. Jeg var målløs. Da brøt hun isen og satt at hun het Betty og siden jeg ikke hadde vett til å si noe gikk hun bort til kofferten, kikket på merkelappen og konstaterte at jeg var Erik fra Norge. Hun var i grunnen ganske søt, rundt 40 gjettet jeg på.
      Betty smilte mens hun forklarte at hun var en ganske alminnelig kontorrotte fra City på vei hjem, så jeg behøvde ikke være engstelig for henne. Hun ba meg slappe av, tok meg i hånden og ledet meg hen til den ene av rommets to stoler, satte seg selv på pinnestolen ved skriveklaffen. Jeg forble like målløs. Men Betty fortsatte ufortrødent med å fortelle hvem hun var og sluttet med å si at hun hadde bemerket at i alle fall en del av meg eller rettere min kropp var interessert i henne. Og hun fant det så henrivende søtt at hun bare måtte finne ut hva jeg stod for.
     Jeg rødmet som en nykokt hummer opp til det håret jeg ikke har så mye av, om mulig litt mer da hun ganske rolig reiste seg opp og trakk meg opp i stående stilling igjen. Hun la de armene jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av opp rundt halsen hennes, trakk meg mot seg med høyre arm samtidig som hun lynrapt trakk gylfglidelåsen min ned med venstre hånd. Hun kysset meg med en halvåpen munn med faste lepper og lot tungen gli inn i min lett gapende munn. Jeg reagerte spontant og besvarte kysset samtidig som jeg trakk henne tettere inntil meg. Vi stod stille, nikyssende som tenåringer, hvor lenge vet jeg ikke.
     Med ett skubbet hun seg løs og pekte smilende ned på mitt lem som nå stod og presset trusen ut gjennom gylfen. Hun bøyde seg resolutt ned, åpnet beltet og trakk bukser og truse ned. Lemmet spratt nå opp som troll i eske. Nesten i ansiktet på Betty.  Hun kom med en trillende latter og sa :"jo, den ser bra ut. Takk for at jeg fikk se dette udyret du dyttet med på toget."
     Jeg hadde ennå ikke fått sagt noe, men utbrøt spontant : "Kanskje du vil lære dyret enda bedre å kjenne ?" Betty rettet seg opp, neide dypt og svarte : "Ja, takk gjerne !"  Det ble begynnelsen på et Londoneventyr jeg verken kan eller vil glemme.
     Jeg stod der, helt forskrekket over min frimodighet, men lettet over hennes reaksjon og trillende latter. Jeg så nok også litt latterlig ut, en tafatt norsk turist med buksene nede ved anklene, med strittende kuk og med flagrende skjorte. Den siste ble jeg raskt av med, for Betty løsnet alle skjorteknappene og trakk skjorten av meg. Hun lot hendene gli oppover brystet mitt og nedover ryggen og kysset meg raskt på munnen.
     Endelig begynte jeg å bli frigjort fra transen jeg hadde følt meg i helt siden hun tok hånden min nede i dypet av metrostasjonen. Jeg kippet skoene av og tråkket meg ut av truse og bukser. Betty bøyde seg ned, kysset lemmet mitt forsiktig lengst ute og tok strømpene mine av. Så stod jeg der i Adams drakt og følte meg som ved paradisets port, mens Betty hadde alle klærne på. Var jeg plutselig blitt et sexobjekt for en kontordame fra London eller var dette en practical joke fra gjengen hjemme på firmaet ?
     Jeg reagerte endelig, trakk henne til meg med en arm om nedre del av ryggen, lot munnen søke hennes til et nytt, langt, sugende kyss. Den ledige hånden søkte seg nedover mot skrittet hennes. Nå først ble jeg bevisst at hun hadde bluse og skjørt.    Hånden søkte seg ned mellom mave og skjørt, fant veien inn bak trusen og ned forbi skamberget. Betty spredte beina automatisk og jeg kjente at hun var ganske våt. Jeg hilste forsiktig på sprekken, frigjorde hånden og begynte å kle av henne.
     Blusen var lett å kneppe opp. Jeg la den pent på en stol, mens Betty bare stod der med et salig, søtt smil. Det var visst hennes tur til å stå stille. BHen hennes hadde standardhektning bak og jeg flyttet meg rundt henne, løsnet hektene og lot BHen falle ned over armene hennes. Jeg lot mine hender gripe tak i brystene. De var modne og gode å holde i., faste og myke på samme tid. De mer enn fylte hendene. Jeg kysset Betty forsiktig i nakken og pirret brystvortene til de ble faste, stive og struttende.
     Skjørtet hadde elastikk, så det var enkelt å trekke det over baken og nedover lårene hennes. Da det nådde gulvet, tråkket hun ut av det og vippet det elegant opp på stolen med foten. Jeg lot trusen følge samme vei, men den ble bare liggende for plutselig hadde lemmet mitt funnet den rumpesprekken det hadde forsøkt å nærme seg på metroen. Jeg hvisket i Bettys øre at det skulle bare si takk for turen. Hun lo sin trillende, ertende latter og snudde seg brått rundt, så kuken min ble liggende opp mot hennes hvelvede mage.
     Nå var det hennes munn som søkte min og vi ble stående lenge i en varm fuktig omfavnelse. For våre kropper var plutselig begynt å leve sine egne liv. De hadde denne lett febrilske svetten som kropper ofte får, når de nervøst venter på at noe virkelig intenst og godt skal skje. Det føltes som verden stod stille og at vi hadde all tid som trengtes, her var det ikke noe som hastet. Bare god forventning om et levende eventyr.
     Jeg kjente at lemmet begynte å avgi væske, dette sekretet som kommer med langvarig ereksjon og som ikke har noe med at det går. Om Betty kjente at lemmet ble fuktig, vet jeg ikke, men hun gikk ned på kne og plutselig var lemmet halvveis inne i munnen på henne. Hun slikket det, suget det, kjælte det og suget det igjen. Jeg hadde fått mælet igjen og spurte forsiktig om vi ikke heller skulle legge oss på sengen. Nei da, ikke ennå, hadde jeg det travelt ? Jeg ble stående og nøt å bli slikket og tatt på kuk og baller. Jeg kunne bare ruske i hennes hår og fingre med hennes ører og forsøke å holde balanse så godt jeg kunne.
      Betty skjønte at jeg hadde problemer og dyttet meg forsiktig mot skrivebordet, så jeg fikk støtte. Jeg stod stille og hadde ingen tanker. Ikke annet enn at dette var en nytelse, en opplevelse, at jeg drømte og at jeg ikke hadde lyst til å våkne særlig fort.
     Men ingenting varer evig, Betty reiste seg opp igjen, ikke fordi hun var lei av å slikke og suge, men fordi det visst ble ubehagelig å stå på kne så lenge. Vi ble stående, kyssende, munnsugende mens min hånd igjen fant skrittet hennes. For første gang siden den hadde hilst på sprekken under trusen. Nå var hun drivende våt. Jeg fant klitten hennes med en gang, den strittet som brystvortene hadde gjort en gang for en evighet siden. Den reagerte spontant med å gi Betty en orgasme som bare fikk hennes og min kropp til å sitre.
     Jeg ble modigere, følte meg plutselig sterk, løftet henne opp og la henne på sengen. Jeg tok puten og la under hennes rumpe, spredte beina hennes og dykket ned i hennes varme skjød med hele ansiktet. Munnen min fant kjønnsleppene, tungen min fant klitten og det ble et langt godt sugende kyss som gav Betty nye orgasmer.
     Jeg trodde ikke at det var mulig at kvinner kunne reagere slik, være så kåte, så våte, så elektriske, så saftige og så gode. Tungen min søkte inn i åpningen inn i skjeden, jeg småpulte henne med munnen og følte at jeg var kommet forbi paradisets port.  Etter en evighet til flyttet jeg meg opp til henne, slik at kroppene igjen ble samlet. Jeg kysset Betty på munnen og hun suget all saft som fortsatt var i munnhulen med en tilfreds mine. Jeg følte plutselig at å ha samleie var noe mye bedre og viktigere enn bare å pule.
     Hånden min fant sprekken igjen. Og Betty lot mine fingre spille på hennes kjønn som om det hadde vært et instrument. Orgasme etter orgasme bølget gjennom kroppen hennes og gav meg de vidunderligste vibrasjoner. Men jeg kjente også at min ereksjon hadde vart så lenge at det var like før det ville gå for meg også. Kulene hadde trukket seg helt opp i bukhulen. Jeg spurte visst ikke om lov, men i fellesskap dyttet vi puten under rumpen hennes igjen og kuken gled med et svipp rett inn i hulen.
     Denne første gangen gikk det for meg med en gang og sæden sprutet inn og fylte skjeden hennes. Ingen tanker hadde svirret om sykdommer eller prevensjon. Dette var drøm. En saftigere og våtere drøm enn jeg noensinne hadde hatt. En saftigere kvinne enn jeg noensinne hadde møtt. Og så viste det seg at dette bare var et forspill.
     Halvt utmattet seg jeg ned ved siden av Betty, dette var uvant kost. Hun lå med åpne øyne og lo, til meg, av meg og kanskje også av seg selv. En av oss sa at dette var en god start, kanskje sa vi det i kor. Jeg var nå klar over at det ikke var en practical joke, enda mer klar over at det ikke var en drøm.
     Men jeg lå på en hotellseng i London sammen med en kvinne jeg ikke kjente. Som definitivt ikke var hore. Hun hadde tatt hånd om meg på en måte som var så selvsikker at jeg følte det så selvsagt og riktig at jeg lå der sammen med henne. Og jeg følte at jeg hadde kjent henne hele mitt liv ! Jeg følte meg tappet for krefter, svimeslått, men likevel med nok krefter til å kysse henne og takke.
     Betty var også slapp i kroppen, krøp inn til meg og hvisket at det kunne være godt å sove litt, om jeg hadde tid. Jo, det var klart jeg hadde tid til henne, og jeg sa ingenting om den teaterbilletten jeg hadde i jakken. Teater kjentes plutselig så likegyldig. Vi sovnet i hverandres armer, men våknet snart av at våre svette, våte kropper måtte ha noe over. Vi krøp under teppet, vi sovnet visst igjen, men med hverandres kjønn i hendene.
     I alle fall våknet jeg av at Betty flyttet på seg og løsgjorde seg fra min hånd som lå i hennes skritt. Hun bøyde seg ned under teppet og suget seg fast i mitt lem. Om det hadde stått lenge vet jeg ikke, heller om hun hadde kjælt det stivt. Men nå kjentes det ut som det sprengtes innenfra av stivhet. Hun slapp taket, la kroppen sin inntil min igjen, kysset meg lett på munnen og sa hun måtte ut en tur. Ja bare på badet, hva ellers.
     Jeg kjente sengen var våt ennå av den sæd som hadde flytt ut fra kjønnet hennes og etterdønninger fra min utløsning. Vi kunne ikke ha sovet så lenge, bare dypt. Jeg visste at jeg også burde ha latt vannet. Var det ikke det jeg hadde tenkt på da jeg dro fra museet ? Kanskje var det bare derfor jeg fikk ståpikk på toget med rumpeballene som en utløsende faktor. Uansett hadde jeg fått en virkelig utløsning inne i Betty.
     Hun ble borte en stund, så jeg fikk karret meg ut etterpå. Jeg børstet også tennene og oppdaget at hun hadde lånt min tannbørste mens hun var ute. Jeg lo for meg selv, å dele tannbørste var en bagatell i forhold til å del sine kroppssafter med hverandre. Jeg gikk tilbake til sengen, hvor Betty lå dydig med hodet på puten og laken prydelig over seg. Hun kastet det tilside og bød meg med en halvt teatralsk gest ta plass ved hennes leie. Vi lo begge to, jeg bøyde meg ned, vendte henne på siden og la meg bak henne. Jeg dyttet lemmet inn mellom hennes bein, sånn liksom for å ha plassert det og tok fatt i hennes bryst. De trengte kanskje en liten oppstiver ? Brystvortene begynte å stivne, men Betty spredte beina litt så kuken glapp fri, bikket seg ned på ryggen for at jeg bedre skulle komme til begge brystene.
     De ble holdt, kjælt med, kysset på og suget på og de struttende brystvortene ble bitt forsiktig. Brystene ble fastere og varmere. Det ble også lemmet mitt for Betty hadde grepet godt tak i det og smårunket meg. Jeg var helt bortreist da jeg oppfattet at hun hadde sagt noe. Betty lo lett av at jeg skvatt til. Hun hadde da bare spurt om ikke forspillet snart var forbi og om jeg ikke skulle gjøre noe med saken. "Hvilken sak ?" glapp det ut av meg før jeg rødmet nesten verre enn noen timer tidligere. Jo jeg forstod, hun syntes brystbehandling var en ting, men brystene var nå ikke hele henne. Og hun hadde i grunnen fått et godt inntrykk av meg nå, så hvorfor ikke fortsette der vi slapp ?
     Jeg håpet at Betty nesten følte seg forsømt og snudde meg rundt i sengen så mitt hode nådde hennes kjønn. Jeg boret ansiktet inn i sprekken, nå fra en annen side. Jeg lot tungen kretse om klitten og slikket henne opp mot skjedeåpningen så godt jeg kunne. Det var en ny smak nå, blanding av hennes safter og min sæd. Tungen fant veien videre inn i skjedeåpningen og lekte pikk. Så snudde jeg meg igjen, kysset hennes munn med saftene rennende nedover haken. Min høyre hånd gled ned til sprekken, fant klitten mellom de etter hvert svært hovne kjønnsleppene, smurte safter ut over mellomkjøttet og kjælte med det også.
     Jeg førte noen fingre inn i den åpne skjeden på leting etter det magiske punktet. Reaksjonen ble fantastisk, hadde jeg trodd at det var orgasmer det jeg tidligere hadde opplevd, så hadde jeg tatt feil. Nå kom en sammenhengende elektrisk reaksjon som overtraff alt jeg trodde var mulig. Dette var orgasme! Jeg følte meg nesten lammet av fryd og skrekk, dette måtte da være farlig. Men det var ingen tvil, det var virkelig godt for Betty.
     Lemmet mitt stod og strittet som et kosteskaft, tykkere enn jeg kunne huske at det hadde vært. Betty må ha følt at det nå var ensomt og at det trengte henne, lenge før jeg var kommet så langt i min tankegang. Hun grep tak i det og kysset det intenst, før hun maket på seg og la seg på meg. Nei, egentlig ikke, hun tredde seg ned på kuken, satte seg på meg. Det ble holdt på plass av sugende skjedevegger og jeg av hennes kroppsvekt. Dette ble en ny omgang nytelse.
     Jeg ble ridd som om jeg skulle være en hest på veddeløps-bane, heldigvis ikke steeplechase. Selv om nytelsen var intens, langvarig og god ville det ikke gå for meg slik. Men "å Gud" så godt det var å bli behandlet slik.
     Jeg maket meg til rette, fikk en pute under baken, trengte dypere opp i Betty, fikk dyttet henne litt opp slik at jeg med en hånd kunne nå hennes klitt og den andre kjæle hennes bryster, vekselsvis. En ny ridetur, enda mer til felles glede og lyst. Jeg sa til Betty at jeg ville suge henne igjen og vi maket oss til så hennes skjød kom over min munn. Jeg suget klitten, jeg kildret med tungen, slikket sprekken og skjedeåpningen og kjente nye orgasmer komme og gå mens fittesaften rant nedover ansiktet mitt.
     Lemmet stod igjen og strittet for seg selv. Det varte ikke lenge. Jeg sa at jeg ville inn i henne igjen og fikk ingen motforestillinger. Hun la seg på ryggen med baken på puten og åpnet skrittet for meg. Lemmet kom på plass, men jeg ville vise henne min variant. Jeg fikk lirket mine knær utenfor Bettys lår, slik at kuken ble holdt fast i klemme dypt inne i hennes skjede. Og nå ble det et slags råknull. Kuken presset mot alle hennes følsomme punkter og skjeden suget meg som om jeg skulle vært i en melkemaskin. Sæden sprutet i bølger ut av meg og inn i henne. Da jeg utmattet kom fri en stund etter, kom en ny kraftig sprut, alt som hadde ligget i klemme inne i meg inne i henne. Jeg smurte denne sæden ut over hennes skamberg og mage.
     To svette kropper hadde nytt hverandre, to sjeler hadde møttes, ikke blott til lyst, men i vellyst. Vi sank sammen på sengen i hverandres armer, godt tilfredse og småkyssende.  Og enda var det ikke blitt kvelden.

 ***
     Vi våknet igjen, stive i kroppene, lett frysende. Heller ikke denne gang hadde vi hatt vett til å legge noe over oss. Jeg kysset Betty forsiktig på munnen, sa at det var på tide at vi fikk noe å spise. Men at det nok var best at vi fikk en dusj aller først. Å dele badekar med en kvinne har jeg egentlig aldri forstått det fine med. Kanskje fordi det minnet om en plage som barn da vi måtte utnytte de små varmtvannsberederne. Men å stå i dusjen sammen med en kvinne kan være en nytelse, vann fra oven, armene frie for å holde rundt, hender frie til å kjæle med, såpe inn med, såpe av med.
     Men nå da vi kom hutrende fra sengen, stod vi først stille og lot oss tine opp av vannet. Varmen trengte etter hvert inn i oss, og det ble tid for kyssing. Lange, gode, våte, sugende kyss.
     Fint at det var et stort hotell med utømmelige varmtvanns-kilder, vi ble lenge i dusjen, tok på hverandre og tok hverandre. Betty knelte og suget lemmet som stod og strittet som et fyrtårn. Hun forsøkte også å runke det, men lyktes ikke i første omgang å få det til å spytte mer sæd. Jeg lekte med hennes kjønn, spilte på det som jeg hadde blitt virtuos og orgasmene bølget også under dusjen. Vi tok en liten dusjpause da vi virkelig hadde fått varmen igjen. Vi lå med hverandre på badegulvet en stund, jeg gikk inn i henne bakfra mens hun stod og lente seg mot vaskekummen, vi lekte som om vi aldri hadde blitt voksne, men med voksnes kjønn og smak på livet.
     Tilbake i den lune dusjen såpet jeg Betty inn med sæd som ble runket uti fellesskap. Jeg spylte henne i skrittet med hård stråle og Betty hvinte av fryd. Til slutt ble vi rene, slappe mennesker som var rede for et enkelt måltid mat. Jeg fortalte at jeg hadde tenkt å spise bare frukt, men nå syntes jeg vi skulle finne en eller annen god restaurant inne i Soho. For pizzabaren på hotellet var ikke min favoritt.
     Betty kjente det stedet vi gikk til, vi fikk bord med en gang fordi vi kom etter at alle teaterforestillingene var i gang og før de første sluttet. Hva vi spiste og drakk husker jeg ikke, vi snakket om oss selv og livet i sin alminnelighet. Jeg dristet meg til å spørre hvordan og hvorfor hun hadde "antastet" meg på toget. Det var en lang forklaring, men essensen var at hun hadde kjent mitt lem, hadde oppfattet at det definitivt ikke var en paraply, hadde hørt på min replikk at jeg var skandinav og gått av på denne stasjonen i en plutselig innskytelse om at her var det en som burde ses an. Hun hadde sett at jeg var turist, mann med plastpose i hånden var sikkert i London uten kvinne, her gikk man av bare når man skulle på hotell.
     Jeg så ikke så verst ut og var neppe homo. Skandinaver bodde forresten helst sentralt. Så enkelt, fordi hun syntes hun trengte til "a good nice fuck".
     Det var ikke meningen å trenge seg på og sjikanere meg. Men nå hadde hun fått sitt knull og ærlig talt, det hadde blitt mange ganger mer enn hun hadde tenkt seg, Og ærlig talt, det hadde gitt mersmak. Ville jeg treffe henne neste dag eller kanskje på søndag? Nå la hun ballen på min banehalvdel. Jeg spurte dristig om hvorfor hun ikke bare ble hos meg på hotellet i natt. Hun visste da at sengen min var bred nok, det var visst ekstra pute i skapet, og det var da ikke nødvendig å knulle hele tiden, selv om man lå i samme seng ?
     Betty var lett å overtale, vanne blomster kunne hun gjøre en annen gang. Forresten, hun brukte P-piller og håpet at jeg var like HIV-fri som henne.
     Vi ruslet stille gjennom Soho tilbake til St.Giles, fant fort mitt rom i 8. etasje igjen. og brast i latter da vi entret rommet. Det møtte oss en os av kjønnslig omgang med lukt av svette og sæd. Moderne hoteller har dårlige avtrekk, så vi åpnet vinduet og lot kveldsbrisen lufte for oss , mens vi tok heisen ned til baren for en Irish Coffee.
     En halvtime var det vi syntes å ville avse til luftning, for vi visste nok begge at i denne natten ville det bli mer svette. Om det kunne finnes sæd tilbake i meg, måtte det da være en mirakel tenkte jeg. Denne gangen kledde vi av oss selv, børstet tenner med vår felles tannbørste og gjorde vårt aftentoalett så godt det kunne gjøres. Jeg fant frem barbermaskinen og lot ansiktet bli renset for det meste av dagens skjeggvekst. Jeg hadde nok en tanke om at stri skjeggvekst ikke ville gjøre Bettys kjønnslepper mindre hovne. For jeg var sikker på at jeg ville komme til å kysse henne godnatt både her og der.
     Men natten startet stille, to nakne, pene, rene mennesker i en felles seng. Men vi ble tent av kroppenes nærhet, av minnene fra dagen og etter hvert som maten ble fordøyet ble vi kåtere og kåtere, brystvorter, klitt og lem stivere og stivere og Bettys kjønn våtere enn noensinne. Vi måtte ha startet en sekretproduksjon av en annen verden, for min kuk oppførte seg som om den ikke hadde spyttet noe ut på uker. Vi sov, elsket, sov, kysset, koserunket, suget, elsket, sov og red hverandre som om vi skulle nå alt i hele verden denne ene natten. Men vi sov tungt da det ble morgen og lørdagstrafikken i Tottenham Court Road tok fatt.
     Jeg husker at jeg på morgenkvisten. var oppe og hang opp "Ikke forstyrr" -skiltet på døren. Men noe begrep om tid eller sted hadde vi ellers ikke før langt på dag.
     Etter et stille knull ved lunsjtider og gjensidig glede av dusjen, gikk vi pent ut og spiste lunsj nede ved Covent Garden i en stor fransk restaurant jeg vet hvor er og aldri husker navnet på. Denne gangen hadde vi åpnet vinduet da vi gikk ut.  Værelsespiken kunne jo bli miljøskadet av all sædlukten hun ville bli utsatt for. Vi ruslet hånd-i-hånd rundt i gatene og vendte tilbake til rommet nøyaktig et døgn etter vår første entre. Jeg hadde fortalt om den engelske sketsjen alle skandinaver elsker ved nyttårstid om "grevinnen og hovmesteren" og om "same procedure as every year, James", en sketsj som briter syntes å ha glemt.  Så nå spurte jeg om gårsdagens fremgangsmåte skulle gjentas.
     Betty satte opp sin trillende latter og svarte "same procedure as every time, Erik !" Jeg hang yttertøyet opp, stilte meg tilgjort fåret opp midt på gulvet. Og så gjennomførte vi en slags reprise fra generalprøven. Starten ble som dagen før med gjensidig stripping og tilbud. Men fortsettelsen ble noe helt annet, vi visste noe om hverandres kropper nå og brukte vår kunnskap. Det ble annerledes godt. Vi visste hvor vi hadde hverandre og at vi trygt og fritt kunne bruke hverandre. Så nå fantes det ingen nervøsitet, bare desto mer inderlighet i favntakene og kyssene. Vi tok oss tid til middag og drinks før en ny natt.
     Søndag morgen våknet vi i felles forvissning om at dette hadde vært en meget god opplevelse for oss begge. Et eventyr som bare hadde skjedd på impulser. Det ble en varm avskjed før jeg dro til Heathrow og Betty til Hampstead Heights.

***

     Flere ganger senere har vi møttes "underground" som start på lange Londonweekender. Godt planlagte repriser. Dog starter vi med at hun legger sin hånd i min i dypet ved Tottenham Court Road. Vi tar ikke sjansen på peniskurtise av rumpeballer i rushtrafikken.  Og det er ingen grunn til at jeg skal på museum før vi treffes. Det er nok at jeg sjekker inn på hotellet.
     Selv om  det er billigere å bo hos Betty enn på hotell, så nyter vi begge å være på St.Giles.
    
     Vårt motto er "same procedure as every time ! "   Men vi har da sannelig også lagt til noen nye øvelser i programmet siden første gang vi møttes.  Vi lærer stadig noe nytt om hverandre og oss selv.

 

Legg igjen en kommentar