Min nye venninne, del 5

Denne novellen er vist 17101 ganger.

Venninnen min åpnet døren for meg, hun sa ikke noe, bare åpnet som til en katt eller en bikkje. Jeg våget ikke møte blikket hennes og smøg meg forbi henne.
Jeg gikk inn på soverommet, slik jeg hadde fått beskjed om. Jeg hørte stemmer fra stuen. Men ante ikke hvem som var der, eller hvor mange de var.
Inne på soverommet lå antrekket jeg skulle ha på meg. Det var en stram truse med fransk åpning, en bh i lær, den var skikkelig stram, slik at brystene mine formelig veltet ut. Det var også et par stay ups og et par røde lakksko med stiletthæl og en kjole i gjennomsiktig stoff. Jeg kjente at fitta mi var våt og brystvortene min stive. Jeg kjente forventingene stritte i kroppen. Jeg klarte ikke vente og stakk en finger inn den våte fitta mi og stønnet.
Plutselig ble døren revet opp og venninnen min kom inn på soverommet.
– Tror du ikke vi vet at du leker med deg selv, rommet er kameraovervåket. Vi må visst ha håndjern på denne horen, sa hun med streng stemme.
Hun tok frem et bind og bandt det foran øynene mine. Så fant hun frem håndjernene og armene mine var bundet. Hun førte meg ut av rommet og inn i stuen.
– Hora, hadde begynt å leke med seg selv, sa venninnen min.
– Kan du fortelle oss hvorfor, sa hun.
– Jeg er en kåt liten hore, sa jeg.
– Hva er du, sa venninnen min.
– Jeg er kåt hore, med våt fitte som vil brukes, sa jeg. Og kjente flauheten bre seg i hele kroppen, jeg skammet meg slik.
– Jeg synes det lukter horefitte her, sa en mannsstemme.
Venninnen min dro opp kjolen min og viste frem brystene mine.
– Se her, brystvortene til hora vår er stive, sa venninnen min.
Så hørte jeg at hun fant frem brystklypene og kjente smerten idet hun festet dem. Jeg kjente ilinger langt ned i fitta mi, jeg ville bli brukt.
– Dette kåte ludderet må straffes, sa en mannsstemme.
Jeg kjente at venninnen min tok av meg kjolen og jeg sto der med brystklyper, håndjern, kun iført den lille stramme trusen, stay ups og sko. Jeg klunne ikke se noe, da jeg fortsatt hadde bind foran øynene. Så hørte jeg det rasle i noen lenker. Jeg fikk beskjed om å løfte armene og kjente at kjettingen ble feste til håndjernene.
Jeg sto med armene i været, fullstendig forsvarsløs og med dyvåt fitte. Jeg kjente noe kaldt mot hoftene mine og hørte saksen som klippet bort trusen min. Jeg sto der totalt blottet og ante ikke vor mange som så på meg.
– Spre horebena, så mye vi kan få se på fitta til hora, hørte jeg den samme mannsstemmen si.
Så kjente jeg et par fingre inni fitta mi.
– Hun er skikkelig kåt og klar nå, sa venninnen min. Så førte hun et par kuler inn i fitta mi. Det var deilig, jeg stønnet høyt og nøt at noen tok på meg, det var som om hele kroppen min var i brann. Men jeg var så våt at jeg måtte bruke fittemusklene mine for at kulene ikke skulle falle ut.
– Du må dessverre straffes litt for ditt lille forsøk på å onanere, sa venninnen min.
Jeg kjente hånden hennes mot rumpa mi, det var både deilig og vondt. Jeg konsentrerte meg om å holde kulene på plass, mens hun pisket meg.
– Hva er du for noe, spurte hun.
– Jeg er en hora, et skikkelig ludder som vil ha kuk, sa jeg.
– Hva vil du ha, spurte hun.
– Jeg vil ha fitte i munnen min og kuk inni meg, sa jeg.
Jeg kjente at rumpa mi var varm og jeg kan ikke huske at jeg noen gang har vært kåtere. Venninnen min la bort pisken og jeg kjente at hun førte en finger inn i rumpa mi. Det var litt smertefullt med de lange neglene hennes. Men jeg kjente at hun smurte meg inn med glidekrem, det føltes kjølig mot den varme rumpa mi og jeg kjente hvordan hullet mitt var i ferd med å vide seg ut.
– Nå vil jeg ha hora, hørte jeg mannsstemmen si.
– Nå skal dette ludderet få kjenne på manndommen min, sa stemmen.
Så kjente jeg en stiv kuk som bestemt ble ført inn i rumpa mi. Jeg klynket litt, dette var litt vondt og uvant. Men han tok ikke hensyn. Han holdt meg hard omkring hoftene og gav på. Det var ingen god stilling for meg, da jeg enda var festet til lenken i taket.
– Hva er du, sa han.
– Jeg er en hore som nyter den deilige pikken din, som puler meg i rumpen, sa jeg.
– Vil du ha kuk i fitta di også, spurte han.
– Ja, ja, gi meg kuk i horefitta, skrek jeg.
Jeg ble satt fri, eneste jeg hadde igjen var bindet foran øynene, ellers var alt fjernet. Jeg var helt naken. Mannen som hadde tatt meg bak, dro meg oppå fanget sitt og stak kuken sin inn i meg igjen. Jeg kjente også en hånd som strøk meg over klitoris. Det var utrolig deilig.
Nå skal du få kuk i fitta di også, sa venninnen min. Jeg kjente en stiv kuk som ble ført inn og jeg kjente hvordan begge hullene mine ble fylt opp. Jeg kjente hvordan orgasmen bygget seg opp, jeg hadde aldri hatt to menn på engang før, det var vidunderlig. De pulte meg i samme rytme og det var som om kroppen min bare fløt, alt annet var borte fra meg, jeg bare nøt følelsen av å ha to kuker i meg.
– Nå skal du få sæd i deg i din hore, liker du sæd, spurte den ene mannen.
– Jeg elsker å få sæd i horefitta mi, stønnet jeg.
Så kjente jeg at begge hullene mine ble fylt opp og jeg kjente orgasmen bre seg i kroppen. Begge mennene trakk seg ut og forlot rommet. Jeg var alene igjen med venninnen min.
– Nå ditt ludder, nå skal du pule meg, sa hun.
Hun fjernet bindet jeg hadde foan øynene og kysset meg, hardt og lenge, bare slik kvinner kan kysse. Varmt, mykt og krevende.
Jeg kjente at fitta mi ble kåt igjen og jeg kjente hvordan sæden rant ut av hullene mine. Ingenting er som å være nypult og kjenne sæden renne ut av kroppen.
Venninnen min hadde funnet frem en strapon til meg og ville at jeg skulle pule fitta hennes.
– Jeg ble så kåt av å se deg få kuk i begge hull sa hun. Vi har noen gode menn, som vet hva vi horene trenger. Men nå er det oss to og våre horefitter.
– Slikk fitta mi, sa hun.
Hun hadde tatt på seg brystklemmene og åpnet opp fitta si med et par klemmer. Hun lå der helt åpen for meg. Denne skikkelig fete kvinnen, hun veier nok langt over hundre delige kilo. Jeg elsker den myke og varme kroppen hennes og fitta hennes smaker som honning. Jeg lot tunga mi leke med tappen hennes, den sto som en rosenknopp mot tungen min. Ludderet ynket seg, hun ville ha mer, jeg stakk tungen min inn i hullet hennes og lot den løpe rundt inni henne. Hele den store kroppen hennes disset. Hun var fra seg av kåthet. Jeg sluttet å slikke henne og spurte om hun ville pules i horefitta si. Hun stønnet frem et ja.
Plutselig sto halliken vår i døren.
– Jasså, så horene mine leker på egenhånd. Det skal vi ikke ha noe av. Du trenger visst skikkelig kuk du, sa han til venninnen min.
Legg deg på bordet, sa han til henne.
– Spre beina dine, hore, sa han.
Jeg kjente at jeg var blitt skikkelig kåt igjen, det å se han pule den store kroppen gjorde meg kliss våt igjen.
Jeg la meg også oppå bordet og slikket venninnen min, jeg lot tungen leke med knoppen hennes. Hun smakte deilig.
Plutselig hørte jeg at det kom en til inn i rommet. Jeg kjente to sterke hender som tok tak og jeg kjente at jeg fikk en kuk i fitta mi. Jeg lå på bordet med fitta mi vent ned mot bordplaten, så fitta mi fikk massasje mens jeg fikk kuk i hullet mitt. I munnen hadde jeg horefitta til venninnen min. Jeg kjente hvordan kjønnet mitt ble varmere og varmere, før jeg fikk deg deilige skjelvingen og ristingen i kroppen igjen. Jeg kjente hvordan det sprutet ut av kjønnet mitt og hvordan den deilige sæden min varmet meg. Jeg elsker å bli brukt og særlig av flere menn og en kvinne. Jeg vil bare ha mer, mer,mer og får aldri nok. Jeg er en skikkelig hore og elsker å være det.

Legg igjen en kommentar