Tre gode venner

Denne novellen er vist 57166 ganger.

Hva var det hun drev med egentlig? Freia sto på trappa utenfor leiligheten til Tilde og Andreas, et vennepar. Hun hadde knapt kjent de et par måneder og nå var hun invitert til å overnatte. Det lå mellom linjene at det nok ikke var sofaen eller gjesterommet hun skulle sove på. Hun trakk pusten dypt og trykket inn knappen på ringeklokka. Det var Andreas som åpnet døren, hun fikk en lang klem, hun la ikke skjul på, for seg selv i det minste, at hun nøt den. Hadde ikke Andreas vært opptatt hadde han definitivt vært drømmemannen. Passe høy, tynn og med et djevelsk smil. Inne i stua møtte Tilde henne med et glass vin og en ny klem. De hadde tent stearinlys rundt omkring i hele rommet og på peisen brant det lystig i et bål. «Koselig», tenkte hun for seg selv.  «Bare sitt ned, kjære deg», sa Tilde mens hun selv satte seg i sofaen. Freia satte seg ned ved siden av henne og tok en slurk av vinen. Andreas satte seg i stolen ovenfor dem mens han smilte det litt hemmelighetsfulle smilet sitt. Hva var det egentlig de pønsket på? Hun visste hva hun på et vis håpet foregikk, men man kunne aldri være sikker.

 

Samtalen gled lett og enda lettere etter hvert som de nærmet seg bunnen på vinflaske nr to. Samtalen hadde, som vanlig når hun pratet med dem glidd over på emnet sex. I kveld snakket de om hva de ble tent av. Plutselig kjente hun en myk og varm hånd på låret, det var Tilde. Hun smilte varmt som å forsikre henne om at det var greit, Freia smilte tilbake, litt usikkert. Andreas hadde nå lent seg godt tilbake i stolen mens han tittet på de to. Det så ut som om han ventet på noe. Hånden til Tilde beveget seg oppover låret hennes, hun kjente hun ble varm. Dette var nytt, men absolutt ikke ubehagelig. Tilde lente seg nærmere, Freia kunne kjenne pusten hennes mot halsen. «Får jeg lov?» spurte hun, munnen hennes var nå på høyde med Freia sin. Hun nikket bare, før hun kjente leppen til Tilde mot sine egne. Nå sitret det i hele kroppen hennes, varmen konsentrerte seg mellom lårene. Brystvortene knoppet seg inni BH’en, dette var spennende. Hun lot sine egne hender hvile på lårene til Tilde, før hun ble litt tøffere og lot de vandre litt opp og ned. Tilde sin ene hånd lå bak nakken hennes og den andre beveget seg opp mot brystene hennes. Hun dristet seg til å kaste ett blikk bort på Andreas, det så ut som om han likte det han så, hun smilte til han og fikk hans sjarmerende djevelske smil til svar. Dette ble bare mer og mer moro. Tilde kysset henne igjen, ordentlig denne gangen, samtidig som hun lot den ene hånden gli over brystet hennes litt hardere så hun kunne kjenne brystvorten igjennom stoffet. Hun hadde merket at Freia hadde tittet bort på Andreas. Hun reiste seg og leide Freia bort til stolen han satt i, kysset han og la hånden hennes i hans. «Kos dere mens jeg ordner noe» sa hun.

 

Nå var Freia litt usikker igjen, dette hadde hun drømt om, men aldri trodd hun skulle få oppleve. Hun satte seg forsiktig ned på fanget hans, hendene hans vandret sakte, men sikkert over kroppen hennes. Hun begynte virkelig å bli kåt nå. Plutselig kjente hun tennene hans mot halsen, hun stønnet, han husket det. De pratet jo ofte om sex, så han hadde fått med seg at hun likte sånt. Hendene hennes strøk over magen hans på innsiden av t-skjorten, han hadde en fin mage, myk og med passelige muskler. Hun hadde aldri likt disse sixpack magene man så i alle bladene. Han bet enda litt hardere før han kysset henne hardt og nesten brutalt. Hendene hans var på ryggen hennes og åpnet BH’en så han kunne komme ordentlig til brystene. Han dro toppen av henne og BH’en falt av. «Du er nydelig, vet du det?» sa han. Hun visste ikke helt hva hun skulle svare, det var lenge siden noen hadde gitt henne positive kommentarer om kroppen hennes. Han la hendene sine rundt brystene hennes, det var deilig å kjenne noen andre enn sine egne hender for en gangs skyld. Han bøyde hodet ned og slikket henne på brystvorten, før han tok hele i munnen og sugde. Det gikk varme ilinger ned mellom bena på henne og hun presset seg opp mot han. Et stønn unnslapp munnen hennes. Sånn som hun satt nå, overskrevs på han, kunne hun kjenne at han ikke akkurat var upåvirket av hva de drev med. Han lot fingrene gni og klype brystvortene hennes mens han småbet henne oppover halsen hele veien til munnen hvor han kysset henne igjen. Plutselig var det et par hender til på kroppen hennes, de åpnet glidelåsen i buksen hennes før den ene snek seg ned i den. «Mmhm god og våt du også» sa Tilde bak henne. Freia var opptatt med å kysse Andreas og bare stønnet ett svar. Tilde åpnet også glidelåsen på buksen til Andreas og dro av ham skjorta. «Reis deg opp Freia», sa hun. Freia lystret og stilte seg foran henne, Tilde kysset henne og dro sakte av henne buksa, Andreas stilte seg bak henne og hun kunne kjenne den stive kuken hans mot rumpa. Tilde som nå satt på kne, kysset henne oppover benet og så på den glattbarberte fitta. Freia spredde beina litt så hun lettere skulle komme til. Plutselig støtte Andreas inn i henne mens han bet henne hardt i halsen. «Åh!» hun stønnet høyt. Samtidig begynte Tilde og slikke henne. Dette hadde hun aldri opplevd før, en stiv kuk inni seg samtidig som hun ble slikket av en annen jente. Det var herlig og hun kjente hun kom til å komme snart. Andreas støtte hardt inn og ut, Tilde hadde gått over til å suge på klitten hennes. Hun kjente orgasmen nærmet seg med stormskritt og så vippet hun over kanten. Hadde ikke Andreas holdt henne fast hadde hun gått rett i gulvet. Han trakk seg ut av henne, fremdeles stiv som et spett. De lot henne få igjen pusten før Tilde la seg ned og gjorde tegn til at hun kunne få prøve seg på å slikke på henne.

 

Det fristet veldig og når hun først hadde sjansen sa hun selvfølgelig ikke nei. Hun la seg ned på gulvet og nøt synet som var foran henne. Tilde hadde en klitorispiercing, det hadde hun bare sett på bilder før. Hun la tunga flatt mot kjønnet hennes, det var noe hun likte selv og et greit sted å starte. Hun spisset tunga litt og lot den gli over klitten med piercing og det hele. Tilde protesterte i hvertfall ikke på behandlingen. Andreas lekte med puppene hennes og kysset henne. Tilde stønnet og hintet om at hun gjerne kunne tenke seg et par fingre i den nå dryppende våte fitta. Freia gjorde selvfølgelig som hun ble bedt om og dyttet først en, så to fingre inn i henne. Tilde dyttet fitta si nærmere henne og stønnet høyt. «Fortsett, fortsett!» sa hun. Freia slikket for harde livet, hun nøt det, kjente fitta til Tilde stramma til rundt fingrene sine og jenta fikk en heftig orgasme. Da hun hadde fått igjen pusten igjen sa hun «Jøss, til å være første gang du slikker ei annen jente, var du jammen flink!» Freia rødmet litt der hun satt. Andreas syns det var hans tur til å få litt moro og plasserte kuken sin foran ansiktet på Tilde som velvillig tok den inn i munnen sin. Freia nøt bare å se på de to en liten stund, før Tilde sa han skulle la Freia suge han, en som var så flink til å slikke var sikkert god til å suge også. Selv forsvant hun, Freia visste ikke hvor og ikke brydde hun seg i øyeblikket, hun skulle får suge kuk, noe hun virkelig likte å gjøre. Hun lot tunga gli over hodet på kuken hans mens hun dro ned forhuden med ene hånda. Så lot hun han gli inn i munnen sin. Hun hadde ennå til gode å lære seg deepthroat, men hun fikk han da ganske langt inn for det. Hun lot tunga rotere rundt hodet, mens hun sugde. Han stønnet allerede så smått av behandlingen. Hun økte tempoet og runka han samtidig, med tanke på at han allerede hadde tatt henne bakfra og også sett på de to jentene så skulle det ikke mye til før han kom. Hun svelget hver dråpe fikk et takknemlig kyss fra en meget fornøyd Andreas. Tilde kom tilbake, nydusjet faktisk. Hun forklarte at hun elsket å avslutte med dusjen. Strålene fra den rettet mot klitten var en herlig opplevelse. Hun sa at nå som alle hadde vært så flinke var sengen oppe klar til alle tre. Slitne, men fornøyde la de seg. Det var spesielt og ligge i en seng med to andre. Andreas i midten med en jente under hver arm. Han sovnet med et stort smil om munnen. Jentene hvisket litt seg i mellom før de sovnet. Dette var ikke siste gangen de hadde det moro sammen.

Legg igjen en kommentar