Tre på do

Denne novellen er vist 45825 ganger.

Jeg satt ved kafébordet på Karl Johan og leste avisen mens jeg tok en øl. På en sjelden fridag midt i uka hadde jeg tatt turen til byen for å se på livet og slappe av. Den milde rusen gjorde meg i godt humør. Og kåt.
 
I lang tid hadde jeg flørtet med menn på nettet, og jeg hadde blottlagt mine innerste fantasier med mange av dem. Både crossdressing og cruising stod på listen, og fantasiene var gjensidige. Noen hadde jeg til og med utvekslet mobilnummer med. Der jeg satt i den varme vårsolen begynte tankene å rulle.
 
«Sitter med en pils i solen. Lyst å leve ut en fantasi?» Meldingen var klar til å sendes, men jeg var veldig usikker. Jeg visste jo ikke navnet til personen, og ikke visste han mitt. Kanskje det var en jeg kjente? Til slutt tok promillen affære og trykte på send. Ventetiden virket uendelig, men plutselig kjente jeg at det vibrerte i lomma. 
 
Jeg skvatt til og dro opp telefonen. «10 min. Herretoalettet i kjelleren på kjøpesenteret. Båsen til venstre.» Pulsen gikk i været. Nå var det ingen vei tilbake. Jeg betalte, og gikk med raske og svimle skritt til kjøpesenteret. Nede i kjelleren var det stille. Noen kom og gikk til toalettene, men ingen passet beskrivelsen. Jeg bestemte meg for å gå inn i båsen, slik vi hadde blitt enige om.
 
Båsen var tom, og jeg lukket og låste døren. Jeg ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, så jeg satte meg ned på lokket og forsøkte å samle tankene. Før jeg hadde kommet så langt tok det i døren. Jeg tenkte at vi burde hatt en signal for å kjenne igjen hverandre, men jeg åpnet døren forsiktig. Utenfor stod en dresskledd mann i 40-årene. Han så på meg, og målte meg opp og ned. Så dyttet han meg forsiktig inn i avlukket.
 
Jeg håpet han skulle ta styringen, og det gjorde han. Et fast grep rundt den voksende bulen på buksen min levnet ingen tvil om intensjonene. Han ba meg sette meg ned på lokket, og kneppet opp buksen sin. Den gled nedover bena. Pikken hans bulte ut under en deilig stringtruse, som jeg trakk til siden før jeg kysset pikken hans.
 
Så sa han: «Du, jeg har ikke mer enn en kort pause. Knulle eller suge?» Før jeg hadde rukket å svare fulgte han opp: «Ingen flekker på dressen er du snill. Er på vei til kundemøte.» Jeg begynte å suge han. Testiklene hans masserte jeg med hendene. Han tok forsiktig tak i hodet mitt, og begynte å knulle meg i munnen. Jeg gispet og siklet, men elsket hvert sekund. Lydene fra båsen var levnet liten tvil om hva som foregikk, men jeg hadde forlengst sluttet å bry meg om det var noen andre der. 
 
Munnknullingen tiltok i styrke og nå lot jeg det var stå til. Forsøkte å lirke en finger under strusekanten og inn i hullet hans. Han var glattbarbert også der, og da jeg fikk presset fingeren inn med litt spytt rykket det i hele den store mannen. Han trakk seg ut av munnen min og kom rett i fjeset på meg. I munnen, på haken, på det glattbarberte hodet og på t-skjorten. Før jeg fikk slikket han ren hadde han dratt på seg buksene, og var på vei ut av båsen. Døren smalt igjen, og jeg låste den igjen. 
 
Det hele gikk så raskt. Jeg lente meg tilbake for å komme meg til hektene.
 
Da hørte jeg den rytmiske lyden av noen som runker i båsen siden av. Noen hadde tydeligvis lyttet til oss, og blitt revet med. Jeg banket lett tre ganger i skilleveggen. Så kom det tre bank tilbake. Jeg visket: «kom inn» og låste opp døren. Mannen var der på sekundet, og han låste døren bak seg. En mann i 50-årene med pikken stramt ut av buksesmekken stod foran meg. «Jeg pleier å komme hit», sa han. «Her er det så mange som dere». 
 
Han ba meg reise meg opp, og så dro han frem pikken min fra buksen. Jeg bare stod der da han begynte å runke min og sin egen pikk med en hånd. Jeg var så nær å komme, uten å ha tatt på meg selv. Og etter et par tak kom vi begge kraftig over hverandres blodsprengte pikker. Spermen rant nedover lårene våre. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, men fikk ut et «takk». Han så rolig på meg og sa: «hver torsdag kl 19 er jeg her. Tre bank og jeg kommer…».
 
Tok av meg t-skjorten og tørket av meg, før jeg kastet den i søpla på vei ut. Skjevlen i bena etter en utrolig opplevelse.

Legg igjen en kommentar