Min kjærestes bestevenn

Denne novellen er vist 47395 ganger.

Det hele begynte en dag kjæresten min, Julian var ute med en kompis. Jeg satt hjemme aleine og så på film og snakket med venner på facebook. Christian, bestekompisen til Julian var en av de.
Han hadde akkurat begynt å flørte med ei jente og ville ha litt råd(var lenge siden han hadde hatt kjæreste og var litt rusten på hvordan han skulle gjøre ting), så han spurte om ikke han kunne komme å ta en røyk med meg.
Vi satt ute og røyka og snakka sammen.
“Jeg liker at Julian dominerer meg”, sier jeg og smiler.
“jeg liker at han binder meg fast og pisker meg og tar skikkelig tak i rumpa mi og virkelig viser hva han vil!”
Christian lo litt og tok et trekk av røyken.
“Sånn her?” sa han og tok skikkelig tak i puppane mine. Jeg stønnet. Har aldri blitt tatt på av en annen gutt mens jeg har hatt kjæreste før, og jeg har alltid syns at Christian har vært kjekk å se på så det gjorde meg ingen ting.
“mmm, eh, jeg mener, eh ja, det er bra!”
Vi satt litt pinlig berørt begge to før Christian lente seg bort til meg og kysset meg inntenst.
Jeg dro han med meg inn og bort til sofaen. Dyttet han ned og åpna buksa hans og dro fram kuken hans.
“WOW!” den var svær og tjukk og jeg kunne ikke vente med å ta den i munnen. Jeg sugde han hardt og deilig og han var nære ved å komme flere ganger så jeg tok ikke sjangsen på at jeg ikke fikk knulle han først, så jeg satt meg over han og ridde han intenst mens han holdt en håndt på hoftene mine og en på musa mi. Masserte klitten min deilig og jeg kom, GUD som jeg kom.
“HVA FAEN ER DET SOM SKJER HER?!?!” Jeg hørte stemmen til Julian bak meg. SHIT! jeg hadde helt glemt at han snart var hjemme.
“Jeg har sex med Christian vel!” jeg kikket på han med sultene øyne og han sier skuffet: “Du kunne venta på meg da!”
Christian virka ikke overreska i det hele tatt. Han visste vi var sånn.
Julian kom bort til oss og åpnet buksa si og dro fram kuken sin som var halv stiv og viftet den forran munnen min.
Jeg var ikke sein om å ta den inn i varmen og sugde han av hele hjertets lyst.
Etter å ha knullet Christian litt og sugd Julian gikk Julian bort til en skuff og dro fram litt glidemiddel og stilte seg bak meg.
Plutselig blei det kaldt og vått i rumpa mi og jeg skjønte hvor han ville.
Han satte hode mot hullet og trykte den saaakte saakte inn. Det gjorde vondt, det gjorde jævlig vondt, men jeg ville det.
To på en gang! åh gud…
De knullet meg hardt og lenge og jeg kom gang på gang og tilslutt, veldig synkront sier Julian “ååh, Stine, jeg kommer!!
jeg kjente det rykket i Julian og tempoet blei annerledes. Det samme med Christian. De sprutet meg fulle begge to og jeg sank sammen over Christian.
“åh herregud…” jeg lå bare der og forkuserte på å puste.
Julian bar meg inn på soverommet fordi jeg ikke orket og klarte å gå selv. Så sa han “Neste gang ringer du meg så jeg kan være med og se fra dere begynner”. Han blunket, og kysset meg, før han gikk inn på kjøkkenet og hentet en øl til han og Christian.

Jeg hadde tydeligvis mer i vente…

Legg igjen en kommentar