Treg natt på jobben

Denne novellen er vist 12486 ganger.

Det er en treg natt på jobb. Alle hotellgjestene har lagt seg, og kun 1 person har kommet innom på de siste 4 timene, og da kun for å spørre etter retningen. Jeg legger fra meg boken min, reiser meg opp og går litt fram og tilbake bak disken for å strekke på bena. Høye hæler er påbudt, og et helvete å hvile i uansett. Jeg befinner meg både bak resepsjonen og, når jeg runder et hjørne, bardisken. Ikke at jeg har ansvar for annet enn å late meg i resepsjonen, baren stengte for lenge siden og bartenderne har dratt hjem. Siden det er vinter har det vært fyr i de to store peisene hele dagen, og varmen dreper meg nesten. Jeg drar en liten hoftemanøver og slår armene ut bak meg så den sorte uniformsjakken min sklir av. Det er egentlig ikke lov, men hvem ser vel det på denne tiden? Lettet over å være fri fra tunge klær popper jeg opp et par knapper i halsen på skjorten min, og hoftevrikker litt ekstra når jeg finner ut at det gir meg nesten uforskammet mye utrigning.
Så hører jeg en lyd.
 
Jeg snurrer rundt, såklart uten å kle på meg igjen, og scanner barlokalet. Å herregud! Det sitter noen der! Det er mørkt, men menneskeskikkelse er menneskeskikkelse, og rett foran meg sitter det en person ved et lite bord. Jeg knepper opp knappene mens jeg unnskylder meg og forklarer, men blir avbrutt av en rolig mannstemme.
"For all del, bare fortsett. Jeg har ingenting imot litt å se på før jeg hopper i dusjen."
Jeg stivner helt. Grisen! Jeg vil kaste ham ut av hotellet, men kan ikke. Jeg kan ikke engang svare ham tilbake på en frekk måte. Jeg har brutt mange fler regler enn han i natt. Etter en liten stund sier jeg, en anelse bittert "Nei takk, jeg er ferdig for i dag."
"Det er ikke jeg."
"Så gå i dusjen å gjør noe med det!" Fyren gikk meg på nervene.
"Men du var jo så flink til å gjøre noe med det før du oppdaget meg?"
"ÅåååRH!" Frustrert hiver jeg jakka mi i retning av ham, og bommer miserabelt. Han reiser seg og henter den, og jeg får se ham i lyset.
 
Langt mørkt hår i en hestehale, hakeskjegg, trange sorte bukser og en band t-skjorte av rock/metal-slaget. Og forjævli fin. Faen. Jeg som skulle mislike ham sterkt. Han går nonshalant bort til meg med jakka mi over skulderen, hendene halveis i lommene og et lite smil som forteller meg at han har en plan. Plutselig står han rett foran meg, og slenger jakka på disken som skiller oss. En diskré maskulin duft slår imot meg og gjør meg mo i knærne. Men jeg nekter å vise tegn til overgivelse. Iallefall så lenge han har det smilet framme. Så jeg blir stående. Han også. Slik står vi i et minutt eller så. Han ser likegyldig ut, og jeg prøver på det samme, men han har låst blikket mitt og jeg svimler nesten av dype gråblå øyne og tanken på å bli tatt av resten. Endelig rekker han ut hånda si, stryker lett nedover halsen min og åpner noen knapper. Så lar han hånda hvile akkurat på grensen til brystene mine.
"Kom på andre siden av disken, jente." Han sier det likegyldig, som om det kommer skje før eller siden uansett. Jeg liker det ikke, men adlyder.
 
Han har fremdeles hendene i lommene. Og det lure smilet. Forbannede idiot! Men så tar han på meg, løfter opp skjorten min og stryker meg over ryggen og magen og langs skjørtelinningen. Jeg sprekker snart, så kåt er jeg. Jeg sniker en hånd opp under t-skjorten hans, men han nekter meg tilgang. Jeg prøver igjen, mer påtrengende, og han holder meg tilbake og ler litt. Så kjenner jeg hånden hans igjen. Den er raskt på vei opp innsiden av låret mitt. Han venter smertefullt lenge ved kanten av trusen min og jeg klarer nesten ikke holde meg oppreist lenger. Han lener seg helt inntil ansiktet mitt og holder rundt meg med en arm. Holder blikket mitt. Der er det smilet igjen. Dette tar for lang tid! Og plutselig stryker han en fast og stødig finger over akkurat det rette stedet der nede, og jeg stønner høyt og himler med øynene. Fingrene hans sniker seg inn på innsiden av trusa mi og stryker videre, sakte, sakte, altfor sakte. Jeg orker snart ikke mer av denne manipuleringen.
Men ikke faen om jeg skal lekes med. Så jeg tvinger meg selv til å fokusere og finner skrittet hans. Stryker først lett over, før jeg flater ut hånda og blir mer bestemt. Han puster tyngre. Jeg popper knappen og glidelåsen på buksa hans og finner kjønnet hans. Han er stor, hard, deilig. Han sitrer litt når jeg tar på ham og blikket hans slipper endelig taket i meg. Han lukker øynene og legger hodet bakover, jeg er allerede på kne med pikken hans mot leppene. Men ikke mer. Han legger en hånd på bakhodet mitt og presser lett, men nei. "Faen!" banner han, men jeg fortrekker ikke en mine. Dette skal jeg nyte. Jeg fukter leppene mine godt og presser dem over tuppen, nedover langs hele, suger og slikker, pinlig sakte, lenge. Så går det fortere og fortere, han stønner og ynker seg og skjelver. Jeg holder på til jeg merker at han pulserer i munnen min, til han nesten faller sammen, til han nesten roper, til han nesten kommer. Så slutter jeg. Spontant. Trekker bokseren hans over igjen, drar opp buksa hans. Trekker meg tilbake et par meter og lar ham stå der i noen sekunder, i forferdelse over hva som nettopp skjedde. Så kommer han til seg selv igjen.
 
Han tar av seg t-skjorten samtidig som han nærmest marsjerer mot meg.
"Hva tror du du skal da?" sier jeg ertent, men ertenheten min blir raskt stoppet, for plutselig er han der, fester en hånd i mitt sorte lange hår mens en annen river opp alle skjorteknappene mine i en bevegelse, og han sier fast og bestemt og en god del forbannet "Jeg skal pine deg. Jeg skal smake deg, til du ikke klarer mer og litt til, og så skal jeg knulle deg så hardt jeg kan. Og jeg skal ikke gi meg før du har kommet så mange ganger at det begynner å gjøre vondt."
 
Han knipser av meg behåen, og et par sterke armer nesten slenger meg opp på disken. Han setter seg på huk, tar tak i beina mine, legger de over skuldrene sine og heiser opp skjørtet mitt. Så kjenner jeg tungen hans og faller sammen bakover på disken. Alt fra skuldrene og ned letter fra disken og jeg vrir meg av nytelse. Han stryker opp og ned, skriver alfabetet, suger fram perla mi og leker med kåtskapen min. Jeg stønner først, ynker meg, så nærmere hyler og ber om mer. Han pauser litt og jeg vet han smiler igjen. Så borrer han tunge si inn i kjønnet mitt og knuller meg med munnen sin. Jeg skriker og trygler om pikk, men han vil ikke høre. Han bare fortsetter å manipulerer meg til jeg skjelver, for kåt til å komme, for kåt til å la vær. Og akkurat da jeg kjenner det nærmer seg, slutter han.
 
Han venter litt med å gjøre noe, lenge nok til at jeg banner frustrert. Så reiser han seg opp, lar hendene vandre over kroppen min en stund, så jeg roer meg ned igjen. Jeg kjenner ham ved kjønnet mitt, han presser seg selv opp foran og arbeider der. Foran, ikke inn. Jeg trygler. Han smiler. Jeg trygler mer. Han tar tak i hoftene mine og presser seg enda tettere mot meg. Å gud, vil jeg overleve? Så forsvinner han, sniker av meg skjørtet, men ikke skoene, og tråkker av seg resterende klær. Så, før jeg er klar over at han er der igjen, kjenner jeg ham inni meg. Han er stor, han er god. Han tar meg sakte, men hardt. Lange, konsekvente bevegelser. Han dunker inn i meg gang på gang på gang, men øker aldri tempoet. Jeg ligger i grenseland i en evighet, og han vet det. Såsniker han en hånd ned og stryker lett på det rette stedet, og alt eksploderer og jeg fylles med varme. Jeg skjelver, peser, klager. Han sakker tempoet litt og humrer. Det kiler i kroppen min, men jeg rekker ikke nyte det så veldig lenge før han slår til igjen. Hardere denne gangen. Han har tatt tak i hoftene mine og heist meg opp i perfekt høyde, og jeg klemmer bena rundt hoftene hans. Han stønner og trenger lengre inn i meg, dypere og dypere for hver gang. Jeg kommer igjen etter kort tid og han forsvinner. Jeg ligger pesende på ryggen, og plutselig er han over meg, oppe på disken. Han kaster meg rundt på magen, og trenger inn i meg igjen bakfra. Dunk, dunk, dunk. En fast jevn rytme. Pikken hans gnir seg mot alt den skal gni seg mot, og det kiler og sitrer i hele meg. Jeg blir nummen i bena før jeg rekker å komme denne gangen, og det er den kraftigste. Hånden min klorer bak meg etter ham og finner hofta hans. Han stønner, halvt av smerte, halvt av glede, og jeg svimler, blir borte et øyeblikk, og kommer til meg selv med tyngden av ham oppå meg. Han biter meg i nakken og på øret. Hånden hans leker med kjønnet mitt. Jeg er for øm til å kjenne stort annet. Men jeg vil ha mer.

"Begynner det å gjøre vondt snart?" puster han i øret mitt.
"Hvor er pikken din, din dritt?" hveser jeg, hiver meg rundt, dytter han ned på en barstol, setter meg oppå ham og tar ham sakte. Hoftemanøver. Han hvisker ja, ja. Jeg lukker øynene og nyter det. Slik holder vi på en stund i stillhet, til han begynner å puste tyngre og stønningen blir til ynking. Da sakker jeg farten, men det vil han ikke ha noe av. Så han reiser seg opp, gjeter meg avgårde til en høy smal benk langs en vegg i nærheten. Så dytter han meg opp på den og blir stående mot veggen. Han lener seg mot veggen på armene og knuller meg sakte der, og jeg tar på hver del av ham jeg kan nå. Huden hans er mild solbrun mot min melkehvite, og diskré muskler spenner seg under huden overalt hvor jeg ser. Jeg har hendene på hoftene og rumpa hans og kjenner at han puler meg på alle måter. Han puster inn i øret mitt og kysser og biter meg i halsen og på skulderen. Så møter vi hverandres blikk og er helt nærme hverandre en stund.
"Jeg har ikke vondt så." hvisker jeg når jeg kommer på det, og han legger tvert hendene under lårene mine og det smeller igjen. Jeg hyler til. "Åneivel?" gliser han. Jeg klorer ham på ryggen, og han biter tennene sammen og blir mer bestemt. "Jeg sa du skulle komme til det begynte å gjøre vondt. Og det får du værsågod å følge." Han presser seg hardt inn i meg, fort ut, så hardt inn igjen. Jeg jamrer, sitrer. Kåtere enn aldri før. Jeg kjenner det lurer en orgasme, men jeg vil ikke at den skal fram. "Bare la det komme, jenta mi, du har mange fler å ta igjen."

Én. Jeg spenner meg helt og faller så sammen, men han holder meg oppe og fortsetter i det samme tempoet.
 
To. Herregud, jeg eksploderer nesten like hardt som andre gangen. Han fortsetter, men blir så tent av meg at han ikke klarer holde igjen tempoet lenger. Han tar meg fortere og fortere. Det er ubeskrivelig deilig. Som å endelig få luft. Jeg hyler av all min makt, selv om jeg ikke har fått orgasme enda. Men jeg vet den kommer, og jeg vet den vil bli fantastisk og forjævli. Men det er for bra til å bry seg. Jeg setter klørne i ham og trykker meg mot ham og han stønner stadig høyere. Til slutt får han problemer med å jokke og brøler ut en helsikes orgasme. Han skjelver voldsomt et lite øyeblikk, men fortsetter før han er ferdig, og presser seg inn i meg hardt, hardt, hardt.  Jeg klarer ikke holde igjen lenger og kommer igjen, Fryktelig, fantastisk, forjævli. Jeg brøler like høyt som han og vi er ett et øyeblikk og vekker hele hotellet. Glass detter ned fra skapet over oss og knuser, men vi gir faen.
 
Vi faller sammen til en bylt på gulvet i baren, nakne, svette, slitne, tilfredstilte. Bjella ringer i resepsjonen. Jeg vil kjefte, men klarer ikke prate, så jeg slår ham halvhjertet på brystkassa en god stund. Bjella ringer igjen. "Din.. forbanna.. pes.. idiot! Au! Det var vondt! Pur smerte! ingen nytelse. Jeg hatet det! Du er dum!"
"Ta det med ro."
"Stygg"
Bjella ringer igjen.
"Jeg skal gjøre det godt igjen neste gang. Bjella ringer."
Jeg går ut i resepsjonen kliss naken, henter klærne våre fra lobbyen og barområdet, sier til mannen i disken at vi har stengt og forteller at jeg har fått for mange orgasmer og har blitt gal. Så går jeg tilbake til herr Lurt Smil og legger hodet mitt på brystkassa hans og sovner. Og gleder meg til neste gang.

Legg igjen en kommentar