Ewa

Denne novellen er vist 13603 ganger.

Jeg hadde sett henne på bussen flere ganger. Vi tok samme buss til jobb et lite stykke utenfor Oslo. Hun var altid elegant kledd i skjørt og høyhælte sorte støvletter. Hver dag prøver jeg å sette meg i nærheten av henne på bussen. Jeg kikker alltid på henne i smug når jeg tror hun ikke ser meg. Men hun har nok avslørt meg for hun smiler tilbake til meg en dag. Når vi går av bussen denne dag og går mot våre jobber går jeg et stykke bak henne. Jeg går hurtig og kommer opp på siden av henne. Når jeg passerer henne sier jeg til henne at hun ser fantastisk sexy ut. Jeg er utrolig nervøs når jeg forteller det til henne. Hun smiler til meg og sier takk. Deretter går jeg inn på kontoret mitt og hun forsvinner til sin jobb. Samme dag mottar jeg en e-post mens jeg sitter på jobb. Avsender er Ewa. Jeg kjenner ingen Ewa, så jeg åpner den for å se hva det er. Overraskelsen er stor nå jeg leser den korte teksten: "Tusen takk for hyggelig kompliment. Klem fra Ewa". Hvordan vet hun hvor jeg jobber og hvor har hun fått tak i min e-postadresse ?? Jeg svarer henne at det var bare hyggelig, og at jeg mente det jeg sa. Jeg spør henne om hvor hun jobber og hvordan hun vet hvor jeg jobber. Ganske snart får jeg svar fra Ewa. Hun sier hun har sett meg gå inn på kontoret. Og hun fant frem hjemmsiden til min bedrift med bilde av meg, samt min e-post adresse. Hun sier hun jobber i et stort foretak. Hun er Svensk og er 49 år. Selv er jeg 30 år.
Dagene går og vi fortsetter å sende e-poster til hverandre. Det utvikler seg fort til å bli erotiske e-poster der vi forteller hverandre hva vi liker. Vi møter også hverandre på bussen, men der er vi så sjenerte at vi ikke tør snakke så mye. Men e-postene med erotiske meldinger sender vi nå flere ganger hver dag til hverandre. Jeg forteller henne at jeg tenner på henne og at jeg drømmer om å ha sex med en moden kvinne. Hun sier at hun liker yngre menn og finner meg svært attraktiv. Hun forteller også at hun leker mye med seg selv for tiden. Mye av arbeidsdagene går til å holde kontakten med Ewa. Jeg har nå turt å fortelle henne at jeg synes hun er sexy i skjørt og de sorte høye støvlettene med stiletthæler. Jeg tenner også på silkestrømper og spør henne om hun pleier å ha det på seg. Hun svarer meg at hun stort sett alltid har på seg strømper under skjørtet. Det tenner meg bare enda mer. Jeg sier til henne at jeg blir kåt av å høre det og at hun nå har gjort det slik at jeg sitter ved mitt skrivebord med den hardeste pikken hun kan tenke seg. Hun skriver at jeg skal på på toalettet å tenke på henne i bare undertøyet og støvlettene mens jeg oanerer meg selv. Jeg gjør som hun sier og går på toalettet på jobben og onanerer meg mens jeg drømmer om henne. Jeg kommer selvfølgelig i en kjempeorgasme. Når jeg kommer ut skriver jeg hva jeg har gjort. En liten stund etterpå får jeg svar at hun har gjort akkurat det samme.
Dagene går og etterhver spør hun meg om vi skal møtes. Vi har begge samboere så vi kan ikke møtes hjemme hos hverandre. Jeg jobber i en bank og jeg foreslår at hun kan komme til min bank å si at hun skal ha møte med meg. Hun skriver at hun gjerne vil ha et møte med meg neste dag for å gå gjennom sin økonomi. Jeg kjenner at det sitrer i min kropp, og jeg gleder meg voldsomt til neste dag.
Neste dag har jeg tatt på meg min beste dress. Like før lunch ser jeg henne i resepsjonen. Hun sier til resepsjonisten at hun skal ha møte med meg. Jeg reiser meg opp går og går i møte med henne. Jeg hilser på henne og sier at vi skal gå inn på møterommet. Ingen av mine kollegaer fatter mistanke om noe. Vi lukker døren til møterommet etter oss og hun gir meg umiddelbart et vått kyss. Hun sier hun er kåt på meg og at hun har gledet seg til møtet i dag. Jeg sier at jeg også har drømt om det i hele natt. På møterommet er det ingen vinduer så det er ingen fare for at noen skal kunne se oss. Vi setter oss ned ved møtebordet ved siden av hverandre. Jeg legger noen papirer og en kalkulator på skrivebordet. Ewa stryker meg på låret oppover mot min harde pikk. Jeg er så hard som jeg aldri før har vært. Jeg lar min hender gli oppover de glatte sorte strømpene hennes. Det gjør meg enda kåtere å kjenne strømpene hennes. Jeg lar hendende gli til opp over strømpekanten. Hun har på seg en silketruse som er helt gjennomvåt. Jeg lar mine fingre gli innenfor og mot hennes klitoris. Hun stønner. Vi er begge utrolig kåte nå. Jeg ber henne legge seg oppå møtebordet med rumpen helt ute på kanten. Jeg sitter i stolen foran henne med innsyn til hennes våte kjønn. Jeg slikker de høye hælene på støvlettene hennes. Jeg slikker videre oppover strømpene til jeg møter hennes kjønn. Hun skjelver i hele kroppen nå. Jeg starter å slikke hennes klitoris. Hun konsentrerer seg om ikke å stønne for høyt. Jeg kjenner at hun har det utrolig deilig. Hun har sine ben over mine skuldre. Jeg slikker hennes klitoris hardt. Saftene hennes slikker jeg i meg. For en utrolig god smak det er. Jeg kjenner etterhvert at hun begynner å riste. Det kommer lavmælte stønnelyder av henne og jeg skjønner at hennes orgasme kommer.
Jeg slikker i meg mer av hennes safter og går nå opp og gir henne et vått kyss. Hun sier det var en kjempedeilig orgasme.
Ewa ber meg nå komme med min pikk i hennes munn. Hun snur seg rund slik at hun ligger med hodet ut på kanten av bordet. Jeg står over henne mens hun tar pikken min inn i munnen. Hun gjør den så våt og deilig. Jeg legger meg over henne slik at jeg får smake på hennes klitoris igjen. Slik fortsetter vi til hun kommer i enda en deilig orgasme. Enda har jeg ikke kommet, selv etter den behandligen hun har gitt meg med sin deilige munn.
Hun vil nå kjenne den harde pikken min inne i seg. Hun legger seg godt til rette på møtebordet. Jeg står ved siden av bordet. Det er akkurat passe høyt til at jeg kan stå og komme inn i henne. Hun er svært myk og har bena rett opp og over mine skuldre. Jeg har hele tiden mine hender plassert på hennes sexye støvletter og sorte glatte strømper. Det gjør meg utrolig kåt å se henne ligge slik. Jeg knuller så hardt jeg klarer og kommer til bunns i henne ved hvert støt. Vi stønner begge og jeg kjenner at det er like før jeg kommer i en deilig orgasme. Like før jeg kommer tar hun ut min pikk og runker meg. Hun runker meg mot sine strømper. Hun vil ha all spermen over strømpene sine. Jeg kommer i en utrolig utløsning. Jeg spruter masse sperm og alt havner øverst på strømpene hennes. Vi blir liggende slik en stund mens vi kysser hverandre. Hun smører spermen min utover den øverste delen av strømpene sine. Hun sier det blir en deilig minne og smiler til meg. Hun reiser seg nå opp og lar skjørtet falle ned. Jeg spør om hun er fornøyd med møtet, og hun smiler bekreftende. Men hun ønsker å ha flere møter før hun bestmmer seg for om hun vil bli kunde i min bank. Jeg sier at vi kan ha så mange møter hun vil. Både i banken og kanskje på et hotell.

Legg igjen en kommentar