Trening

Denne novellen er vist 13266 ganger.

Den stramme rumpa er foran deg igjen. Du har sett den utallige ganger, og du liker det du ser hver gang. Det er ikke bare rumpa du liker. Hele henne er som dratt ut av en drøm. Lange sterke bein, nesten flat mage, bryster som ser ut til å passe perfekt i dine hender, langt lyst hår og grønne glitrende øyne. Hun er picture perfect, og du klarer ikke å la være å se på henne. Slik har det vært siden første gangen du så henne. Det er noen uker siden hun dukket opp for første gang, ved siden av deg på tredemølla på treningssenteret. Siden første gang du så henne, har du prøvd å smile til henne. Prøvd å gjøre inntrykk. Men til ingen nytte. Hun er der for å trene, og er hundre prosent fokusert på sitt. Dette gjør at du bare ønsker å få kontakt enda mer. Hun er noe du ønsker å få, du må bare ha henne.
 
Du har tatt deg en ufrivillig pause i treningen. Merker at det begynner å bli trangt i buksa. Irritert over at hun har den effekten på deg prøver du å fortsette å løfte vekter. «faen ta det speilet som gjør at jeg ser henne når jeg snur ryggen til også» tenker du. Du prøver å fokusere på treningen, men innser at det bare er å gi opp. På mange måter er det like greit. Det er over 2 timer siden du kom, senteret stenger snart og det er snart tom for folk. Derfor går du mot dusjanlegget, og kaster et siste blikk mot jenta på tredemølla.
 
Klærne forsvinner fort, og du vandrer inn i dusjen. Du kjenner hvor godt det er å kjenne det varme vannet renne nedover kroppen din, og du kjenner at det blir liv i junior. Siden det ikke er noen andre i garderoben, og det kun var et par personer igjen ute i treningsrommet lar du hendene vandre nedover kroppen din. Du tar et godt tak rundt pikken din, og ser for deg rumpa til jenta igjen. Tankene vandrer, og du er langt inne i drømmeverden om hvordan det ville ha vært å tatt henne bakfra.
 
Lengre kommer du ikke i tankerekka før du kjenner at noen tar tak i hendene dine og flytter dem. Sjokkert åpner du øynene, og ser ingenting til å begynne med. Blikket ditt går nedover, og foran deg sitter jenta på kne. Hun smiler opp til deg. «Jeg har nok lagt merke til hvordan du sikler etter meg hver gang vi er her. Så jeg låste døra på veien inn. Det var ikke flere mannfolk igjen der ute, så vi har garderoben for oss selv». Du klarer ikke å gjøre noe annet enn å nikke på hodet til henne. Blikket ditt er festet på den nydelige jenta som sitter foran deg. Hun har den ene hånda godt rundt pikken din nå. Hun fukter leppene sine, og putter en finger i munnen. Med et forførende blikk holder hun øyekontakten med deg, mens den fuktete fingeren sirkler lett rundt pikkhodet ditt for å gjøre det litt våtere. Du stønner lett av nytelse, og dermed forsvinner pikken din inn i munnen hennes. Hun tar deg lett å munnen. Lar tunga leke med pikken mens den er i munnen hennes. Tunga leker med pikkhodet ditt, mens hun fortsatt har et fast grep rundt pikken din med den ene hånda. Du legger hendene bak hodet hennes, og prøver å presse deg lengre inn. Hun liker det, og prøver å ta deg så dypt inn hun bare kan. Den går ikke inn hele veien, så hun lar den gli lett ut igjen. Hun er aktiv med munnen og leker med pikken din. Hun slikker, smatter og koser seg med hele staken samtidig som hun stryker deg mellom beina med den ene hånda. Den andre hjelper til med å runke deg. Hun varierer både med styrke og hurtighet. Når du stønner høyere, og føler at du nærmer deg, sakker hun av tempoet igjen. Med en gang du har roet deg ned, starter hun igjen med pikkhodet i munnen og en fast hånd rundt pikken din. Du kjenner at det strammer til, og at det er nummeret før du bikker over kanten igjen og du prøver å gi beskjed. Hun bryr seg ikke, suger mer intenst og du kjenner at nå er det ingen vei tilbake. Du stønner høyt i det du spruter alt du har inn i munnen hennes. Hun svelger det unna, smiler bredt og sier «takk for maten, kjekken». Før du får gjort noe mer ser du den deilige rumpa forsvinne ut av garderoben igjen.

Legg igjen en kommentar