Et gledelig gjensyn

Denne novellen er vist 14802 ganger.

Han hadde vært bortreist med jobben i fire dager. Hun gledet seg så til han skulle komme hjem. Til å prate med ham, kjenne armene hans rundt seg og kroppen hans inntil hennes egen. Dagen før hadde hun fått en sms der det stod at han hadde gledet seg så til å komme hjem til henne at han kost med seg selv på hotellrommet. Han hadde fantasert om den gangen hun hadde kledd seg opp og gitt han et skikkelig dansenummer på soverommet.

Det var nå under 8 timer igjen til hun fikk se han, han regnet med å være hjemme i 3-tiden. Hun hadde sagt at han skulle vekke henne da han kom hjem. Nå ville hun sørge for at hun hadde litt ekstra wow-faktor når han kom hjem, og tok derfor turen i dusjen. Vasket håret, såpet inn kroppen, barberte legger og underliv helt glatt. Det var det han likte best. Hun tenkte på han og begynte først å ta på puppene sine sånn som han pleide. Det kila deilig i hele kroppen, og knoppene ble harde med en gang. Mens vannet sildret nedover kroppen, fortsatte hun å ta på seg selv. Over magen, den myke, deilige rumpa og fram til klitten. Hun kjente at her skulle det ikke mye til. Han hadde jo hatt en liten runde på hotellrommet i går, så hvorfor kunne ikke hun ha en liten privat stund for å varme opp til det som ventet i kveld? Hun løsnet dusjhodet og gjorde strålen hardere. Fantaserte om at vannet var den ene hånda hans, og lot det gli over hele kroppen. Med dusjhodet der nede og en hånd som lekte med pupper og klitt om hverandre, kom det kjapt små stønn og hun kjente den opphissende følelsen tok helt overhånd. Her var det ikke snakk om å holde igjen, den befriende følelsen skylte over henne. Nå gledet hun seg bare enda mer til i kveld.

Hun tørket kropp og hår og smurte hele kroppen inn i en god bodylotion. Mens kroppen tørket, danset og sang til musikken fra radioen. ”Hihi, nå skulle han sett meg”, tenkte hun, og så at puppene struttet litt ekstra i dag. Hun la fram det sexy svarte blondeundertøyet hun skulle ta på før hun la seg. Visste han ville sette pris på det, han elsket at hun la litt energi i å pynte seg for han. Tok på seg en liten truse, en av hans litt store gensere og ullsokker, flettet håret. Skulle tilbringe kvelden aleine med stearinlys på bordet og ”Sex og Singelliv” på tv før hun tok på det fine undertøyet og la seg. Krøp opp i sofaen med et pledd og kikket på klokka. 6 timer igjen!

”Hei, vennen”, hørte hun den kjente stemmen sa. Åpnet øynene litt fortumla, skvatt litt til. Der stod han med et litt skeivt glis, strøk henne over kinnet. Hun hadde sovnet på sofaen med halvbustete flettet hår og et bein over pleddet, så man kunne se den lille rumpa under trusekanten. ”Oj, hei”, sa hun og fortet seg opp. ”Jeg skulle…” Han tok fort tak i henne og dro henne inntil seg. ”Så godt og se deg igjen”, hvisket han inn i øret hennes. ”Du er så søt”. Han gav henne et forsiktig kyss. Hun gjengjeldte det, og de stod der lenge. Ømme, deilige kyss. Kjente den deilige lukta av mannen sin, og de fine hendene hans som kjente alle kurver på kroppen hennes. Hun kjente hendene hans over rumpa og ryggen hennes, og at det vokste i buksa hans. BH hadde hun visst også glemt, og det hadde han oppdaget for lenge siden. ”Jeg elsker å se puppene dine strutte”, sa han. Kyssene ble heftigere, og de snublet seg inn på soverommet. Hun kneppet sakte opp knappene på skjorta og i buksa, mens han pustet tyngre og tyngre. De var klare for å kjenne hverandre. Hun beordret han ned på senga, og kysset han nedover magen, navlen og kuken. Den var knallhard og klar henne. Hun lot tunga løpe nedover, og hendene jobbet samtidig. ”Åh, jeg har savnet deg”, fikk han mumlet, men var egentlig mest opptatt av å holde seg i tøylene. Hun lot tunga leke i forskjellig tempo… Lekte med ballene mens hun sugde og kysset kuken hans.

Da hun merket at han begynte å spenne flere og flere muskler i kroppen, skjønte hun at det var på tide å bytte posisjon. Ville jo ikke at det skulle være over så fort. Da hun begynte å flytte på seg, tok han tak i henne og kastet henne over på ryggen i senga. ”Nå er det din tur”, hvisket han med et lurt blikk. ”Jeg skal gjøre deg så kåt at du trygler om å få kuken min inni deg”! Nesa hans gikk sakte og forsiktig nedover halsen, fant puppene hennes og slikket på de. Jobbet seg nedover magen, hun kjente hvordan det kilte i hele kroppen. Plutselig sugde han til på klitten, og hun tok seg selv i å gispe etter luft. Det var det deiligste han hadde gjort der nede noen gang! Han lekte med tunga, blåste forsiktig og pirret henne på alle vis. ”Vær så snill, la meg kjenne deg inni meg”, utbrøt hun.

Han kom opp over henne, hennes favorittstilling. Hun ble mo i knærne hver gang han knullet henne sånn. Den deilige kuken hans var knallhard og han kjørte den sakte, men bestemt inn i henne. De stønnet i kor. Det var ikke mange støtene inn og ut som skulle til, for de var sprengkåte begge to. Lot nytelsen ta overhånd, og kjente hvordan det pulserte da han spruta inn i henne. Fitta klemte seg rundt kuken mens den pumpa så deilig inn i henne.

”Jeg liker å ha deg hjemme”, hvisket hun før hun sovnet på brystet til den kjekke, fine mannen sin.

Legg igjen en kommentar