Trollbundet

Denne novellen er vist 14647 ganger.

Jeg kjenner pusten hans i nakken, varm og kilende. Han tar et skritt nærmere og jeg kjenner kroppen hans mot ryggen min. Han er stor og hans fysiske nærvær er overveldende.  Jeg holder pusten….Hånden hans stryker håret mitt vekk fra nakken. Jeg skvetter i det fingrene hans berører huden min. Han lener seg ned og hvisker noe i øret mitt.  Stemmen er mørk og ukjent.  Jeg skjønner ikke hva han sier.

 

Han tar et par raske skritt fremover, og med et står jeg inne i hjørnet, med han over meg.  Jeg har akkurat plass nok til snu meg, men jeg tørr ikke. Sakte trekker han kjolen min ned over skuldrene mine, stryker fingrene langs kravebenet. Han bøyer hodet ned og kysser meg i nakken.

Leppene hans er kjølige og tørre. Knærne mine begynner å svikte under meg og jeg sklir sakte ned mot gulvet. Han tar tak under armene og trekker meg opp. Plutselig snur han meg og jeg stirrer inn i brystkassen hans.  Jeg tenker, at nå har jeg sjansen til å komme meg vekk. Men det ser ut til at han skjønner hva jeg tenker og han tar tak i hendene mine og holder de til siden. Han er ikke voldsom, men rolig og bestemt. Han vet a han har situasjonen under kontroll Kjolen min strammer over brystene mine og han lar øynene vandre nedover kroppen min. Han bøyer seg ned og kysser meg. Han tvinger lepene mine opp og lar tungen gli in i den åpne munnen min. I en bevegelse sveiper han meg opp i armene sine og bærer meg innover i rommet.

 

Han er over meg i sengen og fester armene mine til sengestolpene. Han tar tak i stoffet på kjolen min og drar det i to meg en langsom bevegelse. Jeg hører det spjærer og kjenner den kjølige luften treffe kroppen min. Jeg er kall men het på samme gang. Huden min føles så merkelig. Jeg hiver etter pusten og brystene mine hever og senker seg i en voldsom fart. Hånden hans nærmer seg brystvorten min og han klyper forsiktig i den, samtidig som han stikker en finger under trusekanten min. Med et rykk har jeg trusen nede på lårene.

 

Han reiser seg opp og begynner å snakke. Stemmen er mørk og rolig, nesten hypnotisk. Det virker som om han forteller meg en historie. En historie om hva han har tenkt til å gjøre med meg, hva han har planlagt i lang tid, hva som skal skje nå. Han henter noe borte i en skuff.  Han bøyer seg over meg og fester to klyper til brystene mine. Jeg har aldri kjent slik smerte, rå og skjærende. Han tar ingen notis av meg i det tårene triller nedover ansiktet mitt, men fortsetter å snakker til meg på et fremmed språk. Han sprer benene mine med sterke hender og åpner kjønnet mitt med fingrene sine. Han fester en klype til klitoris og smiler fornøyd. Jeg roper ut på alle språk jeg kan og ber om nåde, ber han slippe meg, truer banner og sverter, men han tar det med ro. Han vet at jeg ikke kan komme meg noe sted. Sakte, kler han av seg. Plagg etter plagg faller til gulvet. Jeg vet hva som kommer, jeg vet at han kommer til å ta meg.  Jeg vet at det kommer til å gjøre vondt og jeg skjønner at han nyter det.

 

Han tar frem en stor dildo og begynner å presse den inn i meg. Jeg er ikke våt, så det går sakte.  Jeg kjenner hvordan den begynner å fylle meg opp innvendig. Han øker presset og trykker den på plass. Jeg har aldri hatt noe så stort inne i meg før, det føles ut som om jeg kommer til å revne.  Jeg roper ut min fortvilelse men det ergrer ham og har tar fem en ball som han dytter inn i munnen min, Han fester den med et munnbind. Det er vanskelig å puste og jeg trekker desperat luft inn gjennom nesen. Jeg hører mine egne gråtkvalte lyder gjennom bindet.

 

Han tar tak i klypen som han har festet i klitoris og begynner å vri den frem og tilbake. Tennene borer seg inn i meg. Hånden hans sklir ned mellom rumpeballene mine og han stikker tommelen inn i meg bak. Han presser den så langt inn han kan før han presser inn en finger til.

Kjønnet hans vokser seg stort foran øynene mine. Jeg lurer på hvordan han kommer til å ta meg..

 

Han snur meg over på magen. Armene mine er i kryss over hodet mitt og jeg kan nesten ikke bevege meg. Brystene med klypene presser ned i madrassen under meg. Han stiller seg på kne bak meg og sprer benene mine godt. Jeg kjemper i mot så godt jeg kan, men det er nytteløst. Han forsikrer seg om at dildoen sitter godt og sprer rumpeballene mine. Han presser kjønnet sitt mot åpningen bak, hardt og lenge til det begynner å gli inn i meg. Som alt annet gjør han det langsomt, men det gjør likevel vondt. Der er så trangt der inne og jeg tenker at det kan ikke gå. Men han gir seg ikke og til slutt kjenner jeg at han er helt inne.   Han beveger seg frem og tilbake, raskere nå, inn og ut mens pusten hans går jevnt.

Jeg er så sår, brystene mine er møre og alle åpningene mine er fylt til randen.  Jeg kjenner hånden hans mellom benene mine og han tar tak i klypen foran og drar den av med et rykk.  Jeg skriker ut. Han trekker meg opp i mot seg, slik at jeg blir stående på kne foran han. Han øker tempoet og kjører seg helt til bunns i hvert støt, gang på gang. Han tar tak i brystene mine og trekker klypene nedover. Det går raskere nå og jeg kjenner at dildoen er på vei ut av meg.  Idet han spruter opp i meg bak trekker han klypene av brystene, sakte, med kontrollerte bevegelser. Smerten sprer seg i kroppen min i det han hviler seg med full tyngde oppe på meg.

 

Han stryker meg over håret og løsner hendene mine fra sengestolpene.  Stille går han mot døren. I det han går ut av rommet snur han seg, og bukker.

 

Jeg er alene.

Legg igjen en kommentar