Tøs

Denne novellen er vist 16763 ganger.

Mens jeg er på jobb, mens jeg er der begynner tankene å svirre. Jeg har så lyst å leke med tøsa mi i dag, tenker jeg og det skal jeg. Jeg tar et bilde av meg selv, men ikke slik du kanskje tror.
jeg tar et hvor jeg ser så streng ut som overhode mulig.
Jeg har fått vite at tøsa mi har vært å lekt seg med andre bak din rygg, å når jeg kommer hjem fra jobb skal denne oppførsel straffe seg.

Nokså fornøyd med meg selv etter nedt arbeidsdag snur jeg nesa hjemover og gleder meg til å leike meg litt med den gode tøsa mi, hu som alltid er pliktoppfyllende og flink. Som for min skyld lekte med min kompis så jeg kunne leke med henne etter på, jo da dette blir bra.

Jeg kommer inn døra, det dufter herlig fra kjøkkenet og tanken er skal jeg virkelig når hun er så flink, men jo i dag skal det skje, det hun så lenge har drømt om.
jeg slenger fra meg sko og klær på gulvet, hardt og bråkete, roper hardt etter tøsa å tvinger henne til å rydde etter meg. Jeg legger på en kynisk holdning for å virkelig være det du frykter, men også drømmer om.

"TØS, hvor i helvete er maten min?, den skal være klar når jeg kommer hjem!!! Du unskylder deg og springer etter maten som var klar men for å ikke bli kald to på ettervarmen. Bodet var dekket til to, vi spiste jo alltid sammen, lik rett var det, men i dag ville jeg det anderledes, jeg kastet ut komandoer: MAT, VIN, SUG, VIN og til sist KROKEN NÅÅÅÅ. Du fikk ingen mat, jeg viste du ble opphisset viste at dette var det du ønsket deg, men jeg så du hulket, fortvilet over at du ikke hadde vært perfekt, og jeg gledet meg over dette.
 
-TØS! Se å rydd av og mens du vasker kan du ete litt selv!

Mens hun flittig adlyder tenker jeg med meg selv at så langt var dette perfekt, hun er den mest fantstiske man kan tenke seg, men kan ikke slutte nå, må gi henne den avslutningen hun fortjener.

Jeg går inn på kjøkkenet, der står hun, med forkle sitt og ellers helt naken og bare venter på meg. Jeg røsker tak i den ene nippelen hennes så hun rykker til og mister det siste glasset av oppvaksen i gulvet, det går i tusen knas og hun bøyer seg ned, ber om tilgivelse og rydder opp etter å ha klomset. Jeg gir henne en ørefik som straff og tar å river henne etter håret inn på soverommet der jeg har gjortklart torturkammeret mitt 😉

Hun kneler lydig mens jeg tar på collar og mansjetter, jeg kjenner jeg er stiv og munnknuller henne, ååååå så deilig hun kan dette, men hun skal streve litt. Dypt inn og ned, etter en stund kommer jeg for full maskin og hun prøver å svelge unna, men glipper noen ganger som igjen resulterer i en susende og sviende ørefik før jeg binder henne i sengen og begynner verket som skal ende med din tilståelse, du skal trygle om å fortelle meg at du har hatt deg med min venn, men du skal ikke si det var fordi jeg ville, nei da du skal ta på deg hele skylden og jeg skal få straffe deg, nyte deg og elske dine rop om hjelp og nåde.

Jeg setter på gagen, tøsa skal pipe og ikke hyle. Sakte men sikkert utforsker jeg kroppen din, jeg klyper, slår, klorer og igjen slår. Jeg leker med pusten din, men kun lett da jeg vet du er redd, legger hånden i hansken over nese og munn og slipper opp. På samme måte tar jeg kniven vår, ingen riper, kun faretruende berøring, hun ligger deg redd, men nedentil er hun som en foss, hun er dask våt, jeg kaller henne hore og sier jeg vil vite hva hun har gjort som fortjener dette, jeg tar av gagen for dette vil jeg høre.
Jeg finner frem den aller største dildoen din, den som kun er straff og kjører den hardt og brutalt inn i deg, du kommer og kommer og tilsist klarer du ikke mer du hyler ut din skyld, loverbot og bedring og begynner å gråte. Å så stålt jeg er av henne, hun er bare fantastisk, men en tilståelse er vell og bra, men hun skal straffes hardt så skal hun slippe fri.

Jeg løsner henne fra sengen og fører henne til bukken, den som står til skrekk og advarsel med belter og det hele. Her fester jeg deg og forteller at du skal telle alle de 100 slagene med spanskrøret og at rutinen er omstart ved feil eller rot i telling eller stilling.

Jeg hammrer løs, hun nyter det, teller av hjertens lyst, men så etter 30- 40 slag, rumpa brenner og alvoret kommer over deg, hun hulker og teller flittig, men er sliten. Det er ti igjen, *smakk 91, smakk 92, smakk 93, SMAKK niiiiiiiiiiiiiiiiitti fiiiiiiiiiiire, smakk 95, SMAKK niiiiiiiiiiiiiiiiitti seeeeeeeeks, smakk 97, smakk 98, SMAKK niiiiiiiiiiiiiiiiitti niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii* og siste slaget treffer
-HUNDREEEE.

Stolt ser jeg den utslitte tøsen så der, sår, skamfull, kåt og faktsik lykkelig, jeg slipper henne løs, tilgir henne og legger henne forsiktig i sengen. Der finner jeg de legene salvene, smører henne og bare ligr og koser med henne, stryker, kysser og svakt hører jeg henne si: tusen takk Mester, jeg elsker deg.

Legg igjen en kommentar