På bakrommet…

Denne novellen er vist 22159 ganger.

Denne historien foregår på et bygdehus langt inne i en skog en plass. Når man kommer kjørende kommer huset plutselig imot en, og en får en varm velkomst.. kanskje det er det som er noe av inspirasjonen i denne historien..?

Dette begynner en lørdagskveld, snøen laver ned utenfor dette huset. Inne er det varmt og godt. Det blir gjort klart til revykveld og bakmennene (og damene) er begynt å komme. Noen har vin med seg, andre drikker øl eller whisky. Stemmningen er veldig god.

Blant dem som er komt er det to personer som har et godt øye til hverandre, et meget godt øye.. De er tiltrekkende og vakre, både i personlighet og i utseende.

Kan det være de vet at denne kvelden gir noe ekstra, for begge har pyntet seg. Han i skjorte og penbukse (og ørlite grann god parfyme..?)

Hun i penskjorte, stay-ups og skjørt (og uten truse under..)

De ser på hverandre med tunge blikk, de håper ingen andre ser at de ser slik på hverandre. Han går ut for å ta seg en røyk, hun følger etter..

De klarer nesten ikke å holde seg, men de må klare seg uten hverandre i noen timer til.

Oppmot denne kvelden har stemmningen vært spent mellom de, meldinger har vært sendt, de har vært detaljerte oppmot hva de skal gjøre med hverandre ikveld.

De ser på hverandre – lenge, det ligger i blikket at de vil ha hverandre, helst med en gang..

Hun ser at han liker det han ser, for bulen i buksa hans er tydelig nå. Hun kjenner det begynner å renne nedover de nakne lårene. Hun lener seg frem og kysser han rått, kjenner at han puster tungt. Han tar et godt tak rundt henne, og trykker henne inntil seg. Kroppene kjennes som ett nå, det finnes ikke annet enn de to for øyeblikket. Ingen av dem kjenner at de blir våte av snøen som daler ned rundt dem. Lar tungene møtes i et kyss som sier alt, de kjenner varmen fra kroppene.

Men så slipper hun taket, det er andre ting som det må fokuseres på nå, hun skal jo på scenen, han er musiker.

De ser på hverandre og smiler, de vet hva som kommer senere, da skal de fortsette der de slapp..

Hun retter seg opp, smiler kokett til han og snur seg og går inn. Han kommer en stund senere, hun ser at han har trengt tid for seg selv. Hun smiler djevelsk til han og spør om det var godt med en røyk. Han bare nikker..

Heldigvis er bakrommer såpass fullt at ingen legger merke til at har problemer med å snakke.

Hun hilser og smiler på nykommerene som kom mens de var ute, mens hodet er fullt av kåthet. Hun gleder seg til senere, men må legge vekk følelsene sine selv om det er meget vanskelig for tida.

Hun går foran speilet og sminker seg opp, nynner og smiler for seg selv, det er vanskelig å la være å tenke på hva hun skal gjøre senere. Hvordan hun skal tenne han så mye at han skal slite med å holde igjen.

Hun har pyntet spesielt for denne kvelden, barbert seg over det hele og frisert seg nedentil. Hun har tatt en lang, varm dusj med dusjhodet mot underlivet og kjent illinger gjennom hele underlivet, men hun har holdt igjen. Hun vil kjenne han inni seg ikveld.

Hun snur seg da hun kjenner parfymen hans snike seg forbi henne, han smiler lurt og hvisker: «gleder meg til senere, da skal jeg gi deg det du vil ha..» idet han sniker seg forbi.

Hun mister litt tråden idet han forsvinner rundt hjørnet, men finner den fort igjen da noen lurer på om hun er klar snart.

Hun går å skifter til sceneklær, på toalettet så ingen skal se hun tar på seg en truse (hun er profesjonell, tar ingen sjangser på scenen..).

Hun må sette seg litt, mens hun tenker på noe han skreiv i en sms til henne, «Jeg har vært kåt på deg siden den første dagen jeg så deg. Har problemer med å konsentrere meg om mine oppgaver når du ser på meg..»

Og vel, hun må innrømme, hun har også hatt problemer mer enn én gang på scenen iår. Hun fikk så hatten passet sist øving, da han hadde plassert øynene sine i henne og hun snublet i ordene. Men ingen som så de var hans feil.

Plutselig hører hun startsignalet for kvelden, hun rister litt på seg og går ut. Ikveld har hun bestemt seg for å stråle på scenen.

Hun går igjennom replikkene sine, sangteksten sitter. Hun venter til hennes tur, og hun går ut i scenelyset og gjør en fantastisk jobb. Hun slenger et blikk til han som er musiker og han blunker til henne og smiler et «bra jobba»-smil.

Hun går av scenen og skifter med en gang.. Hun tar en glass vin og venter, venter til han er ferdig med jobben sin, da er det endelig klart for deres tur.

Etter en stund kommer resten av folkene inn: «bra jobba..» og «dæman for et fantastisk show» blir slengt ut i lufta.

Musikeren kommer slentrende inn etterhvert og han er også full av lovord.

De andre gjør seg klar til å feste med dem som sitter i salen, er alltid kjentsfolk på plass.

Hun ser lenge på han og hever et øyebryn, han tar hintet, reiser seg og går ut. Hun lister seg ut etter han, og endelig, endelig kan de få det de har venta på lenge.

De finner et skur rett utenfor, et skur hvor han på forhånd har lagt noen tepper utover gulvet.

Han legger armene rundt henne og holder rundt henne, lenge, han smiler og ser henne inn i øynene, «bra jobba, søta». Så lener han seg mot henne og kysser henne lenge, verden står stille føles det som. Hun kjenner begjæret begynner å vokse og trykker seg mot han, han bare ler stille, «nei, nå er det min tur å terge deg».

 

Han kysser henne på halsen, nedover mot skuldera. Hun sukker i øret hans, nyter kroppenes varme. Kjenner hvordan hun lengter etter at han skal komme inn i henne.

Hun lar fingrene gli over brystet hans, kjenner musklene igjennom skjorta, kjenner brystvortene hans og smiler. Hun knepper opp skjorta og lar tunga gli over brystvorta, han kvepper til – hadde ikke venta helt den effekten av det. Hun lar tunga gli nedover brystet, nærmer seg bukse kanten. Hun kjenner han blir skjelven i knærne. Hun ler lavt og lar han gli ned på kne, mens hun knepper opp buksa og lar han få komme ut. Den banker og drypper av kåthet. Hun stønner av vellyst, mens hun lar munnen gli over og suger til. Han tar tak rundt hodet hennes – forsiktig, mens han lar hendene gli igjennom håret hennes.

Hun slipper taket da hun kjenner at det er rett før. Han er slørete i blikket og hun smiler til han «jasså, du trodde du skulle klare å terge meg..?»

Han klarer knapt nok å smile, han er så nærme nå.

Hun knepper opp sin egen skjorte, brystvortene strutter igjennom bhen, han stønner og lar tunga gli over vortene. Hun lar nytelsen skylle igjennom kroppen, fantastisk tunge han har..

Hun setter seg overskrevs på han, han glir inn i henne. Slik sitter de en stund og bare kjenner nytelsen av at de er to mennesker som er ett. Hun begynner forsiktig å vugge frem og tilbake, det skal ikke mye til for noen av dem nå. Han tar godt tak i rumpeballene hennes og styrer farten, det går noe fortere. Hun kysser han hardt på munnen og han fortsetter. Hun kjenner det nærmer seg toppen, og idet det går for han ser hun stjerner og faller utforbi berg og dalbanen og de stønner i kor. Til slutt bare holder de rundt hverandre og kjenner hjerteslagene slå mot hverandre – itakt.

De ser på hverandre og smiler, dette skal gjentas neste lørdag..!

Legg igjen en kommentar