Tøsens orgasme

Denne novellen er vist 22948 ganger.

Her om dagen var jeg så kåt at jeg måtte unne meg selv en lang og deilig orgasme før jeg skulle ut å kjøre. Jeg låste døren etter at ungene hadde gått til skolen og hastet meg inn på soverrommet. Tok frem posen med sexleketøyet og valgte endel ting med omhu. Brystpumpene, fitteklemmene med kjetting, dildo og klitt vibratoren. Jeg latet som jeg som jeg hadde gått inn i Mesterens hule og ble bedt om å kle av meg alt. Der stod jeg naken da og ble beordret om å legge meg klar på sengen. Mens jeg kjente blikket granske min nakne kropp der jeg lå hjelpesløs og skulle bli lekt med.
 
Brystpumpene ble satt på og pumpes opp. Smertefullt men kåtende godt. Mester synes det var patetisk av tøsen å ligge slik og vri seg av kåtskap bare ved to ynkelig brystpumper. Men jura og fitta skal jo lekes med, så det var jo bare å sette igang. Fitte klypene ble satt på hver fitteleppe og kjettingen ble holdt stramt i munnen til tøsen. Rykket litt i kjettingen og tøsen kjente kåtskapen rive i henne. Hun tenkte på en skikkelig omgang med kuk, uansett hvilke hull…bare det å få kjenne kuk var hennes eneste tanke.
Der lå tøsen og så seg selv i speilet, mens en dildo ble kjørt inn i fitta. tøsen knullet seg selv med den store dildoen, og fitte var dyvåt.
 
Med vibrator på brystpumpene samt dildoen og kjettingen i munnen, gikk tankene i hodet på tøsen hva hun egentlig var siden hun lå der og "bøy" seg frem. Ludder, horetøs, sexleketøy og sexslave. Hun fantaserte over at Mester stod foran henne og beordret tøsen med å gjøre slike ting med seg selv. Inni hodet på tøsen var hennes eneste mål nå og oppnå en deilig lang orgasme. Hun stelte seg på alle fire, med dildoen fortsatt stående i fitta. Fantaserte over håndflaten til Mester skulle gi henne mange deilige klaps på baken, slik at rompa kunne bli rosa. Samt at Mester selv kjørte kuken sin inn i den trange analåpningen og sprutet henne full av Mesterens sine safter.
 
Mens hun fortsattt står der på alle fire og tviholder på saftene hun har fått av Mester, blir hun bedt om å legge seg ned. Dildoen vibrerer godt i fitta, og tøsen legger klitt vibratoren under seg. Brystpumpene pumpes på nytt og hun klarer ikke la vær å jukke frem og tilbake der hun ligger liggende på magen. tøsen kjenner godt fitteklemmene som har laget dype spor i det oppsvulmende fitteleppene og hun kjenner det renner mye fittesaft nedentil. tøsen klarer ikke mange jukk før orgasmen kommer og tar tøsen. Og det var en ubeskrivelig orgasme, siden det har gått 2 uker siden sist.
 
Leketøyene ligger spredt rundt i sengen, og hun skjelvende tar av seg fitteklemmene. Skjærer litt grimaser idet hun kjenner klypene løsner. Ligger der naken på sengen og får tilbake normal puls. Kjenner en indre ro i seg. Tankene flyr og Mesterens ordre : "tøsen kan jo ikke ligge der resten av dagen og sløve bare pga en orgasme. tøsen må jo gjøre nytte for seg og gjøre sine andre plikter for dagen"……

Legg igjen en kommentar