Uflaks eller?

Denne novellen er vist 49240 ganger.

Endelig var påsken her og jeg skulle på hyttetur på vennegjengen min. Det var en glede å vite at jeg skulle ha en dag alene og nyte boblebadet alene.

Når jeg kom fram, slang jeg fra meg tingene og fant frem skiene mine. Bakken var nesten tom siden det ikke var så mange som hadde fri enda. På vei opp bakken ser jeg at førstehjelpteltet er satt opp og de var klar for innrykk.

Det var et par lekre menn der og jeg siklet litt mens jeg smugkikket bak solbrillene mine.

Og på toppen nølte jeg ikke med å sette utfor den bratteste bakken, enn om det var lenge siden jeg hadde stått på slalåm.

Nesten nede så tryner jeg og vrir kneet stygt. Heldigvis var det 2 menn i nærheten som fikk hjulpet meg ned og inn i teltet, ekstra flaks at de jobbet der også.

Det var selvfølgelig de lekre mennene jeg siklet på tidligere og nå drev de og klemte på kneet og låret mitt.. Gisp, så lenge siden en mann har rørt meg og nå var dei 2. Fantasien min spant og jeg drømte meg helt bort. Dette ser ikke bra ut sier de og bandasjerer kneet mitt, det er ikke brukket men det blir ikke mer ski denne påsken, kun kos i solveggen mens du er i ro.

Dumt jeg er alene her da, til i morgen, skulle jeg nett til å si, når telefonen ringer og jeg får vite at vennene mine er blitt syke og de kan ikke komme.

Mennene ser lurt på hverandre og sier at de har ledig plass i sin hytte, så da vil jeg ikke være alene, for jeg er ikke i stand til å reise hjem enda. Jeg har ikke annet valg enn å takke ja, forteller hvor jeg skulle sove og en av dem henter tingene mine mens den andre hjelper meg til hytten deres.

Når jeg kommer inn i hytten ser jeg hvorfor de smilte så lurt, det er bare en stor seng her. Jeg hinker bort til en stol og ser litt sjokkert på den ene sengen og Lars, som hjalp meg til hytten deres, når Tor kommer inn døren. Han unnskylder at de ikke fortalte om den ene sengen men de ville ikke forlate meg i hjelpeløs tilstand, alene i en hytte. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, så jeg spør om det er et do her inne, jeg må hjelpes inn dit også.

Når jeg kommer ut igjen, sier Lars at de synes jeg var så sexy, at de ikke klarte å dy seg, de har lyst på meg og jeg blir målløs, setter meg litt matt ned på sengen og dei setter seg på hver sin side av meg.

De legger hver sin hånd på låret mitt og stryker forsiktig, når de hører at jeg gisper å starter og puste litt tyngre, stryker de mer ivrig mens dei kysse meg på halsen.

De beveger hendene sakte opp til magen og videre til brystene. Jeg stønner og lener meg litt bakover, det merker Lars og Tor og de vipper meg lett ned på sengen. Jeg vrir på meg og prøver å si noe, da Lars starte å kysse meg mens Tor bevege handa si under genseren min og vipper ned bhen, han stønner da han kjenner de stive brystvortene som strutter mot han. Jeg kysser Lars og klynke av kåthet, mens hoftene mine beveger seg mot Tor sitt stive lem.

Lars trekker seg tilbake og kler av meg genser og bhen. De stirrer på mine store bryst før de suger seg fast på kvar sin brystvorte og jeg skriker litt av ren nytelse. Og bare vent, sier Tor, du skal skrike masse før me er ferdig med deg. Mens Lars veksler mellom brystene mine og knar de hardt, så fjerner Tor resten av klærne og legger seg mellom bena mine, skiller de med litt makt og begynner å slikke meg forsiktig. Jeg vrir og vender på meg, mens jeg stønner høyt og prøver og ikke skriker for høyt.

Men når Tor fører inn en finger, og så to fingrer klarer jeg ikke holde skriket tilbake. Lars legger seg da under meg, og fører kuken sin sakte inn, jeg ynker og stønner og vil han skal pule meg fortere. Jeg glemmer Tor litt, men han finner glidemiddel og fingrer meg, jeg skjønner hva han skal og jeg prøver å protestere. Men Tor har andre planer og sier at tøsen skal få det hun fortjener nå.

Han starter å føre kuken sin inn i analen min mens jeg klynker og ber om nåde. Han bare ler og presser seg lengre, og plutselig er han inne og starter å pule meg i takt med Lars. Jeg klarer ikke holde skrikene av nytelsene inne og dei setter opp tempoet enda mer.

Jeg skriker ut og rister av innestengte orgasmer, i det Lars lar fingeren sin gli over klitoris mens han trenger inn en siste gang og tømmer seg i et stønn. Rett etter følger Tor, med et brøl.

De trekker seg ut og Tor legger seg ned, og jeg følger etter han. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal se eller hva jeg skal si.  Lars legger seg inntil og spør om det går fint, må svare at det gjør det, jeg vart bare tatt litt på sengen, kan vi si. Da flirer de litt og sier at de klarte ikke styre seg, jeg var så sexy.

Da la jeg merke til at de var kåt igjen og de startet å beføle meg, og da forsto jeg, at denne påsken vart det ikke ski, påskesol eller noe mer snø.

 

Men det er en annen historie, som dere kanskje får lese siden;)

Legg igjen en kommentar