Lyst på litt lunsj?

Denne novellen er vist 18814 ganger.

Sitter her og tenkter tilbake på en fantastisk perioder i livet mitt. Hadde en veldig god veninne som heldigvis også var både kåt og villig. Vi hadde vært litt på og av ved forskjellige episoder, men klarte heldigvis også å holde det skjult. Det gjorde det hele litt mer spennende! Vi var begge tillitsvalgte og aktive i en lokal forening så vi så ganske mye til hverandre i hverdagen. Denne spenningen som bygde seg opp når vi så en mulighet i horisonten til å reise på tur sammen var vel så spennende og deilig som selve utbyttet når turen endelig kom.
Skal nå fortelle om en av gangene det ble litt for lenge mellom to turer og jeg inviterte på Lunsj. En kjent kodeord oss i mellom for helt andre aktiviteter enn ved lunsj bordet! En kjapp sms «Hei, lyst på lunsj?», ble svarte med»Hei, det hadde vært veldig hyggelig! Er sulten! ;)»
Reiste tidlig hjem fra jobb og gjorde klart. Hun ankom 5 minutter før avtalt tid, men jeg var klar så det gikk helt topp! Jeg møtte henne i gangen, lukket døren bak henne og presset henne opp etter veggen! Hendene tok fatt i de deilige puppene hennes mens tungene pisket som gale i munnen på hverandre. På ganske kort tid var hun naken på overkroppen. Fra baklommen trakk jeg opp en sort silkeskjerf. Dette festet jeg over øynene hennes. Hun pustet veldig tungt og sa bare «Å faen….»
Når skjerfet var festet, snudde jeg henne rundt og presset kroppen min inntil hennes. Jeg presset underlivet inntil rompa hennes mens jeg tok tak i hofta hennes med høyrehand og hennes venstre bryst med den andre. Mens jeg holdt henne slik bet jeg henne litt i nakken og fortalte henne at nå var hun min og at jeg skulle gjøre med henne det jeg hadde fantasert om lenge! Jeg viste at hun likte det litt røft, ble ganske overrasket førstegangen vi havnet i sengen sammen og hun spurte om jeg turde å slå henne litt! Men det er en annen historie…
Nå ledet jeg henne bort til under trappen. Hun gikk litt rart for buksene hennes var halvveis nede på låret etter at jeg bare måtte kjenne litt på den deilige musa hennes mens jeg fortalte at jeg skulle prøve på det umulige senere i dag. «Jeg skal slikke deg tørr! » Hennes halvkvalte latter sa mye om at det var en umulig oppgave som hun så frem til at jeg skulle utføre!
Borte under trappa, kommanderte jeg ned på kne på en pute som lå der. «Frem med hendene dine!», da hun nølende strakk hendene frem knyttet jeg dem sammen og festet dem over hodet hennes. Der satt hun, den vakre og kåte «tøsen» min! Åh gud som jeg elsker å boltre meg med den damen! Med hendene over hodet, stive brystvorter, rødflammende, tungpustet og tydelig kåt! Jeg tok frem pikken min og holde den fremfor ansiktet hennes. Etter noen sekunder senset hun hva som var i gjerde og gapte opp så jeg kunne føre den inn i hennes deilige munn. Hun har sugd meg mange ganger før så jeg viste at hun likte det. Følelsen av å være blindet og bundet gjorde det til en enda bedre opplevelse for oss begge! Det var en helt fantastisk følelse av kontroll og makt å stå der med buksene rundt anklene og en deilig dame sugd fast til pikken min. Er det noe jeg er dårlig på så er det selvkontroll i slike situasjoner. Etter kun et par minutters deilig suging, trakk jeg meg ut og fikk henne til å reise seg opp. Da hendene hennes var bundet fast under trappen, ble hun stående med en lekker 90 graders knekk i hofta, med hodet inn under trappen. Jeg tok meg godt til rette og med et skillelig kraftig tak i hofta hennes presset jeg kuken tilbunns i den trange og fantastisk våte musa hennes. Hun stønnet høyt og gav tydelig tilbakemelding på hva hun ville. «Ja faen! Knull meg! Åååå JAAA! Satan så deilig! Ta meg HARDT!»
Da hun begyndte å skjelve litt i beina, gav jeg henne 3 skikkelige klaps på skinka samtidig som jeg holde ganske kraftig i hofta og knullet løs! Da hun nærmet seg en deilig orgasme stoppet jeg opp og ble stående og holde henne hardt inntil med. Det var skjønt å kjenne hvor deilig det var når hun desperat prøvde å melke kuken min for å hjelpe seg selv over kanten. «Ta på deg selv da vel», sa jeg til henne. Hun prøvde så godt hun kunne men det faktum at hun var bundet og at jeg holde henne tredd innpå kuken min gjorde at frustrasjonen hennes tok overhand og den kommende orgasmen reiste sin vei igjen. «Faen ta deg!», ropte hun til meg. «Javel, tror nok heller faen skal ta deg», sa jeg tilbake. Jeg gikk ifra henne og inn på et annet rom. De gjorde jeg klart til neste runde. Ventet også litt ekstra bare for å terge henne. På vei tilbake så jeg noen kraftig sorte papirklips som lå i en bokhylle. Jeg smilte litt ondskapsfult for meg selv når jeg tok dem med. Da jeg kom tilbake under trappa festet jeg en slik på hver brystvorte. Det var tydelig vondt og hun hyperventilerte og pustet tungt inntil hun ble vant med følelsen. «Kom så skal jeg gjøre det deilig for deg!», sa jeg mens jeg ledet henne inn i peisestuen. Her bukserte jeg henne ned på salongbordet og med en god pute under rompa skulle dette bli et herremåltid! Jeg bandt ikke hendene hennes, dette fordi hun skulle kunne holde seg i beina så jeg kom bedre til. Liggende slik begyndte jeg å kose med musa hennes. Først lenge og vel med fingrene. Forsiktig og fløyelsemykt lot jeg flere fingre utforske musa og området rundt. Etterhvert som intensisteten forsiktig økte og jeg lot 2 fingre skli inn i den søkkvåte og klare musa, begyndte jeg å slikke og kysse henne på innsiden av låret. Da hun begynde å gjøre jukke bevegelser med hofta trakk jeg fingrene ut og ba henne være rolig! «Dette er mitt show», sa jeg.
Etter 10 minutter deilig kos, fingring, kyss og slikking rundt musa, skrudde jeg opp 2 hakk. Gikk rett på klitorisen og sugde den hard inn i munnen. Brukte så hele bredden av tunget og slikket og slikket hele musa. Med 3 fingre parrallellt over klitorisen og 2 fingre fra den andre handa inni musa hennes så nærmet hun seg kanten igjen. Når jeg så startet å slikke rundt fingrene begyndte hun å små skrike. Her var damen på vei mot himmelen, tenkte jeg. Til finalen så fjernet jeg fingrene og bare slikket og sugde klitorissen hennes. Da hun sakte men sikkert nærmet seg orgasmen tok jeg hendene over til puppene hennes og tok av brystklypene samtidig som jeg økte farten med tungen. Kombinasjonen av smerten av blodet som presset seg tilbake til brystvortene og min aktive tunge vippet henne langt over kanten. Hun skrekt og jamret seg samtidig som hun sprutet meg ned med deilige safter. Så kraftig har jeg ikke sett henne komme hverken før eller siden! Jeg fortsatte å slikke henne mens orgasmen rullet videre. Hun fikk 2 småorgasmer til som perler på en snor når jeg kjørte 3 fingre opp i musa på henne og jevnt og trutt fingerpulte henne.
Nå var det min tur! Mens låra hennes enda småristet og skalv hjalp jeg henne bort til et høyt bord. Her la jeg henne fremover over bordet og band henne hennes fast i den andre enden av bordet. Her stod hun med smørsiden til og kunne ikke komme noen vei! Med tidenes ståpikk etter slikkerunden var det deilig å bare sette igang. Det var en helt perfekt høyde og med en tshirt rundt livet hennes hadde jeg full kontroll. Jeg kjente at det ikke var lenge til jeg kom , men dette var så deilig at jeg satte ned tempoet slik at jeg kunne nyte situasjonen. Min kåte og super deilige veninne fastbundet forand meg og jeg kan bare knulle løs. Å gud som jeg har sett på den bakenden mange ganger og drømt om å bare ta for meg. Når det nærmet seg klimaks for meg løsnet jeg hurtigkoblingen til bordet og fikk henne ned på kne så jeg kunne komme i munnen hennes. Med et godt tak i ørene hennes pulte jeg munnen hennes til jeg skrek ut i en deilig orgasme og fylte hanlsen hennes med sæd. Hun svelget alt og fortsatte å suge. Den var nesten på grensen til at jeg måtte stoppe henne da det var så ømt etter orgasmen. Da jeg kjente kreftene forlate meg bandt jeg henne oppe på bordet igjen. Denne gangen på rygg med hendene festet over hodet og en liten pute under rompa. Jeg hentet en stol og satt med godt til rette og startet med å slikke henne igjen. Hun har en deilig fitte og rødmer hvergang jeg sier at hun smaker så godt! «Voksne damer er ikke vant til slike komplimenter lengre», sier hun alltid avvæpnende…
Etter noen minutter i honningkrukka, kjente jeg at blodet strømte tilbake midtskips. Den mannen som ikke får ståpikk igjen av å slikke mus er ingen mann! Nå festet jeg papirklipsene tilbake på brystene hennes, festet også 2 mindre i de ytre fitteleppene hennes. Det var tydeligvis vondt når jeg festet de for jeg måtte tørke en liten tåre under silkeskjerfet. Men når jeg så slikket henne litt til på musa så kom smilet tilbake. Jeg hadde også lurt frem en liten ridepisk og hun lurte fælt hva det var når jeg lot handtaket på denne gli rundt på musa. «Straff for slemme piker», sa jeg.
Når jeg så reiste meg opp og sakt lot pikken gli inn i henne igjen spurte jeg henne om hun hadde vært snill jente. «NEI! Det har jeg ikke!», skrek hun. Da fikk hun kjapt 2 skikkelige rapp på sitt venstre lår/rompe. Mens jeg pulte henne hardt og vekselsvis piske henne på rompa og lårene, så virket det som hun gikk i transe. Hun jamret og skrek, bannet og svertet! «Slå meg! Ja slå meg! Å faen så deilig! Knull meg, ta meg, pul meg som bare du kan! JAAA!!!» Jeg holde beina hennes rett opp og kjente at hun ble enda trangere når jeg hold beina henne slik. Nå nærmet jeg min orgasme og jeg løsnet klypene på både brystene og fitta hennes. Så krabbet jeg opp på bordet og pakket henne sammen som en ball under meg og bare knullet i vei. Det er godt det var et solid bord som tålte dette. Med beina hennes på skuldrene min, kuken som hamret og jobbet i hennes deilige fitte, og tungene våre som jobbet helt febrilsk i hverandres munn tippet vi over toppen sammen. Sprut på sprut ble sendt langt opp i musa på henne mens alle musklene i underlivet hennes trakk seg sammen og gjorde det hele til en fantastisk finale.
Når vi fikk igjen pusten avsluttet jeg med å leie henne ut av peisestua og låste døra bak meg. Hva annet som skjedde der inne kan jeg kanskje fortelle henne neste gang vi har lunsj…

Legg igjen en kommentar