Uforberedt

Denne novellen er vist 23612 ganger.

Noen forord: Dette er den første erotiske novellen jeg poster online. Jeg har lekt meg litt med å skrive denne typen historier før, og fikk lyst til å se hva slags tilbakemeldinger jeg kan få. Med denne novellen har jeg forsøkt å gå litt vekk fra den måten andre sexnoveller skrives på. Jeg håper at utbroderingen av karakterer og hendelser blir mer positivt enn negativt, og at det ikke holder historien for mye tilbake. Den ble et godt stykke lenger enn jeg hadde planlagt, men jeg håper virkelig at du setter av litt tid, kanskje leser den del for del, og kommer deg igjennom den. Hvis du gjør det er jeg egentlig takknemlig nok for det, men jeg setter stor pris på om du kan gi meg en tilbakemelding og fortelle hva som var bra, og hva som var dårlig med denne novellen. Takk =)

Klokka var blitt godt over tolv før Thorbjørn fikk stått opp denne lørdagen. Det var blitt ganske sent kvelden før, og han fikk ofte kommentarer fra foreldrene om at han var heldig om han fikk i seg noe frokost før klokka ble ett. Allikevel følte han seg alt annet enn heldig da han karet seg ned trappen i det glovarme huset på vei ned til kjøkkenet. Sola hadde skint sterkt på hustaket siden tidlig om morgenen og gjorde at den harde bakrusen Thorbjørn slet med, ble om mulig enda verre. Vel nede på kjøkkenet kjente han hvordan aircondition-anlegget kjølte ham ned men en svak bris. Det var alltid deilig å komme seg ned i første etasje på en så varm dag. Han hadde klaget flere ganger på at de må få satt inn kjøling i andre etasje også. På en god sommer kunne man risikere å dø der oppe. Faren hans svarte da alltid bare tørt: «Om det er en så bra dag skal du ikke være inne uansett.»
 Thorbjørn kom seg bort til kjøkkenbenken og åpnet en skuff for å finne frem esken med paracet. Det var tre igjen, og han tok alle sammen og skyldte ned med det lille som var igjen av en flaske iste i kjøleskapet. Han ble stående fremoverbøyd over vasken, trakk noen dype pust, og var nesten helt sikker på at pillene ville komme opp like raskt som de gikk ned. Han trakk fingrene gjennom det korte, lyse håret sitt, og kjente at det var fett av hårvoksen han tok i kvelden før. Etter noen sekunder kunne han løfte hodet igjen og kjenne at kvalmen fortsatt var der, men at hodepinen allerede var blitt svakere. Han forsøkte å tenke tilbake på gårsdagen, men fant ut at den var dekket bak en tykk tåke.
For tre måneder siden, på hans syttenårsdag, hadde foreldrene hans spøkefullt snakket om hvordan det bare var et år igjen til han kunne begynne å drikke. Selv om Thorbjørn var sikker på at de allerede da visste at han hadde vært borti alkohol mer enn én gang. Det er ikke akkurat til å unngå hvis man kommer slentrende inn klokka tre-fire om morgenen og gjerne blir hengende over doskålen i en halvtime eller så. Og med den måten Thorbjørn drakk på iblant var det nesten umulig ikke å lukte noe av diverse øl og sprit som var sølt utover t-skjorta og buksa. Og om foreldrene hans en sjelden gang fikk dratt ham (grytidlig) opp for å spise frokost med dem en helgemorgen, så husket han fortsatt hvordan de kastet studerende blikk på de blodskutte øynene hans, og hvordan de ofte nevnte at han plutselig var blitt så følsom for høye lyder. Men til tross for dette virket det ikke som om det brydde dem noe særlig. Thorbjørn hadde i lang tid (nær sagt alltid) gjort det bra på skolen, og alt så ut til å gå bra ellers i livet hans. Og han visste godt at faren hans hadde hatt en ganske lik ungdomstid, så da var det liksom greit. Selv om samtalen om dop og narkotika titt og ofte dukket opp.
Thorbjørn kjente at han hadde begynt å fryse på de bare føttene sine der han stod på det kalde kjøkkengulvet. Kvalmen var nesten borte så han bestemte seg for å ta seg litt frokost mens han ennå kunne. Av erfaring visste han at kvalmen fort kunne blusse opp igjen ut av ingenting, og da hjalp det gjerne å ha spist litt. Idet han skulle åpne kjøleskapsdøren så han noe han ikke hadde lagt merke til da han hentet frem isteen. En lapp var festet med en magnet på døren. Lapp var kanskje ikke det rette ordet. «Mer som et brev» tenkte Torbjørn og tok arket ned fra døren. Den utmattede hjernen hans skannet raskt over brevet og han la merke til at det var signert «Mamma og pappa» nederst. Han forstod at det var viktig, og prøvde å komme på en grunn til at de skulle skrive en sånn lapp og henge den på kjøleskapsdøren. Men fortsatt var det meste i hodet hans bare en eneste stor suppe. Han la arket fra seg på kjøkkenbenken og hentet frem en liten keramikkbolle som han fylte med Corn Flakes. Med ett øye festet på brevet hentet han frem en kartong med melk og helte over de små flakene. Arket var et helt vanlig A4-ark, ganske tettpakket med skrift. I hvert fall virket det sånn gjennom Thorbjørns slørete syn. Han satte melkekartongen fra seg i kjøleskapet, tok med seg en skje, bollen med Corn Flakes og brevet og gikk bort til kjøkkenbordet og satte seg.
Han skulle akkurat til å lese brevet da lillebroren hans Martin kom inn på kjøkkenet. «Hei» sa han raskt på vei bort til kjøleskapet. «Hei» svarte Thorbjørn og så opp fra frokosten. «Har du lest lappen fra mamma og pappa?» «Ja. Leste det i stad.» Han tok en flaske cola og begynte å løpe ut igjen. «Hei! Vent litt da. Hvor skal du?» «Jeg skal ut med et par kompiser og spille fotball.» Han så på storebroren sin gjennom det halvlange, brune håret. Thorbjørn kom ikke på noen grunn til å oppholde ham lenger, så han tenkte han bare fikk gå ut igjen. «Ok. Men ikke bli for sein da.» «Neida.» Han likte ikke at broren hans var lenge ute av gangen uten at noen visste om det. Og når han sov, og foreldrene tydeligvis ikke var hjemme var det ingen som visste hvor han var. Men til tross for at han bare var åtte år visste de at han kunne ta vare på seg selv, og gjorde sjelden dumme ting. Så noen stor fare var det aldri. Men fortsatt. Hvis han alene satt med ansvaret for lillebroren sin ville han ikke ta for store sjanser. Han bestemte seg for å kaste bort disse tankene. Alle i familien kjente vennene til Martin og de var ikke typene til å utsette seg for noe med stor risiko, snarere tvert imot.
 Da tankene endelig var i ferd med å tones bort kunne han igjen løfte opp arket og begynne å lese. «Kjære Martin og Thorbjørn. Dere husker sikkert den turen vi skulle dra på, pappa og jeg. Vi måtte dessverre dra litt tidligere enn vi hadde tenkt. Vi drar nå så vi kan rekke en tidligere båt til Danmark, ellers kommer vi ned altfor sent. Når jeg skriver dette har du akkurat kommet hjem Thorbjørn. Martin la seg for mange timer siden, så det blir sikkert ikke så lenge før han står opp igjen. Jeg håper ikke du står opp for sent, for vi stoler på at du tar deg av ham. Vi har kjøpt inn det dere trenger av mat og drikke til helgen. Om dere skulle trenge noe mer så har jo du kortet ditt Thorbjørn, så kan vi legge ut når vi kommer hjem. Vi kommer nok ikke hjem før sent søndag kveld evt. mandag morgen. Ha det hyggelig mens vi er borte, og prøv å være litt sammen, er jo så sjelden dere finner på noe sammen for tiden. Jeg skal prøve å huske å ringe dere i kveld, for sikkerhets skyld, hvis jeg ikke drukner i en av disse interessante forretningssamtalene da.» Det var et langt mellomrom, omtrent som en skriftlig pause etter at man har sagt noe ironisk, før det avsluttet med «Klemmer fra mamma og pappa».
 Plutselig kjentes det ut som om Thorbjørn hadde veldig mye å tenke på. Han lot den store skålen med noen dråper melk igjen bli stående på kjøkkenbordet mens han tok med seg arket fra foreldrene sine inn i stua. Luftkjølingen måtte ha slått seg av, for der inne var det nå blitt like varmt som på rommet hans. Han la seg ned på den store sofaen og la brevet fra seg på stuebordet. Han ble liggende og stirre på taket i noen minutter, før han kjente at øyelokkene ble tunge igjen. Den store bestefarsklokka, som faren hans hadde arvet for noen år siden, stod langs veggen et stykke bak ham, og han hørte den tunge tikkingen nærmest hypnotisere ham i søvn. Han kjente hvordan minnene fra gårsdagen sakte kom tilbake. Drømmen viste ham hva som skjedde den kvelden, selv om alt ikke helt hadde falt på plass ennå.
 Den pene jenta ved peisen. Langt, lyst hår. Det sexy blikket. Hun som stod der med en ølboks i hånden, og snakket med venninnen sin. Han husket ikke hvordan hun så ut. Rødt hår, kanskje? Men hun andre. Ina, det var det. Hun hadde sett på ham, hadde hun ikke? Jo, det var sånn han husket det. Selv om minnene fortsatt fortonet seg som sett gjennom et par lange glass, eller tykke briller (ølbriller). Men hun hadde sett på ham. I en time, eller kanskje bare et halvt sekund. Det spilte egentlig ingen rolle, for om det så bare var et lite øyeblikk så hadde blikkene deres møttes. Han kunne ikke slippe henne av synet. Selv om han snakket med en av kompisene sine – som fortalte en eller annen klisjéfylt damehistorie, en han helt sikkert ikke hadde opplevd – så flakket blikket hele tiden bort mot henne. Etter en stund gikk hun ut av rommet, og han kunne sverge på at hun hadde gitt ham enda et blikk idet hun forsvant ut. Lite diskré flyttet han seg og fikk med seg at hun gikk opp trappen til andre etasje. Han stod og fulgte med og ventet på at hun skulle komme ned igjen. Det føltes som en evighet å vente, men det var bare gått et minutt. Kanskje ville hun at han skulle følge etter? Den tanken ville aldri streifet ham ellers. Men nå var han blitt noen promille modigere, og hjernen hans godtok ting selv om de ikke var de mest sannsynlige. Han sa til kompisen sin at han skulle noe. Han husket ikke hva. Kanskje han sa at han skulle på do. Uansett fikk han sneket seg unna, og forsøkte å virke så naturlig som mulig idet han tok seg opp trappen.
Et paranoid øyeblikk lot han øynene sveipe over rommet nedenfor og la merke til at ingen brydde seg. Alle var opptatt med enten drikkeleker, flørting, eller klining med noen de ikke kjente i en sofa eller skinnstol. Etasjen over var helt mørklagt. Selvfølgelig, de fikk egentlig ikke lov til å gå dit. Han kom seg til det øverste trappetrinnet og la merke til at det virkelig var helt mørkelagt. Det var ikke noe lys på i det hele tatt. Og han som nettopp kom fra et veldig lyst rom ble nærmest blind i denne etasjen. Et par skritt til venstre syntes han å se det lyse håret hennes skinne noen meter unna. Med en hånd strakt fremover gikk han sakte bortover. Plutselig åpnet en dør seg på hans høyre side og en hånd tok tak i skulderen hans og rev ham til seg. Han hørte døren lukkes og låses, men rommet var like mørkt som resten av etasjen. Han hørte et klikk og lyset ble skrudd på. Thorbjørn måtte holde seg for øynene på grunn av det plutselige skarpe lyset, og kunne ikke helt se hvem som stod foran ham. Men han så ned mot gulvet og så to føtter, mindre enn sine egne, iført et par lette sko. Mens han førte blikket oppover så han to lange, slanke ben som endte i et kort skjørt, og da visste han at videre ville se den lyseblå toppen hennes, og etter hvert det pene ansiktet hennes. Hun stod der og smilte mot ham, med et dypt blikk som boret seg inn i ham.
 «Jeg trodde ikke du ville dukke opp» sa hun rolig og la armene forsiktig rundt halsen hans. Alt virket helt uvirkelig, alt skjedde så fort. «Ja, nei, jeg…» Hun bøyde seg frem og kysset ham. «Jeg vet at du har sett på meg.» Han svarte ikke. «Flere ganger.» Hun kysset ham igjen. «Ja?» Selvtilliten hans fortalte ham at hun snart ville avsløre spøken og kalle ham en pervers drittsekk. Be ham stikke til helvete, og aldri kaste et blikk på henne igjen. «Jeg liker det» sa hun bare. Han følte et øyeblikk at han bare stod og måpte, men innså at han ikke gjorde det. Hun kysset ham en gang til på munnen, og så på halsen. «Jeg tipper du har fantasert om hva du vil gjøre med meg? Ta på meg, slikke meg. Knulle meg.» Hun lot en hånd kjenne utenpå t-skjorten hans, ned langs brystkassen og ned til magen. Han strammet den for ikke å skape noe dårligere inntrykk. «Jeg har blitt så kåt når du har sett på meg på den måten. Når jeg har tenkt på hva du kan ha fantasert om. Tenkt på den harde pikken din. La den støte i meg, mens du holder meg fast med de sterke armene dine.» Hun overdrev, men han visste at han var sterkere enn han så ut. Thorbjørn fikk ikke frem et ord. Han bare så på hvordan den sexy jenta, et år yngre enn ham, bevegde seg ned mot skrittet hans. Han kjente at blodet formelig raste fra hodet og ned i pikken. Den reiste seg mer og mer for hvert hjerteslag. Hun la en hånd på bulen som ble tydeligere gjennom buksa. Hun strøk den litt, før hun tok et lett tak i den. Nå satt hun på kne og så opp på ham. Øynene hennes virket plutselig veldig uskyldige. Hun kneppet opp buksa hans og lot den falle ned på gulvet. Han gikk raskt ut av den. «Sett deg.» Hun hintet bort mot sengen med hodet. Thorbjørn hadde ikke fått med seg at de var på et soverom, et gjesteværelse. Det stod et lite bord inntil den ene veggen, med en stol foran. Og inni hjørnet til venstre stod en dobbelseng. Han gikk bort og satte seg på kanten av sengen. Ina fulgte etter og stilte seg foran ham. Hun tok av seg toppen, og trakk ned skjørtet.
Et øyeblikk bare druknet Thorbjørn i synet av den deilige kroppen hennes der hun stod i matchende hvit b-h og hotpants. Så tok han hintet og trakk av seg t-skjorten som han fortsatt hadde på seg. Ina satte seg på kne foran ham og tok tak i boxeren hans på hver side. Han hjalp henne med å trekke den av før hun kastet den til side. Thorbjørn spredde bena godt og lot den stive pikken falle litt fremover. Ina tok tak med en hånd nederst ved roten. Når hun holdt den slik var det fortsatt noen centimeter som stakk opp. Thorbjørn hadde målt den til 15-16 cm, og var egentlig fornøyd med det. Og viktigst: Det virket ikke som om Ina hadde noe imot den heller. Hun beveget hånden sakte opp og ned, og trakk forhuden helt tilbake et par ganger. Thorbjørn lente seg bakover og nøt hvordan den myke jentehånden runket pikken hans så forsiktig. Det var ikke en følelse han var vant til. Ei heller det neste som kom. Ina la en hånd under ballene hans og han kjente hvordan pikken gled inn i den våte munnen hennes. Det dunket lett i penishodet, men han kjente det bedre enn henne. Hun masserte pungen hans forsiktig mens hun sugde ham fortere. Hun trakk seg litt tilbake og brukte den andre hånden til å runke den. Fortere denne gangen. Thorbjørn måtte konsentrere seg nå for ikke å komme for fort. Hun så hvordan pikkhodet hans begynte å bli vått av hans egne safter og puttet den i munnen igjen. Med den høyre hånden runket hun ham samtidig mens hun sugde ytterst på pikken hans. Han kjente at han var nær ved å sprute og bøyde seg frem til henne, tok tak i hodet hennes med begge hender og løftet henne frem og kysset henne. «Kom» sa han til henne og geleidet henne opp i sengen. Hun la seg flatt ut på ryggen med hodet i retning putene og bena bøyd. Han tok tak i trusa hennes og trakk den sakte av. Han kunne se at hun var helt barbert der nede. Thorbjørn kastet trusa hennes fra seg på gulvet og spredde Inas ben godt fra hverandre. Han var raskt nede og befølte innsiden av det venstre låret hennes mens han slikket godt rundt musa. Han kysset hennes på det glatte, barberte venusberget mens han lot to fingre gli på utsiden av åpningen hennes. Han fuktet tuppen av fingrene med saftene hennes, og brukte de til å væte området rundt hullet, og klitoris. Han lot en finger massere klitten hennes mens han holdt hodet på skakke og lekent slikket de indre og ytre kjønnsleppene. Først på høyre side, så på venstre. Han hørte at pusten hennes tok seg opp, og hun ga fra seg noen svake stønn når han slikket rundt klitoris. For første gang på en stund snakket hun igjen. «Du. Jeg vil suge deg, samtidig.» Thorbjørn ville naturligvis ikke diskutere så han begynte å legge seg over henne. Men da stoppet hun ham. «Kan jeg ligge øverst? Det blir så trykkende å få den så… presset på meg.» «Jaja, helt greit det» sa han og la seg ned på samme måte som hun lå. Hun rullet seg over mot ham og kysset ham før hun snudde rumpa mot ham og stilte seg på alle fire over kroppen hans. Pikken hans stod rett opp fremdeles og hun tok et godt tak i den og startet å slikke i seg saftene som dekket hele pikkhodet. I den andre enden løftet Thorbjørn hodet litt opp og fortsatte der han slapp, med å slikke den stadig våtere fitta til Ina. Etter hvert som de holdt på – tilfredsstilte hverandre nærmere orgasme – ble rommet varmere og varmere. Thorbjørn kjente hvordan luften ble tyngre å puste i. Han så at Ina begynte å flytte bena rastløst, hun senket overkroppen og begynte å stønne hemningsløst.
 Da Thorbjørn våknet hadde temperaturen steget til litt under tretti grader. Han la til side puten han hadde sovet på, som nå var full av sikkel. Han reiste seg og kjente at munnen var knusktørr, og pikken hans hardere og våtere enn noen gang. Han sjanglet seg bort og skrudde på airconditionen som var festet like oppunder taket ved inngangsdøren. Den kjølige luften strømmet ned og slo ham i ansiktet. Etter at han var passe nedkjølt, pikken hadde roet seg, og spyttproduksjonen var i gang i munnen igjen, gikk han opp trappen til andre etasje for å ta seg en dusj. Det begynte å bli litt for åpenbart at han ikke hadde dusjet siden før han gikk ut i går kveld. Ved toppen av trappen gikk han mot høyre i retning badet, men stoppet da han hørt mobilen ringe fra soverommet. Han gikk fort inn og fant den vibrerende på gulvet ved siden av sengen. «Hallo?» Det var kameraten med damehistoriene fra i går kveld. «Hei, Jonas her. Åssen går det?» «Bra tror jeg.» Han svarte uten å tenke seg om, men kom plutselig på at han faktisk ville snakke med noen som var på festen. «Forresten. I går. Skjedde noe spesielt på den festen?» «Kommer an på hva du mener med spesielt.» Han lo lett før det ble helt stille. «Hva mener du med det da?» «Nei, hvis du tenker på deg selv så var det vel ikke en kveld man vil huske?» Thorbjørn begynte å bli utålmodig. «Har du tenkt til å fortelle hva som skjedde eller?» «Sånn det så ut da, så virka det som om du og hun Ina holdt på å flørte litt, sendte litt blikk og greier. Så gikk hu ut en stund, veit ikke hvor hu blei av. Men du var igjen, og fikk plutselig for deg at du skulle sette en slags drikke-rekord. Mer enn jeg har sett deg drikke før i hvert fall.» Det begynte å demre for Thorbjørn. «Og så da?» spurte han Jonas. «Nei, så slokna du til slutt da. Seff. Da var det blitt såpass seint at jeg og et par andre karer dro deg med hjem. Du begynte å komme til deg selv da vi var utafor huset ditt. Vi hjalp deg inn, men det virka som om du klart deg videre aleine.» Det ble en liten pause uten at noen sa noe. «Svar nok?» Thorbjørn måtte tenke litt over det, og ikke minst, svelge skuffelsen. «Hm. Ja, jeg tror det.» «Men uansett, blir du med ut i kveld eller? Arntzen har huset tomt og satser svært. Ryktes at det kan bli sinnsykt bra. Er du med?» Tusen tanker fór gjennom hodet til Thorbjørn idet det igjen ble stille. «Eh, jeg.» «Du må det da. Blir kanskje den feteste festen noensinne. Og det stedet hans. Det er mer villa enn hus. Et lite hotell, nesten. Og dessuten tror jeg jenta di kommer dit.» Han lot den siste setningen henge i lufta, og visste at Thorbjørn ville plukke den ned. «Jenta mi?» «Ja. Ina.» Thorbjørn visste at hun ikke var jenta hans, og det visste alle andre også, men han ville allikevel ikke si noe imot det. Han var for opptatt med å løse et lite problem. «Vent litt. Foreldrene mine har plutselig dratt bort, så jeg sitter her med ansvaret for broren min.» «Åh» fikk han oppgitt tilbake. «Men jeg kom på… For et par uker siden skulle du egentlig passe lillesøsteren din, men du ble med ut fordi du fikk tak i barnevakt. Ikke sant?» «Ja, stemmer. Jeg ringte en ganske anerkjent barnevaktstjeneste.» «Og du kjenner noen som jobber der, gjør du ikke?» «Jo. Eller, mutter’n kjenner mora til et par av de som jobber der. Og hu har prata med mange av dem flere ganger, så vi kjenner dem ganske godt. Hei, hold litt kjeft a!» Han holdt telefonen unna munnen og ropte til noen andre i rommet. «Har du noen der eller?» «Ja, et par kamerater. Vi skal drikke oss opp litt her før i kveld. Ikke mye da, for denne festen skal vi ha med oss!» «Ok.» Thorbjørn mistet tråden og visste ikke helt hva han skulle til å si. «Jo, for da tenkte jeg at jeg bare kan ringe dem, så kommer de over, så kan jeg stikke ut. Har du nummeret der eller?» «Eh. Ikke akkurat her, men jeg kan sende deg det på melding?» «Ja, gjør det kjapt da. For det er vel ikke så lenge til vi drar ut?» «Nei, vi tenkte å være der i åtte-tida. Men ja, jeg sender deg nummeret når jeg finner det jeg.» «Flott. Snakkes seinere da.» «Ja, hade a.» Han la på og ble stående i noen sekunder og stirre på mobilen. Han ventet ikke at nummeret skulle tikke inn så kort etter, men måtte summe seg litt etter samtalen. Var det riktig av ham å la lillebroren være hjemme så lenge med en fremmed barnevakt? Hva ville foreldrene hans si når de kom hjem og fant ut at han hadde kastet vekk det ansvaret de ga ham ved første mulighet til en fyllekule. Han ville ikke tenke på det ennå. Det var uansett ingenting som trengte å bli bestemt nå. Først ville han dusje.
 Nydusja gikk han ned på kjøkkenet og følte seg plutselig mye bedre. Kroppen, og hodet, var totalt nedkjølt etter den kalde dusjen. Han fant frem en stekepanne, vispet sammen noen egg og brukte noen minutter på å steke en stor omelett. Etter at den var spist gikk han opp på rommet og kledde på seg mens han sjekket mobilen. På displayet stod det «1 ny melding.» Han åpnet den og leste nummeret som stod først i meldingen. Etter fulgte en kort setning: «Dette er den beste :P». Han la seg ned på sengen og kjente seg plutselig sliten igjen. Han snudde seg mot klokka på veggen. «Ikke mer enn halv seks» sa han til seg selv. «Da har jeg god tid.» Han ble liggende og stirre opp i det lysegule taket. Tanken på hvor stygg den fargen plutselig virket forsvant sakte over til å bli tanker om gårsdagen. Drømmen hadde virket så ekte, og han var sikker på at det var det som hadde skjedd. Men det var nok ikke noe mer enn en drøm. Og så langt i livet var drømmene det nærmeste han var kommet sex. Men han skjønte enda ikke hvorfor. Så mange fester han hadde vært på, med så mange fulle og små-fulle jenter som nærmest ba om å bli knullet, når kvelden var blitt moden nok, så hadde det ikke blitt noe på ham. Frykten for å bli en sånn type som utnytter jenter som ikke vet hva de gjør, var nok det om holdt ham tilbake. Det hadde han tenkte mange ganger før. Og faren hans hadde vel hatt en lang prat med ham om det en gang, etter å ha hørt noen historier i nyhetene om jenter som anklaget gutter for å ha voldtatt dem etter en fuktig kveld på byen. Han la seg over på magen og følte hvordan hjernen virket stappfull av alle disse tankene. Det var deilig å bare slappe av litt. Et par minutter senere sov han igjen.
 Da han våknet igjen var klokka blitt 19:17. Thorbjørn spratt opp av sengen. «Shit!» Han snudde seg fort et par ganger rundt og fant endelig mobilen som lå på nattbordet. Han plukket den opp, noterte ned nummeret som stod i meldingen han hadde fått, og ringte barnevaktstjenesten. «Hallo. Jeg trenger en av dere over hit om en halvtime, får dere til det?» En vennlig kvinnestemme svarte ham. «Ja. Hvor bor du da?» Thorbjørn oppga adressen, og kikket desperat på klokka annethvert sekund. «Javel. Jeg tror nok at det skal gå bra. Men jeg trenger navn og fødselsdato.» Hun satt åpenbart og noterte ned det samtalen dreide seg om. «På meg?» tenkte Thorbjørn. Men ha følte at han ikke hadde tid til å spørre for mye rundt detaljer. Han ville at de skulle komme seg hit så fort som mulig, slik at han kunne komme seg vekk så fort som mulig. Så han ga dem sitt navn, og var på vei til å gi dem fødselsdatoen sin da det plutselig slo ham. «Man må helt sikkert være over 18 for at du skal kunne benytte deg av tjenesten.» Han tenkte at kompisen hans, Jonas, sikkert hadde fått moren sin til å ringe dem, i tilegg kjente hun dem fra før av. Han ga dem dagen og måneden, men trakk fra et år slik han ble ett år eldre. «Betaler du kontant eller med kredittkort?» Eh. Kontant.» Thorbjørn fikk følelsen av at dette ble mer komplisert enn det trengte, men jattet med. Etter noen korte vekslinger til fortalte hun at en av deres ansatte ville være der ti på åtte. Thorbjørn takket for hjelpen, og la raskt på røret. Han måtte gjøre seg klar til festen.
 Klokka 19:45 var ikke Martin å se noe sted. Thorbjørn begynte å bli nervøs. Han hadde lagt fra seg jakken på sofaen for å ikke svette for mye. Klokka ble 19:46 og han løp ut mot bakveien for å se om han kunne se Martin der. Han var ikke bak huset. «Martin!» Han ropte etter ham og tok et par skritt ut i hagen. Han gikk helt bakerst, mot gjerdet, og fant fotballen til Martin liggende inntil gjerdet. Han løftet ballen opp og så seg godt rundt. Ute på veien, foran huset, så han to gutter sykle og kunne sverge på at den ene av dem var Martin. Han kastet fra seg fotballen og begynte å jogge ut mot veien. Han løp forsiktig, da han ikke hadde på verken sko eller sokker, men klarte allikevel å snuble borti vannsprederen som lå gjemt under det høye gresset. Han slo et par tær på høyrefoten og gikk rett i bakken. Han ble liggende et øyeblikk og holde rundt foten sin. Selv med en bankende stortå kom han seg på bena og begynte å hinke videre mot veien på et bein. Etter å ha kommet seg ut på veien kunne han trå forsiktig ned på høyrefoten mens han hinket seg videre på venstre. Etter noen skritt løp han nesten problemfritt, bare litt halt, på den skadde foten. Men uansett fikk han ikke tatt igjen de to guttene på sykkel, så han begynte å rope på dem. Etter to-tre rop hørte de ham og snudde seg. De stoppet noen titalls meter unna ham og han tok dem raskt igjen, bare for å finne ut at Martin ikke var en av dem. Den ene hadde riktignok like brunt og like langt hår som ham, men bortsett fra det lignet han ikke. Thorbjørn så seg oppgitt rundt og lot de to guttene sykle av gårde. Han begynte å gå med kjappe skritt tilbake til huset. Vel inne igjen så han mobilen ligge på kjøkkenbenken. Den fikk ham til å huske noe som han hadde glemt bort hele dagen. For bare et par uker siden hadde foreldrene hans kjøpt en billig mobiltelefon til Martin! Siden han alltid var så mye ute ville de ha en måte å kontakte ham på hvis de trengte det. Derfor ga de ham en billig telefon som Thorbjørn ikke hadde sett ham uten siden han fikk den. Thorbjørn plukket opp mobilen sin og ringte nummeret til broren. Den ringte sikkert åtte ganger før det plutselig ringte på døren. Thorbjørn lot det ringe et par ganger til i telefonen, før han avbrøt oppringingen. Han sjekket klokka på displayet. 19:50. «Er de virkelig så presise?» tenkte han høyt. Han rettet litt på håret og tørket bort litt svette med håndbaken før han dobbeltsjekket seg selv i et speil i entreen og gikk for å åpne døren.
 På den andre siden av døren stod en kvinne på omtrent samme høyde som ham, 1.80 omtrent. Men hun var åpenbart mye eldre. Det lange, mørke, tykke håret hennes så ut til svelge alt av solstråler som traff det. Og de lyseblå øynene hennes strålte mot ham og ga ham nærmest hakeslepp. Hun hadde på seg et par sorte, høyhælte sko som naturlig nok gjorde henne enda høyere. Alt dette var ting som Thorbjørn ikke hadde forventet av en barnevakt, men det som virkelig utmerket seg var klærne hennes. Hun stod i en sexy positur i en veldig trang kjole. Sølvfarget med avlange, sorte flekker i et spesielt mønster. «Hei» sa hun i en overraskende sensuell tone. «Er det du som er Thorbjørn?» «Ja» stotret han fram, litt nervøst. «Er det du som er barnevakten?» Hun myste mot ham, og tok et par elegante skritt inn før hun lukket døren bak seg. «Hvis du vil at jeg skal være det. Så er jeg det.» Hun gikk helt bort til ham og kysset ham flere ganger på halsen. Hjernen til Thorbjørn var i ferd med å eksplodere av spørsmål. Tankerekken ble avbrutt da han kjente henne beføle seg ned mot skrittet hans. «Du tror ikke at du…» Hun reiste seg igjen og så spørrende på ham. «Hvis du vil sette deg et øyeblikk? Jeg må bare gå og ringe noen.» Hun nikket, med et smil, og gikk og satte seg på en barkrakk ved kjøkkenbenken. Rak i ryggen, med bena krysset og puppene presset frem ga hun ham et intenst blikk der hun satt. Et øyeblikk Thorbjørn ville bevart resten av livet om han kunne. Men nå måtte han få en forklaring. Kvinnen på krakken så ham sprinte opp trappen, og ble sittende igjen alene.
 Thorbjørn forsvant inn på rommet sitt og tok mobilen opp av lommen. Han fant frem Jonas under «kontakter» og ringte nummeret. Det ringte to, og tre ganger. Thorbjørn fikk endelig svar og gikk bort til døren og lukket den inntil. «Hallo?» spurte han lavt til den andre enden. «Jonas. Er du der?» Alt han hørte var litt musikk i bakgrunnen, noe støy og litt snakking. «Hallo? Er du der? Hva er du har gjort?» Han fikk fortsatt ikke noe svar, men ville ikke gi opp. Plutselig åpnet døren seg.
 Med en arm opp, en hvilende mot dørkarmen, og bena spredt fra hverandre stod den ukjente kvinnen som en form for gudinne. Solnedgangen skant gjennom vinduene bak henne. Hun nærmest strålte mot ham. Det ble helt stille i mobilen hans igjen, og han lot armen som holdt den falle sakte ned. Igjen kom hun mot ham i den samme sensuelle gangen. «Er du klar nå?» Thorbjørn kastet fra seg mobilen, gikk et par skritt bakover og prøvde å la være å se på henne. «Du. Jeg tror egentlig ikke at jeg har…» han kastet et blikk mot henne igjen og så hvordan fingrene hennes snek seg under kjolen ved skuldrene. Hun trakk den ned på armene, først på venstre side, så på høyre. Så trakk hun den sakte ned, til hun kunne ta to elegante steg ut av den, og lot den bli liggende på gulvet. For Thorbjørn føltes det som om alt dette hadde skjedd ut av ingenting. For bare noen timer siden hadde han stått opp, fyllesjuk – på sin helt vanlige måte på en lørdag – og nå hadde han denne utrolig sexy kvinnen, kliss naken, på soverommet sitt. Hun satte seg ned på kne foran ham og begynte å kneppe opp buksa hans. Thorbjørn kjente at han ikke kunne stritte imot lenger. Kåtheten som hadde bygget seg opp over de siste dagene, som toppet seg med drømmen han hadde hatt tidligere på dagen, var nå blitt så sterk at han måtte få utløp for den på en eller annen måte. Og hvis man først har en dame på rommet. Så deilig, og så åpenbart kåt. Hun trakk buksa hans ned under knærne. Han snudde seg så han kunne sette seg på sengekanten. Han kjente hvordan pikken raskt stivnet i boxeren når han forstod at han faktisk ikke drømte. Han hjalp henne med å trekke ned boxeren. Av alle tankene og inntrykkene begynte Thorbjørn å kjenne seg sliten. Han la seg bakover så han kunne hvile hodet på den myke madrassen. På motsatt side kjente han at denne kvinnen, hvem hun enn var, løftet føttene hans litt og dro buksa og boxeren helt av ham. Det føltes befriende. På pannen hans hadde små svetteperler begynt å presse seg frem, og han var fristet til å ta av seg t-skjorten også, men var redd for at det skulle bli for kaldt. I hvert fall foreløpig. Det gikk en kald iling gjennom kroppen hans da hun tok tak i pikken hans og begynte å runke den. Enda så kåt han var hadde den ikke helt blitt på sitt stiveste. Men han skjønte at det ikke kom til å ta for lang tid. Blodet pumpet seg ut, til det ytterste av pikken hans. Han kjente hvordan den mørkhårede kvinnen trakk forhuden hans helt tilbake og at leppene hennes trakk over penishodet da hun startet å suge ham. Hun startet veldig forsiktig, som om hun visste at han ikke var vant til det. Med høyre hånd runket hun ham, mens hun gned ham sakte på innsiden av låret med den venstre. Den gled også bort og masserte ballene, før hun brukte et par fingre til å trykke forsiktig på mellomkjøttet under pungen. Hun masserte ham der samtidig som hun kun fokuserte på å suge pikkhodet rolig og forsiktig. Hun sugde ham slik en liten stund, og sakte gled tankene til Thorbjørn over på hva han faktisk var med på. Kåtheten opptok plutselig hele kroppen hans og han satte seg opp. Da han gjorde det stivnet pikken hans til enda litt mer. Hun sluttet å suge ham og så overrasket på ham. «Gjorde jeg noe» begynte hun før han avbrøt henne med å kysse henne lenge på munnen. Han kjente den sterke smaken av sitt eget kjønn på leppene hennes. Hun virket litt forfjamset over det han hadde gjort. «Jeg bør kanskje fortelle deg at vi vanligvis ikke skal…» igjen avbrøt han henne med et kyss. Denne gangen kysset hun ham kraftig tilbake. Han bøyde hodet og kysset puppene hennes. At han skulle legge ansiktet mot et par så perfekte pupper i den alderen var noe han bare hadde drømt om, men ikke trodde ville skje. Han lot tungespissen slikke lekent på dem, ned og rundt brystvortene. Hun trakk av ham t-skjorten. Hun reiste seg opp og satte seg overskrevs ham, helt inntil pikken som fungerte som et slags skille mellom dem. Så satt de der, varme og litt svette, med de nakne kroppene tett inntil hverandre. Øynene til Thorbjørn lyste opp mot henne idet hun hevet kroppen og gjorde seg klar til å kjenne pikken hans på den beste måten. Hun holdt blikkontakten med ham, og tok tak i pikken hans med én hånd for å styre den mot det riktige hullet. Hun sank sakte ned på ham og han kjente at pikken hans ble dekket av saftene fra fitta hennes. Han la armene rundt henne og nøt hver eneste bevegelse hun gjorde da hun begynte å ri ham. Hver gang hele pikken hans var inni henne gned kjønnshårene hans mot den glatte musa hennes, men det så ikke ut til å bry henne. Han lente seg litt bakover og hun satt der, rak i ryggen og red ham. Blikket hennes ned mot skrittet sitt, eller hans. Han lurte på om han skulle gjøre noe mer. Bruke en hånd til å gni henne i skrittet eller et eller annet. Hun kom ham i forkjøpet. Med to våte fingre gned hun klitten med sirkulære bevegelser. Thorbjørn ble nesten hypnotisert. Hoftene hans hadde begynt å bevege seg litt også. Han støtet forsiktig opp idet hun var på vei ned. Øynene kunne bare hvile på den deilige, skinnende kroppen hennes. Selv om «hvile» ikke helt var riktig. Han måtte jobbe litt for å holde seg igjen.
Av erfaring visste han at han ikke hadde mer enn et skudd i seg. Ikke alene i hvert fall. Bortsett fra den ene kvelden etter en rolig dans for par år siden. Han hadde trodd at han skulle eksplodere da hun gned seg så tett inntil ham, og ikke hadde hun noe imot at hendene hans la seg beleilig på rumpa hennes heller. Hadde det ikke vært for at det var andre der ville han nok pult henne der og da på dansegulvet. Men han kunne ikke huske hvorfor det ikke hadde blitt noe etter dansen heller. Sånn som han så på henne, måten hun gned seg mot ham, pusten hennes. Ingenting hadde skjedd. Og det var vel derfor han bare ville glemme alt sammen.
Men hun skulle sett ham nå. Han var i hvert fall god nok for denne dama. Det føltes som om han spilte i en pornofilm. Bare at hun var mye bedre enn en pornostjerne. Dette var kanskje den deiligste dama i verden. Håret, ansiktet, puppene. Den nydelige, glattbarberte musa. Rumpa hadde han ikke fått sett så mye på. Kanskje var det på tide? Han stoppet de små bevegelsene han hadde gjort og så opp på henne. «Vi kunne ikke…?» Hun roet ridingen litt, men stoppet ikke. «Bare si hva du vil gjøre du. Jeg gjør hva du vil.» Hun la ekstra trykk på den siste «du» mens hun stoppet helt opp og stirret dypt på ham. Det ga selvtilliten til Thorbjørn et lite oppkok, og han rødmet nesten. Han la hendene på siden hennes og begynte å løfte henne opp. Hun tok hintet.
Hun steg av ham og stilte seg ved siden av sengen. «Hvordan vil du ha meg?» «Doggy-style. Og kan vi gjøre det i senga?» Hun gikk bort til ham og ga ham et forsikrende blikk. «Det er du som styrer dette» sa hun rolig. Så lot hun hånden gli sensuelt over den stive pikken hans før hun gikk mot sengen igjen. Hun la håndflatene på dyna og gikk bortover på fire ben. Hun gikk sakte og lot Thorbjørn nyte synet av rumpa som strammet og slappet av mens hun gikk. Så stoppet hun. Hun spriket litt med bakbena og presset rumpa i hans retning. Hun snudde hodet og så på ham med det deiligste blikket hun kunne. Et blikk som skrek «hopp opp og knull meg!» Det gjorde nesten vondt i pikken hans, og det pulserte hardt i hele den rødglødende staken. Han prøvde å ta det med ro, og gikk behersket opp på sengen på knærne, bort til henne, og la hendene på hver sin side av hoftene hennes. Han gned henne opp og ned på lårene i noen sekunder. Kjente hvordan hoftene hennes formet seg langs kroppen. Med én hånd befølte han henne på innsiden av det venstre låret. Han startet ved kneet og bevegde seg sakte opp. Omtrent helt oppe ved fitta hennes kjente han at det ble mye varmere, og hånden hans ble møtt av en liten dråpe som hadde rent ned derfra. Han fortsatte med et par fingre og la til slutt hele hånden over musa hennes for å kjenne varmen. Da han la den helt inntil kjente at det pulserte svakt i kjønnet hennes også. Hun snek sin egen hånd ned for å leke litt med klitten. Da forstod han at han hadde ventet lenge nok. Igjen tok han tak i hoftene hennes, så styrte han den stive pikken inn mot hullet hennes, som nå var merkbart mer åpent. Han støtet ganske hardt, men tolket av stønningen hennes at hun likte det røft. Han kjørte henne fortere, og fortere. Ballene hans slo ganske kraftig mot henne og han måtte senke farten. Hun hadde lagt overkroppen på sengen og holdt en hånd på venstre rumpeball, trakk den litt til siden for at fitta skulle åpne seg enda mer. En gang imellom dasket hun seg selv med den samme hånden. Den andre var godt plassert i skrittet hvor den raskt gned klitten. Han kjørte henne fortsatt ganske hardt, og begynte plutselig å stønne selv. Han kunne ikke holde det inne lenger. Hun våknet opp litt og skjønte hva som skjedde. Hun hoppet litt frem og han ble stående og se på. Pikken stod rett frem, klar til å sprute. Hun var rask til å sette seg på kne på gulvet. Han skjønte at han skulle sette seg på kanten av sengen igjen.
Mellom bena hans satt hun og runket pikken hans, sugde den litt innimellom. Noen sekunder etter begynte han å stønne på samme måten igjen. Han så at jenta siktet pikken hans mot den åpne munnen sin, før han lukket øynene og lot det sprute ut. Han presset det frem og stønningen hans hørtes nesten sint ut. Han fikk åpnet det ene øyet litt og så at han sprutet mange ganger, og ikke minst veldig mye. Det begynte å avta og han kunne puste som normalt. Jenta trakk håret, som var blitt preget av sexen, bakover mens hun presset ut det som var igjen i pikken til Thorbjørn. Måten hun presset på var litt for vond for hans smak, men han ville ikke stoppe henne. Med all sæden hans i munnen bøyde hun hodet bakover og svelget alt sammen. Så, som om ingenting hadde skjedd, sugde hun ham litt til. Thorbjørn var helt borte. Det var nesten ikke til å tro. Han bøyde seg frem og kysset henne. Det ble et skikkelig tungekyss. Da han satte seg opp igjen kjente han den bitre smaken av sin egen sæd, men det gjorde ikke noe. Hun stoppet å suge, men runket ham litt i stedet. «Pleier du å fortsette eller?» «Nei» kom det raskt fra Thorbjørn. «Men jeg vil at du skal komme også.» Det siste ble han litt overrasket over å høre. Nesten like overrasket som hun ble. «Du trenger ikke det.» «Jo, men jeg vil.» Han reiste seg opp. «Hvilken stilling liker du best?» Hun tenkte seg om litt. «69» hun smilte til ham. «Ok. Øverst eller nederst?» «Nederst.» Denne gangen var smilet frekkere. Thorbjørn kjente at det glødet litt i ham. Han håpet bare at pikken ville holde seg stiv nok. Han trengte ikke å si noe, for hun hadde allerede lagt seg på sengen, og sprikte bena godt fra hverandre. Han stilte seg over henne, omtrent på samme måte hun hadde stått noen minutter før. Det kom litt brått på ham da hun uforberedt tok tak i pikken hans igjen. Det var noe helt annet for ham å la noen leke med pikken hans uten at han så hva de gjorde. Det var pirrende, deilig, og spennende. Han kjente at pikken faktisk ble litt stiv igjen. Hun sugde den igjen, eller det virket mer som sutting. Han prøvde å ikke tenke på det, bare nyte det. Han bøyde hodet ned og begynte å slikke henne. Det var som om hun smakte bedre nå. Han slikket på et par fingre og puttet de inn i henne. Hun var fortsatt søkkvåt fra i stad. Hun stønnet, og han forstod at hun nøt å bli fingerpult sånn. Rett ved munnen hans lå klitten hennes. Den var mye tydeligere nå, hadde åpenbart hovnet opp. Det sprengte litt i underlivet hans da han skjønte hvor kåt hun måtte være. Han strakk ut tungen og slikket henne. Slik holdt han på lenge. Han var nesten blitt helt tørr på tungen da han hørte henne stønne. Det ble et isolert stønn for hun lå fortsatt med pikken hans i munnen.
Han hadde gått opp til tre fingre som jevnlig gikk inn og ut av henne. Han hadde også brukt en finger til å kile henne lett i området rundt rumpehullet. Hadde han bare vært stivere skulle han gjerne ha testet ut det hullet også. Men han begynte også å bli sliten. Tungen hans hadde sirkulert rundt klitten hennes i mange minutter, så han ble litt lettet da hun begynte å vise tegn til orgasme. Hun slapp pikken hans ut av munnen et øyeblikk, men fortsatte å runke den. Den hang like foran øynene hennes, hun likte det. Det var et deilig tegn på kåthet, og som en slags bekreftelse på at en gutt likte hvordan hun så ut og hva hun gjorde. Ved et sånt syn ble hun kåt selv også. Den varme pusten hennes traff pikken hans, det var ekstra pirrende. Het luft som foldet seg rundt det blottlagte pikkhodet hans som fortsatt kunne dryppe litt av saftene hans. Nå kjente han at hun var nære. Hun pustet tyngre, og tyngre, og tyngre. Hun holdt igjen et kraftig stønn, og bena bevegde seg i en krampaktig bevegelse. «Aaah!» hun skrek et kort, men høyt skrik. Så slappet hun fullstendig av.
Hele kroppen hennes lå utslått på sengen. Hodet på madrassen, og både ben og armer rett ut. Thorbjørn ble stående helt stille. Uten å vite hva han skulle gjøre. Hun pustet fortsatt dypt inn og ut. Han kjente at pikken begynte å krympe sammen. Så hørte han et «wow» bak seg og plutselig var pikken hans i full bevegelse igjen. Igjen kjente han den kåtheten som nærmeste iler seg gjennom kroppen. Han ville slikke henne videre, siden hun kanskje kom til å gi ham en sjelden ting: To orgasmer på én dag. Hun tok et godt tak rundt korsryggen hans og hevet seg opp og ned mens hun sugde ham. Thorbjørn klarte ikke å tenke på noe annet enn at «det hadde vært utrolig kult å sett henne gjøre det der.» Hun skjønte på stønningen som kom at han snart skulle sprute igjen. Hun slapp seg ned på madrassen og sugde ham ytterst på pikkhodet mens hun runket ham fort. Så sprutet han igjen. En flom av sæd rett i munnen hennes. Ikke like mye som sist, men fortsatt ganske mye. Han måtte snu hodet mot henne og hun så rett på ham idet hun svelget også den ladningen.
Thorbjørn snudde seg helt rundt og gikk frem for å kysse henne igjen. Fortsatt var det en bitter smak, men det var det verdt. Hvis hun kunne svelge det kunne han takle et lite kyss. Han la seg med hodet mellom puppene hennes og var litt forbannet på seg selv for at han ikke klarte å fortsette, men først og fremst var han fornøyd. Han sovnet med armen hennes rundt ham.
Han våknet en halvtime etterpå av at hun hadde reist seg opp fra sengen og var så fullt påkledd. «Drar du?» sa han, halvt i ørska. «Ikke uten betalingen, men ja.» Hun hadde fortsatt et pent smil om munnen. Han syntes det var arrogant. Her hadde de hatt den deiligste tiden i hans liv, og det virket som om hun hadde elsket det også, og så skal hun ha betalt for det? Han ble naturligvis ikke så overrasket. Han visste at det kom til å ende med det. Men han var fortsatt litt sint. Han bestemte seg for ikke å si det til henne. Det siste han ville var å havne i krangel med en fra hennes yrke. Han visste hva det kunne føre til. Sinte halliker på døren, torpedoer. Han grøsset. «Hvor mye?» spurte han mens han satte på seg boxeren og gikk ut av sengen. «Tre og et halvt» sa hun enkelt. Han stoppet. «Tre og et halvt tusen?» «Ja, men jeg tenkte at du var jo så søt når du sa at du ville at jeg skulle få orgasme også. Så det holder om du bare betaler tre.» Hun smilte med hele ansiktet, og han så at hun mente det. «Tar du kort?» Ja, jeg har en terminal i bilen.» Hun begynte å gå ut og Thorbjørn fisket bare med seg kortet og gikk ned.
Utenfor bilen tastet han inn koden, og brydde seg ikke om at han stod der i bare boxeren. «Sånn. Takk» sa hun og satte seg inn i bilen. Hun fant frem en liten lapp. «Her har du kortet mitt i tilfelle du får lyst til å finne på noe igjen.» Han tok imot og hun blunket til ham. «Du er forresten veldig flink til å være så ung.» Han rakk ikke å si noe før hun hadde lukket døren og kjørt ut på veien. De vinket til hverandre og han ble stående i noen sekunder ekstra og se etter henne i den lyse natten. Han gikk raskt inn og opp trappen. Han ble stående og stirre inn på rommet ditt. Forestilte seg hvordan det måtte ha sett ut for andre da de holdt på. Det luktet fortsatt dampende hete og nakne kropper der. Han la seg på sengen og hadde ingenting imot lukten. Han sovnet og våknet ikke før dagen etter.
Søndag morgen var han tidlig oppe. Han fant ut at Martin hadde kommet hjem sent på natten. De ble enige om å late som om de hadde vært sammen hele helgen og sett på film. Han fikk også høre av Jonas at et par av guttene han hadde drukket med syns det hadde vært en kjempeidé å gi ham nummeret til en eskortepike, i stedet for barnevakt. Thorbjørn sa at de måtte ha tatt feil av adressen, for det kom ingen dit hele kvelden.
Søndag kveld kom foreldrene hans hjem. «Hvordan har det gått her da?» spurte moren hans, tydelig utslitt. «Helt fint. Helt fint» svarte Thorbjørn. «Men husker du det du sa om å legge ut for det jeg brukte av kortet?» «Ja?» «Dere må nok legge ut for tre tusen.» «Hva har dere brukt de på?» spurte faren hans storøyd. «Godteri, brus og sånne ting» prøvde Thorbjørn seg med. «Har dere brukt tre tusen kroner på godteri, brus og sånne ting?» Faren hans låt ikke overbevist. «Ja. Mye sånne ting.»

Legg igjen en kommentar