En spennende hyttetur – Del 1

Denne novellen er vist 31687 ganger.

Mange par som har vært sammen i mange år synes kanskje ofte at samlivet, og spesielt den seksuelle delen av det kan bli litt statisk og kjedelig etter hvert. Kona mi, Ellen og jeg har egentlig hatt det fint sammen, men når vi har vært litt heftig opphisset eller i lystig lag hadde vi jo i ny og ne ytret fantasier til hverandre om å ha en ekstra person som overnattingsgjest. På dette tidspunktet var vi tidlig i 30-årene. Det hadde mest blitt med tankespinn hver for oss, og aldri satt ut i livet. Det er jo en ganske stor terskel mellom drøm og virkelighet her, og en sjanse å ta, og mye skulle jo stemme før vi virkelig turte å ta steget.
Hos oss var det Ellen som til slutt konkret foreslo å prøve, til min store overraskelse.
Først merket hun at jeg ble overrasket, og pratet det bort. Men tanken modnet i hodet mitt etter en tid, og jeg tenkte at etter noen års ekteskap kunne det kanskje være greit å forsøke å piffe opp samlivet litt? Men i så fall med hvem? Når jeg leste Ellen mellom linjene skjønte jeg at det var en mann det handlet om, så det innstilte jeg meg på. Det måtte da være en vi begge likte godt, spørsmålet var om vi skulle søke i bekjentskapskretsen eller etter en ny og fremmed? Vi hadde aldri diskutert dette med noen, kun lest litt på diverse forum og nettsider om andres erfaringer rundt dette. Det ville selvsagt være trygt på en måte med en vi kjente, men dumt hvis det endte i fiasko.
Ellen satte premissene: Hun ville ha føringen og kontrollen, jeg fikk være tilskuer og tredjemann og fikk på en måte begrenset bevegelsesfrihet.

Ellen er ei søt jente, av mange omtalt som sexy. Hun er ganske lita og har lyst, kortklipt hår og pene, blå øyne. Hun er spenstig og slank, litt gutteaktig smal over hoftene og har flotte, ikke alt for store bryster.
Vi hadde det som sagt greit sammen, rimelig bra også i senga. Hun har imidlertid svært vanskelig for å få orgasme, og det må alltid fingre, tunge og av og til hjelpemidler til for at hun skal komme, og det skjer dessverre uhyre sjelden. Jeg er greit utrustet, litt stolt faktisk, men uansett stilling er det bare jeg som kommer, selv om jeg mener jeg er rimelig utholdende. I begynnelsen av forholdet var dette slitsomt, for vi var sammen over et år før jeg klarte å få henne over kneika, og da ved hjelp av fingrene. Da fikk jeg meg en overraskelse, må jeg si.
Det skjedde en kveld vi lå og kosa oss og jeg kjærtegnet Ellen mellom lårene forsiktig og lenge, etterhvert mer direkte. Hun lå på ryggen på sengen mens pusten gikk tyngre og tyngre, og jeg håpet inderlig at jeg endelig kanskje skulle lykkes… Fingerleken under kosetappen fortsatte. Hun trakk pusten og utstøtte plutselig et høyt, ukontrollert og nesten skremmende hyl og gikk i bro, og i neste øyeblikk sprutet hun voldsomt og pulserende utover sengen… Det var første gang jeg hadde sett noe sånt, og jeg ble litt satt ut… Hun krøllet seg sammen og holdt hånden min fast mellom lårene og klynket og skalv og var i sin egen verden i flere minutter. Vi var på det tidspunktet ganske unge og jeg var så overrasket over denne typen utløsning at staken var på retur en stund. Den kom heldigvis raskt tilbake, men opplevelsen var så sterk at da jeg skjelvende fikk satt pikken mellom kjønnsleppene hennes og skled til bunns i henne gikk det for meg etter noen sekunder…
Det viste seg at hun hadde en slags psykisk sperring pga sprutingen som gjorde at hun aldri hadde klart å få orgasme sammen med noen før. Det har blitt noe bedre med årene, men det er fremdeles ikke mulig for henne å komme under samleie, kun en sjelden gang ved hjelp av tunge, fingre eller dildo hvis hun er virkelig vanvittig kåt.
Men hvis hun en sjelden gang kommer, så er det ukontrollert og full sprut, så det ligger nok en undebevisst skam i bakhodet som stopper henne.
Men hun ønsker veldig sterkt å få orgasme og når hun en sjelden gang kommer er hun bortimot bevisstløs i minuttene etterpå… Tror bare at hvis hun kunne ha stanset sprutingen så hadde hun gjort det. Jeg sier bare som sant er at det er noe av det mest sexy jeg kan tenke meg.. Ellen sier det kun er tilliten til meg som gjør at jeg kan få henne over kanten, og ingen andre enn jeg har sett eller kommer til å få se griseriet hennes, som hun kaller det.

Nok om det, jeg må innrømme at hun satte tankene mine i gang med forslaget om en ekstra i køya… Hun hadde tydeligvis fantasert en stund om en gutt ekstra, og da hun en kveld sporet meg inn på temaet igjen, viste det seg at hun allerede hadde en kandidat klar! Det viste seg å være Tor, en av mine gode venner, og jeg måtte bare spørre henne om hun hadde vært i kontakt med han om dette. Det hadde hun ikke, men hun likte han godt, og hvis vi noen gang skulle forsøke en tredje person ville hun at det skulle være med han. Tor er rundt 20 cm høyere enn meg, atletisk bygd og en kjekk kar med godt drag på damer, så jeg skjønte henne godt. Dersom jeg ville akseptere forslaget hennes ønsket hun at jeg som kjente han godt skulle snakke med han for å forklare tingene. Jeg fikk vondt i magen av spenning og overraskelse, men etterhvert som jeg tenkte på dette kjente jeg at jeg opphisselsen stige…

Neste problem som måtte overvinnes var å lage en anledning til å spørre Tor. En annen sak var om han hadde lyst da. En kveld på den lokale puben ymta jeg frampå om denne pikante ideen vår… Ellens premisser først: Jeg skulle kun være tilskuer utenfor senga, Ellen skulle ha føringen, ingen fikk klå på henne på måter hun ikke ønsket, (jeg visste hvorfor). Dette skulle ikke nevnes for andre. Tor svarte ja etter en kort pause. Han var overrasket og henrykt over at vi ville ha han med på dette. Han hadde et godt øye til Ellen og syntes hun var trivelig og yppig, som han uttrykte det.  Han spurte meg likevel: «Dette regner jeg med er noe du har tenkt nøye gjennom da, Petter? Jeg kjenner deg ikke som noen sjalu person, men dette vil jo bli ganske spesielt?» Jeg sa jeg var rimelig trygg på dette, og at jeg hadde lyst til å oppfylle Ellens ønske som hadde tent meg også. Han var glad for det, og fortalte at han en gang tidligere hadde hatt en sånn opplevelse. Han var da tidlig i tjueeårene mens paret som inviterte han var drøyt førti, og det hadde vært spennende og positivt for alle.
Han satt tankefull en stund, og spurte så: «Hvis dette ender med at Ellen og jeg har sex, skal jeg da bruke kondom?» Jeg svarte som sant var at hun ikke likte det, så han måtte forberede seg på å stille uten innpakning…
Vi skålte på det! Tor var svært opprømt resten av kvelden, og gjorde seg nok sine tanker…
Jeg gikk senere småkåt hjem.
Ellen var et stort smil da jeg kom hjem og fortalte henne om Tors reaksjon. Hun hadde lagt ungene og lå i senga og leste da jeg kom og la meg inntil henne. Hun kysset meg varmt som takk for at jeg hadde vært så forståelsesfull og snill. Vi koset og holdt rundt hverandre lenge, og jeg begynte å fingre med trusekanten hennes. Hun tok hendene mine bort og skjøv meg på rygg og kysset seg vei nedover brystet og magen og satte en leken tungespiss mot hodet på min forlengst steinharde kuk. Hun holdt hendene mine fast og var bare såvidt borti tuppen med tungespissen i noe som virket som en evighet. Så tok hun halve hodet inn mellom leppene. Ny evighet…herregud som den jenta kan erte en mann… Dette begynte nesten å bli vondt. Jeg stønnet fram noe om at hun ikke måtte plage Tor så lenge som dette før hun skred til verket, og hun svarte leende at han skulle pines skikkelig før han fikk noe, han visste ikke hva han hadde begitt seg ut på…
Nå var det like før jeg rev meg løs for å legge henne på rygg, men så endelig kjente jeg leppene hennes skli nedover staken, og hodet begynte å bevege seg rytmisk opp og ned over skaftet. Jøss, for en nytelse…pikken skled inn og ut mellom leppene hennes så dypt hun kunne mens hun kikket opp på meg med et ertende blikk og studerte reaksjonene mine. Hun holdt på slik lenge før hun økte tempoet, og jeg ba henne til slutt stoppe for at jeg kunne få henne på rygg for å knulle henne, ellers ville jeg sprute i munnen hennes. Jeg så en slags forsiktig risting på hodet, og hun bare holdt hendene mine til siden og fortsatte raskere og mer intenst mens tungen roterte rundt pikkhodet. Det var nå ingen vei tilbake, og jeg slapp ut et stønn mens jeg kjente sæden skyte ut, og da den første strålen traff ganen hennes løftet hun hodet og runket meg  mens hun med et fornøyd blikk betraktet sædspruten som la seg i små dammer på magen og brystet og streifet ansiktet mitt. Dette var en uvanlig vri… Kanskje hun hadde planer for egen del der det måtte andre midler til? Hun tørket magen og brystet mitt med dyna og slikket bort sæden i ansiktet.
Etter en liten pause dro hun av seg trusa og satte seg bestemt over ansiktet mitt, og her hadde det skjedd ting. Den smale stripen av hår hun vanligvis har var borte, og jeg så rett inn i ei blankpolert og hårløs mus! Hun presset den utrolig våte musa mot munnen min, jeg fant undersiden av tappen raskt, og masserte henne med tungen. Hun roterte underlivet mot meg og lot til å storkose seg. Hun satt slik lenge, men jeg vet at det gjerne må litt fingerlek til hvis hun skal ha muligheter til å løftes til himmelen. «Åhhhh, det var nesten», stønnet hun. «Men jeg tør aldri i livet å komme når jeg sitter på ansiktet ditt, vet du!». Hun skrevet ut av senga og la seg på gulvteppet og dro meg etter. Gidder ikke å skifte på senga i kveld, hvisket hun mens hun dro hånden min ned mellom lårene side. I kveld var tydeligvis en slik sjelden kveld der hun var kåt nok…. Jeg begynte å gni tappen hennes med fingeren og gledet meg og storkoset meg mens jeg hørte på pusten hennes. Jeg dro fingeren opp og ned og roterte mellom Ellens kjønnslepper, og til slutt stivnet hun med buet kropp og slapp ut sitt hese og høye ukontrollerte brøl mens saftene hennes sprutet mellom fingrene mine og utover gulvteppet i stride strømmer. Hun krøllet seg sammen og holdt hånden min fast mellom lårene mens hun på en måte hulket og var borte vekk i noen minutter. Supersexy å se en dame med sånn nytelse… bare synd det ikke går mens hun får pikk…
Nå var det å hoppe til køys for å sove, og neste kveld startet planleggingen av Tors besøk.

Vi fant ut at det enkleste var å dra på hytta. Det var sommer og fint, og hytta lå usjenert til ved et vann bare en times biltur hjemmefra. Besteforeldre kunne sikkert være barnepassere, og det ble ordnet. Førstkommende helg var blinket ut, og fredag ettermiddag var bilen pakket med det som skulle til. Vi hentet Tor, og praten gikk overraskende greit og flytende på turen selv om alle var ganske spente og usikre. Vi hadde ikke en eksakt slagplan, vi fikk ta det litt som det kom, og jeg regnet med vi var såpass frimodige at dette skulle gå fint. Ingen hadde til nå nevnt noe spesifikt om det som skulle foregå denne helga, og det gjorde stemningen litt lett.
Det er en liten marsj fra parkeringsplassen til hytta, og vi var passe svette da vi kom fram. Vi startet med noen pils etter at alle tre hadde rigget til stoler på terrassen. Stemningen var fortsatt lett og fin, og ble enda bedre etter noen øl. Jeg foreslo etter hvert at vi kunne bade i vannet nedenfor hytta for å kjøle oss ned og skylle bort svetten, og alle stemte for det. Senere kunne vi få i gang grillen og kose oss med mat og mer drikke.
Vi drakk ut og gikk ned til vannet. Ved bredden begynte vi lett beruset og usikre å ta av oss klærne. Tor og jeg var usikre på hvor mye vi skulle vrenge av oss, og stoppet opp og kikket oss litt småsjenerte rundt mens trusene fremdeles var på. Ellen var den som ordnet opp her. Hun dro av seg bh og truse på et øyeblikk, gikk naken ut i vannet til knærne og snudde seg mot oss og spurte: «Kommer dere snart? Vannet er fint!» «Herregud, takk» tenkte jeg, så enkelt kan det gjøres! Jeg kunne ikke unngå å se Tors spente og sultne blikk gli raskt og nysgjerrig over Ellens nakne og veldreide kropp. Jeg kunne se blikket hans stanse litt ved den glattbarberte musa før han kikket ned igjen.
Jeg måtte kikke litt på Tor som sto der i trusa. Det var ikke vanskelig å skjønne at han var populær blant damene. Høy, brun og muskuløs og et smil på lur bestandig. Svær bule på trusa hadde han også, enda det så ut til at utstyret hans var slapt, enn så lenge. Vi dro ned trusene omtrent samtidig, og sto nakne i vannkanten. Ellen hadde snudd seg med ryggen til, men jeg måtte på gutters vis sammenlikne… En rask kikk avslørte en tykk og flott pikk med tunge baller som hang ned mellom lårene, og det stakk litt i magen, kjente jeg. Her kunne jeg ikke helt stille opp, praktkuken hans var nesten like stor slapp som min eregert. Jeg var spent på hvor stor den ville bli i opphisset tilstand…
Vi begynte å vasse uti, og jeg så Ellen snu seg og kaste et stjålent blikk på Tor som gikk bak henne med manndommen svaiende mellom bena. Ikke godt å si hva hun tenkte… Vi vasset til livet i vannet og spøkte og lo og spruta litt vann på hverandre og dukket litt under. Da det ble dypere løftet jeg Ellen i armene og holdt henne oppe. Etter en liten stund ble jeg sliten og løftet henne over til Tor så han kunne holde henne, og hun satte seg på en måte i armene hans. Ingen av dem hadde noe imot det, så det ut til. Hun la en arm rundt han så det ene brystet hennes la seg mot hans.
Vi gikk så etterhvert mot land, og Tor slapp Ellen når det ble grunnere. Vi samlet sammen klærne da vi nådde stranda og gikk opp mot hytta, og jeg ba de andre to gå inn og finne seg håndklær for å tørke seg, så skulle jeg begynne å ordne med grillen ute. Jeg hadde en baktanke med dette, og fikk en halvstiv en av å gå bak å nyte synet av den lekre vrikkende rumpa hennes. Hun gikk først inn, tett fulgt av Tor som hadde blikket festet til Ellens nakne bakdel. Det siste jeg så av dem før de forsvant inn i hytta var Tor som bøyde seg i døra bak henne med sin muskuløse, smale rumpe og store baller som svaiet mellom lårene.  Oi, dette var den mest spesielle situasjonen jeg hadde vært i, tror jeg. Jeg satset på at de skjønte opplegget og hadde vett til å benytte seg av det. De kom i alle fall ikke ut igjen med håndklærne, men Ellen kastet et ut til meg med et lurt blikk før de begge forsvant inn igjen i hytta…

Legg igjen en kommentar