Sofaen

Denne novellen er vist 56848 ganger.

Du sitter foran mellom bena mine på sofaen og nok en gang må jeg bare ta hendene mine under genseren din. Elsker å sitte og holde på med puppene dine så smyger hendene fram til de. De varme hendene stryker forsiktig over brystvortene, kjenner de blir stive mellom fingrene. Bøyer meg ned å kysser deg på kinnet og nedover halsen samtidig som jeg tar den ene hånden fra brystet ditt nedover mot magen så langt jeg kommer. Den andre fortsetter å massere forsiktig brystet. Kjenner pusten din går fortere, du tar din egen hånd på det andre brystet å masserer, mens den andre smyger seg over min andre arm på magen din og videre mellom bena. Du sprer bena lengre fra hverandre å begynner å massere på utsiden av underbuksa, pusten din går enda fortere og kroppen vrir og vender på seg. Du nyter hvert sekund. Du ligger mellom bena mine å kjenner det er noe som vokser under ryggen din av bevegelsene dine. Hånden din slutter å massere brøstet ditt å du fører den under underbuksa og du løfter rumpa litt å tar den andre hånden å drar underbuksa litt ned, å fører den mellom bena. Den ene masserer klitoris og du fører to fingre inn i den våte fitta di. Jeg masserer brystene dine mens jeg kysser deg på kinnet. Du vrir og vender kroppen din mens du masserer klitoris og fingrer deg fortere og fortere. Det går for deg å du bøyer deg opp i bue for å slippe orgasme fram mens du gir meg ett kjempe kyss.

Du roer deg ned å du snur deg rundt å gir meg ett langt kyss på munnen mens du stryker over den stive piken min under underbuksa men du går fra sofan.
Det går noen minutter før du kommer tilbake.
Du har tatt på en hvit skjorte uten bh, brystvortene syntes gjenom stoffet, kort skjørt og svarte strømper.
Du kommer bort til meg begynner å kneppe opp buksa mi å drar ned underbuksa så den stive pikken får kommet fram.
Du masserer den forsiktig med hendene, den stivner helt å du tar den i munnen å suger den forsiktig.
Jeg klarer ikke å holde så leng pga behandling jeg får at jeg kommer i munnen din….. du runker den helt tom å ligger med hodet på magen min mens du fortsetter å kile både skaftet å ballene.

Du setter deg ved siden av meg og gir meg ett blikk som sier » kom å ta meg» mens du tar bena dine fra hverandre å blotter den våte fitta di. Jeg stiller meg foran deg og gir deg ett langt kyss mens hendene mine masserer brystvortene dine gjennom skjorta de. De kan ikke bli stivere enn de er nå, mens jeg slutter å kysse deg og setter meg på kne foran deg og sprer bena dine lengre ut så jeg kan komme til. Jeg kysser deg innover hvert bein, du stønner smått når jeg nærmer klitoris. Du vrir i nytelse når jeg treffer å jeg tar tungen rundt og over i godt tempo. Tar to fingre inn i fitta di å treffer g-punktet. Jeg slutter å slikke klitoris å Bare fingrer deg, det er like før det går for deg. Jeg øker tempoet, det renner ut av deg så kåt er du, vrir deg mer og mer før du kommer i en kjempe orgasme og du spruter utover gulvet.
Du ligger der og prøver å få igjen pusten mens du gir meg ett kåt blikk som sier du nyter hvert sekund.

Jeg reiser meg opp og står foran deg, du setter deg opp å tar den stive pikken min inn i munnen å suger den ett par ganger før du snur deg rundt å setter deg på kne i sofaen med rumpa mot meg. Jeg masserer rumpa de med begge hender mens jeg legger pikken mot fitta di men ikke inn. Du klarer ikke vente mer og presser deg mot meg, du er så våt at jeg kommer helt inn i deg. Jeg tar pikken nesten ut før du får den helt inn igjen, fortere og fortere. Jeg kjenner det renner ut av deg, jeg fukter tommelen å masserer rumpehullet ditt. Samtidig som jeg fører den inn tar jeg den andre hånden mellom bena dine å finner klitoris. Nå er det like før det går for deg igjen og jeg setter opp tempoet og kjører deg hardt, det er like før jeg kommer selv. Det går for deg og du spruter rett før jeg kommer men jeg kan ikke slutte før jeg kommer inni deg og fyller deg opp. Vi blir stående sånn til vi får igjen pusten før vi reiser oss og går i dusjen…….