Vann over hodet

Denne novellen er vist 33124 ganger.

Den ene munnviken løftet seg i noe som absolutt kunne klassifiseres som et fornøyd, selvgodt og noe arrogant flir. Han kikket ned i kofferten mens han krysset gjenstandene av på sin mentale huskeliste. Håndjern. Check. Tape og rep. Check. Dildo, vibrator, plug. Alt i sort silikon. Check. Han tillot seg et øyeblikk å beundre den håndsydde padlen. De nøyaktige sømmene, det intrikate mønsteret han hadde falset inn. Det samme mønsteret som gikk igjen i den håndtrukne pisken. Han lot fingrene kjærtegne den flettede koppen på håndtaket på pisken. Han humret over den stadig tilbakevendene tanken at de som kjøpte håndlaget hesteutstyr aldri ville kunne forestille seg hva de samme hendene laget hjemme i kjelleren. At flere av de dyre, flotte piskene hadde vært testet på noens rumpe.
 
Han lukket kofferten, og kastet et blikk mot speilet. Den mørke dressen satt som den skulle. Han kneppet jakken, grep nøklene, lommeboken og kofferten. Mens han kjørte så han for seg bildene de hadde send ham. Spenningen kiblet. Den lille tanken som kom snikende fra bakerst i hjernen om at han kunne ende opp med å tilbringe helgen alene på et hotellrom og gjøre et større innhugg i minibaren.
 
De hadde chatet sammen lenge. Han hadde ikke ventet svar på annonsen i det hele tatt, i stedet hadde det kommet to svar som nesten var for gode til å være sanne. Han hadde hatt suksess med annonser før. Kvinner som gjerne ville la seg dominere. Unge og nyskjerringe. Voksne, gifte som ikke fikk utleve sine lengsler i ekteskapet. Men han hadde aldri søkt etter to før. Tre fremmede mennesker, en med lysten til å dominere, to med ønsket om å bli dominert.
 
De to kvinnene fanget oppmerksomheten hans i det han var på vei til resepsjonen. Han kunne se at de nettopp hadde møttes, den ene strakte hånden frem for å kjenne på stoffet i den andres kåpe, og han kunne gjette seg til at kåpens eier forklarte hvor hun hadde kjøpt den.
 
Han lukket døren etter dem, og satte fra seg kofferten rett innenfor døren.
-Kunne jeg friste damene med noe godt fra minibaren?
De takket ja, og kom med ønsker mens de hengte fra seg kåpene sine. Han fant noen skatter der inne, og fordelte rødvinen i to glass, og blandet noen dråper vann sammen med konjakken han hadde i sitt eget. Han tok en slurk før han satte fra seg sitt eget før han grep rødvinsglassene. Han rullet den ravgule væsken rundt i munnhulen mens han snudde seg mot den lille sofagruppen.
 
Han hostet, og håpet på det inderligeste at det ikke hadde sprutet konjakk ut nesen hans. Det brant i svelget og neseborene, og han blunket fort for at øynene ikke skulle begynne å renne. Å kalle kvinnenes latter trillende ville være å lyve. De gapskrattet. Han unnskyldte seg, og hastet inn på badet. Han tittet på seg selv i speilet, lettet over at det kun var noen få dråper konjakk på avveie, og heldigvis bare på slipset. Han harket for å klare halsen, og trakk i slipsknuten for å løse den nok til å kunne trekke slipset over hodet. Han hadde aldri kunne forestille seg dette. Den innledende fasen hadde alltid vært den samme. De hadde alltid sett i gulvet til isen ble brutt. De hadde alltid vært tekkelig, nesten kjedelig kledd. Kanskje noen hadde dratt de så langt at de ikke hadde truse under et langt skjørt. Han hadde styrt det hele, først samtalen, så leken. Han hadde alltid gledet seg mest til øyeblikket det han ba dem ta av seg klærne. Nytt å se dem rødme, både av flauhet og av en hemmelig glede. De to kvinnene som forsatt flirte ute i stuen hadde tatt saken i egne hender. Det var overraskelsen over hva de hadde hatt under kåpene, som hadde fått ham til å brått trekke pusten med munnen full av konjakk.
 
Han satte seg på toalettlokket, og grublet over hvordan han skulle angripe dette. Han la merke til at fliringen hadde anntatt en hviskende tone, og han spratt opp i det han hørte smekket fra låsen på kofferten som åpnet seg. Han hvilte hånden på dørklinken, og lyttet til de lave utbruddene mens de rotet rundt i kofferten.
-Sjekk her da. TO ruller med tape. Og en ny runde med fnising.
-Se håndjernene. Tror du de er ekte?
-Kan ikke se noen nødmekaninsme på dem.
-Takk og lov, det er iallefall ikke pels på dem. Mer fnising. 
-Oi. Se på denne. Fnisingen stilnet. Like etter hørte han et vusj igjennom luften, og gjettet at de hadde funnet pisken.
-Gjett om den må svi. Han kunne nesten høre at de nikket i enighet.

Han ville benytte øyeblikket til å gjenvinne en kontroll han ikke var sikker på han hadde hatt i det hele tatt. Mavefølelsen fortalte ham at å sende dem et streng blikk bare ville virke påtatt og dumt. Han smilte venlig til dem og sa han håpet de likte lekene han hadde tatt med seg, før han lot hånden gli nedover ryggen til hun med det lyseste håret. Han måtte medgi at kostettet hennes måtte vært sydd av noen med kunnskaper som langt overgikk hans egne. Han så etter tegn på at hun følte at han innvaderte hennes personlige sone, og overraskelsen var stor når hun snudde seg, så ham uanstrengt i øynene, og ledet blikket hans mot forstykket av korsettet. Det var et kunstverk. Det hadde snøringer både forran og bak, og et nydelig, intrikat mønster var falset inn på hver side av snøringen. Nette tornestegler med blomster som hellet mot rosemalerstil snodde seg buktende rundt triskelen.
-Flott, er det ikke?
-Nydelig. Virkelig utsøkt. Han noterte seg i bakhodet at han måtte finne ut hvem som hadde levert læret. Så mykt, og han elsket at selv om det var farvet mørkt, hadde det et naturlig utseende som han alltid hadde savnet i sortfarvet lær.

Han gjorde et nytt forsøk på å gi dem rødvinsglassene, og følte ting normalisere seg mens de småpratet. Tankene vandret mens de pratet. Den vanlige rutinen kunne han bare glemme. Den ene i et kunstverk av et korsett, og den andre i selvholdende strømper, en liten truse og en liten, nett ring i hver brystvorte. 
 
På vei mot kveldens andre runde i minibaren, gjorde han en omvei til det lille stereoanlegget. Han satte det på, åpnet CD-spilleren og plukket ut platen rommets forrige gjest hadde glemt. Trance Mania. Nei takk. Han fant ut av radioen, og satte sin lit til Radio Norge. Joda. Han hadde knappest rukket å dra noen flasker ut av baren før noen smektende balladetoner fløt ut i rommet. Han hentet seg et nytt glass for å ta seg noe mineralvann, og tok seg god tid med det han gjorde. Hørselen og sidesynet hadde gjort han oppmerksom på at damene hadde reist seg fra sofaen, og sakte nærmet seg hverandre på gulvet. De begynte sakte å sveie i takt, og avstanden mellom dem minket til de danset kinn mot kinn. Blikket ble suget mot de lange, velpleide fingrene som følte langs motivet i det vakre korsettet. Den ene pekefingeren fulgte en tornestengel, før den prøvde å smette inn under snøringene for å finne ut hvor stramme de var.
 
Han grep en flaske mineralvann, og dro en av pinnestolene ut fra det lille spisebordet. Han satte seg ned, enig med seg selv om at dette ville han ikke avbryte. Han merket at han nistirret, men han klarte ikke å flytte blikket. De hadde rettet hodene litt, og hadde nå øyekontakt. Den ene strakte seg frem for å lukte på den andres parfyme, og av måten hun skakket på hodet på, kunne han se at den andre plasserte et lite, prøvende kyss på halsen hennes. Hun svarte med å la leppene gli mykt langs kinnet hennes i det hun rettet seg opp igjen. Han merket at han var blitt tørr i munnen, naturlig nok hadde han vel sittet med åpen munn som en fisk på land og glodd. Han tok en stor slurk av flasken, minte seg selv på å prøve å se oppegående ut, satte fra seg flasken og trakk stolen med seg lenger ut på gulvet, mot kvinnene. Han kremtet for å påkalle deres oppmerksomhet, og de svaiet seg nærmere. Hun i korsettet svaiet seg helt opp i fanget hans, der hun satte seg på kneet hans med ryggen mot ham. Hårene i nakken reiste seg i det den andre kvinnen smøg seg inntil ham bakfra. Pusten hennes i nakken, det lille elektriske støtet igjennom kroppen i det ringen på den ene brystvorten streifet øret hans.
 
Det ble åpenbart, mens fingrene til hun som sto bak ham trakk i den snoren som fikk knuten i korsettet til å løsne, at parfymen hun hadde snuset etter, ikke kunne være noe annet en lukten av lær og klam kvinnehud. Hun lot hodet falle bakover til det hvilte på brystet hans for å gi ham fritt innsyn ned i den flotte kløften som bare kunne være en kombinasjon av to modne, faste bryster og et formsydd korsett. Læret var så tynt at han kunne skimte omrisset av brystvortene hennes. Han lurte et øyeblikk på om armene ikke ville lystre viljen hans, før han kjente at det som berørte armene hans ikke var en kvinnes kjærtegn. Han kjente håndflatene bli klamme, og pulsen begynne å løpe. Han skottet ned på albuen. Ikke nok med at de hadde lurt ham. Rosa tau.
 
Han måtte virkelig holde seg i skinnet for å ikke rykke i tauene for å kjenne om det var mulig å dra seg løs. Han jobbet hardt for å beholde den uberørte minen mens han allerede så for seg hvordan denne historien kom til å ta seg ut på trykk i en eller annen nettavis. Mann bundet og forlatt på hotellrom. I beste fall. Han visste ikke om han skulle bli lettet eller ikke når han kjente et par hender som fomlet opp beltespennen. Hjernen jobbet forsatt med å fordøye det som skjedde, og han forbannet sin egen dumhet i det et hart klyp på rumpen fikk han til å skvette opp så pass at han nå ikke bare var bundet, men også avkledd på underkroppen.
 
-Eh… Damer?
-Ja?
-Hva har dere tenkt dere til med?
 
Han sank sammen av bare lettelse i det kvinnen i korsettet seg på kne fremfor ham, mellom bena hans med knærne plassert på buksen og bokseren som forsatt lå rundt anklene hans.
-Hvordan liker du å bli sugd?
Det direkte spørsmålet overumplet ham. Han hadde sagt hvordan han ville ha det mange ganger før, og prøvde å blokke ut at han var bundet til en pinnestol med buksen rundt anklene. Han anstrengte seg for å fokusere på kvinnen fremfor han, at hun var der på hans beskjed.
-Bruk tungen bare, til å begynne med. På ballene først.
Hun gjorde det som hun hadde lest brukermanualen på ham. Han trengte ikke lenger anstrenge seg for å glemme tauene. Kuken som hadde krøpet sammen i forbauselse, vokste tungen hennes i møte. Hun gav ballene og stammen sin fulle oppmerksomhet, og han kjente kanten på hodet lengte etter den elektriske første kontakten med den myk, våt tunge. Sekundet før han ba om det, trakk hun forhuden sakte hele veien tilbake og blottla hodet. Hun lot tungen gli fast helt fra ballene, langs underkanten av stammen, og såvidt bortpå begynnelsen av strengen. Igjen og igjen. Han ble utålmodig, og ville komme henne i måte. Hun lokket ham med tungen lenger og lenger ut på kanten av stolen. Han merket at en pute ble stappet bak ryggen hans for å holde ham ute på kanten av stolen, men hun distraherte ham med å la tungespissen kjærtegne kanten av hodet.
 
Det dype stønnet som presset seg frem i det hun tok hele hodet inn i munnen, ble brått kvalt av en stripe sølvtape som ble dratt over munnen hans. 
 
Svetten brøt ut i håndflatene, og han kjente hjertet slå fortere. De sto bak ham og tisket sammen, og han hørte det rasle i en pose. Han prøvde å vri på seg for å se, men de hadde rett og slett svinebundet ham. En udefinerbar lukt kilte ham i nesen. En lukt som minnet om… noe. Han rakk ikke så se hva det var, bare et glim av en liten pose som kjappt ble stukket oppunder korsettet. Han hørte en kneppelyd bak seg, og prøvde å vri seg unna en stråle med kald olje. Det kunne absolutt merkes at den hadde ligget i en ytterlomme i en av kåpene deres. Hun siktet rimelig bra, og han kunne kjenne oljen renne nedover både kukskaftet, pungen og ennåtil noen små strimer langs lårene og ned på anklene. 
 
Igjen hadde han kvinnen i korsettet sittende på knærne fremfor seg, men sikten til hva hun gjorde var effektivt stoppet av å nok en gang ha en kvinne i fanget. Han kunne kjenne den tydelige formen av to faste, runde rumpeballer mot mellomgulvet. Han kjente beveggelsene i skulderbladene hennes mens hun strakte armene over hodet. Mens hun lysket ham i nakken på samme måte som man leker med pelsen bak ørene til en gammel golden retriver, sakte og ømt, men allikevel fraværende, forgapte han seg i synet av de fullendte brystene hennes. Han kunne føle en spenning sakte stige frem i henne, og han kunne ikke annet enn å undre seg på hvilke tankebilder som fikk brystene til å svulme. Han nøt synet av de enkle sølvringene i frapperende kontrast mot de mørke brystvortene. Han elsket slike bryster. Mørke, store, følsomme brystvorter på små, delikate bryster.
 
Fingrene til kvinnen i korsettet kjærtegnet ham med en sakte bestemthet som han kunne kjenne seg selv igjen i. Tirret. Lett, men alikevel med slik tydelighet at han nesten kunne se for seg hva hun gjorde. Hun brukte fingrene og håndflatene om hverandre. Han syntes å kunne føle knokene hennes masere ham bak ballene. Bevegelsen fikk det til å nikke i kuken, og han kunne ane silketrusen til kvinnen i fanget hans streife hodet. Han kjente den ene hånden forsvinne, og vende tilbake igjen, og ble oppmersom på at kvinnen i fanget hans pustet tyngre, og han kunne se brystvortene trekke seg sammen. Da hånden igjen forsvant, kunne han kjenne at rumpeballene løftet seg en anelse fra fanget hans, og at trusen ble trukket unna. Han følte henne strekke seg mot hånden. De faste halvsirklene roterte mot mellomgulvet hans, sakte men utålmodig. 
 
Nå kunne han lukte henne, og han kunne kjenne varmen fra kjønnet hennes mot kukhodet. Han kunne nesten se for seg hånden skille kjønnsleppene, og slippe til kald luft for å kjøle henne ned. Rykket i kroppen hennes fortaltan ham at en pekefinger ble trukket lidelsesfullt sakte over klitoris og de indre leppene. Hun aket litt på seg, og han kunne kjenne det nå nakne hodet såvidt streife henne. Han prøvde hjelpeløst å komme henne i møte, hjertet begynte å slå hardt, det sitret i ham. Raslingen av posen, og at kvinnen i fanget hans nesten reddsomt flyttet seg unna kuken, fikk ham tilbake til denne verden. Det protesterende gryntet som ble presset forbi gråtapen i det en liten, oljeglatt finger snek seg innenfor for lukkemuskelen hans, ble akkompagnert av en lavmælt humring. Fingeren forsvant umiddelbart, og han slappet av igjen. Helt til et lite knepp røpet at hun bare hentet mer olje. Han stålsatte seg, og knep sammen rumpehullet så godt han kunne. Riktig nok til ingen nytte, men han forsatte å stritte i mot mens hun invaderte ham gang på gang. Først av uvilje, siden av stahet. Hun visste hva hun gjorde, og snart kunne han ane en vag, ukjent nytelse begynne å spre seg. En kan så absolutt si han sendte ut motstridende signaler. Hjernen og stoltheten knep igjen rumpehullet så godt det lot seg gjøre, mens kroppen begynte å komme fingeren hennes i møte. På samme måte som det ville ha vært for ham, kjente han irritasjonen over at han ikke overga seg til henne, bygge seg opp i henne. Mens hun forsatt lot den ene fingeren massere prostata, reiste hun seg halvveis, og grep ham ublidt i håret. Hun rev blikket hans opp for å møte hennes, og han kunne kjenne det svi i hodebunnen.
-Nå lar du meg gjøre som jeg vil med kroppen din, ellers får du smake din egen pisk, freste hun. Av det strenge, kontrollerte sinnet han så i hennes øyne, kunne han med sikkerhet vite at hans øyne alltid så maken ut når han var i hennes situasjon.
 
Han kunne ikke annet en å prøve å slappe av når hun trakk ut fingeren, for så å presse to fingre inn i ham. Hun masserte jamt og rolig, både ham og kjønnet til kvinnen han hadde i fanget. Hun lokket den andre kvinnen nedover ham, til kukhodet gled opp og ned langs leppene hennes i en utsøkt tortur. De pustet og nytte i samme takt, og kroppen hans begynte å stenge ut hjernen. Han protesterte, denne gangen fordi hun trakk fingrene ut av ham, og ikke presset dem inn igjen med det samme. Raslingen av posen hørtes ut som å komme langt borte fra, og han reagerte ikke på at det som nå kjærtegnet det nakne kukhodet hadde en helt annen overflate enn fingrene som nylig hadde trukket forhuden tilbake så langt det gikk. Ikke før han kjente en svak, sviende fornemmelse, og lukten han hadde ant i sted fylte rommet med fornyet styrke. Svien tiltok i styrke mens han forbannet seg selv for å ikke ha kjent den igjen. Han hadde jo brukt fersk ingefær i matlaging mange ganger før. På tross av svien, kjente han blodet strømme, og at kuken svulmet. 
 
Kvinnen i fanget hans hadde latt sin egen hånd overta mellom bena hennes, og hun var tydelig i sin egen verden. Han kunne kjenne spede muskelrykninger i lårene hennes, og hun pustet raskere. Hans pust fulgte hennes, og heten på kuken fikk de til å brenne i hele ham. Han enset såvidt at noe annet en en finger ble presset inni ham, før en intens sviende brann flammet heftig, og han prøvde instinktivt å komme unna. Han prøvde å rykke seg bort. Han brølte bak tapen i nytelsesfull smerte i det hodet på kuken skled såvidt innenfor fitteåpningen til kvinnen på fanget. Hun utstøtte et hulk, rettet seg opp og frem, og lot seg synke nedover ham. Hun støttet seg med en hendene på lårene hans, mens hun spiddet seg på ham med en nesten skremmende intensitet. Hun hylte mens hun stivnet over ham i et langt sekund før krampene slo igjennom henne. Han prøvde å rugge på seg, var så nær, så nær.
 
Lyden av et hardt klaps røsket ham ut av den begynnende ekstasen. Han så kvinnen i korsettet stå med et ordentlig tak i håret til kvinnen på fanget.
-Det var en eneste ting du ikke fikk lov til, og det var kun for ditt eget beste, din megge.
Hun får en ny, kraftig ørefik.
-Han er jo full av ingefær. Du vet hvordan du reagerer på det! Hvor jævla lysten er det mulig å bli!
-Beklager, snufser kvinnen på fanget frem.
-Vær så snill, kan jeg få gå på badet, det begynner å svi noe forferdelig.
 
Hun ble dratt opp av fanget hans, og dyttet mot badet.
-Ansiktet mot veggen! Fresingen kom nå fra et sted bak ham, og han hørte at hun romstrerte. Han så kvinnen i korsettet skritte forbi ham, med hans egen pisk i hånden. Svien antok en dump, forventningsfull verking. Hele han pulserte, og han måtte se ned får å forsikre seg om at han ikke var rødglødende. Hun gikk inn på badet, og han kunne skimte ett par ringer hoppe i takt med kvinnens forsåk på å dempe histene sine. Hun ble stilt slik at han kunne se litt av ansiktet hennes i speilet.
-Se på ansiktet ditt, se på en som er så stokk dum at hun ikke hverken vet sitt eget beste, eller kan følge beskjedene til en som vil hennes beste.
-Snille, snille. Vær så snill, la meg vaske meg først. Det er så vondt.
 
Kvinnen i korsettet strøk henne ømt over håret.
-Du skal få slippe med fem slag, med du får ikke vaske deg før det er gjort. Da kanskje du lærer.
 
Han ble nesten satt ut av den myke klangen i stemmen hennes. Og han så kvinnen med ringene puste dypt ett par ganger, før hun møtte sitt eget blikk i speilet. Gjenlyden av det første slaget gjorde det klart for ham at alle de slagene han hadde delt ut opp igjennom årene hadde vært bart småklaps, og han kunne kjenne kroppen spenne seg i både medfølelse og spenning. Ubevisst klemte han til rundt ingefærroten, som igjen gjorde seg gjeldende. Denne gangen ønsket han den velkommen, og klemte ved lyden av hvert piskeslag. Kroppen begynte å jobbe nytteløst mot den utløsningen han hadde vært så nær. Han så strømper og truser bli lagt i en liten haug, og han så at kvinnen i korsettet skrudde på vannet. Det var et gammeldags badekat med løveføtter, kraner og dusjslange var montert på den enden av karet som var innenfor hans synsvidde. Hun skrudde av dusjhodet før hun trakk i knotten som sendte vannet ut gjennom slangen. Han fikk ett glimt av en rødstripet bakende i det kvinnen med ringene kløv opp i karet, og la seg med hodet mot kranene. Han hørte vannet treffe kroppen hennes, og så ansiktet slappe langsomt av i det smerten begynte å lindres. Han så vannet sprute, og skjønte at strålen ble sveipet over brystene hennes. Han så lysten begynne å våkne på nytt i henne, og de stille sukkene hennes fylte ham med misunnelse.
 
Han lukket øynene, lyttet til lydene hennes, prøvde å se for seg en munn rundt kuken. Han rugget på stolen, prøvde å få roten til å stimulere prostata. Han fokuserte på svien, og prøvde å fremkalle følelsen av kvinnen som hadde nytt ham en stakket stund. Han gløttet opp i det lyden av vannet forandret seg, og trodde hjertet skulle stoppe. Slangen var lagt en gang rundt halsen til kvinnen, og han kunne se den ble strammet til. Av buen på slangen kunne han gjette at strålen var rettet mot kjønnet hennes , og han kunne se at hun kjempet for å få nok luft. Slangen ble slakket og strammet i takt med hennes bølger av nytelse, og han kunne se frykten lyse, og at hun kjempet for å få armene til å ligge lydig langs sidene. Han kunne se at hun løftet hoftene opp og ned for å komme vannet i møte, stadig raskere og  mer rykkete. Han holdt pusten sammen med henne, og ubevisst fulgte hans hofter hennes rytme. Ansiktet hennes begynte å oppløse seg i orgasmen, og han kunne se slangen stramme ordentlig til. Hun begynte å bakse med armene, prøvde å frigjøre halsen samtidig som hun arbeidet frenetisk med hoftene. Skrekk og nytelse strålte i øynene hennes, hun dro i slangen, prøvde å få fingrene under den, men både slangen og strålen ble holdt stødig av hun han ikke så, men allikevel følte så påtrengende. Motstanden ble svakere, og blikket sløvt. Orgasmen og lettelsen slo gjennom henne i det hun fikk fylle lungene med luft, han kunne nesten se adrenalinet summe i årene hennes. Hun hylte, skalv og ristet, skalv igjen i det han kunne høre vannet bli spylt inn i henne, og igjen da hun gjorde sitt ytterste for å følge brystene som ble løftet etter ringene.
 
Han håpet ingen la merke til at han kanskje gikk litt rart i det han sjekket ut av hotellet og gikk mot bilen. Han humret litt for seg selv, og konkluderte med at det ville nok være verdt det. Han var forsatt overveldet, nummen i både kropp og sinn. Han kom aldri til å oppleve en slik villskap som da kvinnen i korsettet hadde skåret ham løs, fått ham overende på gulvet og tredd seg nedover ham, mens veninnen hennes kom inn i henne bakfra med en strap-on. Hun hadde laget merker i ham, både etter tenner og negler, fiket til ham når han ikke hadde klart å ta henne så hardt som hun ville. Når det nærmet seg for henne, hadde hun brutalt revet bort tapebiten over munnen hans og hvest.
-Si at du ikke er dominant. Da han ikke hadde svart, hadde hun fiket til ham igjen.
-Jeg… Jeg er ikke dominant, hadde han prustet frem mens han hadde klamret hardt om hoftene hennes og tatt henne så hardt han maktet.
-Si at du våger ikke komme før jeg har kommet.
-Jeg kommer ikke før du kommer.
En ny ørefik.
-Si: Jeg VÅGER IKKE komme før du kommer.
-Jeg våger ikke….ååh.
Han hadde kjent noe lite og hardt bli presset inn i ham, og hadde kjent følelsen av dette gå til hodet på ham. Han hadde prøvd å beholde kontrollen over kroppen sin, men ilingen oppover ryggraden, brannen i skrittet og følelsen av noen som tok kvinnen sammen med han, hadde til slutt begynt å vippe ham over kanten.
-Si at du er en pinglete, liten slavepikk.
-Jeg er en….
-Si det så jeg hører det, hadde hun skreket mens hun begynte å ri ham hardere og villere. Han hadde kunnet kjenne at hun trekte seg sammen rundt ham i påvente av ordene hun ville, trengte høre.
-JEG ER EN PINGLETE, LITEN SLAVEPIKK, hadde han brølt i takt med sammentrekningene hennes, og i det samme hadde gjenstanden inne i begynt å vibrere, og verden hadde eksplodert.

Legg igjen en kommentar