Velkommen hjem

Denne novellen er vist 10785 ganger.

Du har vært bortreist på jobb – jeg har ikke sett deg på flere uker. Bare tanken på å se deg igjen gjør meg kåt. Det er bare en time til du kommer, jeg må gå i dusjen. forvandle meg til en nydusjet, glatt, deiligduftende pike. gjøre meg sexy kun for deg!

Kjenner det deilige varme vannet strømme over kroppen, såper meg inn fra topp til tå. Lar samtidig tankene fare. glatte hender stryker lekent over kroppen, fingertuppene leker med brystvortene og gjør dem stive. I fantasien er det tungen din som pirrer meg. Den andre hånden sklir over magen og finner målrettet veien til klitoris. jeg gisper, blodet strømmer gjennom kroppen. Jeg står en stund og drømmer meg bort i de deiligste fantasier. Plutselig "våkner" jeg. hva er det jeg driver med?? Du er jo hjemme snart, har ikke tid til dette. dessuten vil jeg spare meg til senere i kveld.
Jeg finner frem høvelen og barberer meg nøye, må passe på å være glatt og deilig for deg. Sminker meg røft, rufser håret og kler meg sexy. tar på meg en ettersittende bukse, en sort dypt utringet topp, og prikken over i-en de høye sorte støvelettene. Jeg vil ha en litt bitchy look i kveld – vil være frekk jente og bli tatt hardt!!
Rekker å nippe til et halt glass rødvin, pusse tennene og få på meg parfymen for jeg høre bil døren smelle igjen bak deg. Titter meg i speilet, jeg ser utrolig bra ut!

Stiller meg opp i mot veggen i gangen, støtter det ene benet opp mot veggen, ser skrått ned, vil unngå øyekontakt, vil du skal få inntrykk av at jeg har vært uskikkelig.
Du kommer inn, ser meg ikke med en gang, og roper HALLO! Ser forsiktig på deg og visker: "hei kjære". Du får øye på meg og utrykker et lavt WOW!!
Planen min ser ut til å funke! Jeg blir stående, du kommer bort griper tak i meg og kysser meg, presser meg mot veggen, ser på meg og utrykker hvor deilig du syntes jeg er. Du nesten biter deg fast i meg samtidig som du fører hendene mine sammen i et fast grep over hodet. Jeg vrir meg unna, later som jeg ikke vil. i kveld må du kjempe for å få meg. ta meg med makt! Du strammer grepet om hendene mine, tar meg om haken ser meg i øynene og ber meg oppføre meg. Jeg ser bort. Du tar tak om haken min mens du samtidig holder hendene mine fast, lener deg frem og kysser meg intenst.
Hånden din finner veien under toppen min. "så min lille frekke pike går uten undertøy i dag??" Jeg yter motstand igjen, du tar et hardt tak om brystet mitt og ser strengt på meg. Du holder et fast grep om halsen min, mens du samtidig løsner beltet ditt og finner frem den store, deilige stive kuken din. Jeg forsøker å vri meg bort. Du reagerer med å ta tak i håret mitt, befaler meg ned på kne og kommanderer meg til å suge deg.
Jeg snur meg bort og smiler. Det er faktisk ikke noe jeg har mer lyst til akkurat nå, men spiller fremdeles motvillig. Gud jeg elsker å underkaste meg deg på denne måten..

Ser stygt på deg og tar et fast grep innerst på kuken din, veter leppene og trer munnen min så langt nedover den som jeg klarer. mmmm du smaker deilig!!!
Lar tungen min leke med pikkodet, slikker opp og ned langs skaftet, runker deg mens jeg holder et fast grep om pungen. Suger deg mer intenst nå, lager vakuum med munnen og suger deg så dypt jeg bare klarer. Du er ustø, løsner sakte grepet i håret mitt, lener deg tilbake og stønner.
Jeg ser frekt opp på deg. Du drar meg opp etter håret, kysser meg for så å befale meg om å kle av meg buksene, toppen og støvelettene må jeg beholde på!! Du tar et hardt tak om brystet mitt for å understreke at du mener alvor!!
Jeg gjør som du sier, kler av meg og stiller meg med ryggen mot veggen, sprer benene lener meg tilbake og lukker øynene – gjør akkurat som du befaler. Du lar hånden finne veien mellom benene mine, du smiler. flink pike! Helt glatt og dryppende våt mmm.
Jeg er så kåt jeg nesten skjelver. Du klyper meg i brystvorten og setter deg på huk. Du sitter og nyter synet av hvordan du lar fingrene dine gli mellom leppene mine, jeg stønner stille i det du treffer klitoris. Du smaker på fingeren, smiler og lar hånden leke i området rundt. Jeg ber en stile bønn om at du snart vil slikke meg og samtidig fingre meg forsiktig. Men du holder meg på pinebenken en stund til. Elsker å vite at du har full kontroll på situasjonen. Du lar tungen leke lett over magen og langs lysken. Du blåser kald pirrende luft på de våte områdene. Jeg er i ferd med å sprekke. Endelig lar du tungespissen finne vei til klitoris, samtidig som du bestemt kjører en finger i meg. Jeg stønner av nytelse, lener meg tilbake og klorer meg fast i veggen. Fy faen så deilig!!
Du reiser deg og ber meg snu meg rundt, bøye meg frem og støtte meg mot veggen. Jeg er ikke like motvillig nå. Du er likevel bestemt. Tar et fast tak i nakken min og presser deg dypt inni meg. Aaah så deilig, jeg stønner høylytt. Fingrene mine leker med klitoris, jeg er søkk våt. Du støter hard i meg bakfra. Jeg river av meg toppen, og tenker på hvor sexy jeg må se ut stående her iført kun høye sorte støveletter.

Du jobber hardere og øker tempoet.. Jeg er like ved å komme. Blodet strømmer varmt gjennom meg, det prikker i hele kroppen, jeg ser rødt, en pulserende følelse bygger seg opp. TA MEG da! Omtrent skriker jeg. HARDERE! Du øker tempoet og kjører kuken hardt i meg. Jeg kjenner hvordan jeg fylles opp, hvordan den trange, varme, våte fitta mi strammer seg om kuken din. Du lar en finger leke omkring anal åpningen og fører den forsiktig inn. Jeg kommer i en eksplosjon, du kjenner saftene sprute over pikken din. Sinnssykt deilig!!

Du øker tempoet enda mer, vi jobber sammen i takt – dype harde støt! "herregud for ei deilig fitte du har, du gjør meg gal jente, jeg vil knulle deg i timesvis"!

Fitta mi strutter våt og åpen mot deg, du klarer ikke å holde igjen lenger. Du bare må komme. Du trenger deg inn og kjører den til bunns. Jeg stønner høyt. Du griper meg om hoftene, og pumper hardere.
"Ja, knull meg hardt, hardere!! Ta fitta mi, herregud …." jeg stønner høyt!! Det renner av meg.

Pungen din strammer seg, tærne krøller seg, kroppen spenner seg. du vrir deg i nytelse. Du øker takten. Knuller meg vilt og deilig. Jeg lar deg få lov, lar deg bruke meg. Håper du snart vil fylle meg med varm deilig sæd.
Endelig kjenner jeg den første spruten, den treffer dypt inni meg, mengder blir slynget ut og fyller fitten min til det renner ut.. "Herregud så deilig du er" du stønner og knuller meg ustanselig, det føltes som om du aldri blir tom.
Det roer seg, svetten renner. Du drar meg tilbake, legger armene rundt brystet mitt, vi blir sittende sånn i hverandre helt til kuken visner bort og glir ut av meg. Det er deilig å sitte sånn å bare kjenne den deilige svette, slitne kroppen din smeltet sammen med min.

Velkommen hjem

Legg igjen en kommentar