Vera, del 2: Båtturen

Denne novellen er vist 30651 ganger.

Neste dag møttes vi ved frokostbordet, og det var litt trykket stemning, helt til jeg fortalte et par finskevitser om Toivo og den store gurkaspelet i Norra Finland, og da lo alle hjertelig.  Dermed var tonen som før og vi gikk ned til havnen for å leie en båt med påhengsmotor som skulle ta oss ut til en av de små øyene som var så populære å dra ut til!  Folk dro vel mest dit for å få en strand for seg selv, der de kunne gjøre som de vil og hva de vil. Jeg regnet med at nakenbading sto høyt på listen, samt det å kunne knulle på stranda var populært , spesielt blant unge par.  Jeg hadde mine baktanker, men ovenfor damene så var det fristende det å ha en strand for seg selv, uten plagsomme selgere og annet som fantes på en vanlig strand.  De tenkte vel sitt, men ble lydig med utover.

Vel fremme i en liten bukt gikk vi i land på stranden, lastet i land kjølebag,  mat og utstyr, fortøyde båten og rigget oss til.  Jeg brettet ut pleddet, åpnet en flaske kald hvitvin, og skålte med damene. – Her er vårt lille kongerike for i dag, proklamerte jeg, og i dette kongeriket er det straffbart å bruke klær!  – Den som bryter loven straffes med ris på baken og annet som måtte bestemmes av kongen, dvs. meg!  Damene kniste og snart var vi nakne i solen alle tre.
Solkrem kom frem og kona begynte å smøre inn Åses rygg, mens jeg smurte konas rygg. Det å kjenne hånden gli rundt på den glatte huden, gjorde meg kåt, og snart masserte jeg kona med begge hendene, gjorde avstikkere til forsiden for å ta de fulle brystene i hendene, småklype i brystvortene og stryke nedover magen, før jeg fortsatte med ryggen igjen. Kona ga Åse samme behandlingen, og snart var det bare små stønn å høre der vi sto tett inntil hverandre.

-Gjør kona godt arbeide, spurte jeg, og Åse svarte – deilig, ååå så deilig!  -Legg deg på magen, sa kona, så skal rumpa få samme behandling.  Åse la seg ned, og nå ville også jeg være med på morroa, så jeg plasserte meg på den andre siden av Åse, tok en stor dose solkrem i hånden og begynte å smøre utover og mellom rumpeballene hennes. Kona fikk øye på ståpikken min og grep rundt den med glatte hender og runket meg sakte mens vi kysset. –Hva driver dere med ,sa Åse og snudde på hodet, fikk øye på kuken og sa, -sett deg her foran meg! Jeg flyttet meg foran henne, med et kne på hver side av hodet hennes. Hun akte seg framover, tok kuken i munnen og lot hodet gå opp og ned over skaftet mens hun klemte ballene. Dette hadde hun gjort før, og jeg la hendene på skuldrene hennes og masserte den glatte ryggen.  Innimellom lot jeg hendene gli under puppene hennes og ga de store vortene en spesialbehandling. Kona hadde nå spredt Åses ben, og konsentrerte seg om å gi fitta et skikkelig håndknull. Åse hadde satt baken litt i været så hun skulle komme bedre til og konas to fingre for inn og ut av henne i rasende fart. Langfingeren på den andre hånden var inne i rumpehullet til Åse, og med begge hendene arbeidene, varte det ikke lenge før Åse slapp kuken, spente kroppen og skrek ut sin orgasme.  Kona ga seg ikke, men fortsatte håndarbeidet så det gikk for Åse i ett sett, mens hun skrek og jamret seg.

Jeg krabbet bak kona,  kjørte kuken inn i den klissbløte fitta, og knullet henne som besatt, mens blikket var klistret på fingrene som for inn og ut  i Åses fitte. -Å,du spruter så deilig i fitta, sa kona til Åse, -har du lyst på en stor kuk? – Ja, stønnet Åse, jeg tror ikke hun visste hva hun sa.  -Knull henne, sa kona til meg, og jeg var ikke sen om å løfte opp baken til Åse og kjøre kuken til bunns i saftene hennes. Åse hylte til, og det gikk for henne igjen, når kuken kom inn i varmen.  Kona la seg på rygg foran ansiktet til Åse og spredte ut bena.  Åse var ikke sen om å begrave munnen i fitta foran seg, og slikket vilt!  Dette synet var også en av knullefantasiene våre, og som har gitt oss et uttall orgasmer opp gjennom årene.  Nå skjedde det virkelig, og jeg knullet som en kanin, gal av opphisselse. Kona masserte brystene sine og knep i brystvortene, mens hun jukket mot munnen til Åse. Dette synet ble for mye for meg, og med et brøl trakk jeg ut kuken og lot satsen sprute over ryggen til Åse.
Kona skrek ut og ristet også i orgasme mens hun presset Åses hode mot fitta. Jeg falt ned på teppet, og damene ble også liggende som besvimt!

Det kjentes som all kraft var borte i meg, og jeg klarte knapt å løfte hodet for å se om noen hadde sett oss, men alt var som før!  Jeg fylte tre glass med vin og ga til damene, som smilte matt til takk. -Nå går vi og bader sa jeg etter en stund, -kom igjen, kreftene kommer tilbake ute i sjøen!  Dermed ruslet jeg naken med en naken dame i hver hand ned til vannet. Gjett om jeg følte meg som en konge på øya?  Vannet var friskt, og våre kropper våknet til live igjen ute i vannet. Vi lekte som noen forelskede tenåringer, kysset og lot hendene utforske alle steder på kroppene. Det å stå til midjen i vann og ha en hånd i fitta til kona, og den andre rundt brystet til Åse, mens damene kysset, og sloss om å runke meg, gjorde at kuken løftet litt på seg, men det kalde vannet gjorde sitt til at han ikke ble helt stiv. Åse sto bak meg og holdt med den ene hånden rundt kuken, og den andre var i ferd med å finne åpningen i rumpa mi, og så fikk hun  inn et finger, og startet å knulle meg bak, mens hun runket meg med vant hånd.
 –Faen, så godt sa jeg, hvor har du lært dette? Hun kysset meg på øret og sa at det skulle jeg likt å vite, hva? Jeg grep tak i kona og kysset henne mens jeg begravde hånden mellom bena hennes. Så gjorde jeg det samme med henne, som Åse med meg, en finger i rumpa og to i fitta! Slik sto vi og runket og jukket mens vi stønnet høylydt!

–Nei, jeg bare må ha kuken din, sa kona og trakk meg mot stranda. Der stilte hun seg bredbent og bøyde hun seg forover, med hendene ned i sanden, og der tok jeg henne stående bakfra.  Åse hadde også kommet opp, og stilte seg i  samme posisjon ved siden av kona. To fitter, det var bare å velge, så jeg byttet på og tok dem etter tur. Den jeg ikke pulte, fikk smake handa mi i fitta. Sola skinte, jeg hadde to nakne damer med rumpene i været, og fittene vidåpne  foran meg, en utenkelig situasjon for noen dager siden. Åse var trangest, det å knulle henne var som om hun sugde meg, så jeg trakk det ut i det lengste, men etter en runde inne i Åse, kjente jeg at det var like før, så jeg trakk meg ut av henne og smatt inn i kona der jeg tok noen harde jukk og sprutet satsen inn i henne med et brøl!  Når den siste dråpen var melket ut av kuken, trakk jeg meg ut av henne og sank ned på knærne i sanden!  Jeg registrerte at kona og Åse la seg ned på teppet i en 69 stilling, der de slikket og fingerpulte  hverandre, til det gikk for begge!

Så ble det stille i viken vår.  Jeg krabbet bort til damene og la meg ned på pleddet, og slik ble vi liggende og puste ut. Åse var den første som sto opp og gikk ned til sjøen for et bad.  Oppe igjen helte hun kald vin i glassene og ga oss, og vi drakk som det var saft, så tørste var vi.
Etter litt mat og vin ble vi liggende og sole oss!  For meg var det deilig syn å rusle rundt naken og beundre «mine» to nakne damer. Kona lå og brettet ut lårene, og hun hadde stusset musa, så hun hadde en liten sort hårdott ovenfor sprekken.  Åse lå også med skilte lår og hennes mus var også nystusset, men hun hadde en lys hårstrek som gikk fra sprekken og oppover.  Begge fittene inviterte til slikking. Åses mørke brystvorter var som store sukkerbiter og nå lå hun og strøk dem sakte, mens hun så på kuken min som sto rett ut i luften igjen. Hun slikket seg rundt munnen og lot en finger rotere sakte rundt hver brystvorte før hun puttet fingeren i munnen og slikket på den, så tilbake til brystvorten igjen.  Jeg måtte ta et par tak rundt skaftet mens vi så på hverandre og  slik ble jeg stående og smårunke, mens hun hisset opp brystvortene sine. Kuken var øm etter all knullingen, og det var ikke så rart. Han fikk vel mere fitte på 2 dager,  enn han hadde hatt de to siste ukene!

Jeg la meg ned ved siden av Åse og tok den ene brystvorten inn i munnen og mens jeg søg og småbet tok hun et godt tak i kuken og runket sakte. Kona lå som hun sov, så jeg kunne  konsentrere meg om Åses brystvorter alene. Hennes store brystvorter ga meg et skikkelig kick, og mens jeg hadde dem i munnen etter tur, trakk hun forhuden på kuken tilbake og masserte det blålilla kukhodet forsiktig. Slik ble vi liggende lenge og bare nyte hverandres berøringer i stillhet! Hånden min fant veien ned mellom lårene hennes, og jeg lot en finger gli opp i den dampende fitta. Jeg var i den syvende himmel og ønsket at tiden sto stille, så godt var det. Så trakk jeg ut den våte fingeren, og satte den mot munnen hennes, og hun slikket i seg sine egne safter mens  jeg sakte førte fingeren inn og ut av munnen hennes. Hun  søg på fingeren som det var en kuk hun hadde i munnen, og jeg kjente at hun satte opp takten rundt kuken. Plutselig skjøv hun meg ned på rygg og tok kuken inn i munnen mens hun satte seg over ansiktet mitt. Jeg brettet ut kjønnsleppene hennes, de var små i forhold til konas, fant tappen med munnen og søg den inn! Hun hadde en himmelsk fitte som smakte  honning og jordbær og jeg slikket sakte og forsiktig for ikke å vekke kona. Dette øyeblikket ville jeg ha for meg selv!  Hun gjorde det samme med kuken og nå la hun den mellom brystene sine og beveget seg sakte fram og tilbake så jeg knullet henne mellom puppene. Innimellom tok hun kuken inn i munnen og slikket og søg, så puttet hun den tilbake i kløften mellom brystene igjen, og slik holdt hun på til hun kjente at nå var det like før jeg sprutet, og så tok hun kuken i høyrehånden og runket fort og rutinert til satsen sprutet bortover sanden. Jeg klarte ikke mere, så jeg falt  sammen under henne, selv om hennes varme fitte var foran munnen min, så maktet jeg ikke å løfte hodet og slikke henne. Jeg så hennes hånd komme mellom lårene, og tre fingre forsvant inn i sprekken, og hun roterte noe veldig med hånden og hoftene, og så kjente jeg noe varmt renne nedover ansiktet mitt, og jeg forsto at det hadde gått for henne også!

Solen  beveget seg mot horisonten, og det var tid for å pakke sammen og dra tilbake til hotellet. Vi var enige om at det hadde vært en fantastisk dag i vår lille vik, og at hit måtte vi dra flere ganger under oppholdet!  Når jeg leverte tilbake båten, ristet eieren megetsigende med hånden og smilte fra øre til øre.  -Du hadde det travelt der ute – så jeg, sa han og himlet med øynene! Jeg ville briske meg litt og svarte: -Normalt, alt var som normalt, Vi nordmenn er bare slik!!

 

Legg igjen en kommentar