Vi møttes på Baronen og Baronessen.

Denne novellen er vist 18699 ganger.

Jeg var på Egon og spiste sammen med de på jobben. Det hadde vært travelt den siste tiden, og vi følte vi fortjente en bytur. Jeg så for meg en kjedlig kveld. Jeg var litt sliten etter mye overtidsjobb i lang tid og hadde mest lyst å være hjemme og slappe av, men jeg følte det var viktig å følge opp det sosiale på jobb også. Det var stor aldersspredning og den eneste som var litt interessant som mannfolkobjekt var en av småsjefene, men han hadde samboer og var forbuden frukt. Dessuten, kollegaer rotet jeg ikke med av prinsipp. Av erfaring, det jeg har sett av andre som hadde viklet seg inn i slike forhold, så ble det bråk, og endte med uholdbart arbeidsmiljø etter en tid. Jeg bestilte en entrecôte, men greide ikke spise mer enn halvparten. Med mine knappe 50kg begrenset det hvor mye jeg greide å trykke ned av mat. Four Nun Blonde durte i høytaleranlegget og jeg fikk lyst å stikke ned på Baron og Baronessen i mer uformelle omgivelser og ta en drink før jeg dro hjem. Jeg spurte Ingvild og et par stykker til om de hadde lyst å slenge seg med, og det ble så vi ruslet ned.
Da vi kom inn var det bra med folk og musikken dunket hardt i høytalerne. Jeg gikk bort i baren og bestilte en Black Russian. Jeg og et par av de andre stod og hang og småpratet, men det var omtrent umulig å kommunisere med den høye musikken. Så det ble mest til at vi stod og nippet i drinkene og betraktet miljøet. Jeg kunne kjenne døren gikk opp av trekken som friskt slo inn i det røykfylte lokalet. Det var før røykeloven trådte i kraft. Jeg halvt snudde meg for å se nykommerne.
Synet gjorde at pulsen steg flere hakk! Fire, fem unge gutter i tyveårene, som så ut som solbrune chippendalesgutter alle som en, kom inn. Waoo.. jeg plystret litt for meg selv, uten å foreta meg noe mer. Jeg følte meg vel i min trente kropp, og opplevde stadig mannfolk som plystret etter meg på byen. Og når jeg smilte visste jeg at jeg hadde makt over det motsatte kjønn. Etter en liten stund kjente jeg at jeg ble tatt i armen, og jeg snudde meg for å se hvem det var. Det var en av guttene som hadde kommet. Han rakte meg hånden og presenterte seg som Lars, og smilte et blendende hvitt, selvsikkert smil mot meg. Jeg smilte like oppriktig tilbake og jeg følte med alle sanser at jeg sjarmerte han. Han hadde en sjarmerende glipp mellom fortennene, som gjorde det nydelige guttete ansiktet lekent lekkert! Han hadde trange dongribukser og en tight sort t-skjorte, hvor jeg kunne se han hadde en topptrent kropp full av muskler. Overarmene svulmet, og jeg kunne se lårmusklene som sprengte under dongribuksen. Jeg tente med en gang jeg så Lars. Han spurte ganske kjapt om jeg hadde lyst å være med han hjem. Jeg tvilte ikke, og sa straks ja. Vi ruslet ut, og tok taxi hjem til han. Han spurte om jeg visste hva Sol og Måne var. Ja, svarte jeg. Vi visste da hvor vi hadde hverandre sexuelt. Jeg kunne kjenne jeg sank sammen, slappet av. Jeg var trygg i viten om at han visste hvordan han skulle behandle en kvinne.
Lars låste oss inn ytterdøren. Han tok jakken min og hengte den opp, la hånden bak ryggen min og førte meg inn. Han viste meg rundt i hjemmet sitt, mens han pratet vennlig og med glimt i øyet. Etter en runde i hjemmet hans så tok han meg hardt inn til seg, og vi klinte rått. Dype rullende tungekyss som fikk meg til å miste føling med gulvet, bena sviktet og sub’en var satt inn. Lars leide meg inn på badet og vi dusjet sammen. Vi vasket oss, uten å si et ord, bare mørke vekslende blikk og smil, sa hva som skulle skje. Jeg var deilig spent, og lurte på hva som ventet. Dette var ikke vanlig sex.. det var et taust forspill som pirret alle sanser. Jeg beundret den deilige kroppen hans, deilig glatt uten et hår på kroppen, rundt pikken var han godt trimmet og glatt barbert. Jeg kunne formelig kjenne smaken av kuken hans der jeg stod og beundret han i smug, mens jeg ble våtere og våtere. Jeg kjente jeg begynte å skjelve. Lars gjorde seg kjapt ferdig og stakk på soveværelset. Jeg kunne høre han romstere i noen skapdører. Jeg tørket meg, mens jeg småhakket tenner. Jeg var spent…
Jeg gikk forsiktig etter, og der hadde han tent masse levende lys i den dunkle sommernatten. Lars trakk meg hardt og bestemt inn til seg og kysset meg inderlig og dypt. Vi ble stående og råkline mens vi holdt rundt, og strøk nedover hverandres nakne kropper. Jeg begynte å bygge opp en orgasme av kliningen og greide nesten ikke stå oppreist. Jeg tror Lars kjente jeg slapp kontrollen og holdt meg. Jeg kunne kjenne han var fysisk sterk i den muskuløse kroppen. Jeg ble svak og underkastet meg totalt. Lars slengte meg ned i sengen og fant frem en vibrator i gull. Han stakk den inn i fitta mi som var søkk våt og satte den på halv speed. Faen, jeg hold på å gå i spenn av lyst og han kom med en forbanna vibrator. Jeg ville ha han! Jeg var så opphisset og kåt at jeg stønnet og tryglet, men han brydde seg ikke, og smilte bare. Fra nattbordet dro han frem to håndjern som han festet armene mine med i ringer i veggen over sengen. De var kledd med lær, så de gnog heldigvis ikke. Jeg stønnet og tryglet om at han måtte ta meg, orgasmen ventet bare på å slippe løs, men han pinte meg, og han nøt det. Jeg laget visst mye lyd, så han dro frem gag’en fra nattbordskuffen og stappet kulen i munnen på meg og strammet den til med lærremmene bak nakken så den var helt låst fast. Etter en stund gled han ned over meg og la hodet mellom bena mine mens han lekte med en avstivet tunge rett på klitten, mens han vekselvis sugde lett og roterte. I det orgasmen rullet stakk han to fingre inn i fitta og trykte hardt opp mot G-punktet så jeg sprutet han helt våt. Jeg var hjelpesløs og helt i hans makt.
Jeg kunne skimte lærpiskene han hadde over senga, og han så at jeg sendte blikket dit. Han så meg dypt i øynene, som om han så etter frykt. Men det var umulig. Han satt skrevs over meg mens han så meg i øynene og spurte hva som ville skje om han nå forlot meg og dro ut. Jeg ofret muligheten den tanken bare da, jeg stolte på han. Jeg var hans, hans sub– der og da. Jeg kunne kjenne ballene hans klemme ned mot brystene, mens jeg så den deilige harde kuken stå rett opp langs magen hans, mens det sivet blank kjærlighetssaft fra åpningen. Jeg hadde så lyst å kjenne den at jeg holdt på å hyle i desperasjon. Jeg tryglet han om å slippe meg, la meg få han helt, kjenne kuken hamre inn i fitta. Jeg så han begynte å bli veldig klar selv, pusten skiftet rytme, og han slapp meg løs. Kuken hans var glinsende knallhard og ballene stod i spenn. Jeg vridde meg rundt, så han skulle komme til bakfra. Han var nå helt klar og begynte å støte.. hurtigere og hurtigere.. jeg kunne kjenne den strammet som et spett. Den var så hard at den nesten var vond. Jeg tente igjen og kjente en ny orgasme rulle opp. Blant stjerner, planeter og den nihala pisken på veggen foran meg så eksploderte vi sammen i en av de sterkeste orgasmene jeg har hatt. Jeg skalv så jeg ristet før jeg sank sammen, med Lars over meg. Der ble vi liggende og puste ut. Jeg switchet over, da han skulle reise seg. Jeg tok tak i den slappe pikken og la munnen over den. Det var deilig å kjenne den våkne til liv igjen. Da den kom opp, tok jeg den noen dype tak i deep throat, før jeg takket for meg og stunden.
Jeg skulle opp tidlig så jeg hadde ikke tid til mer, så jeg måtte dra.
Lars spurte om å få møte meg igjen. Han fikk nummeret mitt…

Legg igjen en kommentar