Blikk og en fast hånd…

Denne novellen er vist 18481 ganger.

Tøsa lengter veldig etter en fast hånd, en som ville bruke henne og bruke henne det er hun er god for. Tøs som henne elsker å suge kuk og bli brukt i alle hull. Deilig tanke når hun får høre at hun er eid, en som bestemmer og gir ordre. En som finner noe å kicke på, en som ønsker å forme tøsen slik han vil ha henne. En som viser omsorg, trygghet, tillit og respekt.
 
tøsen har veldig følsomme pupper og nipler, og det er hennes "svake" punkter. Magiske knapper for vedkommende som ønsker å ha henne under hans vinger. Hun nærmest krymper når den faste hånden tar tak i nakken, et fast grep om hår roten og hun blir myk som smør. Tøsen liker å være hjelpesløs, samtidig så trigger det henne slik at hun prøver å komme seg løs. En bestemt stemme og et blikk gjør at hun kjenner sitringen tar overhånd og hun ber om unnskyld for hennes ulydighet.
 
Mumling og nøling hater vedkommende, og tøsen får erfare det veldig fort at man ikke skal gjøre en slik tabbe. Men det hender selvsagt at tøsen glemmer seg, spesielt når hun blir flau, ydmykende og rett og slett ikke klarer å tenke klart. Det eneste hun tenker på er å bli knullet, kjenne kuken hardt og lenge. Men innerst inne vet hun at hun er kun for å tilfredstille og være til nytelse for vedkommende.
 
For de begge er det et rollespill, hvor den ene har total kontrollen og den andre ikke har noe hun skulle ha sagt. Enkle regler som tøsen bør huske og som hun blir testet ut om hun husker eller rett og slett tøye grensene til tøsen. Det å bli kåtet opp og tøsen må be pent om å få lov å kjenne kuk i seg. Deretter kjenne roen senke, og bli frustrende kåt på nytt. Like før det går for tøsen, vedkommende kjenner tøsen så godt og vet når det bygger seg opp. Men han kan nekte henne orgasme, han kan nekte henne alt. Hun nyter at han får den gleden og nytelsen.
 
Straff er ikke nødvendigvis pisking, det finnes mange andre måter å bli straffet på. Verbal setting, det mentale og det psykiske. Virkelig kjenne på kroppen at han virkelig ser på henne som en slavinne, sexleketøy og en bruksting. Kun tidsfordriv  og LEK med andre ord.
Ved å bli bindt, gagget og bind foran øynene. Tøsen skjerper dene eneste sansen hun har igjen, hørselen. Og kanskje hun også får puttet noe i ørene også, slik at hun verken hører, ser eller kan føle seg frem….
 
Hun tenner på veldig verbal dirty snakk, men det skal selvsagt være naturlig i den settingen de begge er i. Spank er vel noe som må til slik at tøsen kjenner det fysisk på kroppen. Gjerne med håndflaten slik at stumpen blir skikkelig rød og varm. At hun kjenner det en stund etterpå, på samme måte som hun kjenner når hun har blitt brukt lenge. Virkelig kjenne det på kroppen hva alle hullene skal brukes til og at brystene hennes ikke bare er til pynt og fristelse for vedkommende.
 
Brystklyper kan tenne tøsen veldig, men kan også være en form for straff. Smerter som kan gi kåthet og så har vi smerter som man får ved straff. Men ikke noe painfreak over lengre tid, bare inntil tøsen gir seg og kommer krypende for å si unnskyld. Og at tøsen lærer da av sine feil forhåpentligvis. En ydmykende tøs som ber om nåde og lover selvsagt å bli den tøsen som vedkommende kan være stolt over.
Men det kan ta tid å forme tøsen selvsagt, og det kan ta tid å bli kjent med den som "eier" tøsen. Han kan gjerne overraske, endre regler og finne småfeil ved tøsen. Ikke minst, han glemmer ikke og noterer gjerne ned i "svarteboka" om han har en slik bok.
 
Men tøsen må ha stramme tøyler, fordi hun lett glir ut av rollen hvis hun ikke blir fulgt opp.
Gjerne oppfølging via sms, tlf og msn. Slik at hun blir påmindt om hvem som "eier" henne, og hva hun faktisk er…
Tøsen tar gjerne imot oppgaver, som hun må rapportere tilbake og bekrefte at oppgaven har blitt gjort. Så langt det lar seg gjøre så må hun gjøre oppgaven innen en viss tidsfrist, og hun må ha en virkelig god grunn hvis hun ikke har klart oppgaven innen tiden. Noen ganger kan tøsen rett og slett være vrang, og ikke gjøre oppgaven fordi hun kanskje ønsker å få litt konsekvenser for det. For å teste grensen hans og for å lære han å kjenne på godt og vondt.
 
Det å observere, lese kroppspråket og vite hva den andre tenner på er vikitg setting slik at rollespillet blir så optimalt som mulig. Det er viktig at begge blir enig om rammen, samtidig som det kommer noen overraskelser og utfordringer underveis både for tøsen og Dom.
Tøsen vet at hun må gjøre seg fortjent til å kjenne kuk i seg, og hun må også være forsiktig slik at hun ikke viser for mye iver. Det er viktig å vite tøsen sin plass, slik at hun ikke tar styringen. Men hun elsker å erte og fyre opp under, og hun vet så godt at det kan bli konsekvenser av det, men for de begge er det en deilig kåtende lek.
 
Tøsen synes det er ydmykende å leke med seg selv mens hun blir sett på, og det å få orgasme under press er vanskelig.
Det at hun blir stående bindt og lett tilgjengelig. Kanskje bli oversett at hun står der kåt og egentlig bare vil ha kuk. Men at han leser en avis, ser på en bdsm film eller rett og slett overser tøsen der hun står frustrende kåt. Han ser at tøsen er våt og at det renner på innsiden av lårene, og han smiler til henne og bare han vet neste trekk. tøsen aner ikke hva som vil skje, hvor lenge hun må stå slik og om hun virkelig har gjort seg fortjent til å kjenne noe som helst i hullene som tilhører Dom.
 
De kan begge snakke løst og fast som to gode venner, kose prate på en måte. Men det er han som bestemmer og kan plutselig bemerke seg at tøsen begynner å bli varm i "trøya". Han må stramme tøylene og vise hennes plass. Kjemien er viktig for de begge slik at tiliten og tryggheten skapes. For tøsen sin del er det en stor risiko å gi seg hen til en fremmed, fordi det er hun som er mest sårbar. For hans sin del kan det også være en utfodring hvor det kan komme frem drifter som han kanskje ikke visste om at han hadde. Om tøsen trigger han så mye at kåtheten hans gjør at han glemmer å lese tøsens kroppspråk, da er det godt å kunne ha et kodeord slik at de begge vet at tøsen mener virkelig stopp.
 
Det er minst like viktig for tøsen og vite hva Dom ønsker av henne. Klare regler og nøye instrukser slik at tøsen ikke misforstår. Det kan være stor forskjell på ordre, befaling og et spørsmål om å få lov. Og for tøsen sin kan hun si nei og mene ja….fordi hun rett og slett ikke klarer å tenke helt klart, ligger der i sin kåte verden og bare tar imot. Hun kan stritte imot, prøve seg frem og komme med noen fraser som kanskje ikke han liker. Da er hun tydeligvis ikke kåt nok til å gjennomføre det han ønsker.
 
Hun liker å stå knelende foran han, ta imot hans safter og svelge det. Mens hun kjenner hånden hans som bestemmer takten og hvor langt kuken skal inn. Og hvis hun er så uheldig å søler de dyrbare dråpene, kan hun kjenne en lett ørefik og en "straff" for slik slumsing.
Når de har kommet til det stadiet at han ønsker å dele tøsen med andre, "låne" henne bort. Men på de premisser at han alltid skal være der sammen med tøsen slik at hun skal føle seg trygg. 
 
tøsen ser virkelig frem til en fast hånd og et srengt blikk samtidig som han viser omsorg som skaper trygghet dem imellom.

Legg igjen en kommentar