Vårt første møte

Denne novellen er vist 13045 ganger.

Jeg kan ikke huske forrige gang jeg var så nervøs. Var dette dumt av meg? Venninnene mine sa jeg ikke burde, men når jeg gikk gjennom fordeler og ulemper ved å møte deg fant jeg flest fordeler. Jeg ville jo møte deg! Nei, jeg måtte møte deg. Du var min hemmelige nettforelskelse. Nå var det uansett for sent å angre. Jeg satt på togstasjonen og trippet nervøst med føttene mens jeg lot blikket febrilsk vandre i håp om å få øye på deg. Det lå ikke noe bak møtet; vi skulle bare møtes for å bli kjent. Men det var noe ved deg som gjorde meg veldig interessert, noe som tente meg. Tanken på deg gjorde meg rett og slett kåt, og jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har stønnet navnet ditt under en orgasme. Tankene mine hadde nok flydd av gårde for seg selv en liten stund, for brått stod du foran meg. Du stod der og smilte mot meg, og jeg ble betatt med en gang. De mørke øynene dine hadde alltid lyst til meg fra bilder, som for så vidt var det eneste jeg hadde sett av deg til da, men nå var de så virkelige, så varme og så utrolig fengslende. Blikket ditt brant i meg og gjorde det vanskelig å reise seg. Det vakre, hvite smilet ditt hadde et gutteaktig preg og var det herligste og mest pirrende smilet jeg noen gang hadde sett. Jeg var så utrolig nervøs og visste ikke helt hvor jeg  skulle gjøre av meg, men det var noe med deg som gjorde at jeg raskt slappet av. Og når du la de sterke, solbrune armene dine rundt meg og klemte meg hardt som om du aldri ville slippe, var jeg solgt.  Du tok meg med ut derifra, vekk fra alle menneskene og ut i det deilige sommerværet. Den korte, røde sommerkjolen min blafret lett i den milde sommerbrisen og satt utrolig bra på kroppen min, noe jeg så at du la merke til og det deilige smilet ditt røpet at du likte det du så. Jeg hadde droppet bhen i dag, og brystene mine struttet stolt og fritt mot deg. Du tok meg med til favorittstedet ditt som jeg hadde hørt deg beskrive så mange ganger og ikke kunne vente med å se. Og ja, det var virkelig så vakkert som du skulle ha det til. Den lille trebroen over den lille elven og den store, utrolig vakre hengebjørken som så vidt rørte ved vannflaten, var som tatt ut fra et bilde. Det var så vakkert, og jeg skjønte fort hvorfor du pleide å være her både når du var glad og når du var trist. Du geleidet meg til favorittplassen din og vi satt oss ned på gresset og nøt sommersolen. Jeg nøt synet av deg så mye jeg kunne, og jeg kunne føle at blikket ditt brant på kroppen min når jeg kikket en annen vei. Vi pratet masse om alt og ingenting, slik som vi alltid gjorde, bare at denne gangen var det virkelig. Det var ikke chatting eller en sen telefonsamtale som varte til langt utpå natten, nå kunne jeg faktisk se og føle deg. Vi satt tett og jeg kunne høre og føle pusten din mot halsen min når vi satt helt stille og bare nøt sommerdagen som begynte å gå mot kveld. Plutselig følte jeg hånden din mot den bare huden min. Jeg hadde falt litt i mine egne tanker igjen og skvatt til når du strøk meg fra kneet og så vidt nedover låret. Skal vi begynne å rusle hjemover?« spurte du og vekket meg fra småfantasien min. Gjerne,« smilte jeg og reiste meg opp. Du reiste deg opp etter meg, og når jeg begynte å gå bortover kunne jeg kjenne blikket ditt brenne mot rumpa min. Det var akkurat som om jeg kunne se for meg hvordan øynene dine lyste, og jeg smilte for meg selv ved tanken på det da jeg spurte kommer du?« mens jeg snudde meg mot deg. Leiligheten din var akkurat passe stor og hadde perfekt beliggenhet. Fra verandaen din kunne man se utover store deler av byen, og den var virkelig vakker i sommerkvelden. Hele tiden viste du meg at du hadde fulgt med på hva jeg hadde fortalt deg over telefon i et drøyt år nå, som da du tok meg med ut på verandaen og serverte hvitvin og jordbær, noe jeg virkelig satte pris på. Vi satt der lenge og kikket utover mens vi koste oss og pratet. Jeg vet ikke om det var tilfeldig eller planlagt da hånden din gjentatte ganger streifet min og til slutt hvilte på låret mitt, men jeg velger å tro at du gjorde det med vilje. Du kikket på meg og blikket ditt tok mitt og holdt det lenge. Det var ikke særlig vanskelig og se at du følte det samme for meg som jeg gjorde for deg, men brått reiste du deg og gikk inn for å hente noe. Tankene mine fløy, og jeg tok meg selv i å fantasere om oss mens du var borte. Da du kom tilbake ut på verandaen hadde du tatt med deg et teppe og et par stearinlys. Jeg merket at det begynte å bli litt kjølig, men jeg har bare et teppe så vi får dele,« forklarte du. Dette var mer enn greit nok for meg, og når du la teppet rundt oss klarte jeg ikke la være å stirre på deg. Du var perfekt, rett og slett alt jeg ønsket meg i en mann. Øynene dine lyste nesten unaturlig mye mot meg når blikket ditt møtte mitt, og når tungen din forsiktig gled over munnen din og du bet deg i leppa måtte jeg kikke vekk for ikke å være for avslørende angående min voksende lyst til å kjenne hvordan leppene dine føltes mot mine. Du satte deg tett innat meg og la den ene armen din rundt meg. Sammen ble vi sittende å kikke utover uten å si noe. Hånden din landet igjen ganske tilfeldig på låret mitt, men denne gangen merket jeg at det var med vilje. Jeg kikket rett framfor meg, men du hadde snudd deg mot meg og jeg følte blikket ditt gli over brystene mine og niplene som hadde blitt stive og struttet mot kjolestoffet, mens hånden din forsiktig strøk meg på låret. Hodet mitt falt automatisk tilbake og hvilte på armen din og jeg merket at jeg slappet ordentlig av, noe jeg ikke hadde gjort på flere måneder. Jeg lukket øynene mens hånden din gled lenger og lenger ned på innsiden av kjolen min, og nøt hver eneste berøring. Den varme pusten din ble mer markert mot halsen min da hånden din tok et fastere grep om låret mitt. Du flyttet deg enda nærmere og jeg kjente varmen fra deg enda bedre nå. Munnen din rørte så vidt ved halsen min da du brått sank lenger ned, og plutselig kjente jeg en finger som veldig, veldig forsiktig gled over det varme kjønnet mitt. Jeg kunne ikke la være å stønne. Du lot hånden gli forsiktig oppover magen min og ned til det andre låret. Jeg følte blikket ditt brenne på kroppen min og måtte se deg, og da jeg snudde meg mot deg var øynene dine blitt svarte av kåthet. Du lente deg mot megog vi var så tett at leppene våres så vidt berørte hverandre. Kysset ditt var utrolig deilig. Leppene dine var de mykere enn jeg noen gang hadde fantasert om. Du hadde et krevende kyss som gav meg følelser jeg aldri før hadde følt. Jeg elsket hvert sekund. Vi kysset lenge, bare nøt hverandre. Tungen din lekte med min og jeg ble helt revet med. Du tok tak under rumpa mi, løftet meg opp og bar meg inn på soverommet ditt med mine ben tett rundt livet ditt. Der la du meg ned og kysset meg som bare du kan før du lot tungen din leke nedover halsen min og mot brystene mine. Hendene dine fant igjen veien under kjolen min og dro den av. Du lente deg tilbake. Satt og kikket på meg en liten stund før du lot hendene dine gli fra magen min og opp til brystene som bare ventet på at du skulle kjenne på dem, ta på dem og kysse dem. «Så deilig du er!» hvisket du i øret mitt, og om jeg kunne bli mer tent ble jeg det nå. Du var i ferd med å oppfylle alle fantasier jeg noensinne hadde hatt bare ved å gi meg en enkel natt med all din oppmerksomhet. Jeg ville ha deg, og det skulle jeg få til gangs. Du dro av deg t-skjorten, og som en gresk gud stod du over meg og fristet som aldri før. Et lite gledeshyl for gjennom kroppen min og jeg slang bena mine rundt hoftene dine og presset det kåte underlivet mitt mot deg. Hendene dine fortsatte å leke på kroppen min, kjenne, pirre og erte meg.  Du visste akkurat hva du skulle gjøre for å få meg til å svaie ryggen, presse meg mot deg og stønne. Men du var minst like revet med som meg. Jeg kunne se den deilige harde pikken din presse på mot buksestoffet og blikket ditt som beundret meg med en slik villhet og kåthet jeg bare hadde drømt om før. Du krøp nedover i sengen, la hodet ditt mellom bena mine og spredte dem ut. I det tungen din traff kjønnet mitt første gang trodde jeg at jeg skulle besvime. Du var så herlig og frekk der tungen din lekte vilt og deilig akkurat slik jeg ville ha det, og du tente meg så utrolig mye. Egentlig kunne jeg ligget slik og bare følt tungen din leke med klitorisen min og gli sakte inn og ut av meg, men jeg ville ha mer – jeg ville ha deg. Så jeg hvisket navnet ditt og lokket deg opp til meg, kysset deg hett og slang deg rundt. Du så nesten forskrekket ut men fornøyelsen lyste raskt opp i øynene dine da jeg kneppet opp buksen din og lot tungen min gli over ditt store, bankende lem. Stønnet som unnslapp leppene dine avslørte raskt at du var nesten kåtere enn meg, så jeg tok meg god tid til å erte deg og gjøre deg kåtere slik du hadde gjort med meg. Nå var det du som ville ha mer. Du løftet meg opp og plasserte bena mine på hver side av deg. Sakte lot jeg meg gli ned på det harde skaftet ditt før jeg red deg som du aldri før hadde blitt ridd.  

Vi elsket lenge den natten. Du gav meg alt jeg ville ha og noensinne hadde drømt om. På flere måter hadde du vist meg at du var verdt å ta vare på, og jeg bestemte meg raskt for at jeg gjerne ville tilbringe masse mer tid med deg. Aldri før hadde jeg følt for noen mann det jeg følte for deg, og aldri før hadde noen mann fått meg til å føle meg så deilig og verdifull. Du gav meg alt du hadde og forventet ingenting i retur. Hvor takknemlig jeg er for at jeg valgte å møte deg? Det kan ikke beskrives. Du er alt jeg noensinne kunne ha drømt om og mer. Dette var vårt første møte, og starten på resten av vårt liv sammen.

Legg igjen en kommentar