God butikk

Denne novellen er vist 20779 ganger.

Hun kikket på klokken igjen.
Det var kun 5 minutter til stengetid.
Kanskje hun kunne snike seg inn på bakrommet..
Hun kikket ned på pakkene i posen under disken.
De hadde vært dyrere enn hun egentlig hadde råd til men det var verdt det.
Hun rødmet ved tanken på hvor glatt silken føltes mot huden inne på prøverommet. Det var ikke så ofte hun spanderte noe pent på seg selv men nå var det ingen som stoppet henne lenger. Ingen å ta hensyn til eller som trengte penger til øl på puben..
Det klang i døra. Nest siste kunden forlot butikken. Nå var det bare en igjen. En mørkhåret mann i skinjakke som stod nølende bak i hjørnet. Han stod forran stativet med silke korsetter og såg nølende på to modeller. Han løftet en hånd og strøk fingrene gjennom det korte håret og hun fekk en undelig lyst til å stryke det på plass for han.
-Kan jeg hjelpe deg?
-Jeg vet ikke, det er ikke så lett å velge.
Hun smilte. -Er det til din kone eller en venninne?
-Eh, egentlig er det en bursdags presang til en vennine. Det var bare et innfall jeg fikk. Det er litt vanskelig å se henne for seg i det. Alt ser liksom så likt ut når det henger på stativet.
-Vel, du har noen minutter igjen til vi stenger. Jeg skal bare rett inn på bakrommet så kommer jeg tilbake. Du må bare rope viss det skulle være noe. Hun håpte han ikke gjorde det.
Undertøyet satt som støpt på henne, akurat som det hadde gjort i prøverommet. Hun trakk raskt skjørtet utenpå, knappet blusen og spente på seg skoene full fart. Den ene spennen hang litt løst men hun hadde ikke tid til å rette på det. Hun sjekket håret raskt i speilet og skyndte seg ut i butikken igjen. Mannen stod fortsatt på samme stedet. Bli ferdig nå da, jeg vil hjem.
-Vet du sånn cirka hvilken størrelse hun er?
-42 tror jeg. Buksene hennes er det iallefall.
-Velbygd oppe eller slank?
Han trakk på skuldrene. -Middels kanskje. Jeg har liksom aldri sett etter. Jeg vet bare bukse størrelsen fordi hun vasket klær hos meg da maskinen var ødelagt.
-Vel da tror jeg vi kan se bort fra disse stativene her og konsentrere oss om disse to. Sort eller hvit?
Hun var intenst oppmerksom på det tynne laget med silke mellom henne og den nesten like tynne blusen når hun snudde seg. Hun kunne kjenne brystvortene hardne og visste at de viste tydelig gjennom klærne uten å trenge å sjå ned.
-Sort. Kanskje med blonder.
Hun skjulte opphisselsen raskt med å snu seg mot stativet og begynne å bla gjennom settene.
-Jeg har to her som passer og som hun sikkert vil like.
-Hva med denne? Han strakk seg over skuldra hennes etter esken på hylla over og hoftene hans strøk ani baken hennes og hun frøs helt urørlig. Den som gjemte seg i buksene var stein hard.
Han ble rød. – Unskyld.
-Eh, jeg har dessverre ingen utstilt av den, vi har nettopp fått de inn. Den er i ren silke med rose detaljer oppe og nede. Kvaliteten er utrolig, prisen er også deretter men absolutt verdt det.
Hun snudde seg for fort rundt mot stativet igjen og han grep armen hennes for å hindre at hun falt.
Hun rødmet. -Takk. Jeg tror jeg glemte å feste reimen på ene skoen min skikkelig.
-Vel jeg liker begge korsettene men de er liksom ikke .. spesielle. De mangler noe. Det lille ekstra.
Hun bet seg i leppen. Dette kunne være veldig dumt men..
-Når jeg sa at jeg ikke kunne vise den andre til deg så stemmer ikke det helt. Jeg kjøpte en før idag og har den på meg nå. Det er ikke noe jeg normalt gjør men.. jeg kunne stenge døra og la deg se den.
Han såg på henne. -Viss du ville gjøre det for meg..
-La meg låse og stenge for vinduene.
Thomas såg etter henne i det hun gikk. Sandra sa navneskiltet hennes. Det var vanskelig å ikke stirre på beinene hennes. De virket utrolig lange under det korte skjørtet. Og blusen.. Han ristet på hodet for å klarne tankene. Det var Wenche han skulle kjøpe presang til. Det var ikke planen å flørte med kassedamer.
Han ventet seg noe pent og blondeaktig, ingenting hadde forberedt han på synet som kom mot han.
Matt og samtidig skinnende silke klistret seg til kroppen hennes som ett ekstra lag hud og de høye helene gjorde ingenting for å skule de lange benene eller formene. Hun hadde sluppet ned håret i en bølgete kaskade nedover ryggen og han måtte svelge to ganger før han stolte nok på stemmen til å snakke.
-Snu deg?
Hun pirruerte sakte forran han.
-Fantastisk.
-Kom og kjenn på stoffet.
Han strakk nølende fram en hånd og berørte midjen. Stoffet var kjølig mot fingrene hans men så slo heten fra huden under igjennom og han kunne kjenne hvor varm hun var under fingrene hans.
-Viss du ser her så er det roser oppe og nede.
Hun vred på seg og han trakk pusten raskt.
-Er du ok? Du ser litt rød ut.
-Den er mer.. erotisk enn jeg forventet.
-Du har ikke sett alt enda.
-Det er mer?
-Mhmm. Viss jeg fører fingrene inn her og løfter oppe slik som dette kan jeg åpne midten.
En skjult glidelås gled ned og avslørte en lang kløft. Han trakk stoffet forsiktig til side. Det var ingenting under.
-Hvordan, han kremtet, hvordan føles den mot huden?
-Sexy. Som en drøm. Hjertet hennes hamret mens hun gjorde sitt beste for å stå stille. Turde hun? Hun fuktet leppene.
-Vil du kjenne mer? Du kan ta på ..  alt, viss du vil. Døren er stengt.
Han stod tett inntil henne no. Hendene gled nesten ubevist opp og ned over silken.
-Viss noen..
-Ingen kommer.
-Er du sikker?
-Ja.
Hendene låg mot henne noen øyeblikk, så trakk de sakte ned resten av glidelåsen. Det var ingen spenner eller fester, bare ett svakt puff da silken gled ned på gulvet rund henne, så var hun naken.
Hun lot øynene gli over han.
-Du er litt påkledd.
-Unskyld. Han drog av seg jakken og trakk raskt av tskjorten under.
Overkroppen under var gylden og muskuløs. Hun strøk hånden over brystkassen hans.
-Ingen solstudio.
-Nei. Seiling.
-Jeg ser det. Ingen overganger. Jeg lurer på om du smaker salt også.
Hun gikk nærmere, helt inntil, og lot leppene gli over skulderen, nakken.
-Litt. Beltespennen åpnet seg nesten selv under fingerene hennes og buksen forsvant. Bokseren gjorde motstand noen øyeblikk, så forsvant den også og hun sank ned på kne.
-Trener du denne også? spurte hun spøkefullt. -Du har muskler over alt..
-Nei den tar naturen seg av. Og du. Åh shit du er flink.. Han presset tennene sammen for å ikke komme der og da.
-Noen fordeler med eksen iallefall. Masse trening. Ubrukelig til alt ant.
Hun lot munnen og hendene arbeide og de stod i stillhet ei stund, bare avbrutt av Thomas stønn innimellom. Tilslutt tok han skuldrene hennes og skjøv henne vekk. -Slutt ellers kommer jeg. Legg deg ned på gulvet.
Hun adlød og gispet.
-Det er kaldt.
Han bøyde seg ned mellom bena hennes uten å bry seg og hun gispet igjen i det munnen møtte henne og gled inn mellom foldene.
-Åh gud..
Hun var allerede våt og noen minutter hadde henne vridende og stønnende som en gal under han. Hun prøvde å holde han fast med beina, dra han enda nærmere, men han vred seg løs og løftet dem opp.
-Klar?
Kuken stod mot henne knallhard og nesten gigantisk.
-Vær så snill..
-Si at du vil ha meg.
Hun klynket.
-Si det.
-Knull meg!
Hun skrek i det han trengte hardt inn i henne, så forsvant alt i en malstrøm av følelser. Både gulv og at noen kunne høre dem forsvant under kraften av staken som hamret inn i henne igjen og igjen. Hun protesterte desperat da den brått forsvant og han trakk henne opp. -Opp på alle fire. Ho snudde seg på plass så fort hun kunne og rygget bakover mot han for å få han fortere inn igjen. Den nye posisjonen fekk han til å ta seg litt mere tid og han drog seg helt ut før han kjørte pikken dypere og hardere inn i henne. Han red henne i noe som føltes som en evighet, så forsvant han og hun gispet da hun brått kjente han mot det bakerste hullet. Han grep hoftene hennes bestemt og presset kukhodet mot henne.
-Vissj eg skal stoppe så si fra nå.
-Nei, jeg vil. Ta meg!
Hun skrek av overraskelse da han gav henne ett klask på baken og ett til, så kjente hun han støte mot henne igjen. Han grep skinkene hennes og presset kuken bestemt inn og hun overgav seg helt og stønnet mens han sakte spidded henne til ballene presset mot henne.
-Åh gud.
Han holdt henne der i ro noen øyeblikk og lot henne bli vant med størrelsen. Det var utrolig varmt og trangt rundt han og han kunne kjenne pikken pulsere og brått klarte han ikke mere og pulte løs på henne.
Sandra stønnet og vred seg under han. Det var merkelig og helt annerledes enn hun hadde forestilt seg men tanken på hva han gjorde var utrolig tennende og da hånden hans gled frem og inn mellom bena hennas hadde hun ingen kontroll lenger. Hun kom med ett skrik og sekunder senere kunne tømte han seg rykkvis i henne med ett brøl.
Han hang over henne og pustet tungt mens han sakte ble mindre og trakk seg ut.
-Eg vil tro eit par av dei der vil være verdt kjøpet.
-Uten tvil.
Sandra kom seg skjelvende på benene.
-Skal jeg gavepakke dem?
-Viss jeg kan komme igjen og kjøpe flere senere.
-Når som helst.

 

 

 

Legg igjen en kommentar