Min fantasi

Denne novellen er vist 9631 ganger.

Hånden hans lå godt plantet på det ene brystet mitt, mens den andre hånden holdt han rundt meg. Jeg hadde ingen intensjoner om at det skulle skje noe mer enn det den natten, selv om jeg hadde et lite håp.            Han ba meg ta av BH’en min slik at han kunne føle brystet mitt godt. Jeg hadde ingen motsigelser på det. Han strøk på brystet mitt en stund før han førte hånden lengre ned. Hånden hans strøk forsiktig på innsiden av låret mitt, akkurat der jeg var mest følsom. Jeg kjente jeg ble bare mer og mer kåt, og egentlig ville jeg bare at han skulle kaste seg over meg og ta meg hardt ! Han fortsatte og stryke en stund før han la seg over meg og presset penis mot vagina. Jeg hadde truse på, men gud hvor lyst jeg hadde til og bare rive den av og snu han på rygg og ta han. Men jeg lå der helt stille og tok i mot, jeg kjente jeg ble varmere og varmere for hvær gang han presset seg mot meg. Jeg kunne føle den deilige store penisen hans, og jeg ville ha den.            Etter en stund ble jeg for kåt, jeg tok av meg trusen, jeg måtte bare føle litt mer av han. Jeg kastet trusen på gulvet uten og bry meg det minste om hvor den landet, nå ville jeg ha mitt ! Han fortsatte og presse seg mot meg. Han strøk penisen fra Glans clitoris og helt ned mot min vaginale åpning. Han lot den gli litt inn, bare litt i starten. Han tirret meg. Og for hvær gang han lot den gli opp og ned lot han den gli litt og litt lengre inn. Jeg ville at han skulle slutte og tirre meg og bare la den gå helt inn, hardt! For jeg trodde jeg hadde nådd maks av hvor kåt man egentlig kunne bli.             Han la seg på siden og tok i bruk hånden. Jeg var spent, for mange menn har rett og slett ikke peiling på hvordan man skal tilfredstille en kvinne ( meg ) ved bruk av bare en hånd, så jeg hadde ikke store forventninger. Men han begynte forsiktig, og det tok jeg som et godt tegn. Når han kom til Glans clitoris forstod jeg med ÈN gang at jeg hadde kommet til himmelen! Å herregud så deilig. Jeg klarte ikke og ligge stille mens han masserte og ga meg max nytelse. Hele kroppen spente seg, og jeg kjente at nå var det ikke lenge til det gikk for meg, jeg ble bare varmere og varmere i kroppens mens jeg stønnet av nytelse.            Jeg tok et godt tak i lakenet og klemte til og stønnet høyt mens alle musklene mine spente seg sammen og jeg kjente et rush gjennom hele kroppen, det var deilig.! En slik orgasme bare jeg hadde kunnet gi meg selv før, jeg ble mektig imponert.            Han la seg over meg og lot penis igjen begynne og gli opp og ned, jeg var klar for og komme flere gang, så jeg ville bare at han skulle penetrere meg hardt, med èn gang!             Han tok hendene under lårene mine og løftet dem litt opp, så førte han penis inn i vagina. Jeg kjente at han trengte seg inn, og jeg elsket det ! Han tok den ut og trengte seg inn på nytt igjen, og for hver gang han presset den inn i meg ble det bare deiligere og deiligere. Han løftet føttene mine oppå skuldrene sine, og jeg kunne kjenne at han botnet meg, og jeg ga fra meg et tilfredstillende stønn hvær gang for og vise at jeg likte det!            Jeg ba han ta meg i doggy’n , og stillte meg på alle 4. Han virket ikke motvillig et sekund. Han plasserte hendene sine med et godt grep rundt hoftene mine før han trengte seg inn på ny. Etter hvert ble det så deilig at armene mine sviktet og jeg klarte ikke lengre stå oppreist, men han fortsatte fortere enn før, og da kjente jeg igjen varmen i kroppen komme, og det herlige rushet som raste gjennom hele kroppen min mens alle musklene spant seg. Nok en gang hadde jeg kommet, men enda var jeg klar for og ta imot enda mere.            Han snudde meg slik at jeg lå på rygg, løftet opp føttene mine og trengte seg inn igjen. Jeg lå på rygg med et smil på munnen mens jeg ble pult hardere og hardere, han kom snart. Jeg grep tak i lakenet mens han pulte meg så hardt at jeg ikke klarte og holde stille, jeg måtte stønne høyt; så høyere! Så kom han, jeg la meg lengre ned mens han kom opp og lot all den varme deilige sæden komme inn i munnen min. Han smakte godt!

            Han la seg på rygg og ba meg suge den ren, og hva annet kunne jeg gjøre enn og adlyde ? 😉

Legg igjen en kommentar