Bestefars overraskelse, del 2

Denne novellen er vist 23724 ganger.

Det var gått tre uker siden jeg betjente bestefar og onkel.

Så lenge hadde jeg ikke gått uten kuk siden bestefar og jeg begynte med møtene våre, og jeg var kåt. Veldig kåt.

Endelig en lørdags ettermiddag fikk jeg SMS om å innfinne meg i leiligheten hans klokka 19 samme kveld. Det var bare 3 timer til. Jeg var glad for at jeg var nyvokset. Hadde fått tatt en basiliansk et par dager tidligere. Bestefar betalte for dem. Som han sa: «Jeg vil ha en glatt ungpikefitte, så da får jeg jo betale det det koster å få den slik da.»

Presis klokka 19 ringte jeg på døren til bestefar. Han åpnet og bare nikket med hodet mot soverommet sitt.
Der inne lå kveldens antrekk og ventet på meg:
Svart korsett med puppene løse, sorte stayups, høyhælte sko og en snerten liten skolepikeuniform. Ingen truse.  Jaha. Da visste jeg hva som ville skje. Bestefar ville ha kos i dag. Det var jo greit det. Jeg har ikke noe i mot å spille bestefars kosejente så lenge det resulterer i at jeg blir grundig pult.
Jeg kledde raskt på meg og satte håret i musefletter slik jeg visste han likte det når jeg hadde på denne outfitten. Jeg gikk langsomt ut på stua til bestefar og stilte meg opp i døren.
«Hei bestefar.»
«Hei jenta mi. Kom hit og sett deg på fanget mitt litt.»
Jeg gikk bort til ham og satte meg forsiktig på fanget hans. Svært dydig med beina over kors og skjørtet trukket så langt ned som det tillot.
«Har du det bra i dag, vesla mi?»
«Ikke så veldig, bestefar. Det var noen gutter som var litt ekle med meg. De sa de ville se fitta mi og dro opp skjørtet mitt.»
«Uff da. Gjorde de deg vondt?»
«Litt…» Jeg så på ham med store dådyrøyne og blunket uskyldig.
Det virket. Bestefar begynte å stryke meg over låret og sa han ville trøste meg. Hånden hans strøk lenger og lenger opp på låret mitt til den nådde skjørtekanten. Han begynte å puste tyngre og fingrene hans strøk liksom tilfeldig opp under skjørtet mitt
«Er det godt?» spurte han med litt hes stemme.
«Ja bestefar. Veldig godt» svarte jeg og flyttet benet mitt litt så jeg satt med lårene lett adskilte på fanget hans. Han strøk og strøk, og nå hadde hånden hans nådd opp til toppen av strømpene mine. Pusten hans gikk tungt.
«Er det noe galt bestefar? Du puster så rart» sa jeg. «Er det bedre for deg hvis jeg setter et ben på hver side av deg?»
«Ja gjør nå endelig det hvis det er behagelig for deg.» sa bestefar.
Jeg satte meg over skrevs på fanget hans og la skjørtet i pyntelige folder foran meg.
«Du frister meg alt for mye du» sa bestefar plutselig litt strengt. Så strøk han hånden opp under skjørtet og helt opp til hoften. «Er du truseløs?»
Som om han ikke visste det… Det var jo han som beordret antrekket.
«Ja bestefar. Du liker jo å ha tilgang til fitta mi»
Hendene hans begynte å stryke over venusberget mitt. Han unngikk akkurat så vidt å berøre sprekken. Jeg begynte å puste tyngre. Vanligvis resulterte det i at hendene hans begynte å skjelve litt og at han ville stryke fingrene opp og ned i sprekken min og mumle noe om deilig og vått, men ikke denne gangen. Han fravek mønsteret sitt denne gangen. Jeg ble litt forvirret da han plutselig løftet opp skjørtet mitt og la hele hånda over fitta mi. Jeg kjente fingrene hans trenge seg mellom leppene mine og hørte surklelyder da han trakk dem ut igjen.
«Hvem har gitt deg tillatelse til å bli så våt?? Har jeg gitt deg lov til å være kåt??»
«N-nei, bestefar» stotret jeg og visste ikke riktig hvordan jeg skulle håndtere denne uvante situasjonen. Dette var stikk motsatt av hvordan det pleide å være. Han skulle ikke bli streng når jeg spilte liten pike. Han skulle bli den skjelvende, pesende kåte grisen som siklet over våt ungpikefitte mens jeg først onanerte og så stakk fingrene mine inn i munnen hans etterpå. Dette antrekket betød at jeg hadde styringa. Ikke han. Derfor ble jeg helt satt ut nå.

Bestefar beordret meg til å reise meg og gå inn på gjesterommet. Jeg så gjorde, og der inne fikk jeg meg en overraskelse til. Han hadde rigget til senga med hånd- og fot mansjetter. Han beordret meg opp i senga, og jeg ble stående på alle fire med hendene bundet sammen og beina spredt så langt det var mulig.
Bestefar løftet opp skjørtet mitt og inspiserte fitta mi.
«Deilig og nyvokset ser jeg. Det er bra» sa han. Jeg bare klynket et eller annet usammenhengende til svar. Å stå slik mens han inspiserte meg som et annet stykke kjøtt var utrolig opphissende. Han strøk en finger opp og ned i sprekken min og gryntet fornøyd over hvor vått det var der. Så forsvant han. Jeg snudde på hodet så godt jeg kunne der jeg sto for å se hvor han ble av. Det var dumt viste det seg. Raskt fikk jeg en maske over øynene og dermed så jeg ingenting.
«veslehora mi har vært ulydig» sa bestefar.
«Hun har blitt kåt uten å få lov. Dessuten trodde hun at hun hadde kontrollen. Du er MITT ludder! Forstår du det?!?»
«Ja bestefar!» Jeg begynte å unnskylde meg med at jeg trodde vi skulle leke sånn som vi pleier.
«Jeg gidder ikke høre unnskyldninger!»
Jeg hørte at han gikk rundt senga.  «Sug meg!» sa han. Jeg åpnet munnen villig og lente meg framover for å smake på ham. Sakte ble munnen min fylt opp og jeg nøt å suge den fantastiske kuken til bestefar.
«Åh du er deilig du, vesle ludderet mitt! Du kan virkelig suge en gammel mann!»
Jeg lot tunga leke rundt kukhodet og så senket jeg munnen min ned over skaftet så langt jeg klarte. Jeg klarer ikke deapthroat, og det er min store sorg. Jeg vil så gjerne at bestefar skal få pule munnen min så hardt han vil. Men. Dette var definitivt nest best. Hendene hans rundt hodet mitt og kuken hans langt inni munnen min.
Plutselig ble godteriet rykket ut av munnen min, og jeg klynket frustrert. Jeg hørte han gå rundt senga før det ble stille noen sekunder. Så hørte jeg han romstere rundt med et eller annet, og kvakk til da jeg kjente noe kaldt som rant nedover rumpesprekken min. Så begynte han å massere rumpehullet mitt. Jeg stønnet lavt og senket overkroppen ned på senga. Å kjenne bestefar knulle meg i rumpa er bare helt skjønt!
Men nei. Enda en overraskelse var i vente for meg: Jeg kjente noe kjølig og hardt presse seg inn i baken min: Dildo! Han brukte en dildo i rumpa mi!
Plutselig stoppet alt. Dildoen sto som et spett ut av rumpa mi, og bestefar slapp alt sammen og kom rundt senga igjen.
«Sug meg!» hørte jeg. Jeg gapte som best jeg kunne, og kunne bare håpe at han ville føre kuken sin inn i munnen min. Jeg så jo ingenting. Og der kom den. Denne deilige, harde kuken som jeg bare elsker å suge. Jeg sugde og slikket og stønnet. Stadig hadde jeg dildoen stående i rumpa. Deilig å kjenne hvordan den videt meg ut.
Jeg håpet bestefar ville pule rumpa mi, men nei. Han stønnet mer og mer, og kuken ble hardere og hardere til han til slutt sprutet munnen min full. Jeg svelget unna som vanlig. Litt skuffet over at jeg ikke ble knullet som jeg ønsket, men likevel.
Bindet foran øynene ble fjernet og bestefar smilte fornøyd til meg.
«Du får vel få lov til å komme du og da kanskje?» sa han og gikk bak til fotenden der baken min med dildoen sto rett til værs. Han begynte å bevege dildoen sakte ut og inn, så økte tempoet gradvis og til slutt rå-pulte han rumpa mi. Jeg småskrek og stønnet og tigget om mer. Jeg var så nære så nære!
Uten å endre tempo eller intensitet tok bestefar opp en vibrator og satte den mot klitten min. Tre sekunder senere eksploderte jeg. Orgasmen skyllet over meg som bølger på en strand. Den tok liksom aldri slutt. Jeg var helt utslitt der jeg sto, og kjente bare vagt at bestefar løsnet hendene og anklene mine. Langt borte hørte jeg stemmen hans som beordret meg i dusjen.

Da jeg kom ut igjen iført mine vanlige klær, satt bestefar og så på tv i stua.
«Kom tilbake neste lørdag. Da skal jeg ha en liten fest her, og du er overraskelsen. Da skal du få mer mannfolk enn du noen gang har fått! Kom deg hjem nå, så sees vi om en uke.»

Legg igjen en kommentar