Bind meg, ta meg, gjør hva du vil

Denne novellen er vist 24336 ganger.

Det som begynte som en helt vanlig kveld, skulle vise seg å bli mitt livs mest opphissende…
Vi tente en del te-lys, satte på en film og hadde bestemt oss for å tømme ei flaske vin denne kvelden.
Og jeg tenkte av mere perfekt kunne ikke livet bli, der jeg hadde mannen jeg elsket ved siden av meg, naken under dyna.
Filmen husker jeg ingenting av, for før første glasset var halvtomt, begynte han å kysse halsen min og småbite øreflippen min. Jeg var solgt.
Jeg tok hånda under dyna og strøk fingrene oppover låret hans, og når jeg kom langt nok kjente jeg at han var hard, veldig hard.
Før jeg gjorde noe mer, satte jeg glassene våre på gulvet, vi trengte ikke dem nå.
Mens jeg bøyde meg ned mot gulvet kjente jeg en varm kropp legge seg helt inntil min, og en hånd var plutselig på hoften min. Den gled over magen og opp til brystene mine.
Han kysset nakken min mens han kjærtegnet brystene. Han visste at jeg ikke kunne motstå det.
Hånden hans gikk deretter konsekvent nedover magen min, og jeg var helt sikker på at jeg ville få en finger mellom de svulmende leppene, men istedet berørte han meg bare fjærlett og fortsatte nedover låret. Bare for å erte meg.
Jeg snudde meg mot han, dyttet han over på ryggen og satte meg over han. Jeg begynte å kysse han, først på munnen, så nedover halsen.
Så går jeg lenger ned, lar et par fingre gli lett over stasen før jeg bruker tunga. Lar tunga gå sakte rundt hodet og pirre ved å slikke på strengen.
Jeg ser han biter seg i leppa for å ikke stønne. Jeg tar hele pikken i munnen, suger først i lange, rolige drag, deretter fant jeg takta han ønsket.
Han var sprengkåt, så det tok ikke lang tid før han sa at han kom straks. Jeg trakk meg ikke vekk, bare fortsatte der jeg var til han kom i munnen min.
Jeg regnet med at han trengte litt tid til å komme seg igjen, så jeg la meg bare inntil han. Men han var fremdeles kåt, og nå var det hans tur til å gi meg en god dose nytelse.
Han sprer beina mine for å komme fram til den nybarberte fitta mi. Han lar en finger fnne veien inn i meg, og påpeker hvor utrolig våt jeg er, før han bruker tunga.
Jeg stønner og kroppen min rister. Det går ikke lang tid før jeg stønner ordene "bind meg, ta meg, gjør hva du vil".
Han finner tauene i skapet, og binder meg fast i hvert hjørne av senga og gir meg bind for øynene. Tauet er ganske stramt, slik at hvis jeg rykker til vil det gjøre litt vondt.
Jeg liker følelsen av å ikke ha kontroll, at han bestemmer hva som skjer med meg. Bindet for øynene gjør også at alt føles mer intenst, fordi jeg må bruke alle de andre sansene.
Så ble han stille, veldig stille. Jeg lurer på hva han driver med, for han rører meg ikke, men jeg spør ikke. Bare venter i spenning.
Plutselig kjenner jeg noen iskalde dråper treffe huden min. Han holder en isbit i hånda, slik at den smelter litt etter litt.
Jeg rykker til første gangen, og kjenner det i håndleddene. Pusten min går raskere. Han tar isbiten helt ned på huden min, nedover kløfta og magen.
Og ettersom han nærmer seg innsiden av lårene går pusten min enda raskere, og jeg kjenner hvor våt og kåt jeg egentlig er.
Det er fremdeles iskaldt, men fy så opphissende. Han sprer leppene mine med fingrene sine og stryker isbiten lett over klitoris.
Det er det kaldeste jeg noengang har følt, men samtidig så vanvittig deilig! Jeg gir fra meg et høyt stønn, og han fortsetter å beføle meg med isbiten.
Plutselig er isbiten borte, smeltet. Etterpå slikker han meg mer, tunga hans er utrolig varm og god mot den iskalde fitta mi.
Jeg kjenner han strekker seg etter noe, og hører en durende lyd, en vibrator. Han fører den inn i meg, og treffer G-punktet hver gang den går inn og ut.
Jeg følte at jeg mistet all kontroll og at noe skjedde med meg som jeg aldri hadde følt før.
Jeg kom så jeg sprutet, og alle musklene i kroppen ville trekke seg sammen, men jeg kunne jo ikke bevege meg.
Jeg merket at jeg var høylytt, men kunne ikke styre meg.
Til slutt fikk jeg samlet meg nok til å si at jeg ville ha han, NÅ! Han tok unna vibratoren og jeg kjente han førte pikken sin inn i meg istedet.
Han stønnet da han kom helt inn i den søkkvåte fitta mi, og tok meg hardt til jeg kjete kroppen hans rykket til og han fylte meg opp.
Etterpå løsnet han opp tauene som holdt meg og tok a bindet fra øynene mine. Men jeg var så utslått at jeg ikke greide å røre en finger.
Han fikk samlet meg sammen og lagt dyna over meg, så sovnet jeg tvert der jeg lå ved siden av mannen som hadde gitt meg mitt livs beste opplevelse.
Jeg vil aldri glemme mitt første møte med isbiter i senga.

Legg igjen en kommentar