Primitiv lørdagsmorgen

Denne novellen er vist 16511 ganger.

Han hadde langt hår, lengre enn hennes. Det rakk helt ned til korsryggen, og skjegget minte om en gammel MC-veteran sitt. Han var ingen overbygd muskelbunt, men han var ikke en man så på som en svekling heller. Smilet var varmt og ærlig, rakk helt til de dypbrune øynene som fikk frysninger til å løpe nedover ryggen når han så på henne.

 

Hennes hår rakk bare litt lengre enn skuldrene, og ikke på langt nær så tykt som hans. Det var farget brunt, for hun hatet sin opprinnelige farge. Han sa hele tiden at hun smilte ordentlig hun også, at de rakk opp til de blågrå øynene hennes. Hun raget ikke høyt over bakken, ikke var hun en sylfide. Men hun var slank, og velsignet med høy forbrenning.

 

De var ikke kjærester, hadde blitt enige om at båsen de ville være i definerte dem som to personer som holdt på. For dem holdt det lenge, for alle andre var det tydeligvis veldig vanskelig å la det ligge. Man skulle visstnok følge et gitt mønster, og neste steg på veien var, ifølge disse vennene, at de «tok seg sammen» og ble offisielle kjærester. De fortsatte å holde på, ingen av dem var interessert i noe forpliktende og komplisert, selv om de begge følte at de ikke trengte å treffe andre.

 

Dette var en lørdag, ennå tidlig nok på året til at det lå snø igjen her og der, men solen var i ferd med å endre på det, og som med alle andre år gjorde den delen av året noe med henne. Hun visste at han ikke hadde noe imot det, han var alltid klar. De hadde tatt noen øl på det samme utestedet som de hadde vært hver gang kvelden før, men de hadde tatt det rolig siden de alltid endte opp med å havne ute på lørdagen også. Hun hadde laget kaffe, og bar det inn til han fordi hun visste at han likte å bli vekt sånn, kysset han forsiktig i nakken og hvisket at det var på tide å komme seg opp. Et lite grynt fortalte at han hørte henne, men definitivt ikke var enig. Med et lite steg gikk hun over på den andre siden av han, løftet på dyna og kysset han på magen. Lot leppene lage en liten sti av kyss ned til kanten av boksershortsen, hvor hun kunne kjenne at kroppen hans så absolutt hadde våknet.

 

Med forsiktige, nesten unnskyldende bevegelser lirket hun den litt ned og tok han i munnen, forsiktig og ertende. Et langt stønn traff ørene hennes fra utsiden av dyna, og hun smilte før hun fortsatte nedover til hun hadde så mye av han hun klarte i munnen. Det dunket mellom beina, og alt hun egentlig ville var å kjenne han inni seg, men dette var også bra, pirrende, tennende.  Spesielt fordi hun visste at det ikke tok lang tid før han ville ha henne, men ikke nå. Nå skulle hun ha viljen sin, og da han kort etter grep etter henne for å få henne over seg, dyttet hun vekk hendene hans og lot tunga gli sakte opp langs pikken, rundt hodet og ned igjen. Fingrene fant veien til ballene og strøk forsiktig over dem, hun smilte da det rykket til inni munnen. En god stund lå hun sånn, til han grep tak i håret hennes og trakk henne opp til seg, styrte seg på plass og kom hardt inn i henne. Øynene var mørke av kåthet, og det ilte gjennom kroppen da han så på henne. Så hun lukket sine egne, for hun var allerede kåt nok, om ikke hun skulle gå helt amok av å se på han i tillegg. Herregud, han var deilig!

 

Etter litt tippet han henne over så han kom øverst, løftet det ene beinet over skulderen sin og knullet henne hardt. Hun elsket når han ble sånn, nesten primitiv og kontrolløs. Det var heller ikke et minus at han traff så inn i helsike bra, og det tok ikke lang tid før hele kroppen hennes lå nesten i bue og hun stønnet tungt. Da hun kom til seg selv igjen tok han ned beinet hennes og kysset henne hardt og intenst, bet henne i halsen og hvisket i øret hennes at det var så deilig å høre og kjenne henne komme. Håret hans hang rundt ansiktene deres, og da hun åpnet øynene og så inn i hans kunne hun sverge på at de gnistret. Han rettet litt på seg, og traff punktet hennes så bra at hun i stedet for å svare, slapp ut et kvalt stønn. Han smilte, gjorde det igjen, og da hun ristet på hodet satt han opp farten. Hun kunne høre på pusten hans at han ikke var langt unna selv, men det forsvant idet alt annet forsvant for henne i en intens orgasme. Da hun begynte å få igjen pusten, kjente hun rykningene i kroppen hans og nøt følelsen av å kjenne han komme i henne.

 

Fem minutter seinere lå hun på armen og strøk over brystkassen hans. Han kysset henne på hodet, smilte og spurte om det var mer varm kaffe å oppdrive. Av en eller annen grunn hadde koppen hun bar inn tidligere blitt kald.  

Legg igjen en kommentar