En spesiell mann

Denne novellen er vist 14876 ganger.

(Til dere som leser, dette er ikke en sann historie -enda. Jeg skal få det til å skje=)


Vi hadde møttes en tid nå. Tiltrekningen var til stede for oss begge, men ingen av oss turde. Jeg hadde beundret deg i skjul lenge. Hadde sett det flotte smilet som fikk meg til å smelte, den lille rumpa og hofta som var ment for lek. Du var mann med stor M. Jeg likte hvordan du fikk meg til å reagere. Du var noen år eldre enn meg, og jeg likte det. En moden mann, og du visste hva du ville.

Kroppen din hadde jeg studert hver gang du var på besøk. Vi hadde datet en periode uten at det ble noe mer. Vi hadde flørtet, koset oss, og lekt med ideèn over at det kunne bli mer. Jeg hadde fantasert om deg dag og natt, og hadde ville drømmer om hvordan du var i senga. Nå skulle det endelig skje. Vi var begge lei av å gå å vente på at den andre tok initiativ, så vi avtalte rett og slett en tid der vi skulle møtes og la våre fantasier komme til liv.


Jeg hadde bestandig beundret den selvsikkerheten du hadde med deg, jeg ble som en tenåring igjen – selv om jeg var i begynnelsen av 20 – årene og hadde hatt nok erfaring med menn. Det som hadde vært var knulling. Rett og slett vill sex. Ingen lidenskap, bare sex. Denne gangen ville jeg oppleve noe annet. Jeg ville nyte deg, hele deg, hele natten, hver natt.


Vi hadde avtalt at du skulle komme på besøk en fredagskveld. Jeg var nervøs, visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Rødvinsglasset var fylt opp for kvelden slik at jeg hadde noe å roe meg ned på før du kom gående inn døren. Jeg visste du satte pris på sexy blonder, så jeg hadde vært på shopping noen dager før for å finne det beste. Jeg dusjet, stelte riktig godt med meg selv, barberte hver en krok, men lot en liten detalj være igjen. Jeg kom ut av dusjen og tørket meg. Parfymen hadde jeg på meg på håndleddene, halsen og magen. Jeg ville at du skulle kjenne lukten av frisk, ung og kåt kvinne. Jeg satte den røde parfymeflasken på servanten på badet, og tok en slurk av den mektige vinen. Smaken av den minte meg litt om den mektige parfymen du hadde på deg sist. Jeg kjente jeg ble ør i hodet og lengtet etter at du skulle holde rundt meg lidenskapelig.


Jeg tørket det mørke håret og stylet det vilt. De sorte blondetrusene trakk jeg oppover de spenstige lårene og så at den passet perfekt over rumpa. Bhen hadde jeg på meg og så at mine små spenstige bryster kom fram. Jeg hadde kjøpt det perfekte undertøyssettet som framhevet kurvene mine. Jeg trodde jeg hadde bedre tid på meg, men så kakket det på døren…


Jeg ble litt forfjamset. Trodde jeg hadde bedre tid, men da var du der allerede. Jeg slengte på meg den sorte kimonoen og gikk til døra. Jeg måtte bare beklage at jeg ikke var kjapp nok til å ordne meg.


          Hei jenta mi!

          Beklager, jeg er litt treig.

          Det går bra ja, jeg setter meg bare i sofaen så lenge.


Han satte seg i den brune sofaen da jeg la merke til hvor fint han var kledd. Sort skjorte og stilig jeans. Den satt perfekt over rumpa hans og jeg la merke til at jeg ble tent med en gang. Jeg ville ikke være for frampå, – det var bare ikke meg. Jeg unnskyldte meg og gikk på badet for å ha på meg resten av klærne jeg hadde lagt fram. Jeg hadde glemt lipglossen, så jeg begynte å ha den på meg. Idet jeg luktet den søte jordbærlukta av lipglossen og så inn i speilet på badet, så jeg refleksjonen av deg i speilet. Jeg så det lure smilet ditt og kjente at det var godt at du var hos meg. Jeg smilte tilbake.


          Skal du ikke holde meg med selskap mens jeg ordner meg?

          Joda, selvfølgelig jenta mi!


Han satte seg på benken på badet og jeg så at det var noe rart med øynene hans. Kimonoen var åpen, og han kunne se undertøyet mitt. Jeg så han likte det han så. Han begynte å røre på fingrene sine, lekte med de. Så reiste han seg. Gikk bort til meg, stod bak meg. Så kjente jeg at pikken hans var stiv mot rumpa mi. Jeg ble ør i hodet og kjente at det ble vanskelig å styre meg. Han tok det lange mørke håret mitt til siden og kysset meg ømt i nakken, han tok munnen og kilte meg over hele nakken og øreflippen. Jeg lot kimonoen gli ned på golvet, og snudde meg rundt. Nå ville jeg ikke vente lengre.


Vi møttes i et hett og lidenskapelig kyss. Jeg kjente at rommet snurret rundt meg og var sprengkåt. Det rann safter av meg, og jeg smilte lurt til ham. Så han rett inn i de store øynene og begynte å kysse ham på halsen. Jeg tok hånde lengre ned og fant pikken hans utenfor buksa. Jeg så ham rett i øynene da jeg åpnet beltespennen og tok hånden minn innenfor bokseren. Jeg kunne konstantere at det var en velutstyrt mann. Godt over snittet, og allerede våt på tuppen. Jeg runket han forsiktig noen ganger og så han nøt. Jeg stod helt tett inntil ham og vi kjente pusten til hverandre. Han tok hendene sine innenfor Bhen og kløp meg i brystvortene.


Jeg kunne ikke unngå å lage lyd. Han var så herlig! Han strøk meg over det flate magen og jeg kjente at pikken ble hardere og hardere. Han begynte å puste tyngre, og jeg stilte meg på kne på det flotte badet og begynte å suge ham. Først forsiktig kysse på pikkhodet, slikke rundt strengen og til slutt tok hele den store pikken i munnen min. Det smakte herlig salt og jeg kjente at det var deilig å smake pikk igjen. Jeg tok fingrene mine innenfor trusa og begynte å kose med meg selv. Jeg var dryppende våt.

Før jeg visste ordet av det, hadde han tydeligvis fått nok. Han tok tak i hendene mine, og løftet meg opp slik at vi møttes i et dypt tungekyss, jeg presset meg mot ham. Han åpnet Bhen og kysset brystene mine lidenskapelig. Han løftet meg opp etter hoften og satte meg opp på benken. Jeg kjente på pikken hans og kjente at den pulserte. Jeg kledde av ham resten av klærne, og kilte ham forsiktig i brysthårene og lot neglene skrape ham forsiktig på ryggen.


          Spre føttene! Jeg må ha deg med en gang! La meg få smake litt på musa di først!


Han satte seg ned på kne foran benken på badet og begynte å kysse meg på innsiden av låret. Så det andre låret. Han tok tungen sin og slikket meg forsiktig over klitoris. Jeg stønnet. Dette var deilig! Aldri før hadde jeg møtt en mann som tente meg så voldsomt som det han gjorde. Han økte intensiteten og drakk av saftene mine. Jeg lengtet etter å kjenne pikk inn i meg. Det var lenge siden sist og jeg kjente jeg var trang i det han kjørte to fingre inn i meg. Han fingerpulte meg til jeg nesten kom. Så stoppen han. Han bøyde seg opp og tok tak i brystene mine, bet forsiktig i brystvortene og tok et saftig tak i kroppen min, snudde meg rundt og tvang overkroppen min ned mot benken. Jeg var like ved speilet og kunne se det kåte blikket hans i det han så hvordan jeg stod. Han brukte noen sekunder på å se på kroppen min, stryke over den og pirre meg litt ekstra. Han var en djevel til å terge meg. Han visste at jeg ville ha ham med en gang, og før jeg visste ordet av det, var han inn i meg.


Pikken hans var gedigen, og jeg var så trang. Jeg kjente at det presset på overalt, og jeg stønnet uten kontroll idet han begynte å bevege pikken inn og ut av meg. Jeg så at han lukket øynene og senket øyenbrynene i ren lyst. Han jukket på, og jeg kjente at det ikke var lenge før jeg kom. Jeg begynte å leke med klitoris og stønnet enda høyere. Det var intenst og godt.

          KNULL MEG! HARDT! NÅååå! Åååååhh..


Han tok et ekstra tak i rumpa mi og slo meg på den ene rumpeballen. Det var nok for min del. Jeg hadde problemer med å holde meg stående, og han kjente sammentrekningene mine da jeg kom i en voldsom orgasme. Den varte lenge, og jeg kjente at det var flere på vei. Han knullet meg voldsomt på badet og jeg var varm og svett. Jeg kom hele tiden. Det var få sekunder mellom hver orgasme og jeg sluttet å telle etter den tredje gangen. Jeg hylte og vred meg, lukket øynene og lot ham bare bruke meg som den kåte unge jenta jeg var. Jeg hørte at pusten hans ble tyngre, og kjente at han dro ut pikken og runket sperm over hele ryggen min. Jeg elsket å kjenne varmen av en ekte mann og nøt hver en dråpe som landet på meg. Han runket pikken i lange drag og stønnet med den grove stemmen. Han åpnet øynene etter en liten stund og så på ansiktet mitt i speilet. Han smilte.


Det gjorde jeg også. Det gjorde jeg flere ganger den natten.

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar