Bursdagsoverraskelse

Denne novellen er vist 12814 ganger.

Typen min og jeg har stort sett vært sammen i tre år, og sex spilte en stor rolle over forholdet vårt siden han og jeg er et ungt par. Han hadde snart bursdag, og tydeligvis hadde jeg laget fram store planer for han som de fleste jentene med andre hadde gjort.

Men min var meget spesiell. Allerede om morgen da han kysset meg og var på vei til jobb til kontoret, hadde jeg sendt en frekk melding.

» Heisann pus, og gratulerer med dagen! Jeg gleder meg til at du kommer hjem slik at jeg kan suge deg så lenge som jeg bare vil. Det skal bli godt å kjenne den deilige og store pikken din langt opp i fitta mi og fylle meg opp.»

En liten stund fikk jeg en melding tilbake:

» Ååh, du må ikke friste meg! Skal bli godt å komme hjem å slikke den deilige musa di og fingre deg til du kommer. Skal ta deg så hardt at du ikke klare å gå dagen etter.»

Da sendte jeg en rask melding:

» Regel i dette huset i dag. Du får ikke lovt å røre meg, helt til jeg sier du kan. Det er en overraskelse når du kommer hjem.»

Og da var det allerede i gang. jeg kjørte innom kjøpesenter, handlet alt det utstyret jeg trengte. Jeg tenkte på at han satt på kontoret der han var helt stiv, og det tente meg. Jeg kunne kjenne at jeg ble våt, og hoppet rett i dusjen da jeg kom hjem. Jeg begynte å onanere, og tok ned dusjhodet og la strålene treffe klittisen min. det var så vanvittig deilig, og jeg brukte fingrene mine tilslutt før jeg kom i en herlig orgasme.

Tiden fløy, og jeg startet i gang med å lage mat. Jeg hørte døren lukket seg igjen, og ropte at jeg var innpå kjøkkenet. Da han kom inn, stivnet han litt. Der så han meg naken, bare i forkle. «maten er snart ferdig» sa jeg og vrikket på hoftene. Jeg kunne kjenne blikket bak meg at han stirret på den perfekte stramme rumpa mi mens jeg vrikket. for å være enda frekkere med han, er det typisk av meg å miste noe på bakken. Da var det rompa ut, og plukke den opp mens han står der ved døren å stirret. Jeg kjente at jeg ble våt igjen..

Da vi spiste  på sofaen hadde jeg tatt av forkleet.  Jeg kunne se at han stirret på puppene mine. Da ga jeg et frekt blikk og sa » ikke lovt å røre!»
Jeg løftet vekk det lange håret mitt for at puppene skal bli mer synlige. Jeg kunne se den store pikken presses mot buksa og ville slippe ut i det fri. Han var spreng kåt.
» kom igjen da, pus, få ta på deg litt. » begynte han. «Nei!» sa jeg og smilte frekt.

Så kysset jeg han, og tok forsiktig på buksa. Han ga seg et stønn, og da trakk jeg hånden tilbake. Desserten først. Jeg hadde tatt ut jordbær og krem. Satt og pirret han med å suge på jordbæret. Slikket rundt jordbæret og kremen og suget den inn som en pikk mens han satt der, spreng kåt. Jeg sølte litt krem på det ene brystet, og ba han få lovt å slikke kremen vekk. Og glad gjorde han det. Han slikket kremen og begynte å gå litt ned på brystvorten å suge lett. Også ble det hardere og jeg ga fra et stønn. Jeg ba han dra av buksa, og en stor og stiv pikk kom til syne. Jeg kunne se noe glinsende på toppen. Jeg tok to fingrer og dyppet det i krem, før jeg smøret på hodet på pikken. Etterpå slikket jeg det av, og han nøyt synet av tunga som slikket vekk kremen.  Jeg ba han ligge på sofaen, godt til rette. Jeg smøret krem på pikken hans igjen, men denne gangen åpnet jeg munnen min, og kjente pikken hans i munnen. Så sugde jeg godt og lenge. Jeg visste at han likte å bli pirret, så jeg sugde fort og hardt, og kjente at han var på vei. Da trappet jeg med litt ned for at han skal få litt kontroll før jeg gjorde det igjen.  Da han var på randen av å komme, trappet jeg ned igjen. Men denne gangen holdt han håret mitt og prøvde å holde til han kom i munnen. Jeg tok vekk hånden hans, her er det jeg som skal ha kontroll!

Jeg løftet meg opp og snudde meg slik han kunne se den deilige og barberte fitta mi mens jeg sugde han. Jeg sa til han igjen. » Ikke lovt å røre enda.» jeg ville at han skal bli så spreng kåt at han ikke klare seg mer. Så jeg sugde han et par ganger til han nesten kom.

«Vær så snill pus, jeg vil ha pikken inn i deg NÅ.» da klarte jeg ikke mer. Jeg var så kåt, så jævlig kåt at jeg rett og slett snudde meg og tredde fitta opp på hele pikken hans. Jeg kunne kjenne at jeg fikk litt vondt, men jeg brydde meg lite om det, og begynte å ri på han. sa til han at jeg elsker å få den store deilige pikken hans inn i meg, og jeg elsker å ri på han hardt og godt. han tok den ene hånden og fingret meg mens jeg ridde, og jeg kunne kjenne fort en bølge av orgasme kom med en gang. etter jeg kom, hadde jeg og han allerede skiftet stilling, og han tok meg bakfra. Han tok meg så hardt at jeg kunne ballene hans klasket på rumpeballene mine, og det kom snart en ny orgasme. jeg hylte da jeg kom, det ristet i hele meg, og hver gang pikken kom langt inn i meg, kom det en ny bølge. Da jeg var ferdig, begynte han og ropte at han holdte på å komme, da snudde jeg meg, og akkurat fikk jeg en lang deilig stripe på nesen, før den andre kom i munnen og resten på brystet. Han klarte ikke å holde seg stående mer, og måtte setter seg ned, mens jeg sitte der å ta to fingrer der han sprutet og putte det i munnen.

mmmm… bedre en krem…

da tok han opp mobilen sin, og etterpå hørte meldingtonen min hvorav det stod:

«du skal nok få igjen, bare vent om ti minutter!»

Legg igjen en kommentar