De sterke hendene

Denne novellen er vist 21508 ganger.

De store, varme og sterke hendene mine er ditt eneste trygge holdepunkt. Du ser ikke hvor du er. Du hører ikke hva som skjer. Du kjenner bare kulde, usikkerhet og uro rundt deg. Bare de varme hendene til din Herre holder deg igjen – hindrer at du glir helt over i den altomsluttende og kvelende redselen.
Det er tidligere på kvelden. Du får en telefon fra din Herre. Han gir deg beskjed om å møte nyvasket, nybarbert og moderat sminket på en øde landevei. Ved en bussstopp. Det er fredag, og du har fått streng beskjed om å ta på deg den lille sorte kjolen din. Klassikeren alle kvinner bør ha i klesskapet.  Ellers har du ingenting på deg, bortsett fra dine beste stay up-strømper.  Det holder på å bli mørkt. Det er lite trafikk, men hver gang det kjører en bil forbi, føler du deg naken og utsatt. Du føler du at de sterke frontlyktene lyser rett gjennom det tynne kjolestoffet. Avslører hemmeligheten din. Viser for alle at du er en kåt tøs. Rennende kåt, faktisk.
Du vet ingenting om hva som skal skje, hvor lenge du skal være borte, eller hvor du skal. Alt du vet er det din Herre sa. "Møt meg der klokken halv ni presis! Ikke kom for seint tøs." Men nå er klokken fem over halv. Herren er jo alltid presis. Du begynner å studere hver bil. Prøver å se over de sterke frontlysene for å se den trygge og kjente profilen til din Herre.  Men hver gang gir de røde baklyktene en følelse av skuffelse. Fortvilelsen sprer seg i kroppen din. Du føler deg mer og mer alene for hver bil som passerer deg. Du kjenner at kveldskulden blåser opp skjørtet. Kjærtegner den nakne fitta di. Det kjennes kaldt der den er våt. Du har vært våt helt siden din Herre ringte for tre timer siden. Du vet at han vet. Han vet så alt for godt hvordan du reagerer på hans ordre. Han vet at du er klar for han.
Enda en bil nærmer seg. Frontlysene fanger deg, blender deg da du nok en gang forsøker å se hva slags bil det er. Denne gangen stopper bilen ti meter før busstoppen. Den står stille på tomgang et øyeblikk, så kommer fjernlysene på. Du ser ingenting, er blendet. Du hører det slå i en bildør, noen passerer foran den høyre frontlykten. Et øyeblikk tror du at du ser noe, men så kommer lyset igjen. Du kan bare så vidt skimte en skikkelse mellom de to frontlyktene. Du er fanget av frontlysene. Paralysert som en hjort. Naken som aldri før i det kalde, harde lyset. Så, et glimt av varme og trygghet. Stemmen til din Herre. Halvhøyt for å overdøve lyden fra motoren som går på tomgang.
"Tøs! Kom hit. Stopp en meter foran meg, og snu deg med ryggen til meg!"
Følelsene skyller gjennom deg. Trygghet, tanknemmelighet, nysgjerrighet, kåthet, usikkerhet. Alt på ett og samme sekund. Nølende skritt på høyhælte sko. Mysende øyne. Prøver fortvilet å se det trygge ansiktet til din Herre. Forgjeves. Du nærmer deg. Kjenner med ett så vidt det kjente etterbarberingsvannet hans. Enda en bølge av varme og trygghet. Du stopper en meter foran din Herre. Eller – skikkelsen du tror er din Herre.

"Så snur du deg, tøs." Du blir forvirret. Kom stemmen fra skikkelsen? Kom den ikke et annet sted fra? Du gjør uansett som du får beskjed om. Det er selvsagt. Det er utenkelig å ikke gjøre noe annet. Du er en god tøs.

For tredje gang får du en bølge av trygghet og varme, ide de varme, sterke og gode hendene til din Herre griper hendene dine bakfra. De kan du kjenne igjen når som helst, og hvor som helst. Helt til du dør. Din Herres hender er trygghet, makt, ros og straff. de er alt! Mansjetter blir festet på armene dine. Stramt. Nesten for stramt. Men du biter tennene sammen. Vet at det blir bedre etter hvert. Vet at Herren passer på deg.
"Hold hendene rett langs siden, tøs! Og stå HELT i ro." Den lave, men likevel mektige stemmen til din Herre er tydeligere enn noe annet. Du kan ikke misforstå. Bare adlyde.
De samme varme, kjente hendene gjentar det hele rundt anklene. Mansjettene blir festet så stramt det er mulig i skinnet fra de sterke billyktene. Den deilige følelsen av de varme hendene mot den kveldskalde huden din. Du håper at ingen flere biler kommer kjørende nå. Hva vil de tro? Kanskje de kjenner henne? Frykten og fortvilelsen kommer igjen. Men du biter tennene sammen. Du er en flink tøs, og du stoler på din Herre. Mansjettene henger tungt rundt anklene, og du merker at personen bak deg retter seg opp igjen. Med ett kjenner du den velkjente, deilige følelsen av at de trygge hendene vikler seg fast det lange, sterke, blanke håret. Tar tak. Strammer grepet, og tvinger hodet bakover. Varme og pirrende impulser sprer seg fra hodet og nakken og ned over ryggen. Han vet så alt for godt at dette er din akilleshæl. Tar han tak i håret ditt på den måten, så smelter du. Den personen alle dine vanlige venner, familie og arbeidskollegaer kjenner, forsvinner. Bare den nakne, kåte, og tjenestevillige tøsen blir igjen. Du både hater og elsker at din Herre har denne kunnskapen, og at  han bruker det på den måten. Hodet blir holdt bakover, og plutselig kjenner du at det blir festet et collar rundt halsen din. Et collar du kjenner igjen, og er stolt av å bære. Beviset på at du er din Herres kjæreste eiendel. Det festes raskt, og rett etterpå