Turen langs vestlandet 2

Denne novellen er vist 16838 ganger.

Eg løfter opp gry og hopper i sjøen, må få vaska av oss osen av sex. Bler mykje kosing og klåing, før me høyre dei andre roper at maten er klar. Me kommer oss opp på land og på m fillene, før me valser opp til hytta.
 Der sitter jentene i minimale bikiniar og lekre kroppar. Dei har allerede fått tid til å drukke litt, så der bler ein del fjolling. Jallefall av meg og gry. Gry rødmer og meir fjolling og latter bler det frå dei. Si eg vil vera i stand til å kjøra sykkel, så bler det berre ei øl på meg til maten. Mens nogre av jentene tar heilt av, og meir og meir slibrige komentarar og frekke dansing frå dei. Tone og sarai er verst, og vil på død og liv at  me skal ha drikkelek. Eg ska få sleppa unna med å drikka kun øl.
 Det starter temmelegt fint, men eg og gry må heva glasset meir enn ein gong. Men når alle hever glasset på om dei er skikkelegt kåte, får kvelden ein vending. Sara fremmer forslag om "flasketuten peker på".
Tone spinner flaska og seie at den som flasketuten peker på skal kyssa den som sitter til venstre. Gry er den heldige som må kyssa trine. "d.s.ft.p.p" må ta et bodyshot på sara. Nå måtte tone shotta, og me såg koss begge nøyd d når munnen hennars lukka seg ove navelen til sara. Ho kyssa henne på magen og ner mot trusekanten, før ho strøyk handa mellom låra hennar og satte seg på plass igjen. "d.s.ft.p.p" skal strippe for oss, udbrøyd tone med et svært glis rundt munnen. Ho var tydlegvis kåt og ville fyra opp stemningen. Kari måtte berre begynna å flekka bikinien, for hu var den "heldige". Dei struttane tenåringsbrystene var eit nydelegt syn, og dei begynte å bli stive. Så blottla hu den deiliga fitta si, som øveraskande var nesten heilt glatt. Og hu var ikkje lenger blyge, der hu gnei og gnikka seg rundt oss. Mens hu fekk mangen hender vandrane over seg og blei plutselegt stiv som ein stokk når trine strøyk ho over klitten og kjørte 2 fingrar inn i den søkkvåta fitta. Me høyrte koss det surkla og det var ikkje lenge før tone og sara var over henne. Koste, sugde, slikka og masserte.
 Eg fekk det plutselegt travelt med gry som var påvirka av dette og kyssa meg mens hu gjekk direkte etter den godt stive pikken min. Hu lukka leppene rundt den og sugde iherdigt. Tok den så djupt så hu klarte. Eg kjente på fitta hennars, som var dryppanes og niplar som var stive som erter. reiv tilsides trusa hennar og masserte klitten godt. Gry stønna slik at pikken min glapp ud av na, og eg benytta sjansen med å stilla meg bak. Kjørte pikken til bunns i na i et jukk, og det var rett før det slokna for na. Der sto eg å kjørte na hardt, mens me såg venninnene tok seg av kari. Og med ett satte kari i eit skrik uden lige, før hu seig ihop på golvet. Då stramde det seg rundt pikken min og eg klarte ikkje holda igjen, Fylde gry opp igjen, mens fittå hennar hadde krampetrekningar rundt pikken min.
 Gry tok meg med i dusjen før me gjekk å la oss,mens dei 4 jentene holdt på i ståva. Eg sovna inn med gry i armane og stønn frå jentene.
 
 Eg vetsje kor lenge eg hadde sove når eg kjende ein kvinnekropp, som krøyp oppi til oss og la seg tett inntil meg. Sånn låg ho, og eg hadde nesten sovna når eg kjende ei hand vandra over meg og fant pikken min. Som reagerte deretter og la seg stive opp i rumpesprekka til gry. Lar handa søka bak meg, og finner ei glatt våt fitte. Og høyre sara kviskre i øyra mitt at hu må berre få prøva den deilige pikken min. Eg legger meg øve på rygg og sara er på pikken min som ein mygg. Suger og slikker til den store gullmedaljen, mens hu massere ballane mine. Handa mi finner fitta til gry, som ligg der våt og god. Massere 2 deilige klittar, og kjenne kor kåte desse jentene er. Sara reiser seg og skrever over meg, og styre seg sakte nedpå meg med den tranga fitta si. Hu begynner et ritt som tar meir og meir av. Gry har satt seg opp og leker med ungpikebrystene til sara, og i det det går for na synke ho ned på sia av meg og suger meg til eg kjem dypt i munnen hennar. Hu sug og slikker meg rein, før hu legger seg til sides og sovner med eit stort glis.
 Eg kryp ned mellom låra til gry for å slikka og fingerpula na. det går ikkje lenge før hu skyte rygg igjen riste vilt i ein orgasme.
 
Eg sovner inn med ein skjønnhet på kver sia av meg og lure på kva morgondagen vil bringa??

Legg igjen en kommentar