Deilige minner om frekk sex

Denne novellen er vist 27159 ganger.

Kaffedaten var avtalt. Vi hadde hatt en god tone på nettet med mye humor. Om jeg ikke falt for han, var det likevel gode muligheter for at det ville bli en hyggelig kveld. Vi startet forsiktig med hver vår latte. Praten satt løst og vi snakka og snakka. Vi gikk over til enr øl, to og tre – det var utrolig morsomt! Vi jenter er jo rare – hvor lenge bør en første date vare? Med fare for å virke for ivrig så avrundet jeg og vi stod utenfor i  kald desemberluft. Det ble et aldri så lite Askepott moment – bussen kom og jeg bare sa ha det og løp over veien. Og glemte å gi telefonnr til han! Jeg sendte mail neste morgen med hei og takk for sist og forresten så er telefonnr mitt … Vi møttes samme kveld – ute på byen. Jeg hadde tenkt å ta en diskre versjon til vennene mine om at jeg bare møtte han er i baren nå i sted. Han derimot fortalte åpent at vi hadde vært på blinddate kvelden før. Og det var jo helt greit.

 

Dager med morsomme dater fulgte med klining på isen, på sofaen, i bilen. Kilinga i magen var deilig. Det ble juleferie og sms kontakten var jevnlig og søsters brukte kort tid på å avsløre at all den tekstinga hadde en viss årsak.

 

Vi var begge opptatt romjul og nyttårsafta – men nachspiel på nyttårsafta ble det plutselig – med bare oss to. Klærne forsvant på begge. Hendene hans på de store brystene mine – jeg elsker å bli befølt på brystene, han strøk meg over brystvortene og sugde den ene i munnen. Bit meg! Sug hardt! Han byttet og tok den andre i munnen. Først forsiktig, så mer etter mine ønsker.  Han var slank og hadde en hard kropp – jeg dro ned bokseren hans og befølte han, til min store overaskelse oppdaget jeg en piercing! Jeg ble helt facinert. Jeg så opp på han og sa jeg ville suge han. Øynene som møtte meg var myke av begjær. Jeg runket han og sugde pikkhodet inn i munnen. Ringen kjentes frekk og deilig ut, pikken hans ble stor og hard i munnen min. Munnen min og hendene mine beveget seg rytmisk. Jeg blir kåt av å suge pikk og kjente at jeg ble våt i fitta, det begynte å renne av meg, lange tråder med fittesaft rant nedover lårene mine. Jeg ville ha pikken hans inni meg – jeg ville bli tatt bakfra, ville bli knulla hardt bakfra. Følelsen av å få pikken hans inn i meg, uten at han hadde fingra meg, var deilig, jeg kjente meg så våt og trang og den svære pikken hans presset seg inn i meg. Han knullet meg bakfra og holdt meg i hoftene, det ble hardere og hardere – jeg kjente meg fri til å si hva jeg ville, at jeg sa det tente han ytterligere. Det var et deilig knull. Jeg kom ikke, men faen så godt det var!

 

En dag overrasket han meg med en vibrerende penisring, han hadde merket at jeg ikke hadde lett for å komme, vi testet den ut og det kilte godt men fikk meg ikke over kanten. Jeg fortalte at jeg ikke hadde lett for å oppnå orgasme med en partner. Men på egenhånd ved hjelp av vibrator og massasjedusj klarer jeg det! Vi fortsatte på badet. Det var litt nytt og spennende å ha en mann med i dusjen på denne måten. Jeg stod med ryggen til og han tok meg bakfra. Jeg satte dusjhodet på hard stråle og satte den mot klitten. Det var utrolig deilig – å kjenne at knærne svikter under deg og at alt bare er godt-godt. Orgasmebølgen som veltet innover meg var overveldende.

 

Vi hadde en åpen tone, jeg spurte en dag om hva han tente mest på, hva han fantaserte om? Han svarte lett at han fantaserte om å ta meg i toern… Jeg svarte frekt at jeg nettopp hadde kjøpt en buttplug, så det skulle jeg gjerne være med på. Vi hadde en frekk og deilig kommunikasjon når vi hadde sex, den ble frekkere og frekker og sexen ble bedre og bedre. Når vi begynte å kline og beføle hverandre, var det med hete ord i ørene på hverandre. Jeg sa hva jeg ville at han skulle gjøre med meg, hva jeg ville gjøre med han og han svarte hva han skulle gjøre med meg. Temaet analsex var brakt på bane og vi var begge kåte og ivrige. Han knullet meg i fitta og kilte meg i rompa med en finger. Han bøyde seg over meg og sa: «Jeg vil presse den svære pikken min inn i den trange rompa di, først litt – til pikkhodet er innforbi, så skal jeg holde den helt i ro og etterhvert presse meg helt inn i den deilige rompa di». Hans stemme, hans ord og det det gjorde med meg… jeg har aldri vært så kåt i  mitt liv. «Når jeg har hele pikken min i  rompa di, kommer du til å be meg om å knulle deg» Han tok på masse glidemiddel og masserte meg i rompa, passa på at det kom mye glidemiddel inn i rompa også. Han fingerpulte meg i rompa og hvisket beskrivelsen av hva han gjorde, hva han ville, hele tiden. Når han satte pikkhodet mot rompa, ville jeg bare ha han – press den svære pikken din inn i rompa mi! Det var godt, det var frekt, det var rått. Jeg masserte klitten og jeg ba om å bli knulla i rompa, ta meg! Analsex ble etter det et hyppig innslag på vår meny. Det aller beste var når vi hadde analsex i dusjen med massasjedusjen på klitten, deilig dirtytalk og litt spanking.

 

Forholdet tok slutt, men deilige sexminner som kilde til inspirasjon til solosex kommer ennå ut fra den deilige sexen vi hadde. Og ikke minst lærdommen av at for meg er det viktig med koblinga hodet og kropp.

Legg igjen en kommentar