Vestfold er mer enn kysten

Denne novellen er vist 52856 ganger.


Jeg og min venninne Heidi reiste til en innsjø nord i Vestfold. Innsjøen synes ikke fra noen hovedvei, og få vet om den annet en de som bor i nabolaget. Lokale bønder har jorder der og det er noen få hytter der. Min venninne vokste opp i den bygda, derfor visste vi om den. Vi parkerte ved en sti, som gikk til en fritidseiendom rett ved vannet, og til en sandstrand rett ved. Dette var en varm sommer da jeg var rundt 55.
Vi la oss på stranda, vi var alene, jeg la meg, som alltid naken, min venninne også. Vi satt og drakk kaffe da min venninnes telefon ringte. Hennes tante, som fremdeles bodde i bygda, lurte på om hun kunne ta en tur. Tanten hadde sett odd kjøre. Tanten var grunnrik og uten egne barn, og holdt nevøer og nieser i stram line. Jeg visste om dette og bare sa hun godt kunne reise to-tre timer. Jeg hadde mer kaffe på termosen, litt mat i kjølebagen og bok. Ikke noe problem.
Hun kledde seg og reiste.
Ikke før var hun gått så hørte jeg hun hilse på noen på stien, jeg tok på meg sarong, i tilfelle noen kom mot meg, og ganske riktig, en dame på min alder, men med enda mer «former» kom gående. Hun hilste på meg og sa hun kjente min venninne, og at hun eide hytta vi lå bortenfor, og presenterte seg som Marie. Jeg kunne bare komme bort på terrassen hennes om jeg ville. Jeg takket ja, pakken badedrakten ned i kurven med de andre klærne, mens hun så på og pakket stolen og termosen og, Jeg fulgte etter de 100met bort til terrassen på nedsiden av hytta.
Jeg satte fra meg stolen, og skulle til å sette meg 
«Du må gjerne ta av sarongen, det er enda mer ugenert her, og jeg soler meg på samme måten»
Jeg smilte til henne, hun smilte til meg
«Den sarongen din er ikke spesielt lang, så jeg la merke til hvordan du er kledd under» forklarte hun mens jeg tok den av og satte meg splitter naken. Hun kom med en stol til seg selv, og ordnet med noe inne på kjøkkenet før hun kom ut igjen. Hun kneppet opp sommerkjolen, og var jammen naken under hun og. Hun hadde større pupper, større mage, bredere hofter, større lår, men var like naken som meg på musa. Hun var blond, men meget solbrun, uten skille noe sted. Jeg bemerket det.
«Jeg er lærer, og bor her nesten hele sommeren» smilte hun. «Og jeg liker ikke skiller»
«Men ikke alene?»
«Min mann jobber skift på et fengsel ikke langt herfra. Han drar dit omtrent nå»
«Og Heidi blir hos sin tante i minst tre timer»
Vi så hverandre inn i øynene, og begge leste det samme. Vi møttes i et varmt hett og klissete kyss. Jeg strøk over de store deilige puppene hennes mens hun skilte lårene mine med hånda. Jeg silte bena og lot henne leke med musa mi. Jeg ble veldig veldig for våt. Jeg kysset henne på halsen og klemte på puppene, før jeg tok de store fyldige puppene i munnen, hun hadde store spisse vorter, som jeg sugde på frem og tilbake. Vi veltet ned på terrassegulvet og klinte og befølte hverandre, men ikke så lenge som vi skulle ønsket. Vi hadde jo ikke all verden tid. Vi la oss i 69 og slikket hverandres nybarberte kjønn.

150minutter senere satt vi uskyldige med et kaffebord mellom oss, drakk kaffe og snakket om barnebarn, da vår felles venninne Heidi kom tilbake. Kommende helg hadde en fengselsbetjent sovevakt. Det viste seg at Marie delte mine fetisjer. Da helga var omme var begge såre på og i rumpa.

Legg igjen en kommentar