Drømmejente

Denne novellen er vist 13445 ganger.

Solen skinte over byen og våren var kommet. Jeg sto tidlig opp, det var fridagen min idag. Ungene var på skolen og jeg kledde meg lett for å gå tur med hunden.
Jeg gikk og nøt solen og våren da det det plutselig kom løpende en stor labrador mot oss. Jeg slapp løs min egen hund og de to begynte straks å leke. Eieren kom etter rundt svingen, en søt ung jente med langt lyst hår. Vi pratet litt om hundene våre og bestemte oss for å slå følge videre på turen.
Hun het Lise sa hun og hadde både mann og barn akkurat som jeg. Hun kikket meg stadig inn i øynene mens vi pratet.
Etter at vi hadde gått ganske langt var både hundene og vi tørste og hadde lyst på en pause. Jeg vet om et kjempefint sted! sa Lise og trakk meg med inn en nesten usynlig sti innover i skogen. Etter litt kom vi til en lysning i skogen hvor det også gikk en elv. Dette stedet er mitt hemmelige sted sa Lise, her kommer det aldri folk. Hun blunket til meg da hun sa det og jeg rødmet av virkningen hun hadde på meg. Jeg hadde alltid drømt om jenter men det hadde aldri blitt slik at jeg fikk leve ut drømmene mine. Som om hun så hva jeg tenkte sa hun plutselig : Du er så vakker, jeg har lyst til å kysse deg. Du er også vakker og du kan få gjøre hva du vil meg meg sa jeg litt sjenert mens jeg rødmet igjen.
Leppene våre møttes sakte og forsiktig men snart tok iveren overhånd og vi utforsket hverandres munner mens vi holdt rundt hverandre.
Jeg vil kle av deg sa jeg og vi sank ned i den myke mosen. Hundene våre lekte og koste seg og enset visst ikke hva som gikk for seg mellom eierne deres.
Jeg kledde sakte av henne på overkroppen og tok andektig rundt de runde myke brystene som kom fram. Jeg pirret kroppene som sto stive rett ut. Jeg tok en og en i munnen og virkelig nøt henne. Etter litt vandret hendene mine ned til undelivet hennes og jeg strøk henne utenpå buksen. Hun hadde lagt seg bakover og var tydelig kåt. Jeg trakk av henne buksen og trusen og avdekket et barbert deilig kjønn. Jeg kjente på henne og kunne knapt tro at jeg var så heldig og hadde denne deilige jenten foran meg.
Jeg lekte med henne og hun stønnet av nytelse. Tilslutt våget jeg meg ned for å smake på henne og hun smakte himmelsk! Jeg slikket knoppen hennes og hun nærmet seg visst en orgasme. Jeg brukte flere fingre til å knulle henne og lot en finger gli rundt og rundt det lille rumpehullet hennes. Da jeg stakk en finger i henne der bak eksploderte hun i en herlig langvarig orgasme og jeg kjente musklene hennes trekke seg sammen rundt fingrene mine.
Da hun endelig falt til ro var det min tur. Vi byttet plass og hun lekte med meg med både hender og tunge til hele meg skalv av opphisselse. Jeg kom mot munnen hennes og hadde min livs lengste og deiligste orgasme. Da vi skiltes litt senere vekslet vi telefonnumre og var skjønt enig om at vi skulle gå tur sammen flere ganger.

Legg igjen en kommentar