En uforglemmelig helg

Denne novellen er vist 14303 ganger.

Det var fredag og jeg hadde barnefri og ingen planer, så egentlig frem til en lat kveld på sofaen med noe godt i glasset. Da jeg kom hjem fra jobb gikk jeg rett i dusjen som jeg pleier på fredager for å dusje vekk en hektisk arbeidsuke. Jeg tok meg lang tid med høvelen og da jeg var glattbarbert koste jeg meg med strålene fra dusjen til orgasmen bølget gjennom kroppen min. Jeg tok på meg den vanlige hjemme alene habitten, tights, colleggejakke. Mens jeg sjenket meg opp et glass vin, nøt jeg følelsen av å ikke ha på undertøy. Jeg kjente at jeg var kåt og tenkte at orgasmen i dusjen nok bare vært den første av flere jeg skulle ha den kvelden. Men først middag. Jeg var akkurat ferdig med å lage en omelett da strømmen gikk. Så da var det bare å tenne det jeg hadde av stearinlys og jeg fyrte også opp i peisen. Jeg var akkurat ferdig med å lage en omelett da ringte det på døra, jeg fryktet at det kanskje var en av venninnene mine som var skravlesyke og vurderte å la være å lukke opp, men fant ut at det var for synlig at jeg var hjemme, jeg fikk heller finne en unnskyldning for hvorfor det ikke passet.

Men utenfor sto naboen som bor 2 hus bortenfor. Han sier at strømmen har gått hos han og, og at han ikke har noen stearinlys. Exen hadde akkurat flyttet ut og tatt med seg alt av stearinlys. Jeg sier at han kan godt få noen lys av meg, jeg har fortsatt ikke lyst på selskap. Tanken på dildoene som ligger oppe på soverommet har virkelig bitt seg fast i hodet mitt i kveld. Han ser litt flau ut og sier at han har veldig dårlig med lysestaker og spør om han kan få komme inn og være her i påvente av at strømmen skal komme tilbake. Jeg hadde mest lyst til å si nei, ikke bare ville planene mine for kvelden gå i vasken, men jeg kjente han jo ikke, vi hadde riktig nok vært på hils en stund, og han hadde ofte hatt hovedrollen i fantasiene mine, men hvordan kunne jeg vite at han ikke var en gal øksemorder. Han ser tydeligvis tvilen som raser gjennom hodet mitt og mumler unnskyld og snur seg for å gå Jeg roper han tilbake. Det er noe ved han, jeg inviterer han inn. Smilet han belønner meg med får hjertet til å gjøre et hopp.

Jeg tilbyr han et glass vin og halvparten av omeletten. Jeg må innrømme at tanken på at jeg ikke har på meg noe undertøy både pirrer meg og gjør meg en tanke ukomfortabel, jeg føler at brystene er i fri dresur og disser i alle retninger for hver bevegelse jeg gjør. Det er det tydelig at han legger merke til også der han sitter og smiler litt for seg selv. Praten går uanstrengt mens vi spiser. Han forteller om bruddet som hadde vært udramatisk. Jeg forteller om mitt liv som alenemamma og liten tid til meg selv.

Et glass vin blir fort til 2 og enda flere, jeg var glad jeg hadde kjøpt inn en hel kartong og innen vi reiser oss fra bordet så er vi gode og brisene begge 2. I det jeg bøyer meg for å sette inn i oppvaskmaskinen kjenner jeg en hånd på rompa, ”ingen truser heller” hører jeg han mumle for seg selv. Jeg kjenner at det hisser meg opp, samtidig blir jeg litt redd for hvilke signaler jeg sender ut. Jeg har aldri vært sammen med noen andre enn faren til ungene mine. Og det at denne fyren reagerer på meg er både en spennende og ny opplevelse. Jeg blir stående med hodet inn i vaskemaskinen og mumler ett eller annet om at jeg hadde trodd jeg skulle tilbringe kvelden alene. Jeg nyter å kjenne hånda hans på rompa mi, den stryker og utforsker, begynner å nærme seg varmen mellom bena mine.

Plutselig griper han tak i hoftene mine og snur meg rundt, før han løfter meg opp og setter meg på kjøkkenbordet. Han tar tak i lårene mine og skiller de, og presser to fingre mot fitta mi og stønner når han kjenner at jeg er våt. Før jeg vet ordet av det har han åpnet glidelåsen i jakka mi og suger og biter i brystvortene, en hånd lurer seg innenfor tightsen og han begynner å pirre klitten. Kåtskapen tar helt overhånd hos meg og jeg begynner å stryke han over maven og prøver å lure noen fingre inn under bukselinningen hans. Han tar tak i hånden min og holder den fast. Han sier at jeg skal få beskjed når jeg får lov til å røre han. Jeg konsentrerer meg om nytelsen, jeg ante ikke at brystvortene mine kunne være så følsomme for ikke å snakke om hvor flink han var med fingrene, jeg kjenner at orgasmen ikke er langt unna. Han merker at det er like før jeg kommer og slutter brått, med både fingring og suging, jeg ser fornærmet på han og han knekker sammen i latter. Så begynner han å kneppe opp buksa si og jeg tenker som så at er det slik han vil ha det så skal han jammen meg få det. Han ser opprøret i øynene mine og tar tak i håret mitt og drar hodet mitt litt bakover. ”her er det jeg som har kontrollen” sier han også dytter han hodet mitt ned mot pikken sin og befaler meg å suge han. Pay back time tenker jeg og planlegger å gi han hans livs blow job for så å slutte like før han kommer. Jeg trer leppene over hodet og lar tunga leke, han smaker så deilig, jeg merker at han rykker til og tenker for meg selv at dette blir nok ikke så vanskelig. Han kommer fort til å miste kontrollen. Jeg nyter smaken av han, lar tunga pirre strengen hans samtidig som jeg runker han. Det er ingen tvil om at han nyter, stønnene han kommer med hisser meg enda mer opp. Jeg merker at det bygger seg opp hos han, balla hans knyter seg mer og mer, jeg lar tunga mi utforske den mens jeg runker han, så var det klart for å sette inn nådestøtet, jeg tar pikken hans langt inni munnen, kjenner han berører svelget mitt, samtidig leker tunga mi med undersiden av pikken hans. Men akkurat i det jeg skulle til å trekke meg triumferende tilbake, tar han tak i skuldrene mine og trekker meg opp, og leppene våre møtes i vårt første kyss. Han var en djevel til å kline, og alle mine tanker om hevn forsvant fra hodet mitt. Før jeg viste ordet av det var både tightsen og jakka forsvunnet og jeg satt der naken på kjøkkenbordet, han var også naken og kjørte pikken sin langt inni meg på ett støt. Jeg hadde aldri blitt fylt opp på den måte før. Jeg la bena rundt ryggen på han og prøvde å holde han fast dypt inni meg. Han begynte å støte hardt inni meg, ut og inn, aldri hadde jeg kjent noe så deilig før. Jeg kjente at orgasmen bygget seg opp på nytt og fryktet at han igjen ville avslutte før jeg kom så langt. Men nå var det vist flere enn meg som hadde mistet kontrollen. Han støtte hardt inni meg gang på gang på gang og til slutt klarer jeg ikke å holde igjen lenger, orgasmen skyller gjennom meg, jeg kjenner jeg klemmer hardt rundt pikken hans, da klarer ikke han å holde tilbake lenger heller og vi skriker ut begge to. Jeg kjenner han spruter inni meg. Kjenner strålen treffer mens orgasmene skyller gjennom meg. Han faller sammen over meg når han er ferdig, kysser meg og sier gud du er herlig. Jeg spør om han vil være med inn i senga og legge seg, vi tusler inn på soverommet og han får se dildoene jeg hadde lagt frem for kosestunden jeg hadde planlagt. Jeg ser det lyser i øynene hans og før det lysnet av dag søndag morgen var også de blitt grundig brukt, han hadde også vært hjemom og hentet håndhjernene sine og jeg hadde lært meg hva underkastelse vil si og hvor deilig det kan være.

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar